Martinice dobro sam ☺️ sad sam 13.tt i nestrpljivo cekam nalaze Panorame.
Citam stare ljetne bebe i vidim da je i tebe bas dobrano mucnina namucila 🙁☹️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Poslalo se prije nego sam zavrsila.
Kako si ti? Kak je malena?
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Lunolina, 13tjedana!! Ajme predivno, bravo. Takoo mi je drago radi tebe☺️❤️
Probala sam te ulovit na drugim temama, al ne stizem i bas mi je drago vidjet da si prakticki do drugog tromjesecja vec dogurala 🥰 doci ce i ti nalazi brzo i bit ce uredni sigurna sam..i onda u lagane prve pripreme ☺️
E da, moja cura je mene dobro namucila sa povracanjem i mucninama..cca do 23.,24.tjedna tako nesto🙈
Kad sam prestala sa povracanjima, pojavila se zgaravica i krvarenje na nos obilno. Bas me nije postedila😂
A bome ni prva 3mj nakon sto se rodila me nije stedila hahaha
Sad je super, ima vec pola godine🙈 predivna je i smijesna, razvija neki svoj karakter i bas je lijepo gledat kako raste
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ajme Martina bas si prosla muku 😰 ja se moram polako poceti skidati sa tableta za hipermucnine i vec sam sad u panici jer se bojim ponovnog danonocnog povracanja🙈
Drago mi je da uzivate u malickoj, vjerujem da je to prekrasno🥰🥰
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Ajme Martina bas si prosla muku 😰 ja se moram polako poceti skidati sa tableta za hipermucnine i vec sam sad u panici jer se bojim ponovnog danonocnog povracanja🙈
Drago mi je da uzivate u malickoj, vjerujem da je to prekrasno🥰🥰
Koje tablete koristis i zasto se moras skidati s njih?
Da znam za iduci put 🤭
Ja sam cijelo vrijeme bila na reglanima, ali nisu mi nesto pomogli, a cesto sam ih i povratila odmah nakon uzimanja
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Hvala ti 🥰 izvadit ću sutra betu. Malo sam u strahu zbog tog putovanja, intenzivno bavim sportom pa ne znam jel smijem sada… A dr. mi se ne javlja 🫣 nadam se da bude sve ok.Hej jesi izvadila betu? 🙂
Ej draga, hvala na pitanju ❤️ nisam stigla, radim jutarnju ovaj tjedan... iako, rekla mi je sestra od gin da ne trebam vaditi betu i naručila me za mjesec dana za pregled 🤔 kaj mislite?
Hvala ti 🥰 izvadit ću sutra betu. Malo sam u strahu zbog tog putovanja, intenzivno bavim sportom pa ne znam jel smijem sada… A dr. mi se ne javlja 🫣 nadam se da bude sve ok.Hej jesi izvadila betu? 🙂Ej draga, hvala na pitanju ❤️ nisam stigla, radim jutarnju ovaj tjedan… iako, rekla mi je sestra od gin da ne trebam vaditi betu i naručila me za mjesec dana za pregled 🤔 kaj mislite?
Aha, pa iskreno možda je pre dugo za mjesec dana ali samo za tvoj mir. Ako osjećaš da ti je to predugi period za biti u iščekivanju naruči se privatno, ali opet da ti nisu preblizu pregledi jedan za drugim da te previše ne čačkaju jer ni to nije baš...
Znam da je teško biti u neznanju, napravi onako kako se osjećaš i misliš da je za vas najbolje. Svakako nam javi što si odlučila 🙂😘
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Naručena sam 17.1., to će biti 9tt. Da, najgore je to iščekivanje, ali se dobro osjećam i imam dobar osjećaj, pa neka tako i ostane. 🤞
Ići ću privatno tjedan prije, a ovaj termin 17.1. ću otkazati. Ionako mi je grozan primarni ginekolog, i sestra i dr. Tražit ću novog. A za betu... Ne znam je li trebam vaditi, tj. znaš li koje bi indikacije trebala imati da ju vadim?
Ne znam kako da ti/vam zahvalim na odgovorima i podršci... da vam barem mogu svima poslati poklone za Božić 🤣❤️
Naručena sam 17.1., to će biti 9tt. Da, najgore je to iščekivanje, ali se dobro osjećam i imam dobar osjećaj, pa neka tako i ostane. 🤞
Ići ću privatno tjedan prije, a ovaj termin 17.1. ću otkazati. Ionako mi je grozan primarni ginekolog, i sestra i dr. Tražit ću novog. A za betu… Ne znam je li trebam vaditi, tj. znaš li koje bi indikacije trebala imati da ju vadim?
Ne znam kako da ti/vam zahvalim na odgovorima i podršci… da vam barem mogu svima poslati poklone za Božić 🤣❤️
To je super tjedan za pregled onda, već će se vidjet beba i srce 🙂
Betu možeš vaditi za svoj mir, čisto da vidiš se pravilno dupla i da se trudnoća odvija uredno. Ali svakako mora biti izvađena danas i ponovno za 48h, kako bi se uplatio pravilan rast.
Joj i meni je ovaj forum presuper. Mogu slobodno reći da sam zbog njega svoj gubitak u 7tt podnijela kao normalnu stvar i odradili do smireno i staloženo, jer ovdje stvarno skupiš neke informacije koje ti nisu dostupne ili za koje ni ne znaš da ti mogu olakšati određene procese.
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji