Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Xoxo23
    17. Studeni 2024. 19:24

alsuncokret vidim da si dobila gonal za IUI ? mislila sam da IUI ide samo sa tabletama za poticanje O. Koja ti je doza bila,koliko folikulica si imala na UZV ? 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
    FET 07/25 ⏳

alsuncokret14
    17. Studeni 2024. 20:40

Cure ja sam iz druge drzave skroz, koliko vidim kod vas je sve to besplatno ili se mozda varam?
    Ja sam morala sve platiti privatno, jer u drzavnim nema posvecenosti 😔

Otisli smo na konsultacije gdje je doktor odmah predlozio pregled i kompletne nalaze. Pripremu za IUI i u startu nam je rekao da je 15% uspjesno.
    Ja sam zbog prolaktina koji je bio 58, TSH 3,3 dobila terapiju eutirox i bromokriptin. Doktor jasno kaze da je za trudnocu pogodan TSH ispod 2,5. Do sada tri doktora gledali nalaz i nikada mi to nije receno! Svi se vode time, nemas prolaktinemiju!
    Divacin suprug i ja 5 dana pili do dva dana pred M.
    Prenatal, Folacin … 
    Pracenje folikula, gonal f 450 (37,5 jedinica) svaki dan u 18:00h, ( primljeno mozda 10 doza) i jedna ovitrelle 250 dva dana pred inseminaciju.
    Odnosi taj dan, jer spermiji moraju biti novi za dan inseminacije.
    Dan pauze i inseminacija.
    Terapija poslije inseminacije
    Sumamed 3 dana (zbog infekcije) 
    Trombopirin ( da ne bi doslo do zgrusavanja)
    Utrogestan vaginalno 2x2
    I sada cekamo betu za 14 dana… 
    Sorry za dug post, ali nekako zeljela sam da objasnim, neko novo znanje, drugaciji postupak mozda ce nekome i pomoci.❤️

Xoxo23
    17. Studeni 2024. 21:25

alsuncokret14

Cure ja sam iz druge drzave skroz, koliko vidim kod vas je sve to besplatno ili se mozda varam?
    Ja sam morala sve platiti privatno, jer u drzavnim nema posvecenosti 😔

Otisli smo na konsultacije gdje je doktor odmah predlozio pregled i kompletne nalaze. Pripremu za IUI i u startu nam je rekao da je 15% uspjesno.
    Ja sam zbog prolaktina koji je bio 58, TSH 3,3 dobila terapiju eutirox i bromokriptin. Doktor jasno kaze da je za trudnocu pogodan TSH ispod 2,5. Do sada tri doktora gledali nalaz i nikada mi to nije receno! Svi se vode time, nemas prolaktinemiju!
    Divacin suprug i ja 5 dana pili do dva dana pred M.
    Prenatal, Folacin …
    Pracenje folikula, gonal f 450 (37,5 jedinica) svaki dan u 18:00h, ( primljeno mozda 10 doza) i jedna ovitrelle 250 dva dana pred inseminaciju.
    Odnosi taj dan, jer spermiji moraju biti novi za dan inseminacije.
    Dan pauze i inseminacija.
    Terapija poslije inseminacije
    Sumamed 3 dana (zbog infekcije)
    Trombopirin ( da ne bi doslo do zgrusavanja)
    Utrogestan vaginalno 2x2
    I sada cekamo betu za 14 dana…
    Sorry za dug post, ali nekako zeljela sam da objasnim, neko novo znanje, drugaciji postupak mozda ce nekome i pomoci.❤️

Odlično da ste se onda odlučili za privatno, e da meni je za IVF puno veća doza Gonala, mislim da u nas u Hrv idu Clomid/Letrozol za IUI ali nisan sigurna, i u nas je javni sektor dobar mislim da nema neke razlike privatno i državno osim u nekim posebnim slučajevima.  Ma super, sretno javi nam se onda za 14 dana ❤️🥰 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
    FET 07/25 ⏳

MBM🐬🍀💕
    18. Studeni 2024. 07:16

Poz cure, odavno nisam bila ovde zbog zdrastvenih problema. Ali vidim da ima bas novih dama. Dali znate nesto o September, Joly, Garava, 

September
    18. Studeni 2024. 23:44

MBM🐬🍀💕

Poz cure, odavno nisam bila ovde zbog zdrastvenih problema. Ali vidim da ima bas novih dama. Dali znate nesto o September, Joly, Garava,

Hej! Ja povremeno uđem u forum da vidim ako se netko od starih cura javio i evo tebe :)

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Uniqlo7
    19. Studeni 2024. 22:28

Luna21

uniqlo7

Xoxo23

uniqlo7

Pozdrav, imala sam biokemijsku trudnoću, jučer obilno krvarenje. Je li se sad ovo ponaša kao regularna menstruacija, od jučer prvi dan ciklusa ili?

Ako je krvarenje od biokemijske, nije menstruacija. Nakon sto se očistite amo rec to tako nakon toga sljedeće krvarenje je prva menstruacija.

E okej, a kada mogu poceti mjeriti trakicama ovulaciju, je li cekam prvu menstruaciju ili?

Ja sam krajem 10. mjeseca imala biokemijsku trudnocu i to "čišćenje". Onda je odmah krenulo krvarenje i moji tipični bolovi i osjećaj kao kad imam M. Ginekolog mi je rekao da je moguće da je to menstruacija, dakle odmah u istom tjednu. I sad sam 11.11. ulovila ovulaciju. Ako imaš trakica stvarno nije na odmet pratiti što se događa s tijelom. Mene je baš zanimalo kak će to sad ići, iako smo ove plodne dane preskočili s pokušavanjem, po preporuci gin. Sad jedva čekam sljedeću O, nadam se da će biti prava kao i ova. Svima držim plačeve, sretno ženice! ❤️

Ajme🥺 u kojem tjednu si bila kad se dogodilo krvarenje? 

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼

Luna21
    20. Studeni 2024. 00:17

uniqlo7

Luna21

uniqlo7

Xoxo23

uniqlo7

Pozdrav, imala sam biokemijsku trudnoću, jučer obilno krvarenje. Je li se sad ovo ponaša kao regularna menstruacija, od jučer prvi dan ciklusa ili?

Ako je krvarenje od biokemijske, nije menstruacija. Nakon sto se očistite amo rec to tako nakon toga sljedeće krvarenje je prva menstruacija.

E okej, a kada mogu poceti mjeriti trakicama ovulaciju, je li cekam prvu menstruaciju ili?

Ja sam krajem 10. mjeseca imala biokemijsku trudnocu i to "čišćenje". Onda je odmah krenulo krvarenje i moji tipični bolovi i osjećaj kao kad imam M. Ginekolog mi je rekao da je moguće da je to menstruacija, dakle odmah u istom tjednu. I sad sam 11.11. ulovila ovulaciju. Ako imaš trakica stvarno nije na odmet pratiti što se događa s tijelom. Mene je baš zanimalo kak će to sad ići, iako smo ove plodne dane preskočili s pokušavanjem, po preporuci gin. Sad jedva čekam sljedeću O, nadam se da će biti prava kao i ova. Svima držim plačeve, sretno ženice! ❤️

5+4. Taman što smo saznali i par se dana veselili - razočarenje. Ali mogu reći da je istovremeno ostala i ohrabrujuća činjenica da možemo napraviti bebu, bar se nadamo. Taman smo tada krenuli na pretrage zbog predugog bezuspješnog pokušavanja pa je ovo super vijest, tako je i gin rekao. 

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Endometrioza, laparoskopija 10/23
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska 10/24 😔
    12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)

Uniqlo7
    20. Studeni 2024. 01:47

Luna21

uniqlo7

Luna21

uniqlo7

Xoxo23

uniqlo7

5+4. Taman što smo saznali i par se dana veselili - razočarenje. Ali mogu reći da je istovremeno ostala i ohrabrujuća činjenica da možemo napraviti bebu, bar se nadamo. Taman smo tada krenuli na pretrage zbog predugog bezuspješnog pokušavanja pa je ovo super vijest, tako je i gin rekao.

Eto, kao i kod mene. I ja isto gledam na to tako, mislila sam da neću nikad vidjeti plusić, tako da je meni olakšanje. Držim nam fige za dalje🥰🤞🏼

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼

Luna21
    20. Studeni 2024. 10:03

uniqlo7

Luna21

uniqlo7

Luna21

uniqlo7

Xoxo23

uniqlo7

Eto, kao i kod mene. I ja isto gledam na to tako, mislila sam da neću nikad vidjeti plusić, tako da je meni olakšanje. Držim nam fige za dalje🥰🤞🏼

Daa, šokirana sam bila pozitivnim testom i nije mi bilo jasno kako. 😂 Baš mi je trebala ta potvrda da možemo. 🥰 Mi smo sad jedan mjesec preskocili s pokusavanjem i sredinom 12mj lovimo plodne dane. Bas se nadam 💓💓 Iako znam da kao ne bi trebalo razmišljati i o tome i da se treba opustiti. Samo neznam kako. 😅 Navijam za sve nas da što prije dođe naše vrijeme i deebeli plusići. ✨

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Endometrioza, laparoskopija 10/23
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska 10/24 😔
    12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)

Amarilla ✨
    20. Studeni 2024. 12:14

Pozdrav drage cure... ima li koja cura ovdje neobjasnjivu neplodnost nakon spontanog? Da su svi nalazi uredni, pretrage, UZV, itd., a da jednostavno ne uspijeva? Iskreno, umorna sam od setnja od jednog do drugog gin (sto privatno, sto u bolnici) i da mi svi kazu isto "ne znamo zasto ne ostajete trudni"... htjela bih zapravo cuti je li se ijedna susrela s time pa da je otkriveno mozda nesto neuobicajeno ili slicno? Ja vise ne znam sto da pregledam... krv, inzulin, štitnjača, hormoni, brisevi, vitamin d i b12, zeljezo, feritin, homocistein... sve je potpuno uredno. Bas se osjecam izgubljeno. 

Everything in your life started as… a thought, a wish, a hope, or a dream, either in your mind or in the mind of someone else. ✨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.