Caos curee, imam pitanje, vec mjesecima unazad pratim ovulaciju sa LH trakicama, ali ovakav skok LH hormona jos nisam imala nikad uvjek mi je nekako lagano tamnila linija, jel neka od vas imala ovakav skok kao ja za jedan dan?
Sad sam uhvatila peak, sutra mi je po kalendaru ovulacija.
Ovo je od danas trakica
https://ibb.co/n334FGt
A ovo od juce
https://ibb.co/8rrSdSm
Na aplikaciji juce mi je LH bio 32% a danas 171%

👩24
Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
12.09. Spermiogram jos losiji
11.03 normospermia🧔♂️
👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom.
20.05.2025. ➕️
Baby girl🩷🌸🎀
Pozz svima, ako me se još neke cure sjećaju. Vidim dosta novih cura. Ali kad sam vidila da bebolina ima poz test morala sam se javiti 😊 čestitam ❤️ predivno je vidjeti ipak da je došlo napokon do tog plusica 😊😊
Kod mene nema još nikakvih plusica prošlo je sad 2 i pol godine, gin hoće laparoskopiju da radimo jer ovako sve uredno izgleda, tako da nam je to sljedeći korak na jesen ako ne dođe vec i prije do plusa 🫶🏼
.
Malo ću još prelistati da vidim jel ima još nekih novosti, ali za sad sam morala da čestitam našoj bebolini ❤️
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Pozz svima, ako me se još neke cure sjećaju. Vidim dosta novih cura. Ali kad sam vidila da bebolina ima poz test morala sam se javiti 😊 čestitam ❤️ predivno je vidjeti ipak da je došlo napokon do tog plusica 😊😊
Kod mene nema još nikakvih plusica prošlo je sad 2 i pol godine, gin hoće laparoskopiju da radimo jer ovako sve uredno izgleda, tako da nam je to sljedeći korak na jesen ako ne dođe vec i prije do plusa 🫶🏼
.
Malo ću još prelistati da vidim jel ima još nekih novosti, ali za sad sam morala da čestitam našoj bebolini ❤️
Hvala ti draga. 😘
Ako se ne dogodi prije onda neka uspije nakon operacije. Sretno!
Deja14 baš je pravi peak. Sretno u pokrivanju! 🤞🤞
Meni ti inače trakice kad pratim prvo se ništa ne događa, a onda kad mi prijeđe 0.30 ( ja sam u Premom aplikaciji pratila) onda jako brzo dođe do peaka. Još ako to bude tokom jutra nekad čak i kroz dan uhvatim peak, a ako bude predvečer obično mi prođe usred noći.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Pozdrav svima 😀 imam dijete od 7 mjeseci, želimo još jedno, no nisam dobila menstruaciju još nakon poroda. Nabavila sam trakice da popratim događa li se išta. Na trakicama mi je skroz svijetla crta. Što to znači? Jesu li jajnici uopće aktivni? 🙈
12/2023 dječak 💙
Pozdrav svima 😀 imam dijete od 7 mjeseci, želimo još jedno, no nisam dobila menstruaciju još nakon poroda. Nabavila sam trakice da popratim događa li se išta. Na trakicama mi je skroz svijetla crta. Što to znači? Jesu li jajnici uopće aktivni? 🙈
Blaga crtica se meni skoro uvijek vidi. Mislim da nema smisla pratiti dok ne dođe prva M nakon poroda.
Nadam se da će ubrzo doći i da možete krenuti na bebu broj 2. Sretno!
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Blaga crtica se meni skoro uvijek vidi. Mislim da nema smisla pratiti dok ne dođe prva M nakon poroda.
Nadam se da će ubrzo doći i da možete krenuti na bebu broj 2. Sretno!
Hvala! Tako sam i mislila 🙈
12/2023 dječak 💙
kawa disi nista nisi javila kako je proslo ??
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
kawadisi nista nisi javila kako je proslo ??
tu sam zeno pratim imala sam jucer transfer jedne petodnevne mrve, ostala su nam jos 3 smrzlica
biologica mi je rekla ajde dosta vam je 4 djece
tako da sad odbrojavam dane do testa, racunam za 5,6 dana testirati.
kakvo je kod tebe stanje, jesi krenula na uzv ?

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
.
Hvala ti draga. 😘
Ako se ne dogodi prije onda neka uspije nakon operacije. Sretno!
Deja14 baš je pravi peak. Sretno u pokrivanju! 🤞🤞
Meni ti inače trakice kad pratim prvo se ništa ne događa, a onda kad mi prijeđe 0.30 ( ja sam u Premom aplikaciji pratila) onda jako brzo dođe do peaka. Još ako to bude tokom jutra nekad čak i kroz dan uhvatim peak, a ako bude predvečer obično mi prođe usred noći.
Hvalaa, pokrili smo taj dan dan , juce i danas za svaki slucaj😊
Ne nadamo se previse, jer je tek krenuo sa terapijom za njegovu dijagnozu, tako nam je ljekar rekao da u naredna 3 mjeseca na ocekujemo puno...
Ali vidjet cemo , 21.07 vjestica (ne) treba doci 😇

👩24
Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
12.09. Spermiogram jos losiji
11.03 normospermia🧔♂️
👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom.
20.05.2025. ➕️
Baby girl🩷🌸🎀
kawadisi nista nisi javila kako je proslo ??
tu sam zeno pratimimala sam jucer transfer jedne petodnevne mrve, ostala su nam jos 3 smrzlica
biologica mi je rekla ajde dosta vam je 4 djece
tako da sad odbrojavam dane do testa, racunam za 5,6 dana testirati.
kakvo je kod tebe stanje, jesi krenula na uzv ?
ajme super,kako je bilo ? jeli bolno ili se nista ne osjeti ? 😍😍😍😍ajme top top ocekujem onda za 5,6 dana lijepe vijesti ❤️❤️❤️
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji