Samo vi piškite trakice, ne dajte se smesti..🤣.ja odoh na plažu 🤗🙋🏼♀️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Pa da nema mene bilo bi dosadno na temi. Samo trakice i pišanja 🤣 a ti jadnica s 24 godine očajnički hoćeš bebu. A jaaadna. Bit će nisi ni srednju završila pa ti je to jedino preostalo od života.🤭
Sram te može bit, Ja sa svojih 24 godine imam vise kulture koju ti sa svojih jadnih i bijednih 39 nećeš nikad imati. Nemoj mi se uopće vise obraćat. I vidim koliko si obrazovana da ni ne znaš sa koliko se godina završava škola, neću ti zamjerit niti sudit. Zaboravila si da ovaj gore sve vidi zato si toliko i kažnjena jadna i ofucana 😉
I Žao mi je samo što na ovom forumu se ne može blokirat osobe jer bi ti prva letila. Toliko od mene za tebe. Želim ti svu sreću jer vidim da će ti trebati.
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Pa da nema mene bilo bi dosadno na temi. Samo trakice i pišanja 🤣 a ti jadnica s 24 godine očajnički hoćeš bebu. A jaaadna. Bit će nisi ni srednju završila pa ti je to jedino preostalo od života.🤭Sram te može bit,Ja sa svojih 24 godine imam vise kulture koju ti sa svojih jadnih i bijednih 39 nećeš nikad imati. Nemoj mi se uopće vise obraćat. I vidim koliko si obrazovana da ni ne znaš sa koliko se godina završava škola, neću ti zamjerit niti sudit. Zaboravila si da ovaj gore sve vidi zato si toliko i kažnjena jadna i ofucana😉
I Žao mi je samo što na ovom forumu se ne može blokirat osobe jer bi ti prva letila.Toliko od mene za tebe. Želim ti svu sreću jer vidim da će ti trebati.
🤣🤣🤣 Znam ja srećo kad se škola završava. Ti nju nisi završila očito. Trogodišnju. 🤭
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Ja se nisam dugo javila ali Vas čitam često i pratim, nisam imala neke novosti pa nisam ni pisala…
Muž je dobio nalaz spermiograma dijagnosticirano je azoospermija ( smanjena mu je malo progresivna pokretljivost) bio je kod androloga koji ga je slao na dodatne pretrage (bakterije, hiv, hepatitis) sve je ok i rekao mu je da pije PROfertil…Meni su ciklusi nakon biokemijske bili kratki 2 mj i nisam imala O, ovaj mj sam bila na svakakvim tabletama zbog moje kralježnice pa nismo pokušavala ništa, trebam dobit za koji dan pa onda idemo u akciju.
Kamilica, ne vidim smisao tvog naslađivanja, vrijeđanja, ovdje si svima pokazala da psihički nisi stabilna a hvališ sa svojom inteligencijom koji si pokazala ovdje kolika je, vrijeđaš djevojke/žene koje rade u dućanu, pa draga moja onda bi trebala znati da obrazovanje nije mjerilo kvalitete, ja osobno imam fakultet i radim u dućanu "zar sam ja manje vrijedna od tebe" ovakve gnjusne riječi mi nikad ne bi pale na pamet da pišem.
Morala sam ovo napisati jer ne mogu vjerovati koliko ti je inteligencija da čak ne znaš kada je dosta i kada prestati.
A šta da ti kažem, dosadno mi na godišnjem pa malo dižem atmosferu na temi 🤭
A na internetu nitko nije psihički stabilan. 😅Nikad ne znaš tko je iza nicka. Mogu bit i muško, i žensko, i baba i teen. Kao i vi 🤭😅 We will never know....🤗
Ajde piškite, ne dajte se smetati 🙋🏼♀️
🤣🤣🤣 Znam ja srećo kad se škola završava. Ti nju nisi završila očito. Trogodišnju. 🤭
Vidim koliko znaš. Još nisi otišla na plažu? Bit će da ju gledaš samo na slici
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
A na internetu nitko nije psihički stabilan. 😅Nikad ne znaš tko je iza nicka. Mogu bit i muško, i žensko, i baba i teen. Kao i vi 🤭😅 We will never know….🤗
Ajde piškite, ne dajte se smetati 🙋🏼♀️
Hej a sta kazes kad bi ti ja rekla da se ovdje dosta forumasica poznaje i druzi van foruma, evo mene licno zna barem 10-tak zena ovdje , s nekima sam i kaficu popila…ostale se barem prate po drustvenim mrezama… nije to bas tako kako ti mislis…😜
Pa onda ste očajnice kad trazite prijateljice na forumu 🤭
Srićo živim prvi red do mora. Jesi ljubomorna?🤣
Kontam da se frigidna kucka ne može napaliti drugačije.. pa dođe ovdje da svoju inteligenciju prosipa 🤣🤣 iživljava se tu na nepoznatim ljudima.. kakva što bi jedna draga forumasica rekla MRCINA 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Srićo živim prvi red do mora. Jesi ljubomorna?🤣
A kako to da se ti kupas s obicnim smrtnicima? Di je bazen?
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Koja se ti jadna i tuzna zena. S ovakvim komentarima stvarno mi je tesko povjerovati da si na nekoj visokoj poziciji hahaha osobno radim u ozbiljnoj firmi na visokoj poziciji i nisam srela nekog "ozbiljnog" i uspjesnog kolegu s ovakvim IQ kao sto je tvoj 😅.
Posto si tako i tako puna sebe daj nam se pohvali jos malo i reci koja je pozicija/firma? Ajde daj da budemo ljubomorne malo 🤣
Bas mislim da si jedna tuzna zenica koja privlaci paznju i hrani se tudom energijom. Zalosno. Uzivaj u svojem bogatstvu (to sto si uvjerena da su to materijalne stvari samo potvrduje moje navode o tvom IQ), mislim da si osobno previse sebicna da bi neke druge kvalitetnije stvari mogla postic u zivotu. Sve najbolje tebi i dragom❤️
U poslu sam jaaaako ozbiljna, i jako uspješna hvala Bogu. Za razliku od vas domaćica i prodavačica 😅Ali mi je gušt sprdati očajnice na forumu.🤭 A moj IQ je veći od svih vas skupa 🤣
Dokazala si nam IQ svima, nema potrebe o tom raspravljat 🤣🤣 al nisi nam jos rekla na kojoj si to poziciji tako pametna i bista?
Samo ti pisi i dalje, sama sebe sramotis i dokazujes kolko si zapravo sebicna, tuzna i zlobna zena. Sa skoro 4 banke ovakvo ponasanje....hvala Bogu pa su me mama i tata naucili kulturi i postovanju. Mozda s razlogom ne dolazi bebica, pitaj Boga kako bi to malo bice zatrovala i odgojila.
Uz sve to malo si i kontradiktorna, da ti zivot nije jadan i dosadan nebi imala potrebe tu se prepirat i time zabavljat, imala bi ti puno pametnijeg posla sigurno, pogotovo na GO. Putuj, uzivaj, sljakaj, nadi zivot mimo foruma, kaj nije da imas bogatstvo? Kaj si nemres neki gust mimo foruma priustit? 🤣....mozda budes sretnija, jer da si sretna i zadovoljna nebi imala potrebe spustat ljudima 🤗
Tako daa sta se mene tice samo ti pisi...samo sebe spustas i dokazujes kakva si tuzna,zlocesta i isfrustrirana osoba
Zelim ti neko prosvjetljenje i srecu u zivotu mimo karijere i para, pa onda mozda shvatis sta znaci bit sretan i ispunjen 😘
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji