Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

jasamja

Broj poruka: 932

Prijavi adminu

Riri🤰🏽

greta10

Riri kako si? Ako zelis i mozes napisati, kad ces bit bolje, sto su rekli sto se dogodilo? Di je bio zametak i zasto su se dr odmah odlucili na kiretazu?
    Hej cure evo me kuci danas sam izašla, nisu nista puno rekli, u nalazima pise: AB. Spontaneus incompletus , Beta je danas pala na 16, u pon. jos jednom idem na kontrolu pa cu ponovno vaditi betu da vidimo jel skroz pala… stanice nisu pronađene tako da jos uvijek ne znamo tocno, ali ako skroz padne Beta, to znaci da je plod bio u maternici a ne negdje dalje. Iskreno mislim da su požurili si kiretažom, ali su se jako uplašili da je vanmaternicna u pitanju. Moja Beta u cet. je bila 41,5 a u petak 42 i tu su rekli da predlažu kiretazu.
    Ja sam sada onako trenutno bas lose… ovih nekoliko mjeseci cu se probati fokusirati na neke druge stvari a onda kroz 6mj cemo ponovno pokušati, mozda cak bez trakica i svega da ne forsiram opet… Ono sto su jos rekli da je moguce da se plod u oba puta probao zaljepiti ali se mozda ljepio na polip i onda propadne T.
    Sve u svemu evo sad je tako kako je ne zelim vise razmisljati dal mozda nisam trebala pristati na kiretazu tako brzo, ali bili su dosta pritisak na mene stavili uplasila sam se bas jako za tu vanmaternicu, a prvi put sam se s svim tim susrela. Nadam se samo da cemo uspjeti ostati T nakon svega ovoga, da ta kiretaza nece utjecati lose na plodnost Itd… i nadam se da je na kraju dana mozda sve s nekim razlogom 😔❤️‍🩹
    Cure puno vam hvala na svim potporama i svemu 🙏🏻
    Citala sam vas povremeno Al nisam imala snage pisati, vidim da su neke cure dobile M, a da je kod drugih manje vise sve dobro… zelim vam da svima sve prođe uspješno, da nam stignu bebiceee lijepe, zdrave i pametne, i vjerujem da ce se svima dogoditi onda kada je vrijeme, na ostalo nazalost ne mozemo utjecati sve je Bozija volja 🙏🏻

Šaljem ti ljubav o zagrljaj. Radi nešto što te veseli i u čemu se osjećaš dobro 🙏 sve će doć na svoje, prije ili poslije. Bit će sve uredu, vjerujem u to. ❤️

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

DeLuLu

Broj poruka: 35

Prijavi adminu

RIRI jako mi je zao zvog svega , i nadam se da si u redu . 🩷 
    Ja sam dns na 12dpo pisnula test i vidim sjenu , sjene .. proganja me cijelo jutro .. probala sam uslikat al se ne vidi nista nazalost na fotki .. 

👩🏻30
    👦🏻28
    baby boy 2019
    TTC 11/2023
    Ciklusi uredni ,hormoni uredni
    dijagnoza - idiopatska neplodnost 09/2024
    1 Samuel 1:27-28
    For this child I prayed; and the Lord hath given me my petition which I asked of him

DeLuLu

Prijavi adminu

pobjegla mi objava . 
    Ostale curke nadam se da ste okej , nisam citala 
    zbog guzve na poslu / doma  a i mali je opet skupio neku vrticku virozu … pa je sve naopako 🙄

👩🏻30
    👦🏻28
    baby boy 2019
    TTC 11/2023
    For this child I prayed; and the Lord hath given me my petition which I asked of him

jasamja

Broj poruka: 932

Prijavi adminu

DeLuLu

RIRIjako mi je zao zvog svega , i nadam se da si u redu . 🩷
    Ja sam dns na 12dpo pisnula test i vidim sjenu , sjene .. proganja me cijelo jutro .. probala sam uslikat al se ne vidi nista nazalost na fotki ..

Napravi test za 2 dana pa nam stavi slikicu. Mi volimo tražiti sjene 😁🤞

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

DeLuLu

Prijavi adminu

a imam neki pokusaj slike 😂 
    Full se lose vidi (ako se uopce vidi ) 
    cak sam makla i poklopac da je probam uhvatit 
    https://ibb.co/vmfz4gh  12dpo 
    prva jutarnja . 

👩🏻30
    👦🏻28
    baby boy 2019
    TTC 11/2023

• eni233

Broj poruka: 1856

Prijavi adminu

DeLuLu

a imam neki pokusaj slike 😂
    Full se lose vidi (ako se uopce vidi )
    cak sam makla i poklopac da je probam uhvatit
    https://ibb.co/vmfz4gh 12dpo
    prva jutarnja .

Kao da vidim neku blagu sjenu .. Al probaj za 2 dana s nekim pa ako si trudna bi sjena trebala biti puno jača 😍 sretno 🙏🙏🤞🤞Riri baš mi je žao radi svega, odtuguj plaći, vrišti izbaci sve iz sebe i dalje samo jako i bez straha , vjerujem da te čeka tako divno razdoblje iza ugla, da ćeš se iznenaditi. Jer poslje burnih kiša dolazi sunce 🫀🫀🫀🫀

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni 👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌

DeLuLu

Prijavi adminu

Eni a i meni se pricinja da ju vidim 
    vidjela sam ju odmah nakon 5 min .. al neznam ni sama jel crta , evap crta il ona bijela kako se zove .. 
    probaz cu ne napravit sutra opet 
    iako vec znam da cu ujutro pokleknut i popisat taj 1 sta imam jos 🙄🙄🙄

👩🏻30
    👦🏻28
    baby boy 2019
    TTC 11/2023

• greta10

Broj poruka: 230

Prijavi adminu

JJDeLuLu

Eni a i meni se pricinja da ju vidim
    vidjela sam ju odmah nakon 5 min .. al neznam ni sama jel crta , evap crta il ona bijela kako se zove ..
    probaz cu ne napravit sutra opet
    iako vec znam da cu ujutro pokleknut i popisat taj 1 sta imam jos 🙄🙄🙄

Delulu moje istrenirano oko za sjenice je odmah vidi. Evo u acila sam ti je kroz filter a i u aplikaciji AI kaze da se vidi.
    https://ibb.co/FV4F0HR
    https://ibb.co/93pmMg1
    Riri, saljem zagrljaj ♥️

Curica 6/23 🩷

DeLuLu

Prijavi adminu

GRETA ja moram pitat sta je aplikacija AI ?
    koliko se nadam toliko me strah , iskreno 
    neznam ni dal je mjerodavno gledat u nju cijeli dan 

👩🏻30
    👦🏻28
    baby boy 2019
    TTC 11/2023

• greta10

Broj poruka: 230

Prijavi adminu

Nemoj vise gledat, mislim nemas nis od gledanja sad. Lijepo se vidi i sutra bi trebala vec biti mrvu jaca a za dva dana jasno vidljiva. 
    A AI je umjetna inteligencija- u aplikaciji “checker” kad ubacis sliku j on kaze da se vidi. Stavila sam ti sliku na drugi link.

Curica 6/23 🩷

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.