Hej cure, vecer :) vec sam pisala na forumu vezano uz Biokemijsku i O nakon nje, ali nisam dobila puno odgovora. Ne znam jel neka od mozda imala biokemijsku i odmah nakon čišćenja krenula ponovno raditi na bebi? Ja sam prosli mjesec kada je doslo do biokemijske imala O 12 dan a sada jos nista, a pri kraju sam s trakicama… zanima me ako je neko imao slicno iskustvo..
Danas je 14 dan, inace su mi ciklusi 28 dana tocno, ali kako je ovaj mj 7 dana produžila zbog biokemijske tesko mi je pratiti situaciju.
Svaki komentar je dobro dosao 🙏🏻 po prirodi nestrpljiva 😅
Meni su se nakon pobačaja znali desiti ciklusi bez ovulacije i ti ciklusi su trajali koji dan duže. Dugi su dani u čekanju, ali probaj se strpiti dok ti dođe menstrucija i hormoni ti se vrate u ravnotežu pa onda opet napadaj sa trakicama :)
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Pozdrav, oprostite ako pitanju nije mjesto u ovoj temi, ali trebam pomoć, znaci ZM mi je bila 29.8 odnosi 9.9 na 12 dan ciklusa i 13.9 na 16.dan,s time da sam tog 13.9 imala bolove bas kakve imam kada je ovulacija, ciklusi su mi 29,30 dana, e sad me zanima, danas sam radila test, first step onu trakicu i iz mullera isto trakice, neg je.. Je li moguce da 11 dan od odnosa nije jos bila implantacija? I znace li ti bolovi da je folikul bas tada puknuo i da je tada ovulacija il je moglo do opodnje doci i drugi dan? Sve sam sada zapetljala, ali se nadam da ste shvatile pitanje🙂
Pozdrav, oprostite ako pitanju nije mjesto u ovoj temi, ali trebam pomoć, znaci ZM mi je bila 29.8 odnosi 9.9 na 12 dan ciklusa i 13.9 na 16.dan,s time da sam tog 13.9 imala bolove bas kakve imam kada je ovulacija, ciklusi su mi 29,30 dana, e sad me zanima, danas sam radila test, first step onu trakicu i iz mullera isto trakice, neg je.. Je li moguce da 11 dan od odnosa nije jos bila implantacija? I znace li ti bolovi da je folikul bas tada puknuo i da je tada ovulacija il je moglo do opodnje doci i drugi dan? Sve sam sada zapetljala, ali se nadam da ste shvatile pitanje🙂
Pa neznam što bi Vam rekla , sve je moguće, ali to što ste imala O , ne znači odmah da ste i ostalaa trudna. U pravilu je najbolje napraviti test 12 dpo, i ako je tad test negativan ukoliko ste sigurna kad je bila O , onda se nemate ni ćemu nadati. Ja vam od srca želim plus i da ste test ipak napravilu prerano 🙏❤️ a ste pratili O trakicama ili samo
Pretpostvavljate kad je bila O ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
2..Beta -2244.0
9.7. Prvi ultrazvuk
Ne mjerim trakcama, pretpostavila sam jer mi je svaki mjesec takva vrsta bolova taman uredini ciklusa, pa zato pretpostavljam
Stevieg- za bol se obicno smatra da je tada otpustenA jajna stanica iz jajnika. Medjutim puno toga je individualno. To je grozna rijec koja prati cijeli ovaj proces i trudnocu na zalost. Neke zene boli cijelo vrijeme plodnih dana, neke par dana, a mene npr 1-2 sata. Tako da ja npr vjerujem da je ta bol bas bol pucanja. E sad, jajna stanica zivi neki period i tada moze bit oplodjena to je cca 24 sata. Tako da moguce je da oplodnja bude drugi dan. 11 dan ciklusa smatram da je kasno za implantaciju. Iako sigurno je nekad netko na svijetu imao onda implantaciju pa opet sve je moguce i individualno. Nadam se da kuzis di idem s ovom citabom😅 svakako dreetno i drzim sve fige🤞💪
Curica 6/23 🩷
Naravno,nista ponovim test pa cemo vidjeti, ako nista, bit ce vec😉🥰
Sretno i samo hrabro 🫀🙏
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
1. Beta -570.1
2..Beta -2244.0
9.7. Prvi ultrazvuk
greta10 šta ima kod tebe? Ima kakvih naznaka?
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Heej, nema nis posebno nema cica😅. Jedino sam sanjala da sam trudna.
Ima li sta kod tebe?
Curica 6/23 🩷
Heej, nema nis posebno nema cica😅. Jedino sam sanjala da sam trudna.
Ima li sta kod tebe?
Hahaha možda su i to neke tajne poruke 😉
Isto ništa 🤷
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sortiraj odgovore
Najstariji