Delulu ti si iz Hrvatske? HZZO pokriva cini mi se 4 inseminacije, 4 stimulirana postupka i 2 prirodna postupka. To je zapravo jako puno, vani zdravstvo financira znatno manje.
Jesi vadila hormone, sve je okej?
.
Xoxo kak si ti? Kaj ima kod tebe?Ajme Lunolina, vidim ti u potpisu betu!!!!❤️ cestitam, uzasno mi je drago :) kako si?Hvala ti ☺️ dobro sam, nemam uopce simptome (mislim da simptomi krecu na beti iznad 10k tako da bi mogli krenuti svaki cas😅) i da se nisam testirala mislila bih da nisam trudna ☺️Kak si ti? Kak je malicka? Ona je sad vec curka i pol, zar ne?🩷Cestitam duso moja❤️
Ooo ivyyy naša pa kak si nam ti ? Što ima novog kod tebe ? ❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Delulu cesto ginekolozi ni ne salju samoinicijativno na postupke vec se mi same moramo izboriti za to. Na zalost 🥲
Koliko dugo radite na drugom bebeku? Pretpostavljam barem godinu dana kada vam je dijagnosticirana idiopatska neplodnost.
Moj ti je prijedlog da se javis u neku od klinika ako imas zelju za tim korakom (imas bolnice npr. vinogradska, sv. duh i slicno, a imas i privatne koje rade s HZZO-om npr. ivf, beta plus, skvorc) i trazis konzultacije. Prve konzultacije se placaju u privatnim klinikama, a ako idete u bolnicu onda vam treba uputnica koju trazis od svoje ginekologice. Dalje te doktori navigiraju sto dalje. Ima nesto u tome kada svoj problem prebacis na nekog drugog pa neka on nađe rjesenje 😄
.
Cure hvala svima na cestitkama ❤️ jos je jaaako rano pa smo dosta oprezni i ne dopustamo osjecajima da nas potpuno obuzmu 🥹
.
Ivyyyyy pa di si ti? Kak si? ❤️❤️❤️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Lunolina, vidim ti u potpisu mutacije iste kao moje. Si dobila heparin?
Jesam, cak nije bio u planu, ali je anesteziolog trazio da mi ga daju.Jesi ti isla redovito kroz trudnocu na preglede kod hematologa? Meni ginekolog nije htio dati uputnicu 😂
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Delulu cesto ginekolozi ni ne salju samoinicijativno na postupke vec se mi same moramo izboriti za to. Na zalost 🥲
Koliko dugo radite na drugom bebeku? Pretpostavljam barem godinu dana kada vam je dijagnosticirana idiopatska neplodnost.
Moj ti je prijedlog da se javis u neku od klinika ako imas zelju za tim korakom (imas bolnice npr. vinogradska, sv. duh i slicno, a imas i privatne koje rade s HZZO-om npr. ivf, beta plus, skvorc) i trazis konzultacije. Prve konzultacije se placaju u privatnim klinikama, a ako idete u bolnicu onda vam treba uputnica koju trazis od svoje ginekologice. Dalje te doktori navigiraju sto dalje. Ima nesto u tome kada svoj problem prebacis na nekog drugog pa neka on nađe rjesenje 😄
.
Cure hvala svima na cestitkama ❤️ jos je jaaako rano pa smo dosta oprezni i ne dopustamo osjecajima da nas potpuno obuzmu 🥹
.
Ivyyyyy pa di si ti? Kak si? ❤️❤️❤️
Bas ti puno hvala na ovoj info, budem pitala gin bas sad na iducem pregledu.
ja jos uvijek cekam
jucer nije stigla vještica ni danas , grudi su mi prestale bit bolne ima 5 dana , a kad one prestanu bolit ova dode, sd cemo vidjet kad ce doc gospodja
👩🏻30
👦🏻28
baby boy 2019
TTC 11/2023
Ciklusi uredni ,hormoni uredni
dijagnoza - idiopatska neplodnost 09/2024
1 Samuel 1:27-28
For this child I prayed; and the Lord hath given me my petition which I asked of him
Lunolina, vidim ti u potpisu mutacije iste kao moje. Si dobila heparin?Jesam, cak nije bio u planu, ali je anesteziolog trazio da mi ga daju.Jesi ti isla redovito kroz trudnocu na preglede kod hematologa? Meni ginekolog nije htio dati uputnicu 😂
E super :)
Ja sam kod hematologa sve rijesavala, gin samo dala uputnicu. Prek dnevne bolnice sam dizala kutije za mjeaec dana, i svako drugi mj krvnu sliku kod njih. Jednom sam morala samo dublje pretrage jer mi je jako krv isla na nos danima, pa kao jel jaka doza itd.
Na kraju i to ok bilo, do trudnickih hormona je bilo 😆
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Lunolina predivne vijesti, i čestitam ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🫂 ma malo mi je to glupo od njega ako nije napravio pregled tako nešto izjavio, ja bi prije rekla blizanaca trudnoća nego molarna.. bit će to sve dobro ❤️❤️ znam da ste malo u grču se veselit ali sve će to na kraju bit odlično !
Ja još moram briseve napravit i onda krećemo sa IUI 😁
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
Evo mene opet.Nadam se da vam ne smetam,ali nemam s kim podjeliti jer ne znam vise jesam li luda il sta se desava.Nadam se da ce mi neko odgovorit,ili dati neki savjet.Naime odnose sam imala do 17dc,do tada sam lovila ovulaciju trakicama ali nisam je ulovila,citavu tu sedmicu sam imala neku providnu sluz ali 18 i 19 sam mislim imala najvise..22 dc sam po brisanju vidjela roze sluz i tj.
Sad me zanima ako je ovulacija bila 14 ili 15 dc,jeli 22dc mogla biti implatacija,a ako je to bila ovulacija onda je nemoguce da su sperimiji ostali 5-6 dana.
Ja sam juce trebla dobiti M i nema je,danas sam uradila test popodne i bio je negativan.
Da li ima smisla da ponovim recimo u nedjelju ujutro sa prvim urinom,ili nema potrebe jer da sam T danas bi mi pokazalo vec.Nemam nikalve simptome od sto me od tog 22 dc lagano boli dno stomaka nista vise nemam.
Izvinite na dugom pos
Evo mene opet.Nadam se da vam ne smetam,ali nemam s kim podjeliti jer ne znam vise jesam li luda il sta se desava.Nadam se da ce mi neko odgovorit,ili dati neki savjet.Naime odnose sam imala do 17dc,do tada sam lovila ovulaciju trakicama ali nisam je ulovila,citavu tu sedmicu sam imala neku providnu sluz ali 18 i 19 sam mislim imala najvise..22 dc sam po brisanju vidjela roze sluz i tj.
Sad me zanima ako je ovulacija bila 14 ili 15 dc,jeli 22dc mogla biti implatacija,a ako je to bila ovulacija onda je nemoguce da su sperimiji ostali 5-6 dana.
Ja sam juce trebla dobiti M i nema je,danas sam uradila test popodne i bio je negativan.
Da li ima smisla da ponovim recimo u nedjelju ujutro sa prvim urinom,ili nema potrebe jer da sam T danas bi mi pokazalo vec.Nemam nikalve simptome od sto me od tog 22 dc lagano boli dno stomaka nista vise nemam.
Izvinite na dugom pos
Kolko vam traju ciklusi ? Može biti da ste tek 22dc ovulirali i zato vam kasni .. jer bi vam već pokazalo trudnoću ako ste morali dobiti po kalendaru a niste . Jer nekad se ciklus produži iz razno raznih razloga. Ali ako ne dobijete možete ponoviti test u nedjelju ili ako možete na vađenje bete jer Beta vam je najbolji pokazatelj i nema greške . Sretno ❤️🙏
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌