Ima li neko da prati bbt na ff? Lh trakica mi je pokazala peak na 11dc, a tad je krenuo i rast temperature. Po rastu temp ispada da je ovulacija vec zavrsena na taj 11dc , ako sam dobro razumjela kako to sve funkcionise?
ajde priloži sliku grafa, ja ti pogledam ja sam pratila to 😊
https://postimg.cc/hfNcnBHF
Ima li neko da prati bbt na ff? Lh trakica mi je pokazala peak na 11dc, a tad je krenuo i rast temperature. Po rastu temp ispada da je ovulacija vec zavrsena na taj 11dc , ako sam dobro razumjela kako to sve funkcionise?
10dc je temp. izmjerena u 12 popodne, nakon neprospavane noci, tako da taj dan ne racunam u porast al vec od 11dc se vidi porast a to mi se ne uklapa sa pozitivnim opk testom
Trantincice, ajme! Tvoja curka ima vec 4 mjeseca! 😮 a sjecam se kad si nam javila da si trudna🥹
Kako ste se snasle? Kakva je malena? Jel dobra beba? 😊
Meni su se zaredale upale mjehura pa sam jucer dobila trajnu terapiju (pije se 6-9 pa cak i do 12 mjeseci) niskim dozama antibiotika i planiram pod tom terapijom ici u postupak. U niskom sam startu, 9.9. je pregled i krecem koji tjedan iza🫢
Laurell covjece! Ti si u samoj zavrsnici😍😍
.
Bebolina gdje si nam ti?
Javlja li nam se jos sto nasa Ivy?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Oprostite na upadu....cure kako ste...?
Cestitam na plusicima...
Ugl...bazalna se mjeri svaki dan u isto vrijeme da bi graf bio pouzdan i to nakon minimalno 6h sna...ne moze jedan dan u podne a drugi dqn u 7 ujutro....
Najbolje se mjerit vaginalno bez nekog pomaka tijela znacibotvorit oci toplomjer stavit i to je to od pomaka znaci nema dizanja il nest slicno toplomjer mora bit odmah nadohvat ruke... najbolje je mjerit vaginalno ali moze se i ispod jezika.... i mjerenje mora biti na istom mjestu mjereno cijeli ciklus...evo nadam se da sam pomogla...po tvom grafu tocno se vidi da nije mjerodavan jer bi ti vec graf sam oznacio ovulaciju .... ugl sretno...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Oprostite na upadu….cure kako ste…?
Cestitam na plusicima…
Ugl…bazalna se mjeri svaki dan u isto vrijeme da bi graf bio pouzdan i to nakon minimalno 6h sna…ne moze jedan dan u podne a drugi dqn u 7 ujutro….
Najbolje se mjerit vaginalno bez nekog pomaka tijela znacibotvorit oci toplomjer stavit i to je to od pomaka znaci nema dizanja il nest slicno toplomjer mora bit odmah nadohvat ruke… najbolje je mjerit vaginalno ali moze se i ispod jezika…. i mjerenje mora biti na istom mjestu mjereno cijeli ciklus…evo nadam se da sam pomogla…po tvom grafu tocno se vidi da nije mjerodavan jer bi ti vec graf sam oznacio ovulaciju …. ugl sretno…
Da, da to mi je jasno, svaki dan u isto vrijeme, cim otvorim oci. Samo sam taj 10dc okasnila, ostale dane sam nastavila kako inace i mjerim, ispod jezika, svaki put isto.
nije potreba vaginalno mjerit temperaturu, dovoljno je ispod jezika i to je način koji najviše preporučuju. mimi tri temperature prije plusa ti nisu mjerene dobro različito je vrime i s time, znaci 9,10,11 dc ti nisu “priznate” i možda da se si se probudila u isto vrime i imala normalan san bi bile niže, ja ti isto ne bi ovaj put s obzirom na ovo oslonila se na graf, nego na trakicu .. jeli ti ikako
još tamnila nakon 11dc ?
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 ⏳
nije potreba vaginalno mjerit temperaturu, dovoljno je ispod jezika i to je način koji najviše preporučuju. mimi tri temperature prije plusa ti nisu mjerene dobro različito je vrime i s time, znaci 9,10,11 dc ti nisu “priznate” i možda da se si se probudila u isto vrime i imala normalan san bi bile niže, ja ti isto ne bi ovaj put s obzirom na ovo oslonila se na graf, nego na trakicu .. jeli ti ikako
još tamnila nakon 11dc ?
Ne, cak je 11dc uvece posvjetlila skroz. Nastavila sam pracenje temp, ff racuna porast nakon 13dc, jos sutra kad izmjerim zapocinje dpo pracenje a onda cekanje 😅
još tamnila nakon 11dc ?
Totalno se slazem bazalna se bas mora mjerit po ps...inace nista nije mjerodavno tj tocno....sretno svima😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
https://postimg.cc/gallery/rwWkbwR
Ako nekome bude pomoglo ovo su moji dobitni grafovi prvi 2021 i drugi 2023😊....
Ja sam doduse mjerila vaginalno jer cesto spavam otvorenih usta zbog nosa a i ginekologica mi je preporucila da je blize sredistu tijela...no moze se svakako na usta....
Ispod su vam simptomi ...s tim da sam s prvom trudnocom imala implataciski skok dok sam s drugom imala pad...ugl... sve se vidi 😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mareeee pa ti si rodila!!! Cestitam!! ❤️❤️❤️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️