Da 26.3 , tad ću biti 12 dan ciklusa .. . Jedva čekam
Kawa u mojim ciklusima od 32/33 dana , nema potrebe prije , jer neću ovulirati prije .. a inače se folikulometrija radi od 12 dc , osim ako su ciklusi puno kraći od 28 dana ili pak se ide na štopericu , onda se ide prije .. ovako nema potrebe jer ja idem samo da se ustanovi kad je točno ovulacija pa da imamo ciljane odnose . I usput ću si pratiti trakicama pa da vidimo koliko mi je od peaka do ovulacije .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
Kawau mojim ciklusima od 32/33 dana , nema potrebe prije , jer neću ovulirati prije .. a inače se folikulometrija radi od 12 dc , osim ako su ciklusi puno kraći od 28 dana ili pak se ide na štopericu , onda se ide prije .. ovako nema potrebe jer ja idem samo da se ustanovi kad je točno ovulacija pa da imamo ciljane odnose . I usput ću si pratiti trakicama pa da vidimo koliko mi je od peaka do ovulacije .
kod mene su isto tako dugi ciklusi ali dobro kažem možda sada krećemo ranije jer sam na klomifenu pa da što ne propustimo. Iako po meni ni to nema smisla, pretpostavljam da ovuliram svaki mjesec, seksamo se svaki dan tako da svakako ništa neću propustiti ali naravno da razumijem mora se i to potvrditi na UZV.
hoće li i tebi biti 3 ciklusa na klomifenu pa IUI ili ?
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Kawau mojim ciklusima od 32/33 dana , nema potrebe prije , jer neću ovulirati prije .. a inače se folikulometrija radi od 12 dc , osim ako su ciklusi puno kraći od 28 dana ili pak se ide na štopericu , onda se ide prije .. ovako nema potrebe jer ja idem samo da se ustanovi kad je točno ovulacija pa da imamo ciljane odnose . I usput ću si pratiti trakicama pa da vidimo koliko mi je od peaka do ovulacije .
kod mene su isto tako dugi ciklusi ali dobro kažem možda sada krećemo ranije jer sam na klomifenu pa da što ne propustimo. Iako po meni ni to nema smisla, pretpostavljam da ovuliram svaki mjesec, seksamo se svaki dan tako da svakako ništa neću propustitiali naravno da razumijem mora se i to potvrditi na UZV.
hoće li i tebi biti 3 ciklusa na klomifenu pa IUI ili ?
Ne meni je ovo zadnje , samo dva ciklusa na klimofenu , ako dobijem i bude neuspješno idemo na IUI ..tako da nadam se da će ovaj ciklus uroditi plodom 🤞🤞🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
Lunolina, žao mi je, nadala sam se da je to to! Mada nije kasno još, čekamo betu da budemo sigurni 🤞🏼
Ja idem u ponedjeljak na prvu folikulometriju za ponovnu inseminaciju i već sam se naručila za travanj za IVF u Repromedu ako inseminacija ne uspije.
wildflower, ti si u Repromedu? Jesi zadovoljna?
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
nooup ništa od mene i moje M 😂 43 dc danas .. poslala sam mail ginekologici jutros nije mi ništa odg .. ne znam, ona mi je nakon spermiograma predlozila uzv praćenje u nje ali mi je rekla da me može i odma na humanu poslat šta sam ja nekako u fino odbila.. možda sam trebala odma na to krenit .. nisam ni sama pametna .. mislim na humanoj bi vjerovatno isto krenili sa folikulometrijama pa mi je nekako bilo lakše to u je obavit pa onda na humanu.. a sad nakon ovog poremećenog ciklusa nisam pametna, ovo je u mene normala ali sa Duphastonom nije .. a trenutno oko mene sve neke vijesti o trudnoćama malo mi je sve nekako se skupilo i neznan .. bas san nekako down zadnjih dana 😔
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
nooup ništa od mene i moje M 😂 43 dc danas .
Zao mi je sto M ne dolazi, a nije zbog trudnoce 😔
Znam da je ovo teska borba i oni koji kroz ovo nisu prosli ne mogu razumjeti. Nadam se da ce ti se ginekologica ubrzo javiti i naci rjesenje za izazivanje M.
Sto se tice odlaska na humanu, radi onako kako ti je ugodnije. Ako ti je draze ici kod nje neko vrijeme na folikulometrije, tako napravi☺️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Jutro cure, na sa prvog uktrazvuka. Doktor je zvucao zadovoljno, nije rekak koliko ima tacno jer ima jos dosta malih, a ja sam vidjela bar 4 velika, ali u prici nisam pratila. Njemci i ne govore bas puno cinjenica tokom pregleda. Ja se nadam da ce biti bar par dobeih za 2-3 smrzlica. U ponedeljak je ponovo kontrola, do tad ista terapija, kaze da ne vidi nikakvu opasnost od hiperstimulacije za sad, nalazi krvi poslije podne.
Bebolina, nesto se sjeti da te nismo cule odavno, kako si?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Jutro cure, na sa prvog uktrazvuka. Doktor je zvucao zadovoljno, nije rekak koliko ima tacno jer ima jos dosta malih, a ja sam vidjela bar 4 velika, ali u prici nisam pratila. Njemci i ne govore bas puno cinjenica tokom pregleda. Ja se nadam da ce biti bar par dobeih za 2-3 smrzlica. U ponedeljak je ponovo kontrola, do tad ista terapija, kaze da ne vidi nikakvu opasnost od hiperstimulacije za sad, nalazi krvi poslije podne.
Super! Drzim palceve da sve bude dobro i da imas smrzlica, ali da ti nece trebati i da ce se primiti mrva iz prve ☺️🍀
Koji si dc? Nisi isla 2.-3. dc na UZV?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Lunolina, žao mi je, nadala sam se da je to to! Mada nije kasno još, čekamo betu da budemo sigurni 🤞🏼
Ja idem u ponedjeljak na prvu folikulometriju za ponovnu inseminaciju i već sam se naručila za travanj za IVF u Repromedu ako inseminacija ne uspije.
wildflower, ti si u Repromedu? Jesi zadovoljna?
Hej, da ja sam u Repromedu i zadovoljna sam. Prije svega tim je jako strucan i ima vec dugi niz godina iskustva. Ja kod njih idem vec godinama privatno na godisnje preglede.
Doktor R je simpatican i pozitivan. Ne zeli unaprijed predvidati stvari, nego korak po korak.
Nekad mi se cini malo preopusten ali mislim da je takav u komunikaciji da nam svima bude lakse.
Rekao je da je puno strozi kad se krene u vantjelesnu :))
Kasnije sam tek citala i za embriologa Patrika da ga svi hvale da ucini cudo..
Jedino sto mi se nije svidjelo kada sam pricala s njim o prehrani, suplementima i kako sam si uzela nutricionisticu nekako ga uopce nije to zanimalo i kao da ne vjeruje u to, stoga mu vise ni ne spominjem sto uzimam jer po njemu nista ne trebam uzimati :D
Koja je to vama inseminacija?
.
Xoxo23 moj ti je savjet da krenes odma na humanu i da udes u neki protokol tamo, klomifen + ciljani odnosi, pa inseminacija, i dalje ako bude potrebno IVF ako ne zelis vise gubiti vrijeme... Lako se covjek pogubi u svemu ovom i dragocijeno vrijeme prode... A ako imas neki problem, sanse su dosta smanjene, mada uvijek postoji.
.
Meni je osobno zao sto nisam puno ranije krenula u cijelu pricu, u smislu da sam prestala uzimati pilule vec prije jedno 4-5 godine i dopustila tijelu da dode sebi... I mozda bi bas i ostala trudna prirodno.
Ovako sam pustila pilulu i mislila: eto odmah ce i meni kao svim prijateljicama.
Medutim vrijeme je samo prolazilo i prolazilo...
Sad sam konacno sretna sto se stvari dogadaju i jedva cekam IVF da vidim na cemu sam: kakve su uopce kvalitete moje js i sto ce bit sa svime time..
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Super! Drzim palceve da sve bude dobro i da imas smrzlica, ali da ti nece trebati i da ce se primiti mrva iz prve ☺️🍀
Koji si dc? Nisi isla 2.-3. dc na UZV?
Nisam, samo na 8dc, u drugoj grupi kazu cure da je kod vecine tako, vec sam se bila zabrinula 😅.
Sad ponedeljak opet i ja vjerujem da ce mi tad reci za stopericu sljedeci dan. Sve bas pada na Uskrs, ali mozda mi to donese srecu ❤️🫣
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji