Lunolina zao mi je zbog veze, nadam se da ćete šta prije krenit na IVF. 🤞🏼🥰 ja sam dobila M danas napokon ☺️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 ⏳
*bete autocorrect me ispravlja glupo 😂🤣
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 ⏳
alsuncokret voljela bi da ti nešto znači, ali ja sam prošli ciklus imala i bijeli iscjedak, i bolove u donjem dijelu trbuha i neku čudnu žgaravicu pa ništa… To ti govorim čisto da ne ostaneš previše razočarana, čekaj vrijeme za testic, to je najpouzdanije, ipak.
Ivyy, Lunolina, zagrljaje šaljem.
Xoxo, ajde, neka je stigla i ona 😂 Kreće nova šansa!
Ja sam na 26 dc, apsolutno bez nikakvih simptoma osim užasne nadutosti do razine da su na poslu počeli neki komentari da li im imam kakve novosti za reći (uzaaaasssss). Jutros me nešto kao probadalo u donjem dijelu trbuha, ali tko će ga znati šta je to 😂 ipak se nadam menstruaciji sljedeći tjedan, kako sad stvari stoje bila bi zadovoljna samo da mi ciklus dođe na vrijeme.
queeqa Neko je bas na ovom forumu i rekao, strah me vise i uraditi test… 😏😏😏
Pratim forum i pratim situacije dosta zena koje se bore sa neplodnošću i policisticnim jajnicima.
Ja sam dobila preporuku za caj i vidjela sam da dosta zena je posle jedne doze koristenja rijesila problem i ostala u drugom stanju.
Ako neka zeli da i to pokusa.Na Facebooku ima grupa od gospodje koja pravi.Zove se Policisticni jajnici i neplodnost =Lijek na biljnoj bazi = Gospodja se zove Ramiza Orman.Vrijedi bar i to pokusati ☺️Zelim svima koje se bore i zele da ostanu u drugom stanju puno srece i strpljenja 🙂❤️🌸
Samka
Jedno pitanje ako ste se susrele s time ili znate što bi moglo biti. Uglavnom danas mi je 18.dan ciklusa, odnosno 5.DPO i imala sam ujutro prozirni sluzavi iscjedak koji redovito imam 13.dan ciklusa. Zbunilo me to danas pa sam ponovo napravila test s LH trakicama i uopce se nije nazirala crtica koja prokazuje LH hormon a 13.dan mi je pokazalo kao i uvijek da je ovulacija. Inače nemam takav iscjedak nikad osim za vrijeme same ovulacije. Znate li što bi to moglo biti?
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Xoxo drago mi je da ti je glupa M napokon stigla☺️
Djetelina zna se pojaviti i nakon O takav iscjedak, sve je to normalno☺️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Cure, spominjale ste već, al da ne tražim.. nakon koliko od štoperice mogu uraditi prvi test? bila sam na klomifenu, pa stoperica u subotu 16.03., toliko nade polažem u ovaj ciklus, bez obzira na toliko mjeseci razocarenja☺
Meni je stoperica izasla iz tijela 10.dc, dakle 12. dan od stoperice s tim da sam radila s onim trakicama iz DM-a. Moguce da bi s osjetljivijim testom jos tad bila vidljiva crta.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Cure, žene drage, treba mi vaša pomoć. Muž je napravio spermiogram i prvenstveno ne znam kome da se obratimo da nam očita nalaz i da mišljenje. Na nalazu ne piše dijagnoza, iako po mom skromnom mišljenju je astenozoospermija. Možete li mi vi napisati što mislite o nalazu. Ima ogroman broj spermija ali jako mali postotak pokretnih. Ali tješim se da ima jako velik broj pa da ipak to nije tako loše. Apstinencija je bila 6 dana. Šaljem sliku.
👩31 👨35
Pokušavamo 06/2023
Cure, evo mene s prve folikulometrije u ovom ciklusu. Našli su mi polip i sada je sve na pauzi dok se to ne odstrani. Dobila sam termin za histeroskopiju tek 16.5. Baš mi je krenulo niz brdo 😔
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji