Ejjj 👋👋👋
Ako mi je trakica bila pozitivna 16-17 dan ciklusa,a danas 27 dc sam radila test i negativan je.Ja trebam dobit za 4 dana (27og).Jel moze biti test lazan,je li jos uvijek rano.?I kada mogu naranije uraditi test da budem sigurna,da li je za betu rano.
Najpouzdanije je kad kasni m. S obzirom na to da je bila malo kasnija o, jos ima sanse za pozitivan test za par dana 🤞
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Pozdrav dame, nova sam ovdje pa vas tim putem sve pozdravlja.
Muž i ja pokušavamo na bebici s tim da smo ljetos bili turdni medjutim nažalost desio se spontani u prvom tromjesečju...
Ponovno pokušavamo na tome, pratim ovulaciju s blue clearom. Ovulacija je bila pozitvina u nedjelju 15.12. i evo danas je 23.12 i zadnjih par dana bas imam bolove u donjem dijelu trbuha. Prvi put kad sam ostala trudna nisam nikakve simptome imala. Ono što čitam pišu ako se desi oplodnja da su moogući bolovi. Ima li itko iskustva slična? Malo imam strah zbog prethodnog dogadjaja al pokusavam biti mirne glave i nadat se pozitivnom. S tim da zbog datuma ovulacije mogu test napraviti 27.12...
Ejjj 👋👋👋
Ako mi je trakica bila pozitivna 16-17 dan ciklusa,a danas 27 dc sam radila test i negativan je.Ja trebam dobit za 4 dana (27og).Jel moze biti test lazan,je li jos uvijek rano.?I kada mogu naranije uraditi test da budem sigurna,da li je za betu rano.Najpouzdanije je kad kasni m. S obzirom na to da je bila malo kasnija o, jos ima sanse za pozitivan test za par dana 🤞
Hvala ti na odgovoru,danas sam vadila betu al kao govori mi ako test nije pokazo onda nece ni beta jer moze bit rano.Beta ce bit gotova sutra ili u srijedu ujutro.Al sacekat cu jos pa cemo vidjet.
Cloo Ne mogu ti puno pomoc,al i mene evo od 18dc priblizno povremeno boli po dnu stomaka i ledja.Pa cim ima nekih reakcija mozda je dobar znak.Ja trebam dobit 27,pa cemo vidjet dal imamo srece.Sveee najbolje ti zelim 💖💖
Bok! Ja sam ovaj mjesec uzela neke ovukacijske kazetice, kao one za Covid (C-T). Radim ih od prekjucer, danas mi je 9 dc. Totalno neočkivano, imam bjelanjkasti prozirni iscjedak i do ful puno njega. Kad sam odradila test, kazetica je pokazala ovakav rezultat.
Je li itko koristio ove testove?
Znam da je rano, ali je li moguće imati iscjedak a da se ovulacija ne dogodi taj mjesec?
https://ibb.co/kGPznCgMeni zna sluz biti neke cikluse par dana prije, i kak se bliži ovulacija postaje više vodenast . Tak da nastavi se samo testirati . Sigurno je O blizu . Al po meni bolje trakice koristiti jer ove kazetice nisu baš. A i obavzeno kreni s odnosima svaka dva dana tako da ništa ne propustiš 😀🥰 sretno 🫶🏻🤞Hvala!
Da, kazetice nisu za preporuku, sad vidim i ja.
Mozda je do mene, ali ne pokazuju mi baš ništa danas. Šaljem trakicu od jučer (lijevo) i jutros (desno).
Po dosadašnjem iskustvu, 10. Dc bi definitivno bio tamniji od ovog…
https://ibb.co/pnCCVBqMozda da kupite jos neke trakice pa da usporedno pratite za svaki slucaj ako ove nisu skroz pouzdane… drzim figeee da bude dobitni ciklus 🫶🏻
Ovo je bio pametan izbor😂
Evo je danas i to baš lijepo, baš sam sretna, mislila sam da neće ni doći🥳
https://ibb.co/yW4X1Wt
Biokemijska 10/24 (5tt)
Dobro jutro cure , neocekivam vjesticu za 3 dana
jucer ujutro sam radila test iz mullera i imala vrlo svjetlu drugu crticu odmah
Danas sam radila isti test i pokazao je svjetlu drugu crticu opet , napravila sam i cyclotest iz istog urina i cini mi se da ima neka fuuul svjetla druga linija al nebi se zaklela u nju .
Jel to znak da su ovi iz mullera pokvareni ??
ili je ipak moguce da jedna “marka” testa pokaze plus a druga ne 🥲
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Dobro jutro cure , neocekivam vjesticu za 3 dana
jucer ujutro sam radila test iz mullera i imala vrlo svjetlu drugu crticu odmah
Danas sam radila isti test i pokazao je svjetlu drugu crticu opet , napravila sam i cyclotest iz istog urina i cini mi se da ima neka fuuul svjetla druga linija al nebi se zaklela u nju .
Jel to znak da su ovi iz mullera pokvareni ??
ili je ipak moguce da jedna “marka” testa pokaze plus a druga ne 🥲
Napisali ste da svaka ima slabu crticu tako da nisu pokvareni sigurno ...ponovite za 2 dana
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Daa na mullerovom se bas vide crte al na ovom cyclotest slabo bass .
pa sam se malo prestrasila
Bilo bi pravo Bozicno cudo da jesam trudna 🎄💜
Jel može sliku postaviti ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️