xoxo a odakle si, odnosno je li bi ti bilo pre daleko ici u KBC St na humanu? ili pripadas nekoj drugoj bolnici?
ja se slazem s ovim sto ti je wildflower napisala, previše vremena gubimo na što i kako, na razmišljanja, dogovore, skupljanje nalaza.. ne daj Bože da ti zatreba ali na kraju ako se ne desi trudnoća u doglednom periodu dr ce te opet poslati na humanu i ispast ce da si kod nje gubila vrijeme. a sto se tice humane u kbc st svi su stvarno prekrasni, od sestara do doktora. sve informacije dobijes na telefon, zna se kakva je procedura i nema previse cekanja. ako te nesto zanima vezano za to samo pitaj.
bikmik zelim ti puno srece ovom turom , nadam se da ces odlicno reagirati na terapiju i da ce ti ovo biti prvi i zadnji icsi
wildflower mislim da nas je vecina isla s tom mislju ma primit ce se cim pokusam prvi put ja sam cak jednom u zivotu popila plan B pilulu , eh da je bilo tada znati. ali dobro, sve se u zivotu događa s razlogom, da smo krenule ranije tko zna sto bi bilo.
enii onda ti zelim srecu ovaj mjesec , da ne moras ici na IUI
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
xoxo a odakle si, odnosno je li bi ti bilo pre daleko ici u KBC St na humanu? ili pripadas nekoj drugoj bolnici?
ja se slazem s ovim sto ti je wildflower napisala, previše vremena gubimo na što i kako, na razmišljanja, dogovore, skupljanje nalaza.. ne daj Bože da ti zatreba ali na kraju ako se ne desi trudnoća u doglednom periodu dr ce te opet poslati na humanu i ispast ce da si kod nje gubila vrijeme. a sto se tice humane u kbc st svi su stvarno prekrasni, od sestara do doktora. sve informacije dobijes na telefon, zna se kakva je procedura i nema previse cekanja. ako te nesto zanima vezano za to samo pitaj.
bikmik zelim ti puno srece ovom turom , nadam se da ces odlicno reagirati na terapiju i da ce ti ovo biti prvi i zadnji icsiwildflower mislim da nas je vecina isla s tom mislju ma primit ce se cim pokusam prvi put
ja sam cak jednom u zivotu popila plan B pilulu , eh da je bilo tada znati. ali dobro, sve se u zivotu događa s razlogom, da smo krenule ranije tko zna sto bi bilo.
enii onda ti zelim srecu ovaj mjesec , da ne moras ici na IUI
Hvala ti, i ja se nadam. I ja sam je popila dva puta, jednom pukao kondom unstudentsko doba, jednom u prvom.mjesecu u Njemackoj, panika ziva kao 😅😅😅
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Hvala cure na savjetima, moja g mi još nije odg pa se eto nadam da će doc bar za vikend pa bi otišla na prvu folikulometriju kod nje i odma uzela sve potrebne uputnice/u. 😊 za sad onda pripisujemo proljeću ovi šov 😅
Da def 😂😂 svi smo strepili nekad davno ne imajući pojma šta nas čeka 🤣🤣😅
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 ⏳
Lunolina jesi jutros koji testic radila ?
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 ⏳
Caos cure, samo da se javim da od proslog mjeseca nista nije bilo, vjestica se pojavila 2 dana nakon ocekivane menstruacije.
Ovaj mjesec nismo bili bas u mogucnosti da pokrijemo svaki dan, 18tog sam imala peak , i to je taman po kalendaru dan ovulacije.
Sta mislite da li imam neku sansu da ovaj mjesec bude bebac? Ili je vjerovatnoca mala😔
https://ibb.co/G9NvvZ4
👩24
Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
11.03 normospermia🧔♂️
👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom
Trudnoća: 5+5
Pozdrav svim curama,navijam za sve da što prije ugledaju svoje plusice,pratim vas Povremeno i navijam za sve❤️Da li se Tratincica javljala,da li se porodila?Najviše sam se zbog toga javila 🙂 a i da vidim da li se neka od starijih cura javljala,jer sam ja davno bila na ovom temi 🙂
Caos cure, samo da se javim da od proslog mjeseca nista nije bilo, vjestica se pojavila 2 dana nakon ocekivane menstruacije.
Ovaj mjesec nismo bili bas u mogucnosti da pokrijemo svaki dan, 18tog sam imala peak , i to je taman po kalendaru dan ovulacije.
Sta mislite da li imam neku sansu da ovaj mjesec bude bebac? Ili je vjerovatnoca mala😔
Uvijek postoji mogućnost spermici žive do 5 dana tako da ako ti je suđeno , i jedan odnos je dovoljan da ostaneš trudna tako sa samo smireno i sve će biti dobro ❤️❤️🥰
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
Uvijek postoji mogućnost spermici žive do 5 dana tako da ako ti je suđeno , i jedan odnos je dovoljan da ostaneš trudna tako sa samo smireno i sve će biti dobro ❤️❤️🥰
Hvala ti, sad sam malo smirenija😊
Iskreno se nadam, pokusavamo vec godinu ipo pa vec polako gubim nadu da ce se dogoditi u skorije vrijeme😔
👩24
Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
11.03 normospermia🧔♂️
👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom
Trudnoća: 5+5
Hvala ti, sad sam malo smirenija😊
Iskreno se nadam, pokusavamo vec godinu ipo pa vec polako gubim nadu da ce se dogoditi u skorije vrijeme😔
Znam kako ti ie , evo meni je ovaj 20 ciklus po redu 😭 ali doći će i naše vrijeme sigurna sam u to ❤️❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
Wildflower, hvala što si podijelila svoje iskustvo! Mi kad smo obilazili poliklinike da vidimo što ćemo smo bili i u Repromedu. Imam isto iskustvo vezano za suplemente. I nama je rekao da “ne jedemo nikakve bobice” 😂
Isto je i prema nama bio opušten kao “jooooj pa mladi ste, sve je okej, da vi samo znate s kakvim problemima ljudi dolaze meni”… Mi smo jednu inseminaciju obavili u Vinogradskoj, idemo sad tamo i na iduću i to je to od inseminacija. U 4.mj krećemo na IVF u Repromed 🤗
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji