Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

jasamja

Broj poruka: 937

Prijavi adminu

Anica88

jasamja

Anica88

Ja sam danas krenula s LH trakicama jer je test za trudnocu jucer bio negativan…
    I vec se vidi neka svijetla crtica na testu, sad drzte fige da potamni 🤞
    A jesi imala M?
    Mislim znam da i LH trakice znaju pokazivati trudnoću 🤷
    Sad sam ovo bolje procitala, jos na pol spavam 😆
    Nisam znala sa LH trakice mogu pokazati i trudnocu.
    Mislis da bi test na trudnocu mogao biti negativan i dalje dva tjedna nakon ovulacije?
    Prosli put mi je bio pozitivan 10 dana nakon ovulacije pa se nekako vodim time… nakon 3 razocaranja negativnim testovima sam zakljucila da nista ovaj put…
    Probat cu za svaki slucaj jos u subotu, tad bude 2 tjedna od krvarenja 🤷‍♀️
    A tako bi bilo lijepo sad pred Bozic dobiti plusic pod bor…

Hmmm ako je skoro 2 tjedna onda bi već i trebalo pokazati plus. Moguće da si onda stvarno imala oskudniju M. Svakakao nastavi pratiti sa LH trakicama razvoj situacije 🤞🤞

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• moonchild

Broj poruka: 78

Prijavi adminu

Dobar dan, cure, kako ste danas? 
    Javljam da nisam ipak otišla vaditi betu, ni neću, vjerovat ću svom instinktu da je sve dobro, a ako nije, ne mogu utjecati na to. I ne želim si uništiti blagdane ako je nešto...
    Tako da ću tjedan prije nego sam naručena kod svog gin ići privatno, strpljiva sam osoba :)

Anica88

Broj poruka: 639

Prijavi adminu

Hun jasamja - Joj, sad si mi stavila bubu u uho pa se opet nadam plusu… prosli put kad mi se tako rano vidjelo na testu sam imala i jako visoku betu za te dane trudnoce, cak sam se nadala da su blizanci koliko je bila visoka 😆
    Mozda je sad samo normalnija razina bete pa se jos ne vidi 🫣
    Inace je bas sve bilo kao ovulacija, i trakice, i iscjedak, i bolovi u trbuhu.
    I 6 dana nakon oskudno krvarenje 2 dana uz bolove u trbuhu koji su trajali jos tjedan dana. Sve kao i u prosloj trudnoci…
    Testirat cu ovaj tjedan i LH trakicama i u petak opet test za trudnocu pa sto bude…Moonchild - ma da, ako si ti ok sa svime u glavi, nema potrebe za betom. Sretno 🫶

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Lunolina

Broj poruka: 1560

Prijavi adminu

Anica da…ja sam povracala stalno i nisam mogla zadrzati ni kap vode u organizmu. O hrani da ne pricam 🙈 
    Inace, infuzije su ti dobre. Ja sam isla svako par dana da me spoje i dali bi mi 5-6 boca infuzije (neke obicne, neke sa glukozom, neke sa necim trecim) i one su mi bas pomagale. Jos bi piknuli i nesto za mucnine i bilo je divno🥰
    Eto, sad znas za iduci put. Za mucnine na srecu stvarno ima rjesenja ☺️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Anica88

Broj poruka: 639

Prijavi adminu

Lunolina

Anica da…ja sam povracala stalno i nisam mogla zadrzati ni kap vode u organizmu. O hrani da ne pricam 🙈
    Inace, infuzije su ti dobre. Ja sam isla svako par dana da me spoje i dali bi mi 5-6 boca infuzije (neke obicne, neke sa glukozom, neke sa necim trecim) i one su mi bas pomagale. Jos bi piknuli i nesto za mucnine i bilo je divno🥰
    Eto, sad znas za iduci put. Za mucnine na srecu stvarno ima rjesenja ☺️

Ja sam u tom periodu i radila (nisam si mogla priustiti da budem na odrzavanju trudnoce na 500€ mjesecno). A sad kako kazu da ce porasti na 1000€, ne bi se toliko mucila opet. Sad sve znam, hvala ♥️

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

jasamja

Prijavi adminu

moonchild

Javljam da nisam ipak otišla vaditi betu, ni neću, vjerovat ću svom instinktu da je sve dobro, a ako nije, ne mogu utjecati na to. I ne želim si uništiti blagdane ako je nešto…
    Tako da ću tjedan prije nego sam naručena kod svog gin ići privatno, strpljiva sam osoba :)

Super da si tako odlučila. Uživaj i opusti se. Bit će sve uredu 🤞❤️

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

jasamja

Prijavi adminu

Anica88

Hun jasamja -Joj, sad si mi stavila bubu u uho pa se opet nadam plusu… prosli put kad mi se tako rano vidjelo na testu sam imala i jako visoku betu za te dane trudnoce, cak sam se nadala da su blizanci koliko je bila visoka 😆
    Mozda je sad samo normalnija razina bete pa se jos ne vidi 🫣
    Inace je bas sve bilo kao ovulacija, i trakice, i iscjedak, i bolovi u trbuhu.
    I 6 dana nakon oskudno krvarenje 2 dana uz bolove u trbuhu koji su trajali jos tjedan dana. Sve kao i u prosloj trudnoci…
    Testirat cu ovaj tjedan i LH trakicama i u petak opet test za trudnocu pa sto bude…Moonchild- ma da, ako si ti ok sa svime u glavi, nema potrebe za betom. Sretno 🫶

Samo ti nastavi pratiti trakicama, nešto će pokazati ili O ili trudnoću 😂😂

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Zamia

Broj poruka: 63

Prijavi adminu

moonchild

Javljam da nisam ipak otišla vaditi betu, ni neću, vjerovat ću svom instinktu da je sve dobro, a ako nije, ne mogu utjecati na to. I ne želim si uništiti blagdane ako je nešto…

Bravo draga, strpljen spašen, kako si do sada tako i nastavi a s bebicom ce sve biti u najboljem redu. Uzivaj u Blagdanima i svom najljepšem poklonu! 🙏🏻❤️

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

nyssa_

Broj poruka: 164

Prijavi adminu

Cure, pozdrav svima!
    Dolazim iz zimskih beba i uskoro trebam roditi. Kako sam neko vrijeme planirala trudnoću nabavila sam LH i HCG trakice koje nisam uspjela potrošiti, a drugi paket niti načeti... ako koja želi, poslat ću joj paket Femometar LH trakica (40 kom) i HCG trakica (10 kom). Samo snosite troškove dostave. Jedan paket je netaknut, a u drugome nedostaje par HCG trakica i mozda jedna LH trakica...
    Prilažem link da vidite o čemu pričam, rok upotrebe je 04/2025.
    https://mojaljekarna.hr/njega-trudnice-i-mame/21561-femometer-test-trakice-za-ovulaciju-i-trudno%C4%87u-40lh-10hcg.html

Naša srećica** 12/2021

Blondy

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

nyssa_

Cure, pozdrav svima!
    Dolazim iz zimskih beba i uskoro trebam roditi. Kako sam neko vrijeme planirala trudnoću nabavila sam LH i HCG trakice koje nisam uspjela potrošiti, a drugi paket niti načeti… ako koja želi, poslat ću joj paket Femometar LH trakica (40 kom) i HCG trakica (10 kom). Samo snosite troškove dostave. Jedan paket je netaknut, a u drugome nedostaje par HCG trakica i mozda jedna LH trakica…
    Prilažem link da vidite o čemu pričam, rok upotrebe je 04/2025.
    https://mojaljekarna.hr/njega-trudnice-i-mame/21561-femometer-test-trakice-za-ovulaciju-i-trudno%C4%87u-40lh-10hcg.html

Ako nisi već nekome obećala javljam se! 🙂

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.