uh tjesila sam se da ce mozda ova 1 boca biti dovoljna ali ocito cu morati po jos jednuhvala ti puno, evo mozda i mi zavrsimo na inseminaciji ovaj ciklus, rekao je doktor da cemo vidit u srijedu kad jos malo upoznamo moj ciklus na klomifenu.
jao znam kako ti je sa jurnjavom, tako je i meni, jos zapnem u prometu i eto problema. ali jucer sam rekla kolegi s kojim direktno radim o cemu se radi, pokazao je razumijevanje tako da mi je tu stvarno pao velik teret s ramena. tebi je jos uvijek stresno na poslu? nisi ipak uzimala bolovanje nakon zadnje iui?
Samo ti drmni 2 boce. Ne moze odmoci 😬
Super sto si mogla reci kolegi, vjerujem da je olaksanje kad znas da ne moras muljati ☺️
Moj posao je nacelno okej, ali imam problema s jednom kolegicom koja me bas jako gnjavi. Znas kako kazu - zena je zeni vuk. Zato sam uzela ovaj ciklus bolovanje kako bih izbjegla mobbing maksimalno koliko mogu, ali se svejedno nije primilo😑
Sad za IVF planiram uzeti godisnji na dan aspiracije i dan transfera (mozda jos jedan dan uz to, eventualno) pa cemo vidjeti. Nadam se da ce se primiti i da cu s novom godinom dobiti malisana ☺️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Hvala cure na podršci!
Ja sam već dva puta išla na histero zbog uklanjanja polipa. Prvi put u općoj anesteziji u Vinogradskoj i poslije još privatno ambulantno bez anestezije u Repromed i taj postupak bez anestezije ne bih ponovila više nikad. Onesvijestila sam se od bolova bila 😔
Endometrij mi je trenutno na 15mm i folikul je 25mm koji se pretvorio u cistu tako da ništa od ovulacije ovaj ciklus a tek sam na 9.dc 😔
Jao , jadne mi žene sto sve moramo proći :((( tak je meni nako hsg-a se desilo da sam za vrijeme ovulacije krenula krvariti i to se mengu pretvorilo i baš me bilo dotuklo 😭
.
.
Kawa 12 dc sam sutra ja sam poslje tebe dobila Al to je sve tu blizu 🙏💪🥰 nadam se da ćemo zajedno trudnice biti 🥰❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
mariposa zao mi je da ti se opet dogada polip :(( nadam se da ce ovaj put proci sve skupa bezbolno... I da slazem se s curama, svejedno vi pokrivajte, nikad ne znas🍀🥰
eni, meni klomifen do sada nikada nije stanjio endometrij. Uvijek mi je bio uredan. Doktori nikada nisu imali komentar na endometrij.
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Hvala cure na podršci!
Ja sam već dva puta išla na histero zbog uklanjanja polipa. Prvi put u općoj anesteziji u Vinogradskoj i poslije još privatno ambulantno bez anestezije u Repromed i taj postupak bez anestezije ne bih ponovila više nikad. Onesvijestila sam se od bolova bila 😔
Endometrij mi je trenutno na 15mm i folikul je 25mm koji se pretvorio u cistu tako da ništa od ovulacije ovaj ciklus a tek sam na 9.dc 😔
Ovo mi je uzasno cuti da si se onesvijestila od bolova. Strasno☹️ bas mi je zao sto si morala proci kroz to.
Ocito je ovo prilika da odmoris i predahnes od svega.
Znam da je lako reci ovako sa strane jer svi guramo da cim prije dodjemo do postupaka i sukladno tome do cilja, ali ocito povremeno moramo stati ja loptu. Zelim ti da ti M cim prije dodje i da mozda svejedno polip s njom ode i da vrlo brzo mozes u novi postupak❤️ drzi se! Nije lako ovo kroz sto prolazis😔
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Lunolila i Suncokret hvala vam. Ma negdje sam pročitala da to može biti jedan od znakova spuštanja oplođene jajne stanice u maternicu pa sam se ponadala da ce netko reci da postoji mogucnost trudnoce 🤣 ali da, vjerojatno nije ništa nego eto malo sluzaviji ciklus 🤣🤣
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
mariposa zao mi je da ti se opet dogada polip :(( nadam se da ce ovaj put proci sve skupa bezbolno… I da slazem se s curama, svejedno vi pokrivajte, nikad ne znas🍀🥰
eni, meni klomifen do sada nikada nije stanjio endometrij. Uvijek mi je bio uredan. Doktori nikada nisu imali komentar na endometrij.
Da znam bila si mi rekla da tebi nije utjecao .. ali nekima utječe .. ja sam pila ciklus i ananas paralelno pa neznam dal bi mi utjecalo ili ne .., ali čitala sam da puno ženama utječe
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
Cure, žene drage, treba mi vaša pomoć. Muž je napravio spermiogram i prvenstveno ne znam kome da se obratimo da nam očita nalaz i da mišljenje. Na nalazu ne piše dijagnoza, iako po mom skromnom mišljenju je astenozoospermija. Možete li mi vi napisati što mislite o nalazu. Ima ogroman broj spermija ali jako mali postotak pokretnih. Ali tješim se da ima jako velik broj pa da ipak to nije tako loše. Apstinencija je bila 6 dana. Šaljem sliku.
Zašto apstinencija 6 dana ?? Mi smo 48 sati tako nam je bilo rečeno 😮😮
Mariposa zao mi je zbog polipa.. da li je na nekoj nezgodnom mjestu ili ? Znam da je meni prije vanmaternicne bilo rečeno za njega i bila sam u dogovorima za skidanje .. ali mi je jedan doktor rekao da on to nebi dirao. Na kraju su mi ga skidali usput kad mi se radila kiretaza ex tempo to kad je sve bilo sa vanmaternicnom
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 ⏳
xoxo super za M napokonkakav ti je plan za dalje, ides sada na folikulometrije ?
jagoda dobro ti je suncokret napisala, što je duža apstinencija to su spermiji manje pokretni. kod nas u kbc se trazi apstinencija 2 dana, u rijetkim slucajevima 3. probajte napraviti kako je suncokret rekla, suplemente i ponoviti za mjesec dana sa kracom apstinencijom , sretnoo
lunolina javi koji si odgovor dobila za ivf…
ja s folikulometrije, 13dc. folikul desno 16mm, ali endometrij samo 4mm, kaze zbog klomifenadoktor je mislio mozda odmah ovaj ciklus aih ali vidjet cemo u srijedu kakav ce endometrij bit.. bacam se dotad na sok od cikle i ananas
Daa u utorak prva ☺️ pa ću vidit s njom za sve ostalo ..
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
FET 07/25 ⏳
xoxo super za M napokonkakav ti je plan za dalje, ides sada na folikulometrije ?
jagoda dobro ti je suncokret napisala, što je duža apstinencija to su spermiji manje pokretni. kod nas u kbc se trazi apstinencija 2 dana, u rijetkim slucajevima 3. probajte napraviti kako je suncokret rekla, suplemente i ponoviti za mjesec dana sa kracom apstinencijom , sretnoo
lunolina javi koji si odgovor dobila za ivf…
ja s folikulometrije, 13dc. folikul desno 16mm, ali endometrij samo 4mm, kaze zbog klomifenadoktor je mislio mozda odmah ovaj ciklus aih ali vidjet cemo u srijedu kakav ce endometrij bit.. bacam se dotad na sok od cikle i ananas
E vidim da su ti cure već pisale savjete za endometrij, ja nisam upućena još u to, baci se u sokove pa šta bude 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🥰
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
FET 07/25 ⏳
Kawa Za endo je jako dobra , cikla , ananas , vrkuta .. i znaju dati kad si u postupku estrofem ( to su hormoni ) pa probaj pitati gink sljedeći put .. ali pomoći će ti cikla sigurno .. Al mi nije jasno , kako ti je a 6 mm sad na 4 došao endometrij ? Jer znam da si bila pisala da ti je bio na 6mm prošli ultrazvuk . Ili su ti krivo možda izmjerili ?
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia