Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EllaMS
    16. Veljača 2025. 10:06

Samo pozitiva, idemo dalje. Točamo trakice i pokrivamo. Nema druge. 😊

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

EllaMS
    16. Veljača 2025. 10:07

eni233 kakvo je stanje kod tebe, možda nam upravo ti popravis statistiku?

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• eni233
    16. Veljača 2025. 10:09

EllaMS

eni233kakvo je stanje kod tebe, možda nam upravo ti popravis statistiku?

Meni upravo krenula menga tako da ja otpadam 😭😏

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

jasamja
    16. Veljača 2025. 10:11

Ajme, da bar imamo val pozitivnih testova, a ne dolaska vještice 😔

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Blondy
    16. Veljača 2025. 10:18

Ma kod mene je sve u redu, imam ovulacije, hormoni ok, sve skolski. Bila sam kod gina, trakice koristim od 11 mjeseca. Znam ja tocno kad imam ovulaciju. Moguce da mi i zbog maternice u rvfu treba duze iako to nitko od doktora ne potvrdjuje. Prvo iz orve, za drugo cemo malo pricekati izgleda

Anica88
    16. Veljača 2025. 10:18

jasamja

Anica88

jasamja

Ovaj ciklus očito nije nikome dobitan 😔
    .
    https://ibb.co/WvcqgPSy
    .
    Blondy još tebe čekamo da nam malo statistiku popraviš 🤞

Zao mi je 😔

Bit ce iduci 🤞🤞🤞

Hvala ti, nadam se 🙂🤞
    Baš me jučer ujutro oprala depra zbog moje curice, koja ima već 4 godine, i da sada ostanem trudna dobila di bracu ili seku sa punih 5 godina i tako mi je žao da će biti tako velika razlika u godinama jer ona baš voli društvo 😔 da sam skoro pa odlučila da želim i 3. dijete jedno za drugim 😂 a kažem muž na to, kamo trčiš, pa još nemaš ni 2. u trbuhu 😂🤦

Ok je i razlika 5 godina, manje su ljubomorni, a i tebi bude lakse 😊

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88
    16. Veljača 2025. 10:23

Makarena

Zao mi je ❤️. Nadam se da ćemo sljedeći ciklus uspjeti sve 🤞🏻. Hahaha a i ja bih bila najsretnija da sad zatrudnim s blizancima jer želim odmah troje djece, ali nitko u obitelji nema blizance 🤣. Moja će napuniti dvije u petom mjesecu, htjela sam da bude 2 god i mjesec-dva razlike, ali sad se već bližimo 3 godine razlike. Nadam se da će tu i stati 😅.

Ja sam se nadala blizancima u prvoj trudnoci pa da se toga odmah rijesim 😅
    A sad se bojim blizanaca, puno mi je 3 djece… nece valjda…

Po meni je idealna razlika 2-3 godine. Kako mi je za prvu trudnocu trebalo dugo, mislila sam da isto bude i za drugu. Na kraju cu imati razliku samo godinu i pol 😮 to ce biti jako tesko u pocetku, a i malo me strah osuda okoline zbog male razlike… i nezgodno je s dojenjem… nisam planirala dojiti u trudnoci, a na kraju ne mogu prestati dojiti jer mi beba ima samo 10 mjeseci i jos ne jede kako se spada, a nece ni bocicu

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88
    16. Veljača 2025. 10:25

eni233

EllaMS

😭
    S obzirom da si spomenula ono za manjak vitamina D - koje prenatalne vitamine uzimas?

Npr ja sam vegetarijanka i uopce ne jedem ribu, ali vec sam 3 godine na prenatalnim vitaminima i ok mi je vitamin D

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88
    16. Veljača 2025. 10:29

Blondy

Ma kod mene je sve u redu, imam ovulacije, hormoni ok, sve skolski. Bila sam kod gina, trakice koristim od 11 mjeseca. Znam ja tocno kad imam ovulaciju. Moguce da mi i zbog maternice u rvfu treba duze iako to nitko od doktora ne potvrdjuje. Prvo iz orve, za drugo cemo malo pricekati izgleda

Ma to je zbog dojenja. Da li si razmisljala da vec sad prestanes dojiti, prije trudnoce? Ipak je vec vece dijete, a moglo bi pomoci da ostanes trudna

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• eni233
    16. Veljača 2025. 10:30

Anica88

eni233

EllaMS

😭
    S obzirom da si spomenula ono za manjak vitamina D - koje prenatalne vitamine uzimas?

Npr ja sam vegetarijanka i uopce ne jedem ribu, ali vec sam 3 godine na prenatalnim vitaminima i ok mi je vitamin D

Uzimam d vitamin kapi , plus almagea prenatalne , to mi je gink preporučio . Ja jedem i meso i ribu i mljecne i sve ..tako da sam se malo šokirala kad sam vidjela manjak vitamina d , inače sam osoba koja se dosta zdravo hrani . I voće i povrće , ne pijem, ne pušim , živim stvarno zdrav život . Al očito nema pravila kad je u pitanju trudnoća neki ljudi jedu svašta piju, puše , pa ostanu trudni bez problema . Ja stvarno više neznam što da radim , meni vam je ahm odličan s obzirom da imam 35 godina , mislim da mi je to i genetski jer moja mama je u menopauzu ušla sa 55 godina tek . Svi u mojoj obitelji su ostali trudni bez problema , nikad nitko nije imao problema sa tim .. evo ja sam prva koja muku muci sa svime 😭

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI