Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Luna21
    30. Listopad 2024. 18:35

Ima li koja iskustvo sa easy@home trakicama? Koje bi trakice preporučile?
    Sretno nam svima! 🌸

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Endometrioza, laparoskopija 10/23
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska 10/24 😔
    12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)

• greta10
    30. Listopad 2024. 20:30

Luna21 meni su te bile najbolje. Nekak su fino debele i sire ko testovi trakice iz mullera. I premom aplikacija ih ocitava kad se stavi bas pod njih. Uzimala sam ih sa stranice plus minus al ih vise nije bilo kad sam kupovala pa sam uzela femometer sa gravida.hr i isto su mi bile super.
    Riri drago mi je da si bolje💪♥️ s vremenom ce biti lakse i uskoro si spremna za nove pobjede🤞

Curica 6/23 🩷

• moonchild
    30. Listopad 2024. 21:10

Riri🤰🏽

moonchild

Eej Riri, kak si draga? ❤️

Hej ma okej sam, fizicki sam skroz dobro brzo sam se oporavila, psihički sam kako koji dan.. znam sanjati kiretazu i tako pa tad budem malo lošije ali trudim se okupirati nekim drugim stvarima.
    A cim dobijemo zeleno svjetlo tamo kroz 4,5,6 mj. ponovno krecemo u akciju 🤞🙊
    Kako si ti?

Drago mi je da si fizički dobro, a i psihički ćeš brzo biti dobro, treba se fokusirati na budućnost i bit će bebača :))) ja sam sigurna da će sve biti dobro za sve nas. Iako nekad imam baš negativne brije, ali generalno sam pozitivna. Mjesecima nisam spavala, imala noćne more, ružno sam razmišljala.
    Sigurna sam da ćeš i ti biti pozitivnija nakon određenog vremena 🙏❤️
    Inače sam ok, imam puno toga na poslu pa sam zaokupljena s tim... 

Riri🤰🏽
    31. Listopad 2024. 23:25

Greta ❤️❤️❤️ pratim vas malo tamo na ljetnim bebama tako da znam da je kod tebe sve dobro. 🙏🏻 
    Moonchild- slazem se s tobom, i ja vjerujem da cemo sve prije ili kasnije biti mame. 🫶🏻 
    Drago mi je da si bolje u usporedbi na ranije, drzim fige za O i jedan lijepi + u 11mj. 🙏🏻❤️🤞
    Cure imam jedno pitanje, nije skroz za ovu temu ali kad smo ovdje nekako svi aktivni… prije zadnje T sam kupila vrkutu ali je nisam pila do sada, sada sam razmisljala da bih voljela početi, ali ono sto me zanima… moji ciklusi su inace redovni, variraju 1-2 dana i O svaki mjesec do sada… pa me brine da nebih nesto pobrkala, i dobila kontra efekat, jer citam da su neke cure znale nakraju poremetiti cikluse. Sto vi mislite o tome?

Luna21
    01. Studeni 2024. 09:32

Riri ja godinama pijem vrkutu, dobila preporuku zbog bolnih menstruacija dok još i nisam znala da imam endometriozu. Uvijek sam imala cikluse točne u dan, i prije nego sam pila vrkutu a i uz nju, nije se nikada ništa pomaknulo/poremetilo.
    Ne znam jel bi jednako djelovala svakome, sve smo različite.
    🫶🏻
    Otkad sam ovdje vidim da se neke stvari piju prvi dio ciklusa, nešto nikako u vrijeme ovulacije...ajme meni to mi je sve kvantna fizika, pokušavam skužiti. 🫣😅

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska 10/24 😔

• greta10
    01. Studeni 2024. 10:07

Riri nikako nemoj vrkutu na svoju ruku, posebno jer ti imas normalno ovulaciju i uredne cikluse. Vrkuta Utjece na hormone i moze se dogoditi da zbog nje folikuli ne puknu nego predastaju u ciste (to se meni dogodilo pa zato znam). A i ostajes trudna al je zadrazavanje problem i mislimda tu vrkuta ne moze pomoci nego samo napraviti zbrku. Svakako se posavjetuj s ginom🤞

Curica 6/23 🩷

Xoxo23
    01. Studeni 2024. 10:10

Luna21

Ima li koja iskustvo sa easy@home trakicama? Koje bi trakice preporučile?
    Sretno nam svima! 🌸

meni isto najbolje od svih trakica a dosta sam ih probala ..

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
    FET 07/25 ⏳

Xoxo23
    01. Studeni 2024. 10:14

greta10

Riri nikako nemoj vrkutu na svoju ruku, posebno jer ti imas normalno ovulaciju i uredne cikluse. Vrkuta Utjece na hormone i moze se dogoditi da zbog nje folikuli ne puknu nego predastaju u ciste (to se meni dogodilo pa zato znam). A i ostajes trudna al je zadrazavanje problem i mislimda tu vrkuta ne moze pomoci nego samo napraviti zbrku. Svakako se posavjetuj s ginom🤞

Ja se slažem sa Gretom nemoj na svoju ruku pogotovo ako su ti inače ciklusi uredni, ona je vise kada ciklusi nisu uredni i imaš problema hormonskih. Mislim da je pametnije da to ne koristiš s obzirom da si ipak uspijela ostvarit trudnoću .. 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
    FET 07/25 ⏳

Luna21
    01. Studeni 2024. 10:17

Uf sad kad citam vase savjete za Riri, svasta mi se vrti po glavi.
    Meni su uz vrkutu menstruacije bas puno lakse sto se bolova tice, al je moguce da mi istovremeno i steti? 
    Jer ciklusi su mi uvijek i oduvijek uredni, ovaj mjesec sam imala biokemijsku...

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska 10/24 😔

alsuncokret14
    01. Studeni 2024. 19:53

Curke samo da vas pozdravim nadam se da ste dobro 🥰
    Xoxo,Eni,Lunolina … 🌹
    Nakon ljeta i pauze ponovo sam krenula na pretrage, sada u privatnu jednu kliniku za IVF.
    Prolaktin mi je povisen, dobila sam terapiju, pripremat cemo se za IUI … Pa cemo da vidimo 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.