Pitala sam dokt u vise navrata al kako sam vadila progesteron vise puta nakon ovulacija kaze da ne treba jer je sve u redu . i da nema smisla da ga pijem ..
👩🏻30
👦🏻28
baby boy 2019
TTC 11/2023
Ciklusi uredni ,hormoni uredni
dijagnoza - idiopatska neplodnost 09/2024
1 Samuel 1:27-28
For this child I prayed; and the Lord hath given me my petition which I asked of him
Pitala sam dokt u vise navrata al kako sam vadila progesteron vise puta nakon ovulacija kaze da ne treba jer je sve u redu . i da nema smisla da ga pijem ..
Onda jos bolje! ☺️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Pitala sam dokt u vise navrata al kako sam vadila progesteron vise puta nakon ovulacija kaze da ne treba jer je sve u redu . i da nema smisla da ga pijem ..Onda jos bolje! ☺️
Prosli smo sve pretrage i ja i muz i sve je super .. nema objasnjenja zasto ne dolazi do trudnoce ..ciljani odnosi
pracenje ovulacije folikulometrijom , lh trakice sve sam probala .. i dalje nista
👩🏻30
👦🏻28
baby boy 2019
TTC 11/2023
For this child I prayed; and the Lord hath given me my petition which I asked of him
Pitala sam dokt u vise navrata al kako sam vadila progesteron vise puta nakon ovulacija kaze da ne treba jer je sve u redu . i da nema smisla da ga pijem ..Onda jos bolje! ☺️Prosli smo sve pretrage i ja i muz i sve je super .. nema objasnjenja zasto ne dolazi do trudnoce ..ciljani odnosi
pracenje ovulacije folikulometrijom , lh trakice sve sam probala .. i dalje nista
Jesi pisnula test?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pitala sam dokt u vise navrata al kako sam vadila progesteron vise puta nakon ovulacija kaze da ne treba jer je sve u redu . i da nema smisla da ga pijem ..Onda jos bolje! ☺️Prosli smo sve pretrage i ja i muz i sve je super .. nema objasnjenja zasto ne dolazi do trudnoce ..ciljani odnosi
pracenje ovulacije folikulometrijom , lh trakice sve sam probala .. i dalje nistaJesi pisnula test?
Ujutro ! 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
👩🏻30
👦🏻28
baby boy 2019
TTC 11/2023
pracenje ovulacije folikulometrijom , lh trakice sve sam probala .. i dalje nistaJesi pisnula test?Ujutro ! 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Sretno😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro cure , izgleda da nista ..
Jutros nakon 10ak min blijedunjav test , samo se pojavila evap. linija na njemu .
14 dpo ocekujem nesretnicu danas / sutra .
Hvala Vam na podrsci 🩷 Ni ovaj ciklus nije bio nas 💔
👩🏻30
👦🏻28
baby boy 2019
TTC 11/2023
Sve cure koje ste prošle preglede i sve je uredu čestitam vam od srca ❤️ Riri zao mi je zbog svega, točno znam taj strah. Vjerovatno su ti radili kiretazu ex tempo da provjere da li je bila trudnoća u maternici.. nemoj da te grize savjest, i neće ti kiretazu ništa utjecat na buduće trudnoće, i meni su isto tako makli polip tokom te kiretaze. Lijepo odmori um i tijelo malo od svega pa kad budete spremni samo jako ❤️❤️🫂🫂Eni, Lunolina ima li kakvih novosti s vama ? Nemogu sad u dugo citat forum i vracat se otkad san zadnji put bila 🫣😂❤️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
Sortiraj odgovore
Najstariji