Xoxo nisam, idem sutra vaditi tsh i ft4 pa cu usput izvaditi i betu iako znam da je negativna. Teoretski bih ju trebala vaditi u ponedjeljak, ali ako bude 0, nema se tu sta do ponedjeljka promijeniti. Mozda stignem i nazvati polikliniku da vidim s njima daljnje korake za IVF (bitno mi je samo da me zbog Uskrsa ne prebace za mjesec iza, valjda nece🙈).
Deja, ima nade, nije izgubljeno. Pokrili ste vi zapravo dosta. Drzim palceve na rukama i nogama da se primi!💪🏻🍀
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
mariposa sretno nam i nadam se da ce nam Repromed donijeti srecu :))
Lunolina gdje vadis TSH i ft4?
Ja sam bas jucer vadila u Vinogradskoj i cudno ali jos nalaz nije dosao.. Obicno dode isti dan...
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
wildflower je li tebi u utorak pregled ?
lunolina jesu stigli nalazi?
kod mene jucer endo 6mm, D folikul od niti 10mm, na 10dc, u pon idem opet, ali ima jos vremena, O je tek na 17/18dc bila prosli ciklus.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Pozdrav svim curama,navijam za sve da što prije ugledaju svoje plusice,pratim vas Povremeno i navijam za sve❤️Da li se Tratincicajavljala,da li se porodila?Najviše sam se zbog toga javila 🙂 a i da vidim da li se neka od starijih cura javljala,jer sam ja davno bila na ovom temi 🙂
Jao, nisam zavirila na ovu temu već jako jako duugo i slučajno dođem pogledati ima li kakvih lijepih vijesti i plusica, baš kad pitaš za mene🤗
Ja sam još u komadu, ali evo bližimo se kraju napokon🥰
Mene isto zanima što nam rade naše stare cure i samo čekam kad će se neka javiti da ponovno idu u pokušaje 🤣🤭
.
Sve vas pozdravljam i navijam❤️❤️
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Pozdrav svim curama,navijam za sve da što prije ugledaju svoje plusice,pratim vas Povremeno i navijam za sve❤️Da li se Tratincicajavljala,da li se porodila?Najviše sam se zbog toga javila 🙂 a i da vidim da li se neka od starijih cura javljala,jer sam ja davno bila na ovom temi 🙂
Jao, nisam zavirila na ovu temu već jako jako duugo i slučajno dođem pogledati ima li kakvih lijepih vijesti i plusica, baš kad pitaš za mene🤗
Ja sam još u komadu, ali evo bližimo se kraju napokon🥰
Mene isto zanima što nam rade naše stare cure i samo čekam kad će se neka javiti da ponovno idu u pokušaje 🤣🤭
.
Sve vas pozdravljam i navijam❤️❤️
Divno,brzo stiže mrvica 💜
Xoxo nisam, idem sutra vaditi tsh i ft4 pa cu usput izvaditi i betu iako znam da je negativna. Teoretski bih ju trebala vaditi u ponedjeljak, ali ako bude 0, nema se tu sta do ponedjeljka promijeniti. Mozda stignem i nazvati polikliniku da vidim s njima daljnje korake za IVF (bitno mi je samo da me zbog Uskrsa ne prebace za mjesec iza, valjda nece🙈).
Deja, ima nade, nije izgubljeno. Pokrili ste vi zapravo dosta. Drzim palceve na rukama i nogama da se primi!💪🏻🍀
Paa ko zna, mozda se primi sada kada najmanje to ocekujem🤔🥰🥰❤️
👩24
Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
11.03 normospermia🧔♂️
👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom
Trudnoća: 5+5
Kawa endometrij od 10mm na 10.dc ti je super! Vec od 8mm na dan O je dovoljno😊
Tratincice ti brojis sitno😮 da me netko pita rekla bih da si sad na 20tjedana.
Wildflower ja idem privatno jer mi zbog posla ne pase ici u Vinogradsku, i ovako me svako malo nema zbog uzv-ova i pregleda☹️ vec mi je neugodno koliko izostajem.
.
Moja beta je negativna. Bas glupo, ali dobro🙄 u ponedjeljak javljam klinici pa cemo vidjeti hoce li me uzeti odmah za IVF.
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Cure ja nakon ovulacije koja je bila u nedjelju, danas imam neki bijeli iscjedak 🤷🏼♀️
Kawa endometrij od 10mm na 10.dc ti je super! Vec od 8mm na dan O je dovoljno😊
Tratincice ti brojis sitno😮da me netko pita rekla bih da si sad na 20tjedana.
Wildflower ja idem privatno jer mi zbog posla ne pase ici u Vinogradsku, i ovako me svako malo nema zbog uzv-ova i pregleda☹️vec mi je neugodno koliko izostajem.
.
Moja beta je negativna. Bas glupo, ali dobro🙄u ponedjeljak javljam klinici pa cemo vidjeti hoce li me uzeti odmah za IVF.
Zao mi je 🥹
I ja sam jucer dobila, nisam imala strasne bolove ili nesto, al me satralo psihicki, sva sam bila nikakva i naletila sam na neki video o pobacaju(uzas), tolko sam se isplakala, i bas sam ono, na off.. jos nam je sutra godisnjica, idemo i na G.O, moram napuniti baterije.. svaki put kad me tako pogodi, onda mi krenu panicni napadi i bude mi bas tih par dana uzas...
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Zao mi je 🥹
I ja sam jucer dobila, nisam imala strasne bolove ili nesto, al me satralo psihicki, sva sam bila nikakva i naletila sam na neki video o pobacaju(uzas), tolko sam se isplakala, i bas sam ono, na off.. jos nam je sutra godisnjica, idemo i na G.O, moram napuniti baterije.. svaki put kad me tako pogodi, onda mi krenu panicni napadi i bude mi bas tih par dana uzas…
Zao mi je sto ovo nije bio vas mjesec i sto pozitivan test nije bio poklon za godisnjicu, ali bit ce🥰
Jesi odradila pretrage? Znam da si rekla da si se narucila pocetkom 3. kod gin.
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji