Lista ne(dolaska M) :-Anica8812.2
-eni23314.2
-jasamja14.2
-Makarena19.2
-uniqlo723.2
-Blondy24.2
Držim 🤞🤞☘️ da ne dobijemo ❤️
.
.
Sretno ostale cure u pokrivanju ☘️❤️
Sad sam tek skuzila da ima ova lista. Dodaš i mene? Da se pratimo skupa. Ja čekam 12.02.
Može ubacim se u sljedeću listu 🤩
.
.
Anica88 ne moraju biti isti simptomi, svaka trudnoća je prica za sebe . I nemoj se opće truditi simptomima vjerovati ..jer su varljivi i jako su slični simptomi pmsa i trudnoće, i puno žena misle da ništa od trudnoće i kad im zakasni M i naprave test i hop plus 🫶🏻😍🤭 tak da imaj vjere do kraja ☘️🤞🥰🫀
Hvala 🫶

🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Najradije bi se danas testirala 😂😂😂
Hah, pričaj mi o čekanju 😂
Mene je i prije 5 godina forum nagovorio da napravim test, inače mi taj dan to uopće nije bilo u planu 😂 ali se nadam da ću ovoga puta izdržati do 14.2. iako mi app Premom po viskom LH prebacila M za 2 dana, tako da mi je neočekivani dan dolaska 16.2. ali ću ja ipak idući petak napraviti test 🤞 sad čekam kad će mi krenut bolne grudi, to mi je u oba slučaja bio prvi znak 😁
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Mene je i prije 5 godina forum nagovorio da napravim test, inače mi taj dan to uopće nije bilo u planu 😂 ali se nadam da ću ovoga puta izdržati do 14.2. iako mi app Premom po viskom LH prebacila M za 2 dana, tako da mi je neočekivani dan dolaska 16.2. ali ću ja ipak idući petak napraviti test 🤞 sad čekam kad će mi krenut bolne grudi, to mi je u oba slučaja bio prvi znak 😁
Meni aplikacija predvidja m vec u ponedjeljak 🤷♀️
I meni je prosli put jedan od prvih znakova bio bolne grudi, ali sad dojim pa mislim da ce biti drugacije…

🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
I meni je prosli put jedan od prvih znakova bio bolne grudi, ali sad dojim pa mislim da ce biti drugacije…
E da, ja sad uopce ne osjecam cice pred menstruaciju kad dojim. Tako da mislim da po njima necu nista skontati ako zatrudnim. U prvoj trudnoci znam da su me boljele dosta rano 😅

E da, ja sad uopce ne osjecam cice pred menstruaciju kad dojim. Tako da mislim da po njima necu nista skontati ako zatrudnim. U prvoj trudnoci znam da su me boljele dosta rano 😅
Da, u prvoj trudnoci su mi dan nakon prvog plusa toliko natekle da nisam mogla zakopcati neke haljine 😅
A sad su vec sve razvucene pa nema sto boliti

🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Želim ti da ti ovo Valentinovo bude najljepše do sad i da ugledaš plusic 🤗 bilo bi bas simbolično 🥹
Anica88 ja ne mogu dočekati nedjelju ko da ja radim test 😂. Još samo 2 dana, obavezno javi rezultate 🤞🏻🤞🏻

2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Meni je ono preksinoc LH bio 1.1 i jučer ujutro sam uhvatila peak 1.22, navečer je već palo na 0.55. Pokrila sam preksinoć i sinoć, nadam se da je to dovoljno jer danas nikako ne mogu 😕

2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Ma sutra cu ja raditi test 😂
Pa ako bude negativno ponoviti u ponedjeljak…
Makarena bitno je da pokrijes peak, a to jesi. Sretno 🤞

🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ma sutra cu ja raditi test 😂
Pa ako bude negativno ponoviti u ponedjeljak…
Makarena bitno je da pokrijes peak, a to jesi. Sretno 🤞
Ako imas test osjetljivosti 10 mozes imati sjenicu vec od 9 dpo. Ako imas klasicni od 25 pricekaj koji dan

Ja sam ovaj mjesec uzela one step 30mlU, obzirom da su mi od 25 bile preosjetljive. Sad nista ne vidim, danas 9dc (prosli mj na 9dc bila O), crtica se jedva vidi. Nemam pojma. Pokrit cu naslijepo pa sta bude. Ne znam vise koje da koristim😂
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
3. 7/25 Vinogradska ET ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji