Bok, cure! Pomagajte mi, nisam se s ovim susrela. Od 12dc sam se počela testirati s lh trakicama, evo danas je 15dc, još ništa 🤷♀️ jako slabo se vidi testna crtica, tj. nije tamna kao kontrolna. Testirala sam dvaput dnevno, oko 11 i 20h
Očito će vam ovulacija biti nešto kasnije , nastavi se samo testirati , jer LH može samo odjednom skočiti 🫶🏻 nemoj gubiti nadu 🤞🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Bok, cure! Pomagajte mi, nisam se s ovim susrela. Od 12dc sam se počela testirati s lh trakicama, evo danas je 15dc, još ništa 🤷♀️ jako slabo se vidi testna crtica, tj. nije tamna kao kontrolna. Testirala sam dvaput dnevno, oko 11 i 20h
Meni bude skroz svijetla do 17dc, na 18dc peak, 19dc svijetla. Otprilike znam da imam kasne ovulacije pa više niti ne testiram prije 15dc.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Eej Riri, kak si draga? ❤️
Hej ma okej sam, fizicki sam skroz dobro brzo sam se oporavila, psihički sam kako koji dan.. znam sanjati kiretazu i tako pa tad budem malo lošije ali trudim se okupirati nekim drugim stvarima.
A cim dobijemo zeleno svjetlo tamo kroz 4,5,6 mj. ponovno krecemo u akciju 🤞🙊
Kako si ti?
Luna21 meni su te bile najbolje. Nekak su fino debele i sire ko testovi trakice iz mullera. I premom aplikacija ih ocitava kad se stavi bas pod njih. Uzimala sam ih sa stranice plus minus al ih vise nije bilo kad sam kupovala pa sam uzela femometer sa gravida.hr i isto su mi bile super.
Riri drago mi je da si bolje💪♥️ s vremenom ce biti lakse i uskoro si spremna za nove pobjede🤞
Curica 6/23 🩷
Eej Riri, kak si draga? ❤️Hej ma okej sam, fizicki sam skroz dobro brzo sam se oporavila, psihički sam kako koji dan.. znam sanjati kiretazu i tako pa tad budem malo lošije ali trudim se okupirati nekim drugim stvarima.
A cim dobijemo zeleno svjetlo tamo kroz 4,5,6 mj. ponovno krecemo u akciju 🤞🙊
Kako si ti?
Drago mi je da si fizički dobro, a i psihički ćeš brzo biti dobro, treba se fokusirati na budućnost i bit će bebača :))) ja sam sigurna da će sve biti dobro za sve nas. Iako nekad imam baš negativne brije, ali generalno sam pozitivna. Mjesecima nisam spavala, imala noćne more, ružno sam razmišljala.
Sigurna sam da ćeš i ti biti pozitivnija nakon određenog vremena 🙏❤️
Inače sam ok, imam puno toga na poslu pa sam zaokupljena s tim...
Sortiraj odgovore
Najstariji