e ova slika je bez filtera ikakvih ,,,al koliko god da gledam ne vidim ..msm vidim na tesu ne vidim na slici
👩🏻30
👦🏻28
baby boy 2019
TTC 11/2023
Ciklusi uredni ,hormoni uredni
dijagnoza - idiopatska neplodnost 09/2024
1 Samuel 1:27-28
For this child I prayed; and the Lord hath given me my petition which I asked of him
Ja sam danas ulovila pik sa trakicama 🙂 tako da vjerujem da ce danas ovulacija jer i osjecam jajnik.
Noir draga Sretnooooo i da bude plus za 14 dana🫀🙏
.
.Delulu simptomi su varljivi , mojoj sestri su svaki put naotekle grudi , a taj ciklus u kojem je ostala trudna , prvo su joj naotekle i boljele i onda su joj isplahnule i prestale boljeti , Al joj je menga kasnila 10 dana i dok je napravila test eto ga plus a taj put je jedini put bila sigurna da je trudna .. a ona nije imala redovite menge ali joj je nešto govorilo da je trudna ni sama nezna po čemu ali se osjećala drugačije eto . Simptome baš je tek neke dobila u 12 tjednu, kava joj se zamjerila, i bilo joj je slabo po cijele Dane . Tako da dok prokletnica ne dođe ima nade 🤞🙏
.
.
Ja sam nažalost dobila i upalu mjehura i gljivice i sve živo 😂 i na čajevima sam i antibioticima i vaginaletama ja se iskreno nadam da ću dobiti mengu ovaj ciklus i da neću ostati trudna, prvi put u životu da sama sebi to želim jer neznam što bi bilo , baš me strah što sve unosim u sebe a imali smo odnose tik pred O 😱😭😭 jaoooo meni nikad u životu nisam tako željno iščekivala vješticu 🤞🤞🤞🙏
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Cure, da vam javim bila sam na pregledu. Vide se otkucaji i sve odgovara mjerama prema zadnjoj mengi. Kontrola za 2 tjedna♥️🙏
Ne vidi se od kud smedjarenje al nije se vidlo ni u prvoj trudnoci
Deluluto kaj nemas simptome nis ne znaci, evo ja nemam ni jedan jedini (osim smedjarenja) i taj feeling da si procura je konstanta do kraja. Stavi nam slikicu da i mi vidimo i sutra svakako ponovi🤞
Noir sreetno🤞🤞https://ibb.co/p0Zxsm6
ovaj je od jutros 🤞🏼
Deff cu probat opet ujutro..
ovo bi mi bila druga trudnoca ako stvarno je +
al cudo kako se sve zaboravii
simptomi i sve … imam osjecaj ko da mi je prvi put
da idem usporedit sa prvom pojma nemam jesam imala simptoma i kakvih..
jer nas je prva iznenadila pa valjda ne ides za simptomima i sve to ..
Ja kao da vidim neku sjenu neznam evo 🤞🫀🙏
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
Ja sam danas ulovila pik sa trakicama 🙂 tako da vjerujem da ce danas ovulacija jer i osjecam jajnik.Noir draga Sretnooooo i da bude plus za 14 dana🫀🙏
.
.Delulusimptomi su varljivi , mojoj sestri su svaki put naotekle grudi , a taj ciklus u kojem je ostala trudna , prvo su joj naotekle i boljele i onda su joj isplahnule i prestale boljeti , Al joj je menga kasnila 10 dana i dok je napravila test eto ga plus a taj put je jedini put bila sigurna da je trudna .. a ona nije imala redovite menge ali joj je nešto govorilo da je trudna ni sama nezna po čemu ali se osjećala drugačije eto . Simptome baš je tek neke dobila u 12 tjednu, kava joj se zamjerila, i bilo joj je slabo po cijele Dane . Tako da dok prokletnica ne dođe ima nade 🤞🙏
.
.
Ja sam nažalost dobila i upalu mjehura i gljivice i sve živo 😂 i na čajevima sam i antibioticima i vaginaletama ja se iskreno nadam da ću dobiti mengu ovaj ciklus i da neću ostati trudna, prvi put u životu da sama sebi to želim jer neznam što bi bilo , baš me strah što sve unosim u sebe a imali smo odnose tik pred O 😱😭😭 jaoooo meni nikad u životu nisam tako željno iščekivala vješticu 🤞🤞🤞🙏
Bome je tebe sve napalo ovaj mjesec ..
drzim 🤞🏼 da prodje sto brzee
Na poslu mi je luudnica radim po 10 sati jer fali osoblja i to je kaos teski
Dosla doma sve me nesto steze proteze ..
ma , budem cekala 23.pa cu vidit ako ne dode vjestica otic cu izvadit betu .. ove sjene / crte me samo bune i poveselim se pa onda dode prokletnica
👩🏻30
👦🏻28
baby boy 2019
TTC 11/2023
For this child I prayed; and the Lord hath given me my petition which I asked of him
Ja sam danas ulovila pik sa trakicama 🙂 tako da vjerujem da ce danas ovulacija jer i osjecam jajnik.Noir draga Sretnooooo i da bude plus za 14 dana🫀🙏
.
.Delulusimptomi su varljivi , mojoj sestri su svaki put naotekle grudi , a taj ciklus u kojem je ostala trudna , prvo su joj naotekle i boljele i onda su joj isplahnule i prestale boljeti , Al joj je menga kasnila 10 dana i dok je napravila test eto ga plus a taj put je jedini put bila sigurna da je trudna .. a ona nije imala redovite menge ali joj je nešto govorilo da je trudna ni sama nezna po čemu ali se osjećala drugačije eto . Simptome baš je tek neke dobila u 12 tjednu, kava joj se zamjerila, i bilo joj je slabo po cijele Dane . Tako da dok prokletnica ne dođe ima nade 🤞🙏
.
.
Ja sam nažalost dobila i upalu mjehura i gljivice i sve živo 😂 i na čajevima sam i antibioticima i vaginaletama ja se iskreno nadam da ću dobiti mengu ovaj ciklus i da neću ostati trudna, prvi put u životu da sama sebi to želim jer neznam što bi bilo , baš me strah što sve unosim u sebe a imali smo odnose tik pred O 😱😭😭 jaoooo meni nikad u životu nisam tako željno iščekivala vješticu 🤞🤞🤞🙏Bome je tebe sve napalo ovaj mjesec ..
ma , budem cekala 23.pa cu vidit ako ne dode vjestica otic cu izvadit betu .. ove sjene / crte me samo bune i poveselim se pa onda dode prokletnica
Kakav je ovo test daj uzmi cler blue il nest takvo ...meni npr na first sign trakica jedva se vidlo a beta 200
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Curke evo i mene, mene prehlada satrala..danas sam citav dan skoro prelezala jer sam se jucer na poslu ubila od posla pa se danas bome bas osjecaju posljedice 🤧
Greta bas mi je drago da je sve u redu neka se tako i nastavi ♥️
Noir sretnooo i da bude plusic za dva tjedna 😁🤞🏻
Eni ajme tebe nema sta nije snaslo, neka samo sto prije sve prodje♥️
Delulu drzim fige da vjestica ne dode 🤞🏻
👩🏼🦰31 PCOS
👨🏻🦱33 oligozoospermia
Pokušavamo od 12/21
.
.
.
Ja sam nažalost dobila i upalu mjehura i gljivice i sve živo 😂 i na čajevima sam i antibioticima i vaginaletama ja se iskreno nadam da ću dobiti mengu ovaj ciklus i da neću ostati trudna, prvi put u životu da sama sebi to želim jer neznam što bi bilo , baš me strah što sve unosim u sebe a imali smo odnose tik pred O 😱😭😭 jaoooo meni nikad u životu nisam tako željno iščekivala vješticu 🤞🤞🤞🙏Bome je tebe sve napalo ovaj mjesec ..
ma , budem cekala 23.pa cu vidit ako ne dode vjestica otic cu izvadit betu .. ove sjene / crte me samo bune i poveselim se pa onda dode prokletnicaKakav je ovo test daj uzmi cler blue il nest takvo …meni npr na first sign trakica jedva se vidlo a beta 200
aa neki muller marka , donijela mi kolegica ..
sutra cu u apoteku ako ne dode gospodja .
Iako sam nevjerna da ce ipak bit plus 🤞🏼🥲
👩🏻30
👦🏻28
baby boy 2019
TTC 11/2023
Opet mi pobjeglo.
Simptoma nemam nikakvih ..
inace me uvijek bole grudi do menstruacije .. danas prestalo odjednom .. boli me na mahove maternica i jajnici al neka cudna bol bas . pa sam nekako skepticna da bi mogla nocas / ujutro stici
👩🏻30
👦🏻28
baby boy 2019
TTC 11/2023
Ma bude i to prošlo, nema veze , dođu takvi dani bitni da je prolazno 🙏💪 navijam ta svaku od vas da napokon ugledate plusice 🫀🫀😍
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia