Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    12. Srpanj 2022. 08:18

Kamilice sram te bilo bilo kojoj ovdi trudilici reći išta,  i ja sam mama LH trakica ❤. Da li je nećija karijera važnija od najlipseg zagrljaja . Ja kao mama koja je rodila u dvadesetim dvoje i na pragu četrdesetih treće . Nemoj bit ljubomorna kvočka na sve , ako neko hoće dite odma nakon poroda gooo girl❤.  I daa ne zalim ni jedan jedini dio majčinstva i nista nisam izgubila . Žao mi je ako ti misliš da je bit roditelj zatvor . Nemoj ih smarati s svojim razmišljanjima ako ne zelis im pomoć . 
    A vi moje trudilice za ovo se borite go Garava, Simba , niki(razlika između prvo dvoje he 21 misec😘) Bella , Kiki … (sory neznam sve🙈) 
    https://ibb.co/n7cyY1T

Zoe🌸
    12. Srpanj 2022. 09:33

Cure ne nasjedajte na provokacije i cuvajte zivce,❤️💪🏻
    Ja nemam rijeci ali cinjenica da je netko toliko ocajan da na godisnjem odmoru se svadja na anonimnom forumu sve govori🙊
    Bajo ljubi svoju divnu djecicu, posebno nasu Mariju, koja je nasa beba LH trakica🥰❤️❤️ 

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Ella..
    12. Srpanj 2022. 09:36

Zoe🌸

Ja nemam rijeci ali cinjenica da je netko toliko ocajan da na godisnjem odmoru se svadja na anonimnom forumu sve govori🙊
    Bajo ljubi svoju divnu djecicu, posebno nasu Mariju, koja je nasa beba LH trakica🥰❤️❤️

Zoe kako si ti? Imaš kakvih novih simptoma? 🤗
    Daj da malo čujemo i trudnice 😁😁

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Zoe🌸
    12. Srpanj 2022. 09:50

Ella ja sam super🥰
    Mucnine su iza mene i energija mi se vratila, tako da sam u sedmom nebu😍 imala sam uspjesan pregled prosli tjedan i bebica super napreduje, sad cekam trbuscic da se ukaze 😄
    https://ibb.co/zS2tY1b Evo vam pusa od mog malog covjeka😘
    Ja sam vam zivi dokaz da se moze zatrudnit i kad poludis i izgoris od zelje i opsesije🤪🤪🤪

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

• 1./2023. 💗

Ella..
    12. Srpanj 2022. 09:58

Zoe🌸

Ella ja sam super🥰
    Mucnine su iza mene i energija mi se vratila, tako da sam u sedmom nebu😍 imala sam uspjesan pregled prosli tjedan i bebica super napreduje, sad cekam trbuscic da se ukaze 😄
    https://ibb.co/zS2tY1bEvo vam pusa od mog malog covjeka😘
    Ja sam vam zivi dokaz da se moze zatrudnit i kad poludis i izgoris od zelje i opsesije🤪🤪🤪

Ajmeeee🥰🤩 miš mali! 
    Baš mi je drago da si super , neka tako ostane do kraja trudnoće 🥰

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Zoe🌸
    12. Srpanj 2022. 10:15

Sayuri i Niki hvala vam žene❤️
    Niki svaka čast na hrabrosti i volji, samo naprijed🥳🍀

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

• 1./2023. 💗

September
    12. Srpanj 2022. 10:29

Zoe drago mi je da je sve super i vec si u 14.tjednu 😧🤩
    Niki najprije ide ovulacija pa onda menstruacija. Menstruacija ne dolazi dok god se ne dogodi ovulacija, a ta ovulacija se moze dogodit bilo kad. Ako ne budes pratila trakicama i ako inace nemas neke simptome ovulacije vjerojatno neces ni znat sve dok ne dobijes tu prvu menstruaciju. A po meni nemaju smisla trakice jer moguce da bi onda morala pratit i 3 mjeseca 😅

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Zoe🌸
    12. Srpanj 2022. 10:46

September da da, prvih par tjedana se vuče i onda krene prolazit bas brzo🙈
    Sayuri daa, nitko nije ponosan kao on😅 nismo vise u Sa, zavrsila sezona😊

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

• 1./2023. 💗

Kamilica ♡
    12. Srpanj 2022. 10:51

Zoe🌸

Di si ti vještice, vidim trudna. Šta radiš na ovoj temi onda? 🤣

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Kamilica ♡
    12. Srpanj 2022. 10:54

Kiki  baš si me razočarala, ti si mi bila draga, Dalmatinka k tome ka i ja. Ulizuješ se ovim oštrokondžama. Ccc 😅

Da,nije me bilo mjesecima na forumu pa moram nadoknaditi. Puno ste mi falile kvočke...🤗🤩

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.