Kamilice sram te bilo bilo kojoj ovdi trudilici reći išta, i ja sam mama LH trakica ❤. Da li je nećija karijera važnija od najlipseg zagrljaja . Ja kao mama koja je rodila u dvadesetim dvoje i na pragu četrdesetih treće . Nemoj bit ljubomorna kvočka na sve , ako neko hoće dite odma nakon poroda gooo girl❤. I daa ne zalim ni jedan jedini dio majčinstva i nista nisam izgubila . Žao mi je ako ti misliš da je bit roditelj zatvor . Nemoj ih smarati s svojim razmišljanjima ako ne zelis im pomoć .
A vi moje trudilice za ovo se borite go Garava, Simba , niki(razlika između prvo dvoje he 21 misec😘) Bella , Kiki … (sory neznam sve🙈)
https://ibb.co/n7cyY1T
Cure ne nasjedajte na provokacije i cuvajte zivce,❤️💪🏻
Ja nemam rijeci ali cinjenica da je netko toliko ocajan da na godisnjem odmoru se svadja na anonimnom forumu sve govori🙊
Bajo ljubi svoju divnu djecicu, posebno nasu Mariju, koja je nasa beba LH trakica🥰❤️❤️
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Ja nemam rijeci ali cinjenica da je netko toliko ocajan da na godisnjem odmoru se svadja na anonimnom forumu sve govori🙊
Bajo ljubi svoju divnu djecicu, posebno nasu Mariju, koja je nasa beba LH trakica🥰❤️❤️
Zoe kako si ti? Imaš kakvih novih simptoma? 🤗
Daj da malo čujemo i trudnice 😁😁
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ella ja sam super🥰
Mucnine su iza mene i energija mi se vratila, tako da sam u sedmom nebu😍 imala sam uspjesan pregled prosli tjedan i bebica super napreduje, sad cekam trbuscic da se ukaze 😄
https://ibb.co/zS2tY1b Evo vam pusa od mog malog covjeka😘
Ja sam vam zivi dokaz da se moze zatrudnit i kad poludis i izgoris od zelje i opsesije🤪🤪🤪
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
• 1./2023. 💗
Ella ja sam super🥰
Mucnine su iza mene i energija mi se vratila, tako da sam u sedmom nebu😍 imala sam uspjesan pregled prosli tjedan i bebica super napreduje, sad cekam trbuscic da se ukaze 😄
https://ibb.co/zS2tY1bEvo vam pusa od mog malog covjeka😘
Ja sam vam zivi dokaz da se moze zatrudnit i kad poludis i izgoris od zelje i opsesije🤪🤪🤪
Ajmeeee🥰🤩 miš mali!
Baš mi je drago da si super , neka tako ostane do kraja trudnoće 🥰
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Sayuri i Niki hvala vam žene❤️
Niki svaka čast na hrabrosti i volji, samo naprijed🥳🍀
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
• 1./2023. 💗
Zoe drago mi je da je sve super i vec si u 14.tjednu 😧🤩
Niki najprije ide ovulacija pa onda menstruacija. Menstruacija ne dolazi dok god se ne dogodi ovulacija, a ta ovulacija se moze dogodit bilo kad. Ako ne budes pratila trakicama i ako inace nemas neke simptome ovulacije vjerojatno neces ni znat sve dok ne dobijes tu prvu menstruaciju. A po meni nemaju smisla trakice jer moguce da bi onda morala pratit i 3 mjeseca 😅
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
September da da, prvih par tjedana se vuče i onda krene prolazit bas brzo🙈
Sayuri daa, nitko nije ponosan kao on😅 nismo vise u Sa, zavrsila sezona😊
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
• 1./2023. 💗
Di si ti vještice, vidim trudna. Šta radiš na ovoj temi onda? 🤣
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Kiki baš si me razočarala, ti si mi bila draga, Dalmatinka k tome ka i ja. Ulizuješ se ovim oštrokondžama. Ccc 😅
Da,nije me bilo mjesecima na forumu pa moram nadoknaditi. Puno ste mi falile kvočke...🤗🤩
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji