Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    11. Srpanj 2022. 21:58

September

Pa dobro kao prvo tema se zove lh trakice i planiranje trudnoce. Znaci tu se komentiraju glupi dani ciklusa i ciljanje ovulacije. Put ka bebi bi trebao bit takav kako ga ti opisujes i da li mislis da ja to ne zelim? Nazalost sanjarila sam dosta, izabrala imena i svasta nesto dok moje prijateljice to nisu jer ih to npr nije toliko zanimalo ali kad im se sprdnulo zatrudnile su i dobile bebu dok ja i dalje sanjarim. Da samo znas koliko sam datuma termina izracunala i nazalost jos uvijek racunam. Mislim vise ni ne pisam previse po trakicama jer ne vidim smisao jer sam na ultrazvuku pa vidim kad ce ovulacija. A ovo sve sta si nabrojala to ti rade na temi trudnoca tako da se mozes prebacit i tamo, isto ti je

U početku sam i ja piškila te trakice dok nisam primjetila da sam postala opsesivna, i da radim presing sebi i mužu pa sam prestala. Ostalo mi je preko 50 trakica kojima uskoro ističe rok...🤣 A ne mogu na temu trudnoća kad nisam trudna🙈 😅 
    Život nažalost nije bajka, i ne bude uvijek sve onako kako smo zamišljali. Zato je lijepo nekad maštati. I o putovanju možemo maštati, a da nismo kupili kartu. Tako je i s bebom. Treba razmišljati pozitivno. 😊
    Tebi želim da ti se tvoja želja ostvari što prije! 🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Kamilica ♡
    11. Srpanj 2022. 22:02

Garawa

Zašto imaš tako visoko mišljenje o sebi da ti je uopće palo na pamet da se zamaram sa smišljanjem fora?
    Dapače moje iskreno mišljenje pošto se javljaš većinom petkom je da te zaista puste na vikend kući pa imaš pristup internetu.. očito su i oni shvatili da ti nema pomoći pa te pustili..i njima si dopizdila. Kakav smor od žene.. a sve umislila da je neka bitna.

Pa u usporedbi s tobom, imam visoko mišljenje o sebi. Sigurno sam opuštenija, zabavnija, i imam bolji smisao za humor. 😅Ne znam kakva si privatno, ali ovako na forumu si booooring. Je da si u godinama, ali ono....relax woman 🤣
    A to za psihijatriju ti je glupa fora totalno. 3 c.
    Je da sam malo luda, ali još za psihijatriju nisam. Što se ne bi moglo reć za neke persone tu. 🤭
    I danas nije peeeeetaaaaak.....🥳🎉🥳🎉😂

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Garawa¤
    11. Srpanj 2022. 22:04

Kamilica ♡

U početku sam i ja piškila te trakice dok nisam primjetila da sam postala opsesivna

Na početku si ti popiškila EVAP na CB i svima na temi se hvalila kako si ostala trudna iz prvog pokušaja..eto, to si ti.. 
    Srami se svojih riječi i provokacija.. i zbilja potraži stručnu pomoć.  

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Kamilica ♡
    11. Srpanj 2022. 22:08

Garawa

Na početku si ti popiškila EVAP na CB i svima na temi se hvalila kako si ostala trudna iz prvog pokušaja..eto, to si ti..

Ajde nađi di sam se to "hvalila da sam trudna "🤣🤣🤣🤣 a sigurna sam da ću ostat trudna prije tebe. Bez ikakvog truda. I tu ću ti staviti test da budeš ljubomorna. 😅 Nije ti lako bit frustirana.  Ali nemoj na meni svoje frustracije iskaljivat.
     Za to imaš muža i djecu. Kissi kisssi🤗

Garawa¤
    11. Srpanj 2022. 22:16

Kamilica ♡

Garawa

Ajde nađi di sam se to "hvalila da sam trudna "🤣🤣🤣🤣 a sigurna sam da ću ostat trudna prije tebe. Bez ikakvog truda. I tu ću ti staviti test da budeš ljubomorna. 😅 Nije ti lako bit frustirana. Ali nemoj na meni svoje frustracije iskaljivat.

Vidiš, nije bolest sve što boli.. 
    Ljubomorna na nečiju trudnoću nikada nisam bila..pa bome tako ne bi bila ni na tvoju.. 
    Sve što pišeš govori više o tebi i tvojima frustracijama a ne o meni.. ili ostalima koje vrijeđaš i privociraš.. 
    Skrenula nisam pa da tražim po starim temama kako se hvališ..ali sjećaju se cure.. ne brini.. samo sumnjam da će itko gubiti vrijeme da nađe gdje se točno nalaze ti tvoji ispadi.. 
    I molim te, muža i djecu mi ne stavljaj u ta pogana i bezobrazna usta 😊

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Kamilica ♡
    11. Srpanj 2022. 22:17

Btw. Kad se Niki ti danima hvali kako je ostala trudna iz prve, to nitko ne doživljava kao provokaciju...🤭
    I kod mene nije bila evaporacijska, nego prava crtica.
    I mene je mater iz prve dobila. I još neplanski. U 42-oj godini.
    Meni je bila biokemijska. Tako je trebalo biti.
    Zao mi je garawa. Budi sretna što već imaš djecu.
    Ne budi toliko ljubomorna na one kojima uspije iz prve. Mozda tebi uspije kad se riješiš te gorčine.
    Good luck! 🙋🏼‍♀️ 

Kamilica ♡
    11. Srpanj 2022. 22:18

Garawa

Kamilica ♡

Garawa

Ajde nađi di sam se to "hvalila da sam trudna "🤣🤣🤣🤣 a sigurna sam da ću ostat trudna prije tebe. Bez ikakvog truda. I tu ću ti staviti test da budeš ljubomorna. 😅 Nije ti lako bit frustirana. Ali nemoj na meni svoje frustracije iskaljivat.

Ljubomorna na nečiju trudnoću nikada nisam bila..pa bome tako ne bi bila ni na tvoju..
    Sve što pišeš govori više o tebi i tvojima frustracijama a ne o meni.. ili ostalima koje vrijeđaš i privociraš..
    Skrenula nisam pa da tražim po starim temama kako se hvališ..ali sjećaju se cure.. ne brini.. samo sumnjam da će itko gubiti vrijeme da nađe gdje se točno nalaze ti tvoji ispadi..

Pogana te rodila 🤗

Garawa¤
    11. Srpanj 2022. 22:22

Kamilica ♡

Btw. Kad se Nikiti danima hvali kako je ostala trudna iz prve, to nitko ne doživljava kao provokaciju…🤭
    I kod mene nije bila evaporacijska, nego prava crtica.
    I mene je mater iz prve dobila. I još neplanski. U 42-oj godini.
    Meni je bila biokemijska. Tako je trebalo biti.
    Zao mi je garawa. Budi sretna što već imaš djecu.
    Ne budi toliko ljubomorna na one kojima uspije iz prve. Mozda tebi uspije kad se riješiš te gorčine.
    Good luck! 🙋🏼‍♀️

Sama sebi kontru udariš u jednom postu..
    Te na Niki nisam ljubomorna jer je uspjela iz prve.. te sam ljubomorna na one kojima uspije iz prve.... daj se odluči..
    A ona crta čista EVAPORACIJSKA kakva biokemijska, kakvo šta.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Garawa¤
    11. Srpanj 2022. 22:27

Kamilica ♡

Garawa

Kamilica ♡

Garawa

Pogana te rodila 🤗

Bome čini mi se da ni tvoja nije bolja.. a bome ni JS joj nisu baš bile najbolje.. vidi šta je od njih ispalo.. isprdak, frustrirani.  
    Aj bok sada. Neda mi se više.  

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Kamilica ♡
    11. Srpanj 2022. 22:31

Garawa

Sama sebi kontru udariš u jednom postu..
    Te na Niki nisam ljubomorna jer je uspjela iz prve.. te sam ljubomorna na one kojima uspije iz prve…. daj se odluči..
    A ona crta čista EVAPORACIJSKA kakva biokemijska, kakvo šta..

Je, ti si ginekolog pa znaš šta je bilo. 🤣
     Možeš mislit i da sam muško, tko ti brani. 😂
    Ovo sam o tebi do sada zaključila: ti si frustirana žena na zalasku zivota koja očajnički želi ostat trudna s mužem br 3 ili 4. A već ima dvoje djece i prijašnjih veza/brakova. 
    Sigurno se bojiš da će te sadašnji ostaviti ako mu ne rodis dijete. Ne vidim drugi razlog u tim godinama biti toliko uporan.
    Pa sad liječiš frustracije na meni i ostalima kojima "uspije iz prve". I još radiš u nekom dućanu. Dovoljno razloga za biti frustirana. Ali ne dam da itko svoje frustracije na meni liječi. Neće ići. Pa neka je ovo forum. Znam da sam ispala gruba sad, ali sama si to trazila, sorry. Samo sam iskrena. I ne moramo više komunicirat. Sretno! 🙋🏼‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.