Zamia vidjela sam na drugoj temi da si i ti jučer dobila pozitivan test 😍 pa čestitam ti 😘 neka bude sretna i dosadna trudnoća 🤞
Hvala tiii🙏🏻🥰 sad je samo da i uspije, s obzirom na prosla dva puta jos uvijek sam dosta suzdržana, imam jos 4-5 dana do M pa cemo vidjeti nadam se da ce ovaj put to biti to. Ja vec sada imam povremene mucnine sto mi je cudno tako rano 😕 i dosta je jača ta crta za 10dpo nego prijašnja dva puta pa mi daje neku nadu da se dobro ugnijezdilo 🥺🥺 , znala sam da sam T skoro pa odma… sad kad budu blizanci haahhaha 🫣🫣🫢
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
+ 10.1.2025
Zamia vidjela sam na drugoj temi da si i ti jučer dobila pozitivan test 😍 pa čestitam ti 😘 neka bude sretna i dosadna trudnoća 🤞Hvala tiii🙏🏻🥰 sad je samo da i uspije, s obzirom na prosla dva puta jos uvijek sam dosta suzdržana, imam jos 4-5 dana do M pa cemo vidjeti nadam se da ce ovaj put to biti to. Ja vec sada imam povremene mucnine sto mi je cudno tako rano 😕 i dosta je jača ta crta za 10dpo nego prijašnja dva puta pa mi daje neku nadu da se dobro ugnijezdilo 🥺🥺 , znala sam da sam T skoro pa odma… sad kad budu blizanci haahhaha 🫣🫣🫢
Zamia čestitkeee! Nek se dobro ugnijezdi i ne mrda
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Zamia vidjela sam na drugoj temi da si i ti jučer dobila pozitivan test 😍 pa čestitam ti 😘 neka bude sretna i dosadna trudnoća 🤞Hvala tiii🙏🏻🥰 sad je samo da i uspije, s obzirom na prosla dva puta jos uvijek sam dosta suzdržana, imam jos 4-5 dana do M pa cemo vidjeti nadam se da ce ovaj put to biti to. Ja vec sada imam povremene mucnine sto mi je cudno tako rano 😕 i dosta je jača ta crta za 10dpo nego prijašnja dva puta pa mi daje neku nadu da se dobro ugnijezdilo 🥺🥺 , znala sam da sam T skoro pa odma… sad kad budu blizanci haahhaha 🫣🫣🫢Zamia čestitkeee! Nek se dobro ugnijezdi i ne mrda
Hahah takoo je, neka ne mrda 🤭 hvala tiii 🫶🏻
+ 10.1.2025
Zamia vidjela sam na drugoj temi da si i ti jučer dobila pozitivan test 😍 pa čestitam ti 😘 neka bude sretna i dosadna trudnoća 🤞Hvala tiii🙏🏻🥰 sad je samo da i uspije, s obzirom na prosla dva puta jos uvijek sam dosta suzdržana, imam jos 4-5 dana do M pa cemo vidjeti nadam se da ce ovaj put to biti to. Ja vec sada imam povremene mucnine sto mi je cudno tako rano 😕 i dosta je jača ta crta za 10dpo nego prijašnja dva puta pa mi daje neku nadu da se dobro ugnijezdilo 🥺🥺 , znala sam da sam T skoro pa odma… sad kad budu blizanci haahhaha 🫣🫣🫢
Tako sam se ja bojala da budu blizanci 😆
Isto ke sve bilo kao sad kod tebe, odmah mucnine i jako visoka beta. Na kraju je ispala jedna jaka curica 🥰
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Čestitke 😍🫀🫀 sve će to biti dobro , samo polako 🫶🏻.
.
Anica88 žao mi je zbog menge :(( težak je ovaj put ali smo jake i hrabre žene 💪🫀tako da glavu gore idemo dalje
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Zamia vidjela sam na drugoj temi da si i ti jučer dobila pozitivan test 😍 pa čestitam ti 😘 neka bude sretna i dosadna trudnoća 🤞Hvala tiii🙏🏻🥰 sad je samo da i uspije, s obzirom na prosla dva puta jos uvijek sam dosta suzdržana, imam jos 4-5 dana do M pa cemo vidjeti nadam se da ce ovaj put to biti to. Ja vec sada imam povremene mucnine sto mi je cudno tako rano 😕 i dosta je jača ta crta za 10dpo nego prijašnja dva puta pa mi daje neku nadu da se dobro ugnijezdilo 🥺🥺 , znala sam da sam T skoro pa odma… sad kad budu blizanci haahhaha 🫣🫣🫢Tako sam se ja bojala da budu blizanci 😆
Isto ke sve bilo kao sad kod tebe, odmah mucnine i jako visoka beta. Na kraju je ispala jedna jaka curica 🥰
Hahah pa da malo me uhvati panika, posto jos nemam djece ne znam kako bih ishendlala blizance 🙈 ali ako jesu neka su, samo da je zivo i zdravo 🙏🏻🥰 , iako meni je isto odmah u glavu nekako curica bi mogla biti 🤭 Za sada mislim da necu ici vaditi betu jer si ne zelim stres… neka ide svojim tokom, zelim biti sto pozitivnija i hrabrija.
Hvala vam na čestitkama i lijepim željama cure 🙏🏻❤️
+ 10.1.2025
Pozdrav cure, ja sam došla malo škicnit vidit ima li mi šta novo sa Eni i Alsuncokret nadam se da ste dobro i psihički i fizički 🥰 Zamia čestitam na crtici 😍 odlican početak nove godine ❤️ Svim ostalim curama želim svu sreću da što prije dočekate plusic i šta vise psihičke snage za bijele testove 🫂❤️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
Pozdrav cure, ja sam došla malo škicnit vidit ima li mi šta novo sa Eni iAlsuncokret nadam se da ste dobro i psihički i fizički 🥰Zamia čestitam na crtici 😍 odlican početak nove godine ❤️Svim ostalim curama želim svu sreću da što prije dočekate plusic i šta vise psihičke snage za bijele testove 🫂❤️
Ma nema ništa .. evo još uvijek nismo trudni nažalost . Kako si ti ? U kojoj si ti fazi ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌