Pozdrav svima,
nova sam ovdje i nadam se da mi netko može iz iskustva odgovoriti...
Zanima me ovulacija nakon biokemijske trudnoće? Kada vam se javila i bilo što bitno što mi možete reći?
Inače sam uvijek imala uredne cikluse, ovo je bila prva trudnoća i nažalost biokemijska. Nakon nje sam dobila obilnu menstruaciju i sad vrebam ovulaciju pa bih voljela čuti što mogu očekivati.
Preporuka ginekologa je da ovaj ciklus preskočimo s pokušavanjem ali svejedno ću pratiti da vidim što se događa.
🙋🏼♀️36 🙋🏻♂️ 35
Endometrioza, laparoskopija 10/23
Pokušavamo od 12/23 ✨
Biokemijska 10/24 😔
12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)
Bokic, pisala sam prije par dana jer prvi put radim trakice i propratila sam sve plodne dane. Šta vi mislite da li je O bila između slike 3 i 4?
https://ibb.co/ZXFbN0yJe je nadam se da ste pokrili sve te dane i prije i dan poslije😁sretno
Nismo niti jedan 😂 morala sam na čuvanje zbog IR i ponovljenih spontanih, a onda su moji ciklusi šetali i preko 40 dana. Zadnja 2-3 su na 30 i bitno mi je ovo bilo potvrditi trakicama jer valjda od IR izostaje i O. Od sljedećeg mjeseca je akcija 🙈
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Bokic, pisala sam prije par dana jer prvi put radim trakice i propratila sam sve plodne dane. Šta vi mislite da li je O bila između slike 3 i 4?
https://ibb.co/ZXFbN0yJe je nadam se da ste pokrili sve te dane i prije i dan poslije😁sretnoNismo niti jedan 😂 morala sam na čuvanje zbog IR i ponovljenih spontanih, a onda su moji ciklusi šetali i preko 40 dana. Zadnja 2-3 su na 30 i bitno mi je ovo bilo potvrditi trakicama jer valjda od IR izostaje i O. Od sljedećeg mjeseca je akcija 🙈
Sretno😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav svima,
nova sam ovdje i nadam se da mi netko može iz iskustva odgovoriti…
Zanima me ovulacija nakon biokemijske trudnoće? Kada vam se javila i bilo što bitno što mi možete reći?
Inače sam uvijek imala uredne cikluse, ovo je bila prva trudnoća i nažalost biokemijska. Nakon nje sam dobila obilnu menstruaciju i sad vrebam ovulaciju pa bih voljela čuti što mogu očekivati.
Preporuka ginekologa je da ovaj ciklus preskočimo s pokušavanjem ali svejedno ću pratiti da vidim što se događa.
Meni je nakon prekida trudnoće O obično kasnila par dana ili izostala u potpunosti, najbolje pratite trakicama pa ako ulovite pozitivnu krenite u akciju.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Hejj cure, imam jedan problem, nije bas vezan za ovu temu ali morala sam vam pisati🙂
Ovulaciju sam imala pre 4 dana, i krenulo mi je slabo krvarenje taj dan i posle je stalo, kao ovulacijsko krvarenje.
Nisam imala nikakvih tegoba, sve do pre sat vrimena, poslije mokrenja sam se obrisala i vidjela rozikasti iscjedak, i bas neugodnog mirisa.
Citala sam po netu da moze svasta biti pa i polna bolest.
Naime trudilice smo vec skoro 2 godine, borimo se sa losim spermiogramom, i sakupljamo papire za potpomognutu...ali me ovo vrlo zabrinulo...
Pa ako mi mozete reci da li je neka od vas imala slicno iskustvo i sta bi mi mogle reci vise o tome i kako se toga rjesiti?
Vjesticu ocekujem 08.11
👩24
Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
24.09 zakazan pregled kod ljekara.
Hejj cure, imam jedan problem, nije bas vezan za ovu temu ali morala sam vam pisati🙂
Ovulaciju sam imala pre 4 dana, i krenulo mi je slabo krvarenje taj dan i posle je stalo, kao ovulacijsko krvarenje.
Nisam imala nikakvih tegoba, sve do pre sat vrimena, poslije mokrenja sam se obrisala i vidjela rozikasti iscjedak, i bas neugodnog mirisa.
Naime trudilice smo vec skoro 2 godine, borimo se sa losim spermiogramom, i sakupljamo papire za potpomognutu…ali me ovo vrlo zabrinulo…
Pa ako mi mozete reci da li je neka od vas imala slicno iskustvo i sta bi mi mogle reci vise o tome i kako se toga rjesiti?
Vjesticu ocekujem 08.11
Draga Deja, može biti da je upala mjehura , neka vaginalna infekcija svašta .. evo ja sam imala upalu mjehura i vaginalnu infekciju istovremeno 😖😖😖 nema gore . Al najbolje da se javite gink za briseve i doktoru opće prakse za urinokulturu . Nećeš se toga rješiti bez antibiotika i vaginaleta . Mene je isto zadesilo svašta na ovom putu, doslovno sve osim trudnoće ali sve će to proći. Zato najbolje iici kod gink jer oni će najbolje znati , sretnoooo❤️🫶🏻
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Naime trudilice smo vec skoro 2 godine, borimo se sa losim spermiogramom, i sakupljamo papire za potpomognutu…ali me ovo vrlo zabrinulo…
Vjesticu ocekujem 08.11Draga Deja, može biti da je upala mjehura , neka vaginalna infekcija svašta .. evo ja sam imala upalu mjehura i vaginalnu infekciju istovremeno 😖😖😖 nema gore . Al najbolje da se javite gink za briseve i doktoru opće prakse za urinokulturu . Nećeš se toga rješiti bez antibiotika i vaginaleta . Mene je isto zadesilo svašta na ovom putu, doslovno sve osim trudnoće ali sve će to proći. Zato najbolje iici kod gink jer oni će najbolje znati , sretnoooo❤️🫶🏻
Hvala ti puno, moram otici jer ovo me bas zabrinulo, na sve ovo jos se i to sad desilo, jojjj...
Hvala ti na odgovoru❤️❤️
👩24
Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
24.09 zakazan pregled kod ljekara.
Sortiraj odgovore
Najstariji