Jutro! Ceka li jos netko osim mene M? Moja treba stici za 11 dana. Imam neki dobar filing🤞🏼Jutro, ja ovaj mjesec čekam O 😂 neznam kad će. Ja i suprug smo se za sada bacili u akciju svaki drugi dan. Danas ne stignem napraviti trakicu ali budem sutra da vidim gdje smo.
Nadam se tvom plusu za 11 dana, možda i prije 🤞🤞🤞
Podsjeti me, kad si uhvatila pik?E pik sam imala 11dc, precudno- 16.1 je bila, sad cekamoo🤞🏼 ja sam mjerila i bazalnu pa sam ocekivala blagi porast dva dana nakon O, ali me totalno zbrkalo jer sam imala 38 temperaturu😂 valjda ova viroza koja sad sve lovi..u svakom slucaju sam brufen preskocila, da ne riskiram.. Ja sam odlucila da necu raditi test, osim u slucaju kasnjenja M bar dva dana. Skuzila sam da mi je tako najlakse
Nadam se da će biti dobitan ciklus. Ja isto neću raditi test do izostanka M, valjda ću izdržati pošto imam duže cikluse 😂🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Ja isto čekam O .. a možda bude za nekih 8-10 dana 🤣🤣🤦🏼♀️ ko čeka taj dočeka 😅😅😅
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Što se tiče ovulacije pratila sam sa clearBlue trakicama za ovulaciju. To sam počela nakon što mi je prošla trudnoća završila spontanim, prvi put se nismo opterećivali već kad se dogodi i odmah se primilo.
Ovaj put moram reći da su mi trakice baš pomogle jer svaki ciklus je drugacija ovulacija, npr inače mi je 14 dana a evo prosla je baš bila 12i dan. Tako da treba pratiti i početi testirati se onako 10ti dan s tim da se svakako preporuča prije same ovulacije imati odnos. Nadam se da će ova trudnoća proći sa željenim ishodom. Sretno curke svimaaaa
👩🏻29 ❤️ 👦🏻32
Što se tiče ovulacije pratila sam sa clearBlue trakicama za ovulaciju. To sam počela nakon što mi je prošla trudnoća završila spontanim, prvi put se nismo opterećivali već kad se dogodi i odmah se primilo.
Ovaj put moram reći da su mi trakice baš pomogle jer svaki ciklus je drugacija ovulacija, npr inače mi je 14 dana a evo prosla je baš bila 12i dan. Tako da treba pratiti i početi testirati se onako 10ti dan s tim da se svakako preporuča prije same ovulacije imati odnos. Nadam se da će ova trudnoća proći sa željenim ishodom. Sretno curke svimaaaa
Cestitam i sretno 🫶
Nakon koliko ciklusa koristenja trakica si uspjela ostati trudna?
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ovaj put moram reći da su mi trakice baš pomogle jer svaki ciklus je drugacija ovulacija, npr inače mi je 14 dana a evo prosla je baš bila 12i dan. Tako da treba pratiti i početi testirati se onako 10ti dan s tim da se svakako preporuča prije same ovulacije imati odnos. Nadam se da će ova trudnoća proći sa željenim ishodom. Sretno curke svimaaaaCestitam i sretno 🫶
Nakon koliko ciklusa koristenja trakica si uspjela ostati trudna?
Hvalaaaaaa puno U 9 mjesecu sam imala spontani prosle godine, onda sam čekala prvu menstruaciju to je bilo u 10 mjesecu. i evo sad u 1 mjesecu je ovulacija bila uspješna. znaći treći ciklus. S tim da uzmi u obzir da vjerojatno zbog pobaćaja tijelo isto mora odraditi svoje i kad je spremno za ponovno prihvati.
👩🏻29 ❤️ 👦🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji