Greta ❤️❤️❤️ pratim vas malo tamo na ljetnim bebama tako da znam da je kod tebe sve dobro. 🙏🏻
Moonchild- slazem se s tobom, i ja vjerujem da cemo sve prije ili kasnije biti mame. 🫶🏻
Drago mi je da si bolje u usporedbi na ranije, drzim fige za O i jedan lijepi + u 11mj. 🙏🏻❤️🤞
Cure imam jedno pitanje, nije skroz za ovu temu ali kad smo ovdje nekako svi aktivni… prije zadnje T sam kupila vrkutu ali je nisam pila do sada, sada sam razmisljala da bih voljela početi, ali ono sto me zanima… moji ciklusi su inace redovni, variraju 1-2 dana i O svaki mjesec do sada… pa me brine da nebih nesto pobrkala, i dobila kontra efekat, jer citam da su neke cure znale nakraju poremetiti cikluse. Sto vi mislite o tome?
Riri ja godinama pijem vrkutu, dobila preporuku zbog bolnih menstruacija dok još i nisam znala da imam endometriozu. Uvijek sam imala cikluse točne u dan, i prije nego sam pila vrkutu a i uz nju, nije se nikada ništa pomaknulo/poremetilo.
Ne znam jel bi jednako djelovala svakome, sve smo različite.
🫶🏻
Otkad sam ovdje vidim da se neke stvari piju prvi dio ciklusa, nešto nikako u vrijeme ovulacije...ajme meni to mi je sve kvantna fizika, pokušavam skužiti. 🫣😅
🙋🏼♀️36 🙋🏻♂️ 35
Endometrioza, laparoskopija 10/23
Pokušavamo od 12/23 ✨
Biokemijska 10/24 😔
12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)
Riri nikako nemoj vrkutu na svoju ruku, posebno jer ti imas normalno ovulaciju i uredne cikluse. Vrkuta Utjece na hormone i moze se dogoditi da zbog nje folikuli ne puknu nego predastaju u ciste (to se meni dogodilo pa zato znam). A i ostajes trudna al je zadrazavanje problem i mislimda tu vrkuta ne moze pomoci nego samo napraviti zbrku. Svakako se posavjetuj s ginom🤞
Curica 6/23 🩷
Ima li koja iskustvo sa easy@home trakicama? Koje bi trakice preporučile?
Sretno nam svima! 🌸
meni isto najbolje od svih trakica a dosta sam ih probala ..
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
Riri nikako nemoj vrkutu na svoju ruku, posebno jer ti imas normalno ovulaciju i uredne cikluse. Vrkuta Utjece na hormone i moze se dogoditi da zbog nje folikuli ne puknu nego predastaju u ciste (to se meni dogodilo pa zato znam). A i ostajes trudna al je zadrazavanje problem i mislimda tu vrkuta ne moze pomoci nego samo napraviti zbrku. Svakako se posavjetuj s ginom🤞
Ja se slažem sa Gretom nemoj na svoju ruku pogotovo ako su ti inače ciklusi uredni, ona je vise kada ciklusi nisu uredni i imaš problema hormonskih. Mislim da je pametnije da to ne koristiš s obzirom da si ipak uspijela ostvarit trudnoću ..
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
Uf sad kad citam vase savjete za Riri, svasta mi se vrti po glavi.
Meni su uz vrkutu menstruacije bas puno lakse sto se bolova tice, al je moguce da mi istovremeno i steti?
Jer ciklusi su mi uvijek i oduvijek uredni, ovaj mjesec sam imala biokemijsku...
🙋🏼♀️36 🙋🏻♂️ 35
Pokušavamo od 12/23 ✨
Biokemijska 10/24 😔
Greta i Xoxo23 tako sam nekako i mislila… hvala puno cure na savjetima 🙏🏻 necu nista na svoju ruku, jedino sam nastavila piti novalac svaki dan, to je valjda OK. A sad kad dođe prva M ici cu kod jednog starijeg muškog gin. za kojeg svi govore da je dobar, i kao nema sto nije vidio i prosao, pa se nadam da ce mi on znati reci sto i kako dalje… Meni toliko nedostaje ovo piskenje po testovima da je to strasno. 🤦🏽♀️🙊
Luna21- vidim da si se malo zabrinula zbog ovog s vrkutom, ja kad sam istraživala o njoj vidjela sam da je treba piti 3 mjeseca i onda napraviti pauzu, pa sad evo ne znam koliko dugo i u kojim količinama je ti pijes, mozda da se posavjetuješ dodatno sa svojim gin.
A što se tice biokemijske tu moze biti vise faktora, ali kazu ako se jednom dogodi da u većini slučajeva iduća trudnoca bude normalna i zdrava. 🙏🏻❤️
Svim drugim curkama koje trenutno love O ili iščekuju svoje + drzim 🤞🤞🤞 ❤️
Hvala ti Riri 🫶🏻
Ja uglavnom vrkutu pijem 7 dana uoči menstrucije, a kroz mjesec tu i tamo kad se sjetim.
Pitat ću svog gin 05.11. na pregledu pa vam baš prenesem šta kaže.
I ja od srca želim svima sretno, debele plusiće i prave zdrave O. 💓💓
🙋🏼♀️36 🙋🏻♂️ 35
Pokušavamo od 12/23 ✨
Biokemijska 10/24 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji