Sad me ulovio neki strah da mi nije menga možda krenula ranije jer mi je već 31.dan ciklusa, ali kako sam kasno imala ovulaciju očekivana menga mi je već 5.-6.3.
Ili je nemoguće s obzirom da je 9.dan od ovulacije?
U ovoj fazi ciklusa je sve dvosmisleno. Može biti implantacija a može biti i menga..
Nadam se ipak da ti je implantacija 🤞
.
Ja ipak imam mengu tako da neću ni raditi test sutra. Neznam zašto sam i uopće pomislila na moguće implantacijsko krvarenje 😂😂
Moram naručiti trakice da krenem pratiti kako sada ovaj mjesec.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ne * sada nego spada 😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Eni, kako radis sok od cikle? Ja ju ne volim, ne znam kako da se natjeram, podijeli recept😂
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
3. 7/25 Vinogradska ET ❤️
Eni, kako radis sok od cikle? Ja ju ne volim, ne znam kako da se natjeram, podijeli recept😂
Jaooo ne , kupujem s tvornice zdrave prehrane i sok od nara i sok od cikle .. sok od nara mi je fini a cika 🤮🤮🤮🤮 Al ja to eksam i ne dišem 🤣🤣🤣🤣🤣🤭 jao pisam crveno 😅

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Jaooo ne , kupujem s tvornice zdrave prehrane i sok od nara i sok od cikle .. sok od nara mi je fini a cika 🤮🤮🤮🤮 Al ja to eksam i ne dišem 🤣🤣🤣🤣🤣🤭 jao pisam crveno 😅
Ajme 😂😂
Jel to onaj rabenhorst ili u tetrapaku? I koliko ga pijes dnevno? Jadna ti sam ne mogu je na slici, sad cu je pit🥲
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
2. 6/25 Vinogradska ET x
Ajme 😂😂
Jel to onaj rabenhorst ili u tetrapaku? I koliko ga pijes dnevno? Jadna ti sam ne mogu je na slici, sad cu je pit🥲
Tetrapak piše rotebete saft🤮 uglavnom ima okus po zemlji 🤣🤣😅😅 Al znaš zašto piješ pa si zmagadis nekako .. la odvaratn je ! I da s oproštenjem stolica mi je crna od cikle 🤣🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭 pijem u jutro i navečer po jednu času ,- između u podne sok od ananasa 🤭

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Ajme 😂😂
Tetrapak piše rotebete saft🤮 uglavnom ima okus po zemlji 🤣🤣😅😅 Al znaš zašto piješ pa si zmagadis nekako .. la odvaratn je ! I da s oproštenjem stolica mi je crna od cikle 🤣🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭 pijem u jutro i navečer po jednu času ,- između u podne sok od ananasa 🤭
Hahahah, na stolicu sam navikla jer sam pila heferol zadnja tri mj😂 ajde bas cu ga narucit kad im stigne na stanje, imat ohrabrujuci razgovor u ogledalu prije eksanja i prezivit 😂😂😂
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
2. 6/25 Vinogradska ET x
Cure sretno Vam svima i da docekate sto prije svoje plusice.
Ja sam upravo uradila IUI i sada cekamo 12 dana da radim betu…
🌹❤️
🌹❤️
sretnooo🤞🏼
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
2. 6/25 Vinogradska ET x
🌹❤️
Držimo🤞🤞🤞🤞 ❤️🫀🫀 I da se mrvica čvrsto primi 😘😘

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji