Pozz cure, ima li piskilica ovaj mjesec?
Ja krecem drugi tjedan a u cet imam redovni pregled kod gina da vidimo jel sve ok.
Xoxo kad ti je hsg?I ja hvatam 🤞
Jučer prva trakica ali O ni traga. Pila sam par dana vrkutu i sad 4 dana nisam, moram opet krenut s njom, i novu trakicu radim u srijedu, sutra ne stignem nikako.
Sretno svima 🤞😁Koliko su ti dugi ciklusi ?Nema nažalost pravila kod mene. Oko 30 dana.
Nakon poroda su mi ciklusi došli u normalnu, prije toga je bio kaos pa sam bila na pilulama od 18. godine, možda i prije.
Tebi?
31/32.. vidjet ćemo ovaj ciklus što će biti , makar ne nadam se previše ..
👩34
🧑🏽🦱33
Svi nalazi uredni 🤌
Pokušavamo od 9/2022
Ja krecem drugi tjedan a u cet imam redovni pregled kod gina da vidimo jel sve ok.
Jučer prva trakica ali O ni traga. Pila sam par dana vrkutu i sad 4 dana nisam, moram opet krenut s njom, i novu trakicu radim u srijedu, sutra ne stignem nikako.
Sretno svima 🤞😁Koliko su ti dugi ciklusi ?Nema nažalost pravila kod mene. Oko 30 dana.
Nakon poroda su mi ciklusi došli u normalnu, prije toga je bio kaos pa sam bila na pilulama od 18. godine, možda i prije.
Tebi?31/32.. vidjet ćemo ovaj ciklus što će biti , makar ne nadam se previše ..
Ja sam sad napravila test, ali je O još daleko.
Držim 🤞 da vam uspije 🙂
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Tebi?31/32.. vidjet ćemo ovaj ciklus što će biti , makar ne nadam se previše ..Ja sam sad napravila test, ali je O još daleko.
Držim 🤞 da vam uspije 🙂
Ma ja mislim da sam propustila peak jer ga nisam uspjela uhvatiti . Hvala 🥰 i ja vama 🙏
👩34
🧑🏽🦱33
Svi nalazi uredni 🤌
Pokušavamo od 9/2022
Tebi?31/32.. vidjet ćemo ovaj ciklus što će biti , makar ne nadam se previše ..Ja sam sad napravila test, ali je O još daleko.
Držim 🤞 da vam uspije 🙂Ma ja mislim da sam propustila peak jer ga nisam uspjela uhvatiti . Hvala 🥰 i ja vama 🙏
Stresno je to malo kad moraš pratit. Bit će bolje idući mjesec 🤞
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Xoxo kad ti je hsg?
javi kako je prosa pregled 🤞🏼 ja cekam i dalje M da dode pa
zovem onda polikliniku da me naruce, trenutno sam na 45 dc 🙄🙄🙄
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
Xoxo kad ti je hsg?javi kako je prosa pregled 🤞🏼 ja cekam i dalje M da dode pa
zovem onda polikliniku da me naruce, trenutno sam na 45 dc 🙄🙄🙄
Jaoo😅 jel su ti i inace tako dugi ciklusi?
Curica 6/23 🩷
Ja sam upravo odradila test 🤷🤦
https://ibb.co/0hZSHGz
Ja sa zelenima nisam uspjela ulovit. Sad ne znam jesu tvoje bas iste al te moje su bile manje osjetljivosti nego roze. Mozda ce iskusnije cure znat bolje rec.
E da vrkuta, i ja sam je prije pila na svoju ruku pa kad sam rekla ginu da pijem rwkao je nikako ne u mom slucJu jer imam ovulacije i s njom folikuli prerastu u ciste. Tako da ako nisi prokomentiraj vrkutu sa svojim ginom, nije bezazlena.
Noir jesi ponavljala test?
Pregled prosao dobro, vidi se vodeci folikul 13mm tako da ocekujem O petak kako i kalendar kaze a u nedjelju cu krenut trakicama🤞🤞
Sretno svima
Curica 6/23 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji