Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lulamira
    12. Srpanj 2022. 18:06

_Sayuri_

Lulamira

_Sayuri_

Lulamira

Naravno draga, da imas sve sto pozelis. :) Ti si kao sto sam vec i napisala hermafrodit.

E a za ove koji ne znaju evo deifniciie hermafrodita:

Hermafroditje jedinka koja stvara i muške i ženske polne ćelije. Među vrstama sa hermafroditnim jedinkama prisutni su mnogobrojni mehanizmi razdvajanja ovih polnih funkcija, da bi se izbegla samooplodnja/samooplođenje (koja može dovesti do pojave inbriding depresije). Najpoznatiji mehanizmi razdvajanja polnih funkcija su dihogamija i herkogamija. Spermatozoidi jedne jedinke tako najčešće oplode jajne ćelije druge jedinke. Među beskičmenjacima, parazitske životinje su često hermafroditi pošto se time olakšava razmnožavanje.

Vidis da je morala da istrazi, cim mi nije odgovorila. Hvala ti sto si joj pomogla.

Hahhahhah, jos sam trazila sto jednostavniju definiciju da shvati…

Nemoj tako o samoprozvanoj intelektualki. :)
    Ili pak, bolje receno o intelektualnom pigmeju. 

Kamilica ♡
    12. Srpanj 2022. 18:06

Imate stvarno jadan smisao za humor. Jer ste i same jadnice 🤭🤣

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Kamilica ♡
    12. Srpanj 2022. 18:07

_Sayuri_

Simba2

kamilicezbilja si prava zlica od žene. Sve ja razumijem, pa i tebe i tvoj čudan stav. Ali da si toliko pokvarena i da ideš tako nisko, nisam mislila. I da je sve istina što si pisala o sebi i svom uspješnom životu, duboko u sebi si jako nesretna. Ti i muž živite kao dva stranca. Niti ljubavi niti strasti u tom braku. Možda postoji određena doza poštovanja, ali tako i susjeda možeš poštovati. Muškarac kad voli, 'proganja' svoju partericu u sexualnom smislu. I u tome je zapravo najveći problem tvog nezadovoljstva. Nisi sretna. Jedino mi ostaje još jedno pitanje otvoreno. Nisam sigurno tko zapravo ne želi toliko dijete. Ti ili on. Nastavi pisati i dalje o sebi, pa da dođem i do tog odgovora.😉

Pitanje je Simba ima li ona uopste muza, vierovatno nema a to objasnjava dosta toga…

Ja sam u stvari muško 🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• Lulamira
    12. Srpanj 2022. 18:07

Kamilica ♡

Tako jedan nadahnut odgovor, fascinirana sam. 

• Lulamira
    12. Srpanj 2022. 18:11

Kamilica ♡

_Sayuri_

Simba2

kamilicezbilja si prava zlica od žene. Sve ja razumijem, pa i tebe i tvoj čudan stav. Ali da si toliko pokvarena i da ideš tako nisko, nisam mislila. I da je sve istina što si pisala o sebi i svom uspješnom životu, duboko u sebi si jako nesretna. Ti i muž živite kao dva stranca. Niti ljubavi niti strasti u tom braku. Možda postoji određena doza poštovanja, ali tako i susjeda možeš poštovati. Muškarac kad voli, 'proganja' svoju partericu u sexualnom smislu. I u tome je zapravo najveći problem tvog nezadovoljstva. Nisi sretna. Jedino mi ostaje još jedno pitanje otvoreno. Nisam sigurno tko zapravo ne želi toliko dijete. Ti ili on. Nastavi pisati i dalje o sebi, pa da dođem i do tog odgovora.😉

Pitanje je Simba ima li ona uopste muza, vierovatno nema a to objasnjava dosta toga…

Ja sam u stvari muško 🤗

Znaci danas je to tvoja uloga u tvom jako uspjesnom, sretnom i hermafrodistickom zivotu. Trebao si odmah reci, kako bi te oslovljavali prema trenutnom rodu, ne bi vrsile rodnu diskriminaciju.

• Lulamira
    12. Srpanj 2022. 18:14

Simba2

Kamilica ♡

nismo se školovale za bolji😁 to kad si jadnica, očajnica, prodavačica…nemere nam ni humor bit na visokoj razini. jbga.😎

Ne daj Boze bolji, ni ovaj ne moze da razumije. :)

BlairWaldorf
    12. Srpanj 2022. 18:25

Jel ti sve imate nedaj Bože kolektivni PMS?😑

Sretno svima, trakice su zakon ,meni su pomogle 😌

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mia21998 🔆
    12. Srpanj 2022. 18:29

Kamilica ♡

Garawa

Kontam da se frigidna kucka ne može napaliti drugačije.. pa dođe ovdje da svoju inteligenciju prosipa 🤣🤣 iživljava se tu na nepoznatim ljudima.. kakva što bi jedna draga forumasica rekla MRCINA 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kučka te okotila 🤗

Mislim da si zbilja poremećena osoba i da ti ove stvari i rijeci koje si izrekla skoro svim ženama na forumu nisu za zamjeriti.. molim te se Odi liječiti dok ti nije kasno. Ili možda već je… 

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

Kamilica ♡
    12. Srpanj 2022. 19:34

Mia21998 🔆

Kamilica ♡

Garawa

Kontam da se frigidna kucka ne može napaliti drugačije.. pa dođe ovdje da svoju inteligenciju prosipa 🤣🤣 iživljava se tu na nepoznatim ljudima.. kakva što bi jedna draga forumasica rekla MRCINA 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kučka te okotila 🤗
    Mislim da si zbilja poremećena osoba i da ti ove stvari i rijeci koje si izrekla skoro svim ženama na forumu nisu za zamjeriti.. molim te se Odi liječiti dok ti nije kasno. Ili možda već je…

Evo već sam na liječenju kod vas. 🤣
    Makni bold kad pišeš. Nisam ćorava.🤗

Kamilica ♡
    12. Srpanj 2022. 19:35

Lulamira

Simba2

Kamilica ♡

nismo se školovale za bolji😁 to kad si jadnica, očajnica, prodavačica…nemere nam ni humor bit na visokoj razini. jbga.😎

Ne daj Boze bolji, ni ovaj ne moze da razumije. :)

Ti si otvorila profil samo da meni odgovaraš. 😂How cute 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.