Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    12. Srpanj 2022. 11:00

BAJOMA

Kamilice sram te bilo bilo kojoj ovdi trudilici reći išta, i ja sam mama LH trakica ❤. Da li je nećija karijera važnija od najlipseg zagrljaja . Ja kao mama koja je rodila u dvadesetim dvoje i na pragu četrdesetih treće . Nemoj bit ljubomorna kvočka na sve , ako neko hoće dite odma nakon poroda gooo girl❤. I daa ne zalim ni jedan jedini dio majčinstva i nista nisam izgubila . Žao mi je ako ti misliš da je bit roditelj zatvor . Nemoj ih smarati s svojim razmišljanjima ako ne zelis im pomoć .
    A vi moje trudilice za ovo se borite go Garava, Simba , niki(razlika između prvo dvoje he 21 misec😘)Bella , Kiki … (sory neznam sve🙈)
    https://ibb.co/n7cyY1T

Tebi je to što si rodila najveće postignuće u životu, pa mi te iskreno žao 🤭

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Zoe🌸
    12. Srpanj 2022. 11:19

Sayuri kako nisam radila prenatalni test spol ne znam, doktor nije nista spominjao na pregledu, ali ubacit cu sad jedan izvanredni pregled kod privatnika za nekih 10ak dana pa se mozda bude vidjelo, svejedno mi je skroz ali me uzasno zanima😊

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Zoe🌸
    12. Srpanj 2022. 11:21

Niki jesi bila na onom pregledu 6 tjedana od poroda?
    Mislim da ti trakice stvarno jos nisu relevantne s obzirom na dojenje i da nisi uopce dobila mengu😬

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

BAJOMA
    12. Srpanj 2022. 11:30

Kamilica ♡

BAJOMA

Kamilice sram te bilo bilo kojoj ovdi trudilici reći išta, i ja sam mama LH trakica ❤. Da li je nećija karijera važnija od najlipseg zagrljaja . Ja kao mama koja je rodila u dvadesetim dvoje i na pragu četrdesetih treće . Nemoj bit ljubomorna kvočka na sve , ako neko hoće dite odma nakon poroda gooo girl❤. I daa ne zalim ni jedan jedini dio majčinstva i nista nisam izgubila . Žao mi je ako ti misliš da je bit roditelj zatvor . Nemoj ih smarati s svojim razmišljanjima ako ne zelis im pomoć .
    A vi moje trudilice za ovo se borite go Garava, Simba , niki(razlika između prvo dvoje he 21 misec😘)Bella , Kiki … (sory neznam sve🙈)

Kad sve zbrojim i oduzmem  jedno veliko DAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!🥰🥰🥰🥰🥰🥰 Inaće samo za bolesnim i umrlim se žali ostali sami sebi kroje sudbinu. I daaaaaa ako Bog da bit ću mlada mama a i baka jednog dana😘😘😘😘😘

Kamilica ♡
    12. Srpanj 2022. 11:37

BAJOMA

Kamilica ♡

BAJOMA

Kad sve zbrojim i oduzmem jedno veliko DAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!🥰🥰🥰🥰🥰🥰Inaće samo za bolesnim i umrlim se žali ostali sami sebi kroje sudbinu. I daaaaaa ako Bog da bit ću mlada mama a i baka jednog dana😘😘😘😘😘

Ajde neka ako te veseli. Životni cilj bit mama i baba. 🤣A jaaaaadna 🤭

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

MBM🐬🍀💕
    12. Srpanj 2022. 12:02

kiki13

_Sayuri_

kiki13

Kamilice pazi da ti se trojke odma ne zalome, cisto bi i mogle kad si toliko protiv toga 😂😂 pa da ostaris odma 15 godina od muke
    Mbmikica drago mi je da si ziva i zdrava. Jel nastavljate dalje s pokusavanjem?
    Sad jedno random pitanje koje nema veze s temom 😂😂😂 koje lh trakice da uzmem s obzirom da mi kinezi nece stici do kraja tjedna? One iz mullera ili clearblue ili ima jos sto?
    Nove cure nemojte se prepast i pobic s teme 😘

Ja sam koristila Gravignost trakice dodje 5 komada u pakovanju, i meni su bile jako pouzdane, nisu previse osjetljive taman da mozes vidjeti jasnu razliku iznedju Pika i ostalih dana…Clear Blue sam imala bezbeze iskustvo s obizrom da ti se smajli pocne pojavljivati cim krene rast Lh, medjutim to je i par dana pred O, a bas Pik da ti pokaze, to ne, samo ti izbacuje glupi smajli tokom tog plodnog prozora nekih 5-6 dana…

Hahhahaha glupi smajli.. jesu te gravignost iz ljekarne?

Od iduceg mjeseca pocinjem raditi na bebi. Iako sa jednim jajovodom ali sta je tu je, jer 2 ciklusa pauza posle laparaskopije. Pa sad kada dobijem M bacam se na trakice. Pozdrav za vas cure, stvarno ste divne 
    September Sayuri Garava Joli 🤗😘

ruta
    12. Srpanj 2022. 12:16

Lijep pozdrav drage mame i buduće mame.
    Čitam neke komentare i nije mi dobro.
    Ponovit ću se i reći kako ne razumijem zašto žene koje ne žele biti majke borave na formuma sa ženama koje to silno žele.
    Pa ima toliko puno foruma gdje se možeš sresti sa istomišljenicima.

Uglavnom želim dati izvještaj mojih dešavanja:
    PIK je bio jučer, što se također podudara sa mojim kalendarom (dakle imam školske cikluse i ovulacije).
    Cervikalna sluz je ovaj put bila malo obilnija nego prošli mjesec. 
    Pokrili smo sve plodne dane.
    LH Test je i jutros bio pozitivan, tako da planiramo odnose i danas.

Nadam se da će nas Gospod blagosloviti djetetom ovaj mjesec. ❤️

Svima vama želim isto. 

kk1109
    12. Srpanj 2022. 12:17

Kamilica ♡

BAJOMA

Kamilica ♡

BAJOMA

Kad sve zbrojim i oduzmem jedno veliko DAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!🥰🥰🥰🥰🥰🥰Inaće samo za bolesnim i umrlim se žali ostali sami sebi kroje sudbinu. I daaaaaa ako Bog da bit ću mlada mama a i baka jednog dana😘😘😘😘😘

Ajde neka ako te veseli. Životni cilj bit mama i baba. 🤣A jaaaaadna 🤭

Koja se ti jadna i tuzna zena. S ovakvim komentarima stvarno mi je tesko povjerovati da si na nekoj visokoj poziciji hahaha osobno radim u ozbiljnoj firmi na visokoj poziciji i nisam srela nekog "ozbiljnog" i uspjesnog kolegu s ovakvim IQ kao sto je tvoj 😅.
    Posto si tako i tako puna sebe daj nam se pohvali jos malo i reci koja je pozicija/firma? Ajde daj da budemo ljubomorne malo 🤣
    Bas mislim da si jedna tuzna zenica koja privlaci paznju i hrani se tudom energijom. Zalosno. Uzivaj u svojem bogatstvu (to sto si uvjerena da su to materijalne stvari samo potvrduje moje navode o tvom IQ), mislim da si osobno previse sebicna da bi neke druge kvalitetnije stvari mogla postic u zivotu. Sve najbolje tebi i dragom❤️

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Joli 🌟
    12. Srpanj 2022. 12:24

Kiki  bolji su ti od Mullera, ja ovdje nisam mogla naći te od Gravignosti, nego sam ih dobivala iz BiH i super su, pa ako ih nađeš odlično... 😉😉 Hoćeš ovaj put koristiti štopericu?
    Zoe koje divno dijete... Najbolja nagrada 🤩🤩 drago mi je da si dobro i da su mučnine prošle 😉
    Bajo koja divna djeca 🤩🤩
    Cure zašto joj dajete pažnju, svaki put je jedva dočeka... Promjena koju je doživjela njena ličnosti od početka kad je tražila podršku i preuzimala ulogu žrtve do danas kada sama protiv svijeta, jednostavno je fascinantna... Mene osobno što Kamilica želi ili ne želi ne zanima, odnosno Kamilica me ne zanima općenito, zanimala bi Sigmunda Freuda, ali mene ne niti ću takvoj osobi davati pažnju, a posebno se neću spuštati na taj nivo na kojem je ona, a koji je daleko ispod našeg. 
    Kamilice ne znam koje si visoke škole pohađala, koja si napredovanja ostvarila, ne zanimaju me ni podaci o tvom imovnom stanju, ono što je očito je da osnovnu kulturu nisi usvojila, te da uživaš u svemu ovome, zbog čega ti ne treba dati materijala, poznato je da se u blatu vole valjati svinje, no ne i ljudi. 
    Cure 🍀🍀🍀🍀

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

MBM🐬🍀💕
    12. Srpanj 2022. 12:26

_Sayuri_

MBMikica

kiki13

_Sayuri_

kiki13

Kamilice pazi da ti se trojke odma ne zalome, cisto bi i mogle kad si toliko protiv toga 😂😂 pa da ostaris odma 15 godina od muke
    Mbmikica drago mi je da si ziva i zdrava. Jel nastavljate dalje s pokusavanjem?
    Sad jedno random pitanje koje nema veze s temom 😂😂😂 koje lh trakice da uzmem s obzirom da mi kinezi nece stici do kraja tjedna? One iz mullera ili clearblue ili ima jos sto?
    Nove cure nemojte se prepast i pobic s teme 😘

Ja sam koristila Gravignost trakice dodje 5 komada u pakovanju, i meni su bile jako pouzdane, nisu previse osjetljive taman da mozes vidjeti jasnu razliku iznedju Pika i ostalih dana…Clear Blue sam imala bezbeze iskustvo s obizrom da ti se smajli pocne pojavljivati cim krene rast Lh, medjutim to je i par dana pred O, a bas Pik da ti pokaze, to ne, samo ti izbacuje glupi smajli tokom tog plodnog prozora nekih 5-6 dana…

Hahhahaha glupi smajli.. jesu te gravignost iz ljekarne?

Od iduceg mjeseca pocinjem raditi na bebi. Iako sa jednim jajovodom ali sta je tu je, jer 2 ciklusa pauza posle laparaskopije. Pa sad kada dobijem M bacam se na trakice. Pozdrav za vas cure, stvarno ste divne
    September Sayuri Garava Joli 🤗😘

🥰
    Ma mnogo mi je drago da grupica zena sa Lh teme raste, i bas se veselim sto sam opet tu 🥂

Ma samo veselo da pratimo LH trakice i ove drage dame da podrzavamo. A mi sto smo malo starije ne brinite jer godine su samo broj. 😘 🍻🥂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.