kawajeli stigla beta druga ? 😄
je draga hvala ti na pitanju, tocno se poduplala, vidis u potpisu sad strpljivo do prvog pregleda koji je iduci petak. to ce bit malo rano za srce al nadam se da ce mi bar nesto pozitivno rec
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
kawajeli stigla beta druga ? 😄je draga hvala ti na pitanju, tocno se poduplala, vidis u potpisusad strpljivo do prvog pregleda koji je iduci petak. to ce bit malo rano za srce al nadam se da ce mi bar nesto pozitivno rec
Ajde super ❤️ jeli 11dpt isto šta i 11 dpo? bolje je to a , a neće ništa naškodit 😄
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
riri hvala ti, i ja svim curama s teme zelim isto sto prije
xoxo u ivf-u se dan aspiracije racuna kao O i onda se vracaju embriji stari 3 ili 5 dana. meni su ga transferirali 5 dana nakon aspiracije, što znači da je transfer + 5 dana = ovulacija/aspiracija odnosno 11dpt je isto što i 16dpo ako su petodnevni embriji. nadam se da ti nisam puno zakomplicirala
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Ima li neko da prati bbt na ff? Lh trakica mi je pokazala peak na 11dc, a tad je krenuo i rast temperature. Po rastu temp ispada da je ovulacija vec zavrsena na taj 11dc , ako sam dobro razumjela kako to sve funkcionise?
ajde priloži sliku grafa, ja ti pogledam ja sam pratila to 😊
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
riri hvala ti, i ja svim curama s teme zelim isto sto prijexoxou ivf-u se dan aspiracije racuna kao O i onda se vracaju embriji stari 3 ili 5 dana. meni su ga transferirali 5 dana nakon aspiracije, što znači da je transfer + 5 dana = ovulacija/aspiracijaodnosno 11dpt je isto što i 16dpo ako su petodnevni embriji. nadam se da ti nisam puno zakomplicirala
hahaha iskreno nisan skužila 🤣😅🤣🤣🤣 jesi ti imala
zamrznut embrić ? zašto aspiracija onda 😩😩
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
Ima li neko da prati bbt na ff? Lh trakica mi je pokazala peak na 11dc, a tad je krenuo i rast temperature. Po rastu temp ispada da je ovulacija vec zavrsena na taj 11dc , ako sam dobro razumjela kako to sve funkcionise?ajde priloži sliku grafa, ja ti pogledam ja sam pratila to 😊
https://postimg.cc/hfNcnBHF
Ima li neko da prati bbt na ff? Lh trakica mi je pokazala peak na 11dc, a tad je krenuo i rast temperature. Po rastu temp ispada da je ovulacija vec zavrsena na taj 11dc , ako sam dobro razumjela kako to sve funkcionise?ajde priloži sliku grafa, ja ti pogledam ja sam pratila to 😊https://postimg.cc/hfNcnBHF
10dc je temp. izmjerena u 12 popodne, nakon neprospavane noci, tako da taj dan ne racunam u porast al vec od 11dc se vidi porast a to mi se ne uklapa sa pozitivnim opk testom
Trantincice, ajme! Tvoja curka ima vec 4 mjeseca! 😮 a sjecam se kad si nam javila da si trudna🥹
Kako ste se snasle? Kakva je malena? Jel dobra beba? 😊
Meni su se zaredale upale mjehura pa sam jucer dobila trajnu terapiju (pije se 6-9 pa cak i do 12 mjeseci) niskim dozama antibiotika i planiram pod tom terapijom ici u postupak. U niskom sam startu, 9.9. je pregled i krecem koji tjedan iza🫢
Laurell covjece! Ti si u samoj zavrsnici😍😍
.
Bebolina gdje si nam ti?
Javlja li nam se jos sto nasa Ivy?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed