Simba njeno planiranje, tj ustrajanje podsjeća na moju odluku da ću krenuti u teretanu… Već dvi godine čekam taj ponedjeljak.
Kikiubaci malo cikle, meni je stvarno pomogla kad sam uzimala Klomifen… Inače to su tri lijepa folikula 🤞🤞🤞🤞
Ja imam cca 12 folikula, u srijedu sam na aspiraciji. Dok mi embriolog ne kaže da se u tim folikulima nalaze JS neću imati mira… A što će biti dalje vidjet ćemo, od srijede ću dva dana živjeti u strahu.
Bit ceeee, nema razloga da ne bude!
3 litre cikle su vec spremne 😂
I meni se cure cini kao da je ovo dobro.. vidit cemo u sridu pa cu usporedit s proslim ciklusom kad sam tek 13dc isla na uzv… nadam se da ce nas vikend potrefit za aih da mogu to u miru odradit 🙏
🤞🤞
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Simba njeno planiranje, tj ustrajanje podsjeća na moju odluku da ću krenuti u teretanu… Već dvi godine čekam taj ponedjeljak.
Kikiubaci malo cikle, meni je stvarno pomogla kad sam uzimala Klomifen… Inače to su tri lijepa folikula 🤞🤞🤞🤞
Ja imam cca 12 folikula, u srijedu sam na aspiraciji. Dok mi embriolog ne kaže da se u tim folikulima nalaze JS neću imati mira… A što će biti dalje vidjet ćemo, od srijede ću dva dana živjeti u strahu.
A to ćeš znati tek nakon aspiracije.. lijepa je brojka.. bit će tu JS🤞🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
O je svakako prošla, sad ono najgore - čekanje 😂
🤞🏼
31/35
Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
Profertil za M - OAT
06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼
Drage cure, zanima me od kojeg dana pocinjete piti ciklu i jesti ananas. Da li ima neko pravilo ili.. kod mene je ovulacija od 8 do 12 dana izgleda, pa nisam sigurna kad da pocnem piti ciklu 🤗
Pozdrav curke!
Trebam savjet, trakica jučer negativna, prije sat vremena sam je opet pravila i krenula je tamniti. Po mojoj procjeni kasno večeras ili u noći će biti pravi pik.
Kada trebamo odraditi akciju.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
😂😂😂 ma da se bar sexaju, pa hajd neke nade. Ne paše godišnje doba, jer ne želi ona trudnoću bilo kada, ne želi preko volje sex a nikad joj se ni neda, a on valjd ima još manje volje za životom, ganjaju karijeru u zalasku reprodukcijskih godina, jer to im je sad prioritet, uz to ima hashimoto koji iovako sve otežava, a ruga se drugoj curi i njenom kalkuliranju. jbga. 😁
Što se tiče ostalog,🍀🍀😊. Ovo je tvoje ljeto!
Ja dodjem vidjeti šta ima novoga, a kad ono opet me ogovarate...ccc🙄
FYI, seksamo se opet redovito, kad te već zanima my sex life 🤣
A što se planiranja tiče, ne planiramo jer od planiranja nema ništa. Vi ste mi živi dokaz 😆 Desi se kad se najmanje nadaš. Ili se ne desi. 🤷🏼♀️
Moja želja za djecom nije jaka kao kod većine vas. Moja je iskreno slabašna, više zbog pritiska godina nego neke jake želje. Zapravo, većina vas ima baš očajnički želju, kao da vam život o tome ovisi, mislim da zato ne uspijevate. Jer kad nešto baš jako želiš, teško to dobiješ. Zbog te goleme želje. Kad otpustiš i kazes briga me, dobiješ. Tako je meni sa svim u životu. Za ništa što sam iskreno željela se nisam trebala posebno truditi, sve mi je došlo Bogu hvala "samo od sebe". Nije mi palo s neba, nego sam bila strpljiva, i posložilo se u najboljem trenutku. I zato sam zahvalna. Isto tako da mi je bilo suđeno biti majka do sada, vjerujem da bi bila.
Kako je Joli napisala, i djelomično je u pravu. Ja zelim bebu kao oni koje traže posao, a mole Boga da ga ne nađu. 🤣 Ne osjećam se spremno, bez obzira na moje godine. Vjerujem da bi mi bila panika da ostanem trudna, jer se otkad znam za sebe bojim trudnoće, poroda, odgovornosti, i svega što s tim ide....
Ima i ona izreka j**** bi se a da joj ne uđe.🤣 Nismo sve iste.😊
A što se tiče ruganja, ja se Niki nisam rugala. Samo mi je blago rečeno čudno da netko tko je tek rodio već misli o idućoj trudnoći, kao da je stroj za rađanje, a ne ljudsko biće. I to sa samo 27 godina. Meni djeca nisu bila ni na kraju pameti do kad nisam muža upoznala. A ni sad ne bi mislila o tome da mi nije 39 godina. Da mogu roditi sa 50 još bi ja čekala . 😂
Što se karijere tiče, ja i muž smo u najboljim godinama. Oboje dobili promaknuće i čelne pozicije u isto vrijeme. Nije to preko noći došlo. Sve dolazi u najbolje vrijeme. Bit će kako Bog da. U njegove ruke. 🙏 Eto ni krive ni dužne ste dobile roman od mene. 😂
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Dobile verbalnu liturgiju…
Pardon proljev…
Ti si rekla da nećeš više bit zločesta, ali ne možeš ti kontra sebe. Zla do srži . Blago tvom mužu i djeci šta te imaju. Predivna si osoba. 🤣
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Ne znam jesu li nam se srca trebala istopiti i suza kanuti ili sta?
Dolazis i nasladjujes se zenama koje planiraju trudnocu i ne mogu da je ostvare recenicom: vi ste mi dokaz da od planiranja nema nista. Brav0. Kad zatrudnis sa 45, to ce po tvom nacinu razmisljanna biti : pravo vrijeme. Ma sigurno..
Ako se vi možete rugati kako sam ja na zalasku života , mogu i ja vama reći da se previše trudite. Oboje je istina.😅 Ja sam barem iskrena.
A za mene je možda s 45 pravo vrijeme, kao što je nekoj sa 18. Jesmo već apsolvirali da smo sve drugačije? Prihvatimo različitosti. 😁
😂😂😂 ma da se bar sexaju, pa hajd neke nade. Ne paše godišnje doba, jer ne želi ona trudnoću bilo kada, ne želi preko volje sex a nikad joj se ni neda, a on valjd ima još manje volje za životom, ganjaju karijeru u zalasku reprodukcijskih godina, jer to im je sad prioritet, uz to ima hashimoto koji iovako sve otežava, a ruga se drugoj curi i njenom kalkuliranju. jbga. 😁
Što se tiče ostalog,🍀🍀😊. Ovo je tvoje ljeto!
Ja dodjem vidjeti šta ima novoga, a kad ono opet me ogovarate…ccc🙄
FYI, seksamo se opet redovito, kad te već zanima my sex life 🤣
A što se planiranja tiče, ne planiramo jer od planiranja nema ništa. Vi ste mi živi dokaz 😆 Desi se kad se najmanje nadaš. Ili se ne desi. 🤷🏼♀️
Moja želja za djecom nije jaka kao kod većine vas. Moja je iskreno slabašna, više zbog pritiska godina nego neke jake želje. Zapravo, većina vas ima baš očajnički želju, kao da vam život o tome ovisi, mislim da zato ne uspijevate. Jer kad nešto baš jako želiš, teško to dobiješ. Zbog te goleme želje. Kad otpustiš i kazes briga me, dobiješ. Tako je meni sa svim u životu. Za ništa što sam iskreno željela se nisam trebala posebno truditi, sve mi je došlo Bogu hvala "samo od sebe". Nije mi palo s neba, nego sam bila strpljiva, i posložilo se u najboljem trenutku. I zato sam zahvalna. Isto tako da mi je bilo suđeno biti majka do sada, vjerujem da bi bila.
Kako je Joli napisala, i djelomično je u pravu. Ja zelim bebu kao oni koje traže posao, a mole Boga da ga ne nađu. 🤣 Ne osjećam se spremno, bez obzira na moje godine. Vjerujem da bi mi bila panika da ostanem trudna, jer se otkad znam za sebe bojim trudnoće, poroda, odgovornosti, i svega što s tim ide….
Ima i ona izreka j**** bi se a da joj ne uđe.🤣 Nismo sve iste.😊
A što se tiče ruganja, ja se Niki nisam rugala. Samo mi je blago rečeno čudno da netko tko je tek rodio već misli o idućoj trudnoći, kao da je stroj za rađanje, a ne ljudsko biće. I to sa samo 27 godina. Meni djeca nisu bila ni na kraju pameti do kad nisam muža upoznala. A ni sad ne bi mislila o tome da mi nije 39 godina. Da mogu roditi sa 50 još bi ja čekala . 😂
Što se karijere tiče, ja i muž smo u najboljim godinama. Oboje dobili promaknuće i čelne pozicije u isto vrijeme. Nije to preko noći došlo. Sve dolazi u najbolje vrijeme. Bit će kako Bog da. U njegove ruke. 🙏 Eto ni krive ni dužne ste dobile roman od mene. 😂
💩💩💩💩
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji