Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Deja14
    29. Listopad 2024. 19:25

Hejj cure, imam jedan problem, nije bas vezan za ovu temu ali morala sam vam pisati🙂
    Ovulaciju sam imala pre 4 dana, i krenulo mi je slabo krvarenje taj dan i posle je stalo, kao ovulacijsko krvarenje.
    Nisam imala nikakvih tegoba, sve do pre sat vrimena, poslije mokrenja sam se obrisala i vidjela rozikasti iscjedak, i bas neugodnog mirisa.
    Citala sam po netu da moze svasta biti pa i polna bolest.
    Naime trudilice smo vec skoro 2 godine, borimo se sa losim spermiogramom, i sakupljamo papire za potpomognutu...ali me ovo vrlo zabrinulo...
    Pa ako mi mozete reci da li je neka od vas imala slicno iskustvo i sta bi mi mogle reci vise o tome i kako se toga rjesiti?
    Vjesticu ocekujem 08.11

👩24
    Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
    Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
    🧔‍♂️ 28
    14.06. Spermiogram
    Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
    Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
    12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
    11.03 normospermia🧔‍♂️
    👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom
    Trudnoća: 5+5

• eni233
    30. Listopad 2024. 07:11

Deja14

Hejj cure, imam jedan problem, nije bas vezan za ovu temu ali morala sam vam pisati🙂
    Ovulaciju sam imala pre 4 dana, i krenulo mi je slabo krvarenje taj dan i posle je stalo, kao ovulacijsko krvarenje.
    Nisam imala nikakvih tegoba, sve do pre sat vrimena, poslije mokrenja sam se obrisala i vidjela rozikasti iscjedak, i bas neugodnog mirisa.
    Naime trudilice smo vec skoro 2 godine, borimo se sa losim spermiogramom, i sakupljamo papire za potpomognutu…ali me ovo vrlo zabrinulo…
    Pa ako mi mozete reci da li je neka od vas imala slicno iskustvo i sta bi mi mogle reci vise o tome i kako se toga rjesiti?
    Vjesticu ocekujem 08.11

Draga Deja, može biti da je upala mjehura , neka vaginalna infekcija svašta .. evo ja sam imala upalu mjehura i vaginalnu infekciju  istovremeno 😖😖😖 nema gore . Al najbolje da se javite gink za briseve i doktoru opće prakse za urinokulturu . Nećeš se toga rješiti bez antibiotika i vaginaleta . Mene je isto zadesilo svašta na ovom putu, doslovno sve osim trudnoće ali sve će to proći. Zato najbolje iici kod gink jer oni će najbolje znati , sretnoooo❤️🫶🏻

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    1. Beta -570.1
    2..Beta -2244.0
    9.7. Prvi ultrazvuk

Deja14
    30. Listopad 2024. 09:29

eni233

Deja14

Naime trudilice smo vec skoro 2 godine, borimo se sa losim spermiogramom, i sakupljamo papire za potpomognutu…ali me ovo vrlo zabrinulo…
    Vjesticu ocekujem 08.11

Draga Deja, može biti da je upala mjehura , neka vaginalna infekcija svašta .. evo ja sam imala upalu mjehura i vaginalnu infekciju istovremeno 😖😖😖 nema gore . Al najbolje da se javite gink za briseve i doktoru opće prakse za urinokulturu . Nećeš se toga rješiti bez antibiotika i vaginaleta . Mene je isto zadesilo svašta na ovom putu, doslovno sve osim trudnoće ali sve će to proći. Zato najbolje iici kod gink jer oni će najbolje znati , sretnoooo❤️🫶🏻

Hvala ti puno, moram otici jer ovo me bas zabrinulo, na sve ovo jos se i to sad desilo, jojjj...
    Hvala ti na odgovoru❤️❤️

👩24
    Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
    Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
    🧔‍♂️ 28
    14.06. Spermiogram
    Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
    Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
    12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
    11.03 normospermia🧔‍♂️
    👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom
    Trudnoća: 5+5

• moonchild
    30. Listopad 2024. 13:50

Bok, cure! Pomagajte mi, nisam se s ovim susrela. Od 12dc sam se počela testirati s lh trakicama, evo danas je 15dc, još ništa 🤷‍♀️ jako slabo se vidi testna crtica, tj. nije tamna kao kontrolna. Testirala sam dvaput dnevno, oko 11 i 20h

• eni233
    30. Listopad 2024. 14:08

moonchild

Bok, cure! Pomagajte mi, nisam se s ovim susrela. Od 12dc sam se počela testirati s lh trakicama, evo danas je 15dc, još ništa 🤷‍♀️ jako slabo se vidi testna crtica, tj. nije tamna kao kontrolna. Testirala sam dvaput dnevno, oko 11 i 20h

Očito će vam ovulacija biti nešto kasnije , nastavi se samo testirati , jer LH može samo odjednom skočiti 🫶🏻 nemoj gubiti nadu 🤞🤞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    1. Beta -570.1
    2..Beta -2244.0
    9.7. Prvi ultrazvuk

Simbalija
    30. Listopad 2024. 14:22

moonchild

Meni bude skroz svijetla do 17dc, na 18dc peak, 19dc svijetla. Otprilike znam da imam kasne ovulacije pa više niti ne testiram prije 15dc. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• moonchild
    30. Listopad 2024. 16:17

Hvala eni i simbalija ❤️ vidjet ću večeras, možda se nekaj zacrveni 🤞

Riri🤰🏽
    30. Listopad 2024. 17:10

moonchild

Hvala eni i simbalija ❤️ vidjet ću večeras, možda se nekaj zacrveni 🤞

Bit ce bit ce ne gubi nadu :D znam da je nestrpljenje prisutno ali doci ceee 🤞😊

• moonchild
    30. Listopad 2024. 17:26

Eej Riri, kak si draga? ❤️

Riri🤰🏽
    30. Listopad 2024. 18:12

moonchild

Eej Riri, kak si draga? ❤️

Hej ma okej sam, fizicki sam skroz dobro brzo sam se oporavila, psihički sam kako koji dan.. znam sanjati kiretazu i tako pa tad budem malo lošije ali trudim se okupirati nekim drugim stvarima. 
    A cim dobijemo zeleno svjetlo tamo kroz 4,5,6 mj. ponovno krecemo u akciju 🤞🙊
    Kako si ti? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.