Naručena sam 17.1., to će biti 9tt. Da, najgore je to iščekivanje, ali se dobro osjećam i imam dobar osjećaj, pa neka tako i ostane. 🤞
Ići ću privatno tjedan prije, a ovaj termin 17.1. ću otkazati. Ionako mi je grozan primarni ginekolog, i sestra i dr. Tražit ću novog. A za betu… Ne znam je li trebam vaditi, tj. znaš li koje bi indikacije trebala imati da ju vadim?
Ne znam kako da ti/vam zahvalim na odgovorima i podršci… da vam barem mogu svima poslati poklone za Božić 🤣❤️
Beta se vadi da se potvrdi trudnoca. Indikacije su pozitivan test na trudnocu. Mene je moj gyn odmah slao na to, cim sam mu se prvi put javila da sam trudna
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
jasamja izvadit ću onda sutra i u petak. U nedjelju ne mogu, mogu još u ponedjeljak ili su dva puta dosta? Ne volim se pikat 🙈
Da, sjećam se da si pisala... lijepo je biti okružen ženama koje znaju što prolaziš, podrška puno znači. Mene nitko ne razumije u mom okruženju, baš sam se i zatvorila u sebe...
Anica88, sretno, držim ti fige!! 🍀🍀
jasamja izvadit ću onda sutra i u petak. U nedjelju ne mogu, mogu još u ponedjeljak ili su dva puta dosta? Ne volim se pikat 🙈
Da, sjećam se da si pisala… lijepo je biti okružen ženama koje znaju što prolaziš, podrška puno znači. Mene nitko ne razumije u mom okruženju, baš sam se i zatvorila u sebe…
Hvala ♥️
Sto se tice bete, isla sam samo jednom, a cure koje su u strahu znaju ici i vise puta da se umire i privatno si placati
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Da, sjećam se da si pisala… lijepo je biti okružen ženama koje znaju što prolaziš, podrška puno znači. Mene nitko ne razumije u mom okruženju, baš sam se i zatvorila u sebe…
Dva nalaza su dovoljna. 🤞
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Ja sam danas krenula s LH trakicama jer je test za trudnocu jucer bio negativan…
I vec se vidi neka svijetla crtica na testu, sad drzte fige da potamni 🤞A jesi imala M?
Mislim znam da i LH trakice znaju pokazivati trudnoću 🤷
Sad sam ovo bolje procitala, jos na pol spavam 😆
Nisam znala sa LH trakice mogu pokazati i trudnocu.
Mislis da bi test na trudnocu mogao biti negativan i dalje dva tjedna nakon ovulacije?
Prosli put mi je bio pozitivan 10 dana nakon ovulacije pa se nekako vodim time… nakon 3 razocaranja negativnim testovima sam zakljucila da nista ovaj put…
Probat cu za svaki slucaj jos u subotu, tad bude 2 tjedna od krvarenja 🤷♀️
A tako bi bilo lijepo sad pred Bozic dobiti plusic pod bor…
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Anica za hiperemezu daju Hoggar 2x dnevno + vitamin B6. Smanji mucnine jako. Rekla bih da svede na razinu normalne mucnine trudnica 😂 takoreci - zanemarivo 🤪 sve ti se gadi, muka ti je, ali mozes koliko toliko funkcionirati i povracanja su rijetka ☺️
Popijem Reglan samo tu i tamo (mozda sam 3-4 popila u ova 2 mjeseca.
Na zalost tablete se mogu koristiti do 14.-15. tjedna jer nisu bas bomboni🙈
Idu na recept i narucuju se iz Njemacke, nije bas jako lako doci do njih, ali stvarno pomognu. Mene su spasile❤️
Inace su na Sv. Duhu bas obzirni prema zenama sa hiperemezom i puni razumijevanja. To mi je bas izlijecilo dusu kada sam dosla tamo sva jadna, dehidrirana i nemocna od danonocnog povracanja 🥹
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Anica za hiperemezu daju Hoggar 2x dnevno + vitamin B6. Smanji mucnine jako. Rekla bih da svede na razinu normalne mucnine trudnica 😂 takoreci - zanemarivo 🤪 sve ti se gadi, muka ti je, ali mozes koliko toliko funkcionirati i povracanja su rijetka ☺️
Popijem Reglan samo tu i tamo (mozda sam 3-4 popila u ova 2 mjeseca.
Na zalost tablete se mogu koristiti do 14.-15. tjedna jer nisu bas bomboni🙈
Idu na recept i narucuju se iz Njemacke, nije bas jako lako doci do njih, ali stvarno pomognu. Mene su spasile❤️
Inace su na Sv. Duhu bas obzirni prema zenama sa hiperemezom i puni razumijevanja. To mi je bas izlijecilo dusu kada sam dosla tamo sva jadna, dehidrirana i nemocna od danonocnog povracanja 🥹
Uhhh, kod tebe je to bilo gore nego kod mene.
Ja sam u najgoroj fazi povracala 2-3x dnevno.
Uspjevala sam to kontrolirati prehranom - ne bi povracala kad bi jela pringlese, smoki za bebe, abc sir, bademe i zelenu nezacinjenu salatu. Ali povratila bi svaki put kad bi osjetila mirise kuhanja od susjeda 😡
Izgubila sam 6kg i imala povisene masnoce od te prehrane, a gyn mi je samo rekao da ako mi ne pomogne reglan me jedino moze poslati u bolnicu na infuziju sto ja nisam htjela…
Mozda bi bilo bolje da me poslao u bolnicu pa bi dobila bolju terapiju…
U svakom slucaju, hvala, sad znam za drugi put ♥️
Steta da nisi bila u mojoj grupi trudnica…
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji