Sama sebi kontru udariš u jednom postu..
Te na Niki nisam ljubomorna jer je uspjela iz prve.. te sam ljubomorna na one kojima uspije iz prve…. daj se odluči..
A ona crta čista EVAPORACIJSKA kakva biokemijska, kakvo šta..
Je, ti si ginekolog pa znaš šta je bilo. 🤣
Možeš mislit i da sam muško, tko ti brani. 😂
Ovo sam o tebi do sada zaključila: ti si frustirana žena na zalasku zivota koja očajnički želi ostat trudna s mužem br 3 ili 4. A već ima dvoje djece i prijašnjih veza/brakova.
Sigurno se bojiš da će te sadašnji ostaviti ako mu ne rodis dijete. Ne vidim drugi razlog u tim godinama biti toliko uporan.
Pa sad liječiš frustracije na meni i ostalima kojima "uspije iz prve". I još radiš u nekom dućanu. Dovoljno razloga za biti frustirana. Ali ne dam da itko svoje frustracije na meni liječi. Neće ići. Pa neka je ovo forum. Znam da sam ispala gruba sad, ali sama si to trazila, sorry. Samo sam iskrena. I ne moramo više komunicirat. Sretno! 🙋🏼♀️
A tvoj zaključak je bitan? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
La Pa Pa 💩💩
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Te na Niki nisam ljubomorna jer je uspjela iz prve.. te sam ljubomorna na one kojima uspije iz prve…. daj se odluči..
Ovo sam o tebi do sada zaključila: ti si frustirana žena na zalasku zivota koja očajnički želi ostat trudna s mužem br 3 ili 4. A već ima dvoje djece i prijašnjih veza/brakova.
Sigurno se bojiš da će te sadašnji ostaviti ako mu ne rodis dijete. Ne vidim drugi razlog u tim godinama biti toliko uporan.
Pa sad liječiš frustracije na meni i ostalima kojima "uspije iz prve". I još radiš u nekom dućanu. Dovoljno razloga za biti frustirana. Ali ne dam da itko svoje frustracije na meni liječi. Neće ići. Pa neka je ovo forum. Znam da sam ispala gruba sad, ali sama si to trazila, sorry. Samo sam iskrena. I ne moramo više komunicirat. Sretno! 🙋🏼♀️
La Pa Pa 💩💩
Istina boli siromašna bakice 🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
La Pa Pa 💩💩
Istina boli siromašna bakice 🤗
Stara moja.. ono što ja imam.. duhovno, materijalno.. emotivno.. ti nećeš imati za 100 života..
Nisam đaba imala 5 muževa.. valjda su me osigurali da mogu uživati do kraja života 🤭🤣
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
99 posto vas na forumu mi je tada reklo da je prava crtica, kao i moja najbolja prija kad sam joj pokazala. I ginekolog mi je rekao da je bila biokemijska. Ali vi znate bolje. 😂 Meni iskreno nebitno je li bila biokemijska ili nije. Ali ste mi koma koliko želite da nije bila. 😅 Kako sam rekla, možete misliti i da sam muško, briga me. 🤣
A radim na djetetu da imamo kome ostaviti bogatstvo, ako te baš zanima...😂
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
99 posto vas na forumu mi je tada reklo da je prava crtica, kao i moja najbolja prija kad sam joj pokazala. I ginekolog mi je rekao da je bila biokemijska. Ali vi znate bolje. 😂 Meni iskreno nebitno je li bila biokemijska ili nije. Ali ste mi koma koliko želite da nije bila. 😅 Kako sam rekla, možete misliti i da sam muško, briga me. 🤣
A radim na djetetu da imamo kome ostaviti bogatstvo, ako te baš zanima…😂
Haj eto dobro nek je prava crtica, i ja sam po tome svaki mjesec imala biohemijsku…
Nego ajde molim te odgovori sta radis na forumu? Al ozbiljno? Tu govoris Garawoj da su joj odgovori za 3 srednje a ni sama nisi bolja… hajde damo na celnoj poziciji, zanima me eto… sta zena koja se zgraza i panicno boji trudnoce koju ne zeli, radi na trudnickom forumu? Imas li pametan odgovor?
Nisam rekla da ne želim trudnoću nego je se bojim. Postoji razlika. To ti je ona dobra usporedba, želim posao ali molim Boga da ga ne nađem. 🤣 Zbog straha od odgovornosti. Ja sam dosta nezrela kao što možete vidjeti. 😂 Vi nikad niste nešto željeli, a istodobno se bojali?
A na forumu sam kao što sam već napisala jer me zanimalo šta me čeka. Očekivala sam lijepe teme i zezanciju, a svi smrtno ozbiljni piške trakice svaki mjesec....nije mi odgovarala negativna vibra, i umišljenost starih forumašica, pogotovo na ovoj temi. I otišla sam neko vrijeme s foruma, ali sam svratila opet. Dosadno mi ovih dana.....😅Ima tu nekih ljudi koji su mi simpa. Zanimalo me što je s njima. I tako... imaš još pitanja? 🤣
Niki jesi provjerila hormone? Jel' te pustila malo opsesijama trudnoćom? 🤷🏼♀️
Pozdrav mame, znam da nije tema u vezi psiholoskih problema; medjutim, zelim istaknuti da imam dijagnosticiran BPD( Borderline Personality Disorder) odnosno granicni poremecaj licnosti, pa ako bi bile ljubazne sve mame i koje to zele uskoro postati, ako vas ima, da se javite putem ovog foruma i kako se nosite sa istim problemom? Bila bih vam jako zahvalna, pogotovo ako cemo dijeliti iskustva u vezi istog.
Niki sta se tice trakica ja na tvom mjestu nebi trosila novce na to dok ne dobijes menstruaciju. Po curama koje znam dobile bi najranije 3 mjeseca nakon poroda. Ne znam kad vecina dobije ali vjerojatno ti jos hormoni luduju i zato trakice nisu pouzdane. Rekla si da bi krenuli za cca 3 mjeseca i ako ne dobijes svejedno se prestanes pazit jer sam cula da prva ovulacija nakon poroda zezne dosta parova 😂 to govorim za parove koji nisu planirali tako mali razmak. Ja samo cekam rodit da za drugo mogu rec da nam se zalomilo 🤣 i isto zelim mali razmak samo sta taj drugi put nebi planirala jer je ovo mucenje. Zelim jednom dozivit to iznenađenje da odem napravit test cisto ovako i bude pozitivan 😄
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Cure pratim vas dugo, ne javljam se jer ne lovim pik pošto sam prije 8mj postala mama pa drugo kad bude u planu 😄 volim pratiti taj trud dragih žena u lovu za svoju bebu, no ražalosti me vidjeti ovake frustrirane žene, koje i da jesu majke bile bi vjv nemajke.
Znači Kamilice ne zamjeri šta te prozivam, al ja sam iz tog svega tvog zaključila da ne želiš bebu i to je to, no Gl Pitanje je onda šta radiš na ovim temama? Čemu provociranje i naslađivanje muka drugima? Zašto gubit vrime na to, uživaj u svoj životu sama s mužem ako te to ispunjava i tjt, na bebu nemoj bezveze mislit jer razmišljanje "ne želim postat majka tad i tad, niti do tad" je stvarno previše.
Žene jesu opsesivne trakicama i ti si bila, no jednostavno želja za bebom je jača nego šta , i to te tjera na tako te "opsesivne" stvari, ali ako to tebi smeta pa ne čitaj brate, uzmi tamo knjigu ili nešto dr pa čitaj, zabavi se nečim. Ako ti beba ne ispunjava život, neznam onda šta da?
Ne zamjeri, ali nakon šta sam vidila tvoje komentare prema ovim divnim "trudilicama", da im tamo neka crna ovca upada i napada morala sam reagirati.
Cure nedajte se obeshrabriti, hrabro naprijed, doći će Vaše bebe kad tad, nekom treba mjesec, nekom pola godine, godina-dvi.. sve će to doći ako je suđeno, ako ne zato su tu današnja pomagala u vezi trudnoće.
A ovakvima đaba sve, nema tu sreće.
Pusa 😘 SORIII CURR NA PREDUGOM POSTU ALI NAŽIVCIRALA SAM SE!
👸 25
🤵 29
Proud mom of a girl ❤️
*Always think positive, believe and You'll see* 💆
Leptirice moja, nismo na istom IQ nivou pa da ti objašnjavam do ujutro, ti ne bi shvatila. Zato se neću trudit. A što se nemajke tiče, bila bi bolja mater od većine vas tu. 😅 Samo meni nije usađeno od rođenja da nisam vrijedna ako nisam udana ili majka, kao većini vas. I zato mi vas je žao. Niste vi krive nego odgoj. 🤗
" Ako ti beba ne ispunjava život onda ne znam što da ..."
Ovo je vrh. 🤣🤣🤣🤣
Jbt razmišljanja kao da živiš u nekoj zabiti pod kamenom 1915-e. 🤭
Nema dalje. Sretno ti! I ostalima! 😅🙋🏼♀️
Cure moje, molim vas ne kvarite ivaj divan forum svojim raspravama. Tu smo da jedna drugoj pomognemo, savjetujemo, i zaista, ali zaista raspravama ovdje nije mjesto.
Pitanje za iskusne lh trakašice.
Dakle, sinoć pravi pik. Akcija odrađena. Pretpostavljam da će ovulacija biti danas, ne znam kada, možda je sad, možda popodne. Je li danas uopce pravi dan za seks, i jeli kasno večeras ali bi ovulacija bila jutros. Prepuni smo obveza i nije lako doći do vremena ni za seks.. uvijek čitam da seks treba i na dan ovulacije, ali što to znači, uhvatiti je, ako je prošla ništa ili?
Ajme kako sam zbunjena!😀
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji