Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunolina
    22. Ožujak 2024. 21:17

Xoxo nisam, idem sutra vaditi tsh i ft4 pa cu usput izvaditi i betu iako znam da je negativna. Teoretski bih ju trebala vaditi u ponedjeljak, ali ako bude 0, nema se tu sta do ponedjeljka promijeniti. Mozda stignem i nazvati polikliniku da vidim s njima daljnje korake za IVF (bitno mi je samo da me zbog Uskrsa ne prebace za mjesec iza, valjda nece🙈).
    Deja, ima nade, nije izgubljeno. Pokrili ste vi zapravo dosta. Drzim palceve na rukama i nogama da se primi!💪🏻🍀

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

wildflower
    23. Ožujak 2024. 12:20

mariposa sretno nam i nadam se da ce nam Repromed donijeti srecu :))
    Lunolina gdje vadis TSH i ft4?
    Ja sam bas jucer vadila u Vinogradskoj i cudno ali jos nalaz nije dosao.. Obicno dode isti dan...

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Kawa
    23. Ožujak 2024. 12:53

wildflower je li tebi u utorak pregled ?
    lunolina jesu stigli nalazi?
    kod mene jucer endo 6mm, D folikul od niti 10mm, na 10dc, u pon idem opet, ali ima jos vremena, O je tek na 17/18dc bila prosli ciklus. 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Tratinčica123☺
    23. Ožujak 2024. 13:30

montenegrina

Pozdrav svim curama,navijam za sve da što prije ugledaju svoje plusice,pratim vas Povremeno i navijam za sve❤️Da li se Tratincicajavljala,da li se porodila?Najviše sam se zbog toga javila 🙂 a i da vidim da li se neka od starijih cura javljala,jer sam ja davno bila na ovom temi 🙂

Jao, nisam zavirila na ovu temu već jako jako duugo i slučajno dođem pogledati ima li kakvih lijepih vijesti i plusica, baš kad pitaš za mene🤗
    Ja sam još u komadu, ali evo bližimo se kraju napokon🥰
    Mene isto zanima što nam rade naše stare cure i samo čekam kad će se neka javiti da ponovno idu u pokušaje 🤣🤭

Sve vas pozdravljam i navijam❤️❤️

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️25- PCOS, 🙋‍♂️29- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
    Stigla princeza 29.04.24.🥰

montenegrina
    23. Ožujak 2024. 13:38

Tratinčica123☺

montenegrina

Pozdrav svim curama,navijam za sve da što prije ugledaju svoje plusice,pratim vas Povremeno i navijam za sve❤️Da li se Tratincicajavljala,da li se porodila?Najviše sam se zbog toga javila 🙂 a i da vidim da li se neka od starijih cura javljala,jer sam ja davno bila na ovom temi 🙂

Jao, nisam zavirila na ovu temu već jako jako duugo i slučajno dođem pogledati ima li kakvih lijepih vijesti i plusica, baš kad pitaš za mene🤗
    Ja sam još u komadu, ali evo bližimo se kraju napokon🥰
    Mene isto zanima što nam rade naše stare cure i samo čekam kad će se neka javiti da ponovno idu u pokušaje 🤣🤭
    .
    Sve vas pozdravljam i navijam❤️❤️

Divno,brzo stiže mrvica 💜

Deja14
    23. Ožujak 2024. 14:34

Lunolina

Xoxo nisam, idem sutra vaditi tsh i ft4 pa cu usput izvaditi i betu iako znam da je negativna. Teoretski bih ju trebala vaditi u ponedjeljak, ali ako bude 0, nema se tu sta do ponedjeljka promijeniti. Mozda stignem i nazvati polikliniku da vidim s njima daljnje korake za IVF (bitno mi je samo da me zbog Uskrsa ne prebace za mjesec iza, valjda nece🙈).
    Deja, ima nade, nije izgubljeno. Pokrili ste vi zapravo dosta. Drzim palceve na rukama i nogama da se primi!💪🏻🍀

Paa ko zna, mozda se primi sada kada najmanje to ocekujem🤔🥰🥰❤️

👩24
    Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
    Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
    🧔‍♂️ 28
    14.06. Spermiogram
    Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
    Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
    12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
    11.03 normospermia🧔‍♂️
    👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom
    Trudnoća: 5+5

Lunolina
    23. Ožujak 2024. 15:49

Kawa endometrij od 10mm na 10.dc ti je super! Vec od 8mm na dan O je dovoljno😊
    Tratincice ti brojis sitno😮 da me netko pita rekla bih da si sad na 20tjedana.
    Wildflower ja idem privatno jer mi zbog posla ne pase ici u Vinogradsku, i ovako me svako malo nema zbog uzv-ova i pregleda☹️ vec mi je neugodno koliko izostajem.
    .
    Moja beta je negativna. Bas glupo, ali dobro🙄 u ponedjeljak javljam klinici pa cemo vidjeti hoce li me uzeti odmah za IVF.

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

alsuncokret14
    23. Ožujak 2024. 15:59

Cure ja nakon ovulacije koja je bila u nedjelju, danas imam neki bijeli iscjedak 🤷🏼‍♀️

Ivyyyy
    23. Ožujak 2024. 21:46

Lunolina

Kawa endometrij od 10mm na 10.dc ti je super! Vec od 8mm na dan O je dovoljno😊
    Tratincice ti brojis sitno😮da me netko pita rekla bih da si sad na 20tjedana.
    Wildflower ja idem privatno jer mi zbog posla ne pase ici u Vinogradsku, i ovako me svako malo nema zbog uzv-ova i pregleda☹️vec mi je neugodno koliko izostajem.
    .
    Moja beta je negativna. Bas glupo, ali dobro🙄u ponedjeljak javljam klinici pa cemo vidjeti hoce li me uzeti odmah za IVF.

Zao mi je 🥹 
    I ja sam jucer dobila, nisam imala strasne bolove ili nesto, al me satralo psihicki, sva sam bila nikakva i naletila sam na neki video o pobacaju(uzas), tolko sam se isplakala, i bas sam ono, na off.. jos nam je sutra godisnjica, idemo i na G.O, moram napuniti baterije.. svaki put kad me tako pogodi, onda mi krenu panicni napadi i bude mi bas tih par dana uzas... 

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

Lunolina
    24. Ožujak 2024. 09:08

Ivyyyy

Zao mi je 🥹
    I ja sam jucer dobila, nisam imala strasne bolove ili nesto, al me satralo psihicki, sva sam bila nikakva i naletila sam na neki video o pobacaju(uzas), tolko sam se isplakala, i bas sam ono, na off.. jos nam je sutra godisnjica, idemo i na G.O, moram napuniti baterije.. svaki put kad me tako pogodi, onda mi krenu panicni napadi i bude mi bas tih par dana uzas…

Zao mi je sto ovo nije bio vas mjesec i sto pozitivan test nije bio poklon za godisnjicu, ali bit ce🥰
    Jesi odradila pretrage? Znam da si rekla da si se narucila pocetkom 3. kod gin.

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.