Curke samo da vas pozdravim nadam se da ste dobro 🥰
Xoxo,Eni,Lunolina … 🌹
Nakon ljeta i pauze ponovo sam krenula na pretrage, sada u privatnu jednu kliniku za IVF.
Prolaktin mi je povisen, dobila sam terapiju, pripremat cemo se za IUI … Pa cemo da vidimo 🥰
Hej odlično super lijepe vijesti 🥰 je je dobro smo, i ja uskoro krećem sa postupcima. Prvo IUI onda IVF ako ovo ne uspije. Javljaj nam se i SRETNOOO ❤️❤️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
Curke samo da vas pozdravim nadam se da ste dobro 🥰
Xoxo,Eni,Lunolina … 🌹
Nakon ljeta i pauze ponovo sam krenula na pretrage, sada u privatnu jednu kliniku za IVF.
Prolaktin mi je povisen, dobila sam terapiju, pripremat cemo se za IUI … Pa cemo da vidimo 🥰Hej odlično super lijepe vijesti 🥰 je je dobro smo, i ja uskoro krećem sa postupcima. Prvo IUI onda IVF ako ovo ne uspije. Javljaj nam se i SRETNOOO ❤️❤️
Eni i ja smo isto odmarale od svega malo bile, a Lunolina nam je trudna .. sve će to doc na svoje 🥰🙏🏻
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
eni , sretno u ovom ciklusu, nadam se cudu za tebe
xoxo planiras samo jedan iui pa ivf ili ? nadam se da neces trebat na ivf, ali ako ipak zavrsis na nasem kbc javi se obavezno bude li te sto zanimalo, vec sam ti rekla i tebi puno srece zelim.
dok vas dvije ne ispratim s teme ne idem nigdje
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
eni , sretno u ovom ciklusu, nadam se cudu za tebexoxo planiras samo jedan iui pa ivf ili ? nadam se da neces trebat na ivf, ali ako ipak zavrsis na nasem kbc javi se obavezno bude li te sto zanimalo, vec sam ti reklai tebi puno srece zelim.
dok vas dvije ne ispratim s teme ne idem nigdje
Evo na kraju preskačemo iui, smatra doktorica da sa jajovodom i prethodnom vanmaternicnom i anovulacijama nema smisla niti probavatbi gubit vrime. Idem u KBC Split, i u subotu će mi sve objasnit i ubacit me u proceduru i čekam sad briseve i M da stigne i krećemo 😄 jedvaaaa čekam krenit hahah kako si ti kako bebica ? brzo bi mogla znat i spol 🥰🥰🥰
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
xoxo ajmee i ja jedva cekam da krenes, mogu mislit kako je tebi i dobro da preskaces iui, kod mene su jajovodi prohodni pa mi je opet zao sto sam gubila vrijeme na dva pokusaja jedan ok ali na drugi sam vec izgubila vrijeme. obavezno mi sve javljaj, znas li kod kojeg si doktora?
ja i bebica smo odlicno, stvarno nemam nikakvih simptoma, puno spavam i to je to jos cu malo odraditi pa na komplikacije. da pregled je za dva tjedna privatno i nadamo se saznati spol , jedva cekam
♂️ astheno
sin 💙
Kawa hvalaaaa na divnim željama❤️🫶🏻 možda mi Sveti Nikola donese pozitivan test u čizmicu 🤪🤪🤪
.
.
Baš mi je drago da uživaš u trudnoći❤️🫀 javi na spol obaveznooooo, i baš vrijeme leti i to vidim po sestrinoj djeci i po trdunicama oko mene a ima ih dostaaa🫀😍
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
xoxo ajmee i ja jedva cekam da krenes, mogu mislit kako je tebi i dobro da preskaces iui, kod mene su jajovodi prohodni pa mi je opet zao sto sam gubila vrijeme na dva pokusaja jedan ok ali na drugi sam vec izgubila vrijeme. obavezno mi sve javljaj, znas li kod kojeg si doktora?
ja i bebica smo odlicno, stvarno nemam nikakvih simptoma, puno spavam i to je tojos cu malo odraditi pa na komplikacije. da pregled je za dva tjedna privatno i nadamo se saznati spol , jedva cekam
Ma super odlično idealna trudnoća 😍 javi kada saznaš ❤️❤️ Da mislim da je bolje tako,prof Marušić, za nju sam stvarno čula sve odlično i htjela sam nju i evo uspila. Stigli su mi i brisevi uredni su tako da sad još samo M čekam i krećemo 🫣😁
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
eni, sorry ako nije primjereno pitanje, ali ti jos odmaras, nisi jos odlucila na daljnje korake ?
xoxo super da si uspila doc do nje, znam da si kod nje bila u Hormone ali u onih 6mj šta sam ja hodočastila na humanu nisam je nikad vidila, pa nisam bila sigurna jel još radi. tako da mi je bas drago da si kod nje jer je upoznata sa tvojom situacijom i sve. kod koga kod se nađeš nećeš požalit jer stvarno su svi stručnjaci, npr ja sam kod mimice bila na aspiraciji a budimir mi je radio uspješan transfer. tako da javljaj svakako i za terapiju i daljnje planove, a i ja se javim poslije pregleda
sretno i ostalim curama na temi
♂️ astheno
sin 💙
eni, sorry ako nije primjereno pitanje, ali ti jos odmaras, nisi jos odlucila na daljnje korake ?
xoxo super da si uspila doc do nje, znam da si kod nje bila u Hormone ali u onih 6mj šta sam ja hodočastila na humanu nisam je nikad vidila, pa nisam bila sigurna jel još radi.tako da mi je bas drago da si kod nje jer je upoznata sa tvojom situacijom i sve. kod koga kod se nađeš nećeš požalit jer stvarno su svi stručnjaci, npr ja sam kod mimice bila na aspiraciji a budimir mi je radio uspješan transfer. tako da javljaj svakako i za terapiju i daljnje planove, a i ja se javim poslije pregleda
sretno i ostalim curama na temi
Ma nije ništa ne primjereno slobdono pitaj , Al još ništa od mene. Poslje nove godine ću dalje razmišljati , trenutno stvarno mi se neda ići po bolnicama na pretrage i ostale stvari . Jer su meni svi nalazi istekli osim papa testa . Tako da i da hocem nemogu bez da sve nalaze ponovim .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌