Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunolina
    25. Ožujak 2024. 10:14

mariposa1510

Cure, evo mene s prve folikulometrije u ovom ciklusu. Našli su mi polip i sada je sve na pauzi dok se to ne odstrani. Dobila sam termin za histeroskopiju tek 16.5. Baš mi je krenulo niz brdo 😔

Draga, zao mi je ☹️ ali pokrivajte vi dalje jer ne znaci da zbog polipa ne mozes ostati trudna. Mozda moze otezati, ali ne nuzno sprijeciti. Takodjer, do histero mozda i ode. Cesto znaju s mengom otici. Polipi zapravo i jesu tkiva koja nisu otisla s menstruacijom.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Kawa
    25. Ožujak 2024. 10:39

xoxo super za M napokon  kakav ti je plan za dalje, ides sada na folikulometrije ?
    jagoda dobro ti je suncokret napisala, što je duža apstinencija to su spermiji manje pokretni. kod nas u kbc se trazi apstinencija 2 dana, u rijetkim slucajevima 3. probajte napraviti kako je suncokret rekla, suplemente i ponoviti za mjesec dana sa kracom apstinencijom , sretnoo
    lunolina javi koji si odgovor dobila za ivf...
    ja s folikulometrije, 13dc. folikul desno 16mm, ali endometrij samo 4mm, kaze zbog klomifena  doktor je mislio mozda odmah ovaj ciklus aih ali vidjet cemo u srijedu kakav ce endometrij bit.. bacam se dotad na sok od cikle i ananas

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Lunolina
    25. Ožujak 2024. 12:06

Kawa samo da bude sve ok na UZV-u sutra pa da me pusti u postupak. 
    Ajoj :( imas jos vremena, krcaj se ananasom i ciklom koliko god mozes. 

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

Kawa
    25. Ožujak 2024. 12:59

lunolina super, drzim fige da bude sve ok. jel ti stigla M? moras li vadit spolne hormone prije određivanja protokola ili?
    hvala cure, evo sam kupila encian sok od cikle od 0,75 i popodne po ananas, njega planiram cijelog zblendat i pomijesat sa ciklom i do srijede ujutro to popit, mislite da ce bit dosta ? je li eni ili neka druga curka isto pisala da joj je od klomifena endo bio nesto tanji ? 

♂️ astheno
    sin 💙

Lunolina
    25. Ožujak 2024. 13:16

Kawa

lunolina super, drzim fige da bude sve ok. jel ti stigla M? moras li vadit spolne hormone prije određivanja protokola ili?
    hvala cure, evo sam kupila encian sok od cikle od 0,75 i popodne po ananas, njega planiram cijelog zblendat i pomijesat sa ciklom i do srijede ujutro to popit, mislite da ce bit dosta ? je li eni ili neka druga curka isto pisala da joj je od klomifena endo bio nesto tanji ?

Hvala ti :) nije M jos stigla, ocekujem ju sutra ili prekosutra.
    Ne znam hocu li vaditi hormone,vidjet cemo kaj ce sutra reci. Malo je nezgodno jer cu pod pauzom na poslu juriti tamo kod niih na UZV i onda natrag u firmu na sastanak na koji cu kasniti😑
    Ja sam ti pila 1 tu bocu cikle dnevno i 1 cijeli ananas izblendala.
    S tim da sam dodavala c vitamin u prahu u ciklu da ga malo zakiseli jer mi je bio presladak.
    Da da, od klomifena se zna stanjiti endometrij.
    Drzim palceve da ti se endometrij zadeblja. Da ti dodje do 6 u srijedu, u petak ti je na 8 i to je vec dovoljno :)

🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    Stiže dečko 🩵

Kawa
    25. Ožujak 2024. 13:33

Lunolina

Hvala ti :) nije M jos stigla, ocekujem ju sutra ili prekosutra.
    Ne znam hocu li vaditi hormone,vidjet cemo kaj ce sutra reci. Malo je nezgodno jer cu pod pauzom na poslu juriti tamo kod niih na UZV i onda natrag u firmu na sastanak na koji cu kasniti😑
    Ja sam ti pila 1 tu bocu cikle dnevno i 1 cijeli ananas izblendala.
    S tim da sam dodavala c vitamin u prahu u ciklu da ga malo zakiseli jer mi je bio presladak.
    Da da, od klomifena se zna stanjiti endometrij.
    Drzim palceve da ti se endometrij zadeblja. Da ti dodje do 6 u srijedu, u petak ti je na 8 i to je vec dovoljno :)

uh tjesila sam se da ce mozda ova 1 boca biti dovoljna ali ocito cu morati po jos jednu  hvala ti puno, evo mozda i mi zavrsimo na inseminaciji ovaj ciklus, rekao je doktor da cemo vidit u srijedu kad jos malo upoznamo moj ciklus na klomifenu. 
    jao znam kako ti je sa jurnjavom, tako je i meni, jos zapnem u prometu i eto problema. ali jucer sam rekla kolegi s kojim direktno radim o cemu se radi, pokazao je razumijevanje tako da mi je tu stvarno pao velik teret s ramena. tebi je jos uvijek stresno na poslu? nisi ipak uzimala bolovanje nakon zadnje iui? 

♂️ astheno
    sin 💙

• eni233
    25. Ožujak 2024. 13:57

Kawa

Ne meni nije bio tanak , Ja sam čitala prije nego sam dobila terapiju da stanji endometrij pa sam krenula na vrijeme od 4 dc s ciklom i ananasom .. i na 11dc mi je bio endo 8 mm a meni je ovulacija bila 16 dc , tad je bio još deblji 🤌😀 ali mi svejedno nije pomoglo da zatrudnim 🙄🙄 tako da sam i ovaj ciklus na cikli i ananasu paralelno . 
    Bila sam pitala wildflower kako je njezin s obzirom da je tako dugo na klimofenu , dal joj je šta gink spomenuo . Ja sutra idem na folikulometriju pa ćemo vidjeti kakvo je stanje ovaj mjesec 🫣 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    23.6.2025- vađenje bete 🤞

• eni233
    25. Ožujak 2024. 14:04

mariposa1510

Cure, evo mene s prve folikulometrije u ovom ciklusu. Našli su mi polip i sada je sve na pauzi dok se to ne odstrani. Dobila sam termin za histeroskopiju tek 16.5. Baš mi je krenulo niz brdo 😔

Baš mi je zao :( , evo ali nemoj gubiti nadu , sve će to biti dobro .. ali nekad dok nas krene nas krene evo užas 😭
    .
    .
    Ivyy drži se , znamo kako ti je , mene je isto prošli ciklus baš pogodio ali bitno je boriti se i ostati jak , možemo mi to 🫀💪🙏

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    23.6.2025- vađenje bete 🤞

Kawa
    25. Ožujak 2024. 14:07

enii super ti si se onda na vrijeme osigurala  tebi je sutra 14dc, pratimo se ? drzim fige da bude dobro stanje, javi kako je proslo.
    mariposa zao mi je na odgađanju, nisi u mogucnosti odraditi histero privatno da malo ubrzas proces ? 

♂️ astheno
    sin 💙

• mariposa1510
    25. Ožujak 2024. 14:13

Hvala cure na podršci!
    Ja sam već dva puta išla na histero zbog uklanjanja polipa. Prvi put u općoj anesteziji u Vinogradskoj i poslije još privatno ambulantno bez anestezije u Repromed i taj postupak bez anestezije ne bih ponovila više nikad. Onesvijestila sam se od bolova bila 😔
    Endometrij mi je trenutno na 15mm i folikul je 25mm koji se pretvorio u cistu tako da ništa od ovulacije ovaj ciklus a tek sam na 9.dc 😔

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.