Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amiiinna

Broj poruka: 51

Prijavi adminu

Traju mi oko 30  dana.Vidjet cu ako se danas nista ne promjeni kupit cu test pa ujutro uraditi nemam sta izgubi.Moze biti i da je stres i svasta.Al eto cudan je ovaj mjesec bas.Uvijek se trazi tracam nade a samo se gore pravi izgleda.Hvala Vam na odgovoru vidjet cu sutra sta ce pokazati💖

Lunolina

Broj poruka: 1555

Prijavi adminu

Cure hvala vam od srca ❤️🩷
    Amiinna ja bih na tvom mjestu za svaki slucaj napravila neki osjetljiviji test u jutro s prvim jutarnjim urinom (npr gravignost ultra) ako je pozitivno onda je to to, a ako nije onda se bojim da nece ni postati pozitivno 🙁

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Lunolina

Broj poruka: 1555

Prijavi adminu

https://ibb.co/2NkRzqj
    Ovaj gore prvi test s brojem 7 je beta oko 20, a tebi bi sad trebala biti i veca od toga.
    Sretno ❤️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• eni233

Broj poruka: 1842

Prijavi adminu

Lunolina

https://ibb.co/2NkRzqj
    Ovaj gore prvi test s brojem 7 je beta oko 20, a tebi bi sad trebala biti i veca od toga.
    Sretno ❤️

Predivno je ovo vidjeti 🥰🥰🥰❤️❤️❤️🫀🫀🫀 srce ko kuća 🙏🥹

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

• amiiinna

Broj poruka: 51

Prijavi adminu

Lunolina

Cure hvala vam od srca ❤️🩷
    Amiinna ja bih na tvom mjestu za svaki slucaj napravila neki osjetljiviji test u jutro s prvim jutarnjim urinom (npr gravignost ultra) ako je pozitivno onda je to to, a ako nije onda se bojim da nece ni postati pozitivno 🙁

Danas cu kupiti,pa ujutro uraditi ako bude negativan onda je to to.Ali eto imam neki osjecaj da bi moglo biti.U 7 mj sam isto radila dva dana po kasnjenju bio neg,za dva dana ponovila bio +,ali nazalost biokemiska pa sam kasnije prokrvarila.Ne znam vise ni sama.Sutra cu ponoviti pa cu vidjet da sam sigurna 100%.Ovo je test bio baby mini sto sam radila poslije podne.

laurell

Broj poruka: 819

Prijavi adminu

Lunolina pa cestitam!!!!!! 🙏🏽🤍

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• eni233

Broj poruka: 1842

Prijavi adminu

laurell

Lunolinapa cestitam!!!!!! 🙏🏽🤍

O draga , vidim da si rodila ? Pa čestitkeee ❤️❤️ 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

• anasplutona

Broj poruka: 26

Prijavi adminu

pozdrav svima, ja sam Ana i ja nemam pojma jesam li uopće na dobroj temi i ne znam hoće li Vam moje pitanje biti glupo.
    tako da unaprijed se ispričavam ako sam fulala temu i ako je glupo pitanje ali imam osjećaj da mi Vi možete dati odlične savjete.
    ne mislim da imam nekakav problem (nadam se da nemam) jer prvu trudnoću sam zatrudnila, ne planirano (čak sam pila kontracepciju i ostala trudna) i hvala Bogu sve je bilo u redu i imam jednu malu djevojčicu koja ima 1g i 3 mj.💖
    e sad, dobila sam novi posao i planiramo još jednu bebu tj prošli mj smo već krenuli raditi na bebi ali evo ja sam prije 2 dana dobila m, znam da ne može se nekada odmah to sve dogoditi kad planiramo ali bas sam mislila, kako prva djevojčica nam je ne planirano se dogodila da drugu trudnoću neću imati problem tj mislili smo da će odmah to se dogoditi.
    i okej, stvarno sam svjesna da ne mora to biti odmah isti mj ali mene sada zanima mogu li šta napraviti, sto pratiti ovaj mjesec, ako imate savjete pa da budemo sto precizniji ne bi li nam se ostvarila druga trudnoća.
    i iskreno, samo sam opterećena, jer voljeli bi da to se dogodi ovaj ili idući mj samo zbog vrtića, jer želim roditi do 31.08 da možemo se prijaviti u vrtic, jer ovdje smo sami🙈
    isprike ako sam fulala temu.
    sretno svima ✨

Simbalija

Broj poruka: 1307

Prijavi adminu

Anasplutona svakako želim da što prije ostvarite trudnoću kao što to želim i svim ženama koje su se našle u istoj borbi. Samo sam htjela donijeti trunku realnosti i napisati da su želje i planovi jedno, a stvarnost drugo. 
    Kako biste bili što uspješniji i brži u svom planiranju kupite si trakice za ovulaciju te nakon mentruacije počnite piškiti da vidite kada vam je točno ovulacija jer su vam možda još hormoni razmrdani od trudnoće, dojenja i sličnog pa se možda događa u vrijeme kada niste imali odnose. Kada ulovite pozitivnu trakicu, ovulacija će biti u idućih 12-36h pa tada imajte što češće odnos kako bi bio dobitni. Sretno!

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading.......

• anasplutona

Broj poruka: 26

Prijavi adminu

Simbalija, puno hvala💖

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.