Pozz svima, ako me se još neke cure sjećaju. Vidim dosta novih cura. Ali kad sam vidila da bebolina ima poz test morala sam se javiti 😊 čestitam ❤️ predivno je vidjeti ipak da je došlo napokon do tog plusica 😊😊
Kod mene nema još nikakvih plusica prošlo je sad 2 i pol godine, gin hoće laparoskopiju da radimo jer ovako sve uredno izgleda, tako da nam je to sljedeći korak na jesen ako ne dođe vec i prije do plusa 🫶🏼
.
Malo ću još prelistati da vidim jel ima još nekih novosti, ali za sad sam morala da čestitam našoj bebolini ❤️
Hvala ti draga. 😘
Ako se ne dogodi prije onda neka uspije nakon operacije. Sretno!
Deja14 baš je pravi peak. Sretno u pokrivanju! 🤞🤞
Meni ti inače trakice kad pratim prvo se ništa ne događa, a onda kad mi prijeđe 0.30 ( ja sam u Premom aplikaciji pratila) onda jako brzo dođe do peaka. Još ako to bude tokom jutra nekad čak i kroz dan uhvatim peak, a ako bude predvečer obično mi prođe usred noći.
Hvalaa, pokrili smo taj dan dan , juce i danas za svaki slucaj😊
Ne nadamo se previse, jer je tek krenuo sa terapijom za njegovu dijagnozu, tako nam je ljekar rekao da u naredna 3 mjeseca na ocekujemo puno…
Ali vidjet cemo , 21.07 vjestica (ne) treba doci 😇
Sad na zasluženi odmor 😂. Neka vas iznenadi plusić baš kad mu se najmanje nadate 🤞🤞
Kawa odbrojavamo do testića s tobom 🙏 🤞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Bebolina kako si ti ? kad je prvi pregled ? 😍❤️
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
xoxo transfer je stvarno kao uzimanje briseva ili papa testa, nista nisam osjetila. nakon aspiracije sve mi je med i mlijeko evo sam jucer napravila jedan test iz radoznalosti da vidim je li štoperica izašla iz tijela i bio je bijel, znaci da ce buduci testovi biti validni
moram se strpiti do nedjelje , tad ce bit 6dpt i vec bi se nesto moglo pokazati.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Bebolina kako si ti ? kad je prvi pregled ? 😍❤️
Hvala na pitanju, dobro sam više manje. Ali da lagano su krenuli simptomi bolne grudi, osjetljivost na mirise (sve mi smrdi 😊), tu i tamo mučnine, ali ono što mi je najviše prisutno to je umor. Mogla bi prospavati cijeli dan. Sreća ne radim, mali na moru, muž radi, ja spavam 😂.
UZV mi je 19. u petak.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
kawa pametno, cekamo onda nedilju ❤️🙏🏻 taman san ja bila na folikulometriji opet desni jajnik 12 mm folikul, malo endometrij tanak ali ima vrimena do O da se zadeblja.
bebolina haha najlipse,🤣 jos malo pa proletilo i brzo dosa i prvi pregled 😍😘
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
xoxo meni je isto desni jajnik aktivniji i rekla sam ti vec da mi je dr Šunj rekla da je pisala doktorat o tome kako se statisticki vise trudnoca ostvarilo sa ovulacije na desnom jajniku nadam se da ces i ti bit dio te statistike
i da i meni je endometrij na klomifenu sporo napredovao, ja bi mu za svaki slučaj pomagala sa čašom, dvije soka od cikle svaki dan.
bebolina neka simptoma, da mama zna da je beba tu do pregleda uzivaj i odmaraj.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Pozdrav svima,
nova sam na forumu i pišem prvi post ikad
Zanima me ima li koja od vas iskustva sa tabletama za poboljšanje plodnosti Chirofert forte ili nekim sličnim, jesu li vam popravile hormonsku sliku i nakon koliko vremena uzimanja?
Dobila sam ih zbog inverzije LH i FSH hormona koja mi vjerojatno ometa ovulacije (LH skoro duplo veći od FSH). Folikulometrijom smo pratili dominantni folikul, koji je u početku lijepo rastao, ali na zadnjem pregledu ga više nije bilo, tj. samo je nestao, a ovulacija izostala. Svo to vrijeme sam koristila i LH trakice koje su pokazale povećanje taman u vrijeme kad je ovulacija trebala biti.
Ima li koja takva iskustva da dominantni folikul samo nestane bez pucanja?
🙋🏻♀️ 1989; nalazi uredni
🙋🏻♂️ 1986; normo
2020 spontana trudnoća, stigao dečko 💙
Beba br. 2 - pokušavamo od 8/23, sekundarna neplodnost
🏢 MIA poliklinika
🔹03/25 IVF u pc: negativna aspiracija ✖️
🏢 KBC Rijeka
🔹04/25 IVF u pc: ovulirala; IUI ✖️
🔹07/25 IVF: 7 blastica; 6 ❄️, ET 1 bc; biokemijska ✖️
🔹09/25 FET: 1 bc; 7dnt ➕ β 10 dnt 395; β 12 dnt 1326; UZV 6+1 ❤️
xoxo meni je isto desni jajnik aktivniji i rekla sam ti vec da mi je dr Šunj rekla da je pisala doktorat o tome kako se statisticki vise trudnoca ostvarilo sa ovulacije na desnom jajnikunadam se da ces i ti bit dio te statistike
i da i meni je endometrij na klomifenu sporo napredovao, ja bi mu za svaki slučaj pomagala sa čašom, dvije soka od cikle svaki dan.
bebolina neka simptoma, da mama zna da je beba tu do pregledauzivaj i odmaraj.
ma da sad cu se i ja ovih dana nauzivat te cikle 🤣🤣🤣
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
Pozdrav svima,
Zanima me ima li koja od vas iskustva sa tabletama za poboljšanje plodnosti Chirofert forte ili nekim sličnim, jesu li vam popravile hormonsku sliku i nakon koliko vremena uzimanja?
Dobila sam ih zbog inverzije LH i FSH hormona koja mi vjerojatno ometa ovulacije(LH skoro duplo veći od FSH). Folikulometrijom smo pratili dominantni folikul, koji je u početku lijepo rastao, ali na zadnjem pregledu ga više nije bilo, tj. samo je nestao, a ovulacija izostala.Svo to vrijeme sam koristila i LH trakice koje su pokazale povećanje taman u vrijeme kad je ovulacija trebala biti.
pretpostavljam da se radi u dodatku prehrani a ne lijeku.. sve ti je to onako iskreno okej nece skodit ali mislim da ti nece napravot veliku promjenu u hormonima. Ja sam imala slicnu situaciju ka i ti prosli mjesec, ali meni moja dokt ne radi nikad folikulometriju nakon sto mi kaze otprilike kada ce bit.. samo da vidi jeli imam vodeci j da li raste .. ali BBT mi nije bas potrvdila O iako san imala lh trakicu pozitivnu.. sta su ti rekli oni na to ?
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
Pozdrav svima,
Dobila sam ih zbog inverzije LH i FSH hormona koja mi vjerojatno ometa ovulacije(LH skoro duplo veći od FSH). Folikulometrijom smo pratili dominantni folikul, koji je u početku lijepo rastao, ali na zadnjem pregledu ga više nije bilo, tj. samo je nestao, a ovulacija izostala.Svo to vrijeme sam koristila i LH trakice koje su pokazale povećanje taman u vrijeme kad je ovulacija trebala biti.
pretpostavljam da se radi u dodatku prehrani a ne lijeku.. sve ti je to onako iskreno okej nece skodit ali mislim da ti nece napravot veliku promjenu u hormonima. Ja sam imala slicnu situaciju ka i ti prosli mjesec, ali meni moja dokt ne radi nikad folikulometriju nakon sto mi kaze otprilike kada ce bit.. samo da vidi jeli imam vodeci j da li raste .. ali BBT mi nije bas potrvdila O iako san imala lh trakicu pozitivnu.. sta su ti rekli oni na to ?
Da to je dodatak prehrani.. Rekli su mi da probam 2 mjeseca s tim tabletama i ako ne ostanem trudna onda humana.
BBT nisam mjerila, a LH trakica mi je bila pozitivna i baš sam peak uhvatila, ali to samo ukazuje da je LH hormon porastao, a ne da je stvarno došlo do ovulacije. To se pregledom utvrdilo da je nije bilo i sad se bojim da se to ponavlja svaki mjesec..
🙋🏻♀️ 1989; nalazi uredni
🙋🏻♂️ 1986; normo
2020 spontana trudnoća, stigao dečko 💙
Beba br. 2 - pokušavamo od 8/23, sekundarna neplodnost
🏢 MIA poliklinika
🔹03/25 IVF u pc: negativna aspiracija ✖️
🏢 KBC Rijeka
🔹04/25 IVF u pc: ovulirala; IUI ✖️
🔹07/25 IVF: 7 blastica; 6 ❄️, ET 1 bc; biokemijska ✖️
🔹09/25 FET: 1 bc; 7dnt ➕ β 10 dnt 395; β 12 dnt 1326; UZV 6+1 ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji