Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kk1109
    12. Srpanj 2022. 16:31

Kamilica ♡

_Sayuri_

Ni No Kamilica ♡

A na internetu nitko nije psihički stabilan. 😅Nikad ne znaš tko je iza nicka. Mogu bit i muško, i žensko, i baba i teen. Kao i vi 🤭😅 We will never know….🤗
    Ajde piškite, ne dajte se smetati 🙋🏼‍♀️

Hej a sta kazes kad bi ti ja rekla da se ovdje dosta forumasica poznaje i druzi van foruma, evo mene licno zna barem 10-tak zena ovdje , s nekima sam i kaficu popila…ostale se barem prate po drustvenim mrezama… nije to bas tako kako ti mislis…😜

Pa onda ste očajnice kad trazite prijateljice na forumu 🤭

Kaj ti ne potrazis frendicu pa na GO s njom.provodis vrijeme umjesto da tu visis s dosadnim bjednicama poput nas? 🤣🤣
    A jadna li siii....neka je tebi karijera, pare, kuca prvi red do mora....kaj ces s tim kad si i dalje isfrustrirana i nesretna zenturaca🤣 

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

• Lulamira
    12. Srpanj 2022. 17:26

Ne znam kako do sada niste shvatile da je omiljena forumasica hermafrodit. 

Kamilica ♡
    12. Srpanj 2022. 17:29

Garawa

Kontam da se frigidna kucka ne može napaliti drugačije.. pa dođe ovdje da svoju inteligenciju prosipa 🤣🤣 iživljava se tu na nepoznatim ljudima.. kakva što bi jedna draga forumasica rekla MRCINA 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kučka te okotila 🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Kamilica ♡
    12. Srpanj 2022. 17:31

_Sayuri_

Kamilica ♡

_Sayuri_

Ni No Kamilica ♡

A na internetu nitko nije psihički stabilan. 😅Nikad ne znaš tko je iza nicka. Mogu bit i muško, i žensko, i baba i teen. Kao i vi 🤭😅 We will never know….🤗

Hej a sta kazes kad bi ti ja rekla da se ovdje dosta forumasica poznaje i druzi van foruma, evo mene licno zna barem 10-tak zena ovdje , s nekima sam i kaficu popila…ostale se barem prate po drustvenim mrezama… nije to bas tako kako ti mislis…😜

Totalno si fulila poentu, sta sam htjela reci, ti uopste ne kuzis sta ti neko pokusava reci ….
    Ali sam sigurna da ces me sada vrlo pozorno procitati i saslusati, bransa mi je IT sektor, programi i slicno, interesantno bi bilo jelda kad bi ja sada malo procackala po tvojoj ip adresi, telefonu, ko so sta si i odakle…. Pa da razjasnimo zauvijek ko je jadnica tu, mi ili ti? Sta mislis malo o tome? 😎🥂

🤣🤣🤣🤣 Vrijeđaš mi inteligenciju 🤗 

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Kamilica ♡
    12. Srpanj 2022. 17:33

kk1109

Kamilica ♡

_Sayuri_

Ni No Kamilica ♡

Kaj ti ne potrazis frendicu pa na GO s njom.provodis vrijeme umjesto da tu visis s dosadnim bjednicama poput nas? 🤣🤣
    A jadna li siii….neka je tebi karijera, pare, kuca prvi red do mora….kaj ces s tim kad si i dalje isfrustrirana i nesretna zenturaca🤣

Vi ste frustirane nerotkinje. 🤭Meni je život ispunjen. Imam sve šta poželim🥂 Samo vas volim sprdat. I gledat kako se ložite 🤭

Kamilica ♡
    12. Srpanj 2022. 17:35

Simba2

kamilicezbilja si prava zlica od žene. Sve ja razumijem, pa i tebe i tvoj čudan stav. Ali da si toliko pokvarena i da ideš tako nisko, nisam mislila. I da je sve istina što si pisala o sebi i svom uspješnom životu, duboko u sebi si jako nesretna. Ti i muž živite kao dva stranca. Niti ljubavi niti strasti u tom braku. Možda postoji određena doza poštovanja, ali tako i susjeda možeš poštovati. Muškarac kad voli, 'proganja' svoju partericu u sexualnom smislu. I u tome je zapravo najveći problem tvog nezadovoljstva. Nisi sretna. Jedino mi ostaje još jedno pitanje otvoreno. Nisam sigurno tko zapravo ne želi toliko dijete. Ti ili on. Nastavi pisati i dalje o sebi, pa da dođem i do tog odgovora.😉

Zašto misliš da je išta od onoga što sam napisala o sebi istina? 🤭 Možda sam samo troll 😂

• Lulamira
    12. Srpanj 2022. 17:42

Naravno draga, da imas sve sto pozelis. :) Ti si kao sto sam vec i napisala hermafrodit. 

• Lulamira
    12. Srpanj 2022. 17:48

Simba2

Lulamira

Naravno draga, da imas sve sto pozelis. :) Ti si kao sto sam vec i napisala hermafrodit.

😅😅 ovog se neb sjetila. 😂

Zato ona nema strasti prema muzu, ne zuri joj se...
    Moze biti majka ako i kad hoce. 

• Lulamira
    12. Srpanj 2022. 17:51

_Sayuri_

Lulamira

E a za ove koji ne znaju evo deifniciie hermafrodita:

Hermafroditje jedinka koja stvara i muške i ženske polne ćelije. Među vrstama sa hermafroditnim jedinkama prisutni su mnogobrojni mehanizmi razdvajanja ovih polnih funkcija, da bi se izbegla samooplodnja/samooplođenje (koja može dovesti do pojave inbriding depresije). Najpoznatiji mehanizmi razdvajanja polnih funkcija su dihogamija i herkogamija. Spermatozoidi jedne jedinke tako najčešće oplode jajne ćelije druge jedinke. Među beskičmenjacima, parazitske životinje su često hermafroditi pošto se time olakšava razmnožavanje.

Vidis da je morala da istrazi, cim mi nije odgovorila. Hvala ti sto si joj pomogla.

• Lulamira
    12. Srpanj 2022. 17:53

Simba2

Lulamira

Simba2

Lulamira

😅😅 ovog se neb sjetila. 😂

Zato ona nema strasti prema muzu, ne zuri joj se…
    Moze biti majka ako i kad hoce.

logično mi je to sve sad. zapravo je ona i taj imaginarni muž jedna te ista osoba.😁😅💁

Pa naravno, jedino u cemu je bila iskrena jeste to da ga nije navela u opisu. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.