Eni a i meni se pricinja da ju vidim
vidjela sam ju odmah nakon 5 min .. al neznam ni sama jel crta , evap crta il ona bijela kako se zove ..
probaz cu ne napravit sutra opet
iako vec znam da cu ujutro pokleknut i popisat taj 1 sta imam jos 🙄🙄🙄Delulu moje istrenirano oko za sjenice je odmah vidi. Evo u acila sam ti je kroz filter a i u aplikaciji AI kaze da se vidi.
https://ibb.co/FV4F0HR
https://ibb.co/93pmMg1
Riri, saljem zagrljaj ♥️
Vidi se neka sjena. Ali po meni ti je bolje ponoviti test u utorak, jer neznam koliko može biti sutra tamnija naspram danas, ako je stvarno T a očito da je u utorak bi to trebalo biti puno bolje vidljivije i onda si na miru. Ali napravi kako ti osjećaš, znam da nije lako ovo razdoblje iščekivanja 😉
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Cure hvala Vam punoo , ja se iskreno bojim nadat da nam je napokon uspjelo .. budem probala opet ujutro jer znam da se necu suzdrzat
bas me strah da je evap.
👩🏻30
👦🏻28
baby boy 2019
TTC 11/2023
Ciklusi uredni ,hormoni uredni
dijagnoza - idiopatska neplodnost 09/2024
1 Samuel 1:27-28
For this child I prayed; and the Lord hath given me my petition which I asked of him
Mislim da je ipak lazna uzbuna .
do dns su me grudi bolile i sve
sad vise nista , cak mi we cini da su i ispuhale se malo 😿
👩🏻30
👦🏻28
baby boy 2019
TTC 11/2023
For this child I prayed; and the Lord hath given me my petition which I asked of him
Ja sam danas ulovila pik sa trakicama 🙂 tako da vjerujem da ce danas ovulacija jer i osjecam jajnik.
Supeer ! Sad budite vrijedni i nadamo se plusicu
ja sam jutros pišnula i drugi test, ne vidim nista jace nego jucer al sam provukla kroz onu app sta mi je cura ovdje otkrila jucer i kaze app da ju vidi
Na poslu sam pa pokusavam ne mislit na to i malo prije me presjekla neka ostra bol , mislila sam da sam procurila
👩🏻30
👦🏻28
baby boy 2019
TTC 11/2023
Cure, da vam javim bila sam na pregledu. Vide se otkucaji i sve odgovara mjerama prema zadnjoj mengi. Kontrola za 2 tjedna♥️🙏
Ne vidi se od kud smedjarenje al nije se vidlo ni u prvoj trudnoci
Delulu to kaj nemas simptome nis ne znaci, evo ja nemam ni jedan jedini (osim smedjarenja) i taj feeling da si procura je konstanta do kraja. Stavi nam slikicu da i mi vidimo i sutra svakako ponovi🤞
Noir sreetno🤞🤞
Curica 6/23 🩷
Cure, da vam javim bila sam na pregledu. Vide se otkucaji i sve odgovara mjerama prema zadnjoj mengi. Kontrola za 2 tjedna♥️🙏
Ne vidi se od kud smedjarenje al nije se vidlo ni u prvoj trudnoci
Deluluto kaj nemas simptome nis ne znaci, evo ja nemam ni jedan jedini (osim smedjarenja) i taj feeling da si procura je konstanta do kraja. Stavi nam slikicu da i mi vidimo i sutra svakako ponovi🤞
Noir sreetno🤞🤞
https://ibb.co/p0Zxsm6
ovaj je od jutros 🤞🏼
Deff cu probat opet ujutro..
ovo bi mi bila druga trudnoca ako stvarno je +
al cudo kako se sve zaboravii
simptomi i sve … imam osjecaj ko da mi je prvi put
da idem usporedit sa prvom pojma nemam jesam imala simptoma i kakvih..
jer nas je prva iznenadila pa valjda ne ides za simptomima i sve to ..
👩🏻30
👦🏻28
baby boy 2019
TTC 11/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji