Pa dobro kao prvo tema se zove lh trakice i planiranje trudnoce. Znaci tu se komentiraju glupi dani ciklusa i ciljanje ovulacije. Put ka bebi bi trebao bit takav kako ga ti opisujes i da li mislis da ja to ne zelim? Nazalost sanjarila sam dosta, izabrala imena i svasta nesto dok moje prijateljice to nisu jer ih to npr nije toliko zanimalo ali kad im se sprdnulo zatrudnile su i dobile bebu dok ja i dalje sanjarim. Da samo znas koliko sam datuma termina izracunala i nazalost jos uvijek racunam. Mislim vise ni ne pisam previse po trakicama jer ne vidim smisao jer sam na ultrazvuku pa vidim kad ce ovulacija. A ovo sve sta si nabrojala to ti rade na temi trudnoca tako da se mozes prebacit i tamo, isto ti je
U poÄetku sam i ja piÅ”kila te trakice dok nisam primjetila da sam postala opsesivna, i da radim presing sebi i mužu pa sam prestala. Ostalo mi je preko 50 trakica kojima uskoro istiÄe rok...𤣠A ne mogu na temu trudnoÄa kad nisam trudnaš š
Ā
Život nažalost nije bajka, i ne bude uvijek sve onako kako smo zamiÅ”ljali. Zato je lijepo nekad maÅ”tati. I o putovanju možemo maÅ”tati, a da nismo kupili kartu. Tako je i s bebom. Treba razmiÅ”ljati pozitivno. š
Tebi želim da ti se tvoja želja ostvari Å”to prije! š¤
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je naÅ”la treÄeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi š
ZaÅ”to imaÅ” tako visoko miÅ”ljenje o sebi da ti je uopÄe palo na pamet da se zamaram sa smiÅ”ljanjem fora?
DapaÄe moje iskreno miÅ”ljenje poÅ”to se javljaÅ” veÄinom petkom je da te zaista puste na vikend kuÄi pa imaÅ” pristup internetu.. oÄito su i oni shvatili da ti nema pomoÄi pa te pustili..i njima si dopizdila. Kakav smor od žene.. a sve umislila da je neka bitna.
Pa u usporedbi s tobom, imam visoko miÅ”ljenje o sebi. Sigurno sam opuÅ”tenija, zabavnija, i imam bolji smisao za humor. š
Ne znam kakva si privatno, ali ovako na forumu si booooring. Je da si u godinama, ali ono....relax woman š¤£
A to za psihijatriju ti je glupa fora totalno. 3 c.
Je da sam malo luda, ali joÅ” za psihijatriju nisam. Å to se ne bi moglo reÄ za neke persone tu. š¤
I danas nije peeeeetaaaaak.....š„³šš„³šš
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je naÅ”la treÄeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi š
U poÄetku sam i ja piÅ”kila te trakice dok nisam primjetila da sam postala opsesivna
Na poÄetku si ti popiÅ”kila EVAP na CB i svima na temi se hvalila kako si ostala trudna iz prvog pokuÅ”aja..eto, to si ti..Ā
Srami se svojih rijeÄi i provokacija.. i zbilja potraži struÄnu pomoÄ.Ā Ā
1999 ā„ļø
2006ā„ļø
PokuÅ”aji za 3 sreÄu š¤š¤
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostaniÄni 7.9. Beta 0
Na poÄetku si ti popiÅ”kila EVAP na CB i svima na temi se hvalila kako si ostala trudna iz prvog pokuÅ”aja..eto, to si ti..
Srami se svojih rijeÄi i provokacija.. i zbilja potraži struÄnu pomoÄ.
Ajde naÄi di sam se to "hvalila da sam trudna "š¤£š¤£š¤£š¤£ a sigurna sam da Äu ostat trudna prije tebe. Bez ikakvog truda. I tu Äu ti staviti test da budeÅ” ljubomorna. š
Nije ti lako bit frustirana.Ā Ali nemoj na meni svoje frustracije iskaljivat.
Ā Za to imaÅ” muža i djecu. Kissi kisssiš¤
Na poÄetku si ti popiÅ”kila EVAP na CB i svima na temi se hvalila kako si ostala trudna iz prvog pokuÅ”aja..eto, to si ti..
Ajde naÄi di sam se to "hvalila da sam trudna "š¤£š¤£š¤£š¤£ a sigurna sam da Äu ostat trudna prije tebe. Bez ikakvog truda. I tu Äu ti staviti test da budeÅ” ljubomorna. š Nije ti lako bit frustirana. Ali nemoj na meni svoje frustracije iskaljivat.
Za to imaÅ” muža i djecu. Kissi kisssiš¤
VidiÅ”, nije bolest sve Å”to boli..Ā
Ljubomorna na neÄiju trudnoÄu nikada nisam bila..pa bome tako ne bi bila ni na tvoju..Ā
Sve Å”to piÅ”eÅ” govori viÅ”e o tebi i tvojima frustracijama a ne o meni.. ili ostalima koje vrijeÄaÅ” i privociraÅ”..Ā
Skrenula nisam pa da tražim po starim temama kako se hvaliÅ”..ali sjeÄaju se cure.. ne brini.. samo sumnjam da Äe itko gubiti vrijeme da naÄe gdje se toÄno nalaze ti tvoji ispadi..Ā
I molim te, muža i djecu mi ne stavljaj u ta pogana i bezobrazna usta š
1999 ā„ļø
2006ā„ļø
Btw. Kad se NikiĀ ti danima hvali kako je ostala trudna iz prve, to nitko ne doživljava kao provokaciju...š¤
I kod mene nije bila evaporacijska, nego prava crtica.
I mene je mater iz prve dobila. I joÅ” neplanski. U 42-oj godini.
Meni je bila biokemijska. Tako je trebalo biti.
Zao mi je garawa. Budi sretna Å”to veÄ imaÅ” djecu.
Ne budi toliko ljubomorna na one kojima uspije iz prve. Mozda tebi uspije kad se rijeÅ”iÅ” te gorÄine.
Good luck! šš¼āāļøĀ
Ajde naÄi di sam se to "hvalila da sam trudna "š¤£š¤£š¤£š¤£ a sigurna sam da Äu ostat trudna prije tebe. Bez ikakvog truda. I tu Äu ti staviti test da budeÅ” ljubomorna. š Nije ti lako bit frustirana. Ali nemoj na meni svoje frustracije iskaljivat.
VidiŔ, nije bolest sve Ŕto boli..
Ljubomorna na neÄiju trudnoÄu nikada nisam bila..pa bome tako ne bi bila ni na tvoju..
Sve Å”to piÅ”eÅ” govori viÅ”e o tebi i tvojima frustracijama a ne o meni.. ili ostalima koje vrijeÄaÅ” i privociraÅ”..
Skrenula nisam pa da tražim po starim temama kako se hvaliÅ”..ali sjeÄaju se cure.. ne brini.. samo sumnjam da Äe itko gubiti vrijeme da naÄe gdje se toÄno nalaze ti tvoji ispadi..
Pogana te rodila š¤
Btw. Kad se Nikiti danima hvali kako je ostala trudna iz prve, to nitko ne doživljava kao provokacijuā¦š¤
I kod mene nije bila evaporacijska, nego prava crtica.
I mene je mater iz prve dobila. I joÅ” neplanski. U 42-oj godini.
Meni je bila biokemijska. Tako je trebalo biti.
Zao mi je garawa. Budi sretna Å”to veÄ imaÅ” djecu.
Ne budi toliko ljubomorna na one kojima uspije iz prve. Mozda tebi uspije kad se rijeÅ”iÅ” te gorÄine.
Good luck! šš¼āāļø
Sama sebi kontru udariÅ” u jednom postu..
Te na Niki nisam ljubomorna jer je uspjela iz prve.. te sam ljubomorna na one kojima uspije iz prve.... daj se odluÄi..
A ona crta Äista EVAPORACIJSKA kakva biokemijska, kakvo Å”ta..Ā
1999 ā„ļø
2006ā„ļø
VidiŔ, nije bolest sve Ŕto boli..
Ljubomorna na neÄiju trudnoÄu nikada nisam bila..pa bome tako ne bi bila ni na tvoju..
Sve Å”to piÅ”eÅ” govori viÅ”e o tebi i tvojima frustracijama a ne o meni.. ili ostalima koje vrijeÄaÅ” i privociraÅ”..
Skrenula nisam pa da tražim po starim temama kako se hvaliÅ”..ali sjeÄaju se cure.. ne brini.. samo sumnjam da Äe itko gubiti vrijeme da naÄe gdje se toÄno nalaze ti tvoji ispadi..
Pogana te rodila š¤
Bome Äini mi se da ni tvoja nije bolja.. a bome ni JS joj nisu baÅ” bile najbolje.. vidi Å”ta je od njih ispalo.. isprdak, frustrirani.Ā Ā
Aj bok sada. Neda mi se viÅ”e.Ā Ā
1999 ā„ļø
2006ā„ļø
Sama sebi kontru udariÅ” u jednom postu..
Te na Niki nisam ljubomorna jer je uspjela iz prve.. te sam ljubomorna na one kojima uspije iz prveā¦. daj se odluÄi..
A ona crta Äista EVAPORACIJSKA kakva biokemijska, kakvo Å”ta..
Je, ti si ginekolog pa znaÅ” Å”ta je bilo. š¤£
Ā MožeÅ” mislit i da sam muÅ”ko, tko ti brani. š
Ovo sam o tebi do sada zakljuÄila: ti si frustirana žena na zalasku zivota koja oÄajniÄki želi ostat trudna s mužem br 3 ili 4. A veÄ ima dvoje djece i prijaÅ”njih veza/brakova.Ā
Sigurno se bojiÅ” da Äe te sadaÅ”nji ostaviti ako mu ne rodis dijete. Ne vidim drugi razlog u tim godinama biti toliko uporan.
Pa sad lijeÄiÅ” frustracije na meni i ostalima kojima "uspije iz prve". I joÅ” radiÅ” u nekom duÄanu. Dovoljno razloga za biti frustirana. Ali ne dam da itko svoje frustracije na meni lijeÄi. NeÄe iÄi. Pa neka je ovo forum. Znam da sam ispala gruba sad, ali sama si to trazila, sorry. Samo sam iskrena. I ne moramo viÅ”e komunicirat. Sretno! šš¼āāļø
Sortiraj odgovore
Najstariji