Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • uniqlo7

Broj poruka: 54

Prijavi adminu

eni233

uniqlo7

Bok! Ja sam ovaj mjesec uzela neke ovukacijske kazetice, kao one za Covid (C-T). Radim ih od prekjucer, danas mi je 9 dc. Totalno neočkivano, imam bjelanjkasti prozirni iscjedak i do ful puno njega. Kad sam odradila test, kazetica je pokazala ovakav rezultat.
    Je li itko koristio ove testove?
    Znam da je rano, ali je li moguće imati iscjedak a da se ovulacija ne dogodi taj mjesec?
    https://ibb.co/kGPznCg
    Meni zna sluz biti neke cikluse par dana prije, i kak se bliži ovulacija postaje više vodenast . Tak da nastavi se samo testirati . Sigurno je O blizu . Al po meni bolje trakice koristiti jer ove kazetice nisu baš. A i obavzeno kreni s odnosima svaka dva dana tako da ništa ne propustiš 😀🥰 sretno 🫶🏻🤞

Hvala!
    Da, kazetice nisu za preporuku, sad vidim i ja. 
    Mozda je do mene, ali ne pokazuju mi baš ništa danas. Šaljem trakicu od jučer (lijevo) i jutros (desno).
    Po dosadašnjem iskustvu, 10. Dc bi definitivno bio tamniji od ovog…
    https://ibb.co/pnCCVBq

Biokemijska 10/24 (5tt)

• eni233

Broj poruka: 1859

Prijavi adminu

uniqlo7

eni233

uniqlo7

Bok! Ja sam ovaj mjesec uzela neke ovukacijske kazetice, kao one za Covid (C-T). Radim ih od prekjucer, danas mi je 9 dc. Totalno neočkivano, imam bjelanjkasti prozirni iscjedak i do ful puno njega. Kad sam odradila test, kazetica je pokazala ovakav rezultat.
    Znam da je rano, ali je li moguće imati iscjedak a da se ovulacija ne dogodi taj mjesec?
    Meni zna sluz biti neke cikluse par dana prije, i kak se bliži ovulacija postaje više vodenast . Tak da nastavi se samo testirati . Sigurno je O blizu . Al po meni bolje trakice koristiti jer ove kazetice nisu baš. A i obavzeno kreni s odnosima svaka dva dana tako da ništa ne propustiš 😀🥰 sretno 🫶🏻🤞
    Hvala!
    Mozda je do mene, ali ne pokazuju mi baš ništa danas. Šaljem trakicu od jučer (lijevo) i jutros (desno).

Da , Al smo vi imajte odnose bez obzira,  na trakice svaki drugi dan sve do 20 dc ❤️

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

Zamia

Broj poruka: 60

Prijavi adminu

uniqlo7

eni233

uniqlo7

Hvala!

Mozda da kupite jos neke trakice pa da usporedno pratite za svaki slucaj ako ove nisu skroz pouzdane… drzim figeee da bude dobitni ciklus 🫶🏻

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

• uniqlo7

Broj poruka: 54

Prijavi adminu

Zamia

uniqlo7

eni233

uniqlo7

Hvala!
    Mozda da kupite jos neke trakice pa da usporedno pratite za svaki slucaj ako ove nisu skroz pouzdane… drzim figeee da bude dobitni ciklus 🫶🏻

Ma da, najbolje tako.. hvala! 🥰🥰🥰🤞🏼

Biokemijska 10/24 (5tt)

• crox

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Cao cure, nova sam na forumu.
    Imam 34 godine i muz i ja radimo na drugoj bebici.
    Imamo jednog djecaka od 6 godina.
    Prva trudnoca bila je uz stimulaciju Femarom, iz prvog puta.
    Inace imam Pcos.
    Sad smo pokusali jedan ciklus prirodno, i nista.
    Ginekolog mi je dao letrozol i primila sam stopericu.
    Sinoc je bio ciljani odnos nakon 36h od stoperice.
    Ono sto me brine je da bas nista ne osjecam da se desava… nikakva bol u jajnicima koja mi je bila bas izrazena sa prvim djetetom i tadasnjim procesom. Dakle ama bas nikakav osjecaj. Danas mi je 13dc, stopericu mi dala 11dc na velicini folikula od 18mm na desnom jajniku. 
    Ima li neko iskustva s ovim?
    Pozdrav svima. 

Makarena

Broj poruka: 13

Prijavi adminu

Heeej curke.
    Nova sam na forumu, pratila sam iz prikrajka, ali mislim da je vrijeme da se i ja pridružim. Suprug i ja radimo na bebi, ovaj mjesec smo imali odnose 6 dana zaredom u vrijeme ovulacije. 10. dan nakon ovulacije sam imala krvavi trag na papiru i bila uvjerena da je implantacijsko krvarenje, ali evo nažalost stigla je vještica 😞. Zanima me je li itko koristio Gynositol/Inofolic/Inovo? Je li pomoglo i koji od navedenih savjetujete uzimati? 
    Pozdrav i veselim se daljnjem druzenju ☺️

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

Lunolina

Broj poruka: 1560

Prijavi adminu

Makarena

Heeej curke.
    Nova sam na forumu, pratila sam iz prikrajka, ali mislim da je vrijeme da se i ja pridružim. Suprug i ja radimo na bebi, ovaj mjesec smo imali odnose 6 dana zaredom u vrijeme ovulacije. 10. dan nakon ovulacije sam imala krvavi trag na papiru i bila uvjerena da je implantacijsko krvarenje, ali evo nažalost stigla je vještica 😞. Zanima me je li itko koristio Gynositol/Inofolic/Inovo? Je li pomoglo i koji od navedenih savjetujete uzimati?
    Pozdrav i veselim se daljnjem druzenju ☺️

Morate proci obradu da vidite imate li inzulinsku rezistenciju. Glavni sastojak ovih preparata je inozitol koji pomaze drzati inzulinsku pod kontrolom, a inzulinska nerijetko dolazi ruku pod ruku sa policisticnim jajnicima. Ako to nemate, pijete samo skupi prahic finog okusa i to je to ☺️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Makarena

Broj poruka: 13

Prijavi adminu

Lunolina

Morate proci obradu da vidite imate li inzulinsku rezistenciju. Glavni sastojak ovih preparata je inozitol koji pomaze drzati inzulinsku pod kontrolom, a inzulinska nerijetko dolazi ruku pod ruku sa policisticnim jajnicima. Ako to nemate, pijete samo skupi prahic finog okusa i to je to ☺️

Ma nemam inzulinsku rezistenciju. Pomamila me rečenica da “poboljšavaju plodnost”. Hvatam se za slamke 🥲. Hvala na odgovoru, uštedili ste mi novčiće 😄

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

• amiiinna

Broj poruka: 70

Prijavi adminu

Ejjj 👋👋👋
    Ako mi je trakica bila pozitivna 16-17 dan ciklusa,a danas 27 dc sam radila test i negativan je.Ja trebam dobit za 4 dana (27og).Jel moze biti test lazan,je li jos uvijek rano.?I kada mogu naranije uraditi test da budem sigurna,da li je za betu rano.

Anica88

Broj poruka: 639

Prijavi adminu

Makarena

Lunolina

Ma nemam inzulinsku rezistenciju. Pomamila me rečenica da “poboljšavaju plodnost”. Hvatam se za slamke 🥲. Hvala na odgovoru, uštedili ste mi novčiće 😄

Ni ja nemam inzulinsku rezistenciju, ali imam pcos. Meni je pomoglo i kad sam to pila m mi je bila svakih 28-29 dana za razliku prijasnjih od 30-35.

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.