Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    13. Lipanj 2024. 09:18

Blackie.

Jutro cure
    Citam vas stalno ali se ne javljam jer sam ovaj mjesec sve samo ne pozitivna 🙄😕
    Jucer na 12dpo test negativan tako da ocito nista ni od ovog ciklusa. Znam da smo mi relativno kratko u ovome wannabe statusu u usporedbi s nekim drugim iskustvima ali bome osjetim da mi svaki mjesec sve vise utjece na psihu. Ne znam uopce koliko je moguce to kontrolirati i ostat u tom famoznom “opustenom” stanju… 🤦‍♀️

Znamo točno kako se osjećaš al i nama će jednom osvanuti sunce , nemože uvijek biti sve negativno i crno 🙏❤️ a vidim da si imala jednu trudnoću što je super jer znači da možes ostati trudna . I znam da nije utješno ali bit će plus i kod tebe 🙏❤️😘🤞 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Xoxo23
    13. Lipanj 2024. 13:04

kawa mislim da su svi i oni koji su krenuli pa uspili nakon par pokušaja 🤣🤣 evo jutrošnja trakica https://ibb.co/02QzGZ0 odmah san išla neko sebi donje rublje kupit 🤣🤣 jer smo već par dana u komadu pa da i danas bude kako triba .. 🤣🤣😜

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

Kawa
    13. Lipanj 2024. 13:19

a mislim kad pogledas ima stvarno puno takvih primjera di su cure pisale da su zbog nekih okolnosti uspjele zaboravit na to sve i bas tada ostale trudne, naravno da mi strasno idu na zivce takve price jer ne znam kakve okolnosti bi me morale zadesit da ne mislim o tome 
    bome u tebe prava pikčina, bacajte se u akcijuuuuuu  sretno hopsanje i drzim figeeee ! 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

• eni233
    13. Lipanj 2024. 15:08

Xoxo23

kawa mislim da su svi i oni koji su krenuli pa uspili nakon par pokušaja 🤣🤣 evo jutrošnja trakicahttps://ibb.co/02QzGZ0odmah san išla neko sebi donje rublje kupit 🤣🤣 jer smo već par dana u komadu pa da i danas bude kako triba .. 🤣🤣😜

Uuu dobar peak 🥰 top

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    👨35
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Xoxo23
    13. Lipanj 2024. 15:57

je je sad je još crnja 🤣 ugl išla sam dignit utrogestan u ljekarnu i pitala sam za kupanje, nisu mi rekle ne ali ni da.. to jest prije ne nego da. Da mi ne mogu odg na to pitanje, da se možda može stvorit infekcija.. al ako ga stavljam noću mislim da je to svakako tokom dana u nekim malim količinama ako promjenim kupaće da nebi tribalo doc do inf i sad ne znam šta ću mislila sam ovaj vikend ic na cjelodnevna kupanja 😩

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

laurell
    13. Lipanj 2024. 18:48

Pozz cure, dugo vas nisam posjetila! Kad ono imam sto za vidjet, - BikMik cestitam!!! 🙏🏼❤️ jako mi je drago. Zelim ti urednu trudnocu 🍼

-ostale cureeee drzim fige i vama uvijek, staroj ekipi posebno 😅🙏🏼🤞🏽🫶🏽 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• eni233
    13. Lipanj 2024. 21:42

laurell

Pozz cure, dugo vas nisam posjetila! Kad ono imam sto za vidjet, -BikMikcestitam!!! 🙏🏼❤️ jako mi je drago. Zelim ti urednu trudnocu 🍼

-ostale cureeee drzim fige i vama uvijek, staroj ekipi posebno 😅🙏🏼🤞🏽🫶🏽

Mi stara ekipa nedamo se lako 🤣🤣🤣💪 držimo se ove teme ko pijan plota nije nas lako izabciti  🤣🤣🤣🤣🤣 šalu na stranu jednom nogom smo već na drugoj temi , tanka je linija izemeđ pozitivnig i negatuvnog testa 🙏❤️💪 bit će i kod nas sigurna sam u to ❤️❤️❤️ kak si nam ti?? Ajmeee ti si već prema kraju , vrijeme baš letiiiii 🤗🥰

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    👨35
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Deja14
    13. Lipanj 2024. 22:47

bebolina2024  
    eni233 hvala vam na svemu i na divnim rijecima , morala sam se malo maknuti sa foruma da ohladim glavu od svega...Popricala sam sa muzem i u afektu je rekao to, nismo se dobro razumjeli, ali sada se razumjemo i njemu i meni je tesko...
    Malo sam dole mentalno jer ovaj mjesec smo preskocili ovulaciju jer je isao uraditi spermogram tih dana bas kada je meni ovulacija bila...
    Sada cekamo rezultate, pa kada dodju poslacu vam ovdje, ako se neka od vas vise razume pa cisto da vidim kakvi su nalazi ❤️
    Ali eto nekako se nadam da je ovo tribalo ovako biti i ova pauza da se desi da preskocimo ovaj mjesec , pa se nadam da ce sledeci mjesec biti nas😇❤️

👩24
    Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
    🧔‍♂️ 28
    14.06. Spermiogram
    Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
    12.09. Spermiogram jos losiji
    11.03 normospermia🧔‍♂️
    👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom.
    20.05.2025. ➕️
    Baby girl🩷🌸🎀

• eni233
    14. Lipanj 2024. 08:17

Deja14

bebolina2024
    eni233 hvala vam na svemu i na divnim rijecima , morala sam se malo maknuti sa foruma da ohladim glavu od svega…Popricala sam sa muzem i u afektu je rekao to, nismo se dobro razumjeli, ali sada se razumjemo i njemu i meni je tesko…
    Malo sam dole mentalno jer ovaj mjesec smo preskocili ovulaciju jer je isao uraditi spermogram tih dana bas kada je meni ovulacija bila…
    Sada cekamo rezultate, pa kada dodju poslacu vam ovdje, ako se neka od vas vise razume pa cisto da vidim kakvi su nalazi ❤️
    Ali eto nekako se nadam da je ovo tribalo ovako biti i ova pauza da se desi da preskocimo ovaj mjesec , pa se nadam da ce sledeci mjesec biti nas😇❤️

Ma ništa draga Deja , šta god ti treba i zanima
    Slobodno piši , pa makar izjadati se . Jer nekad kad izbacimo to i sebe je lakše .  Znam točno kako vam je , evo meni će uskoro 2 godine od kad pokušavmo , i već smo se nekako pomirili  da kod nas neće to ići tako lako kao kod drugih 😏😏 Al nema veze bit će kada Bog da , ja si nekako mislim da stvarno još nije naše vrijeme i da će to doći ali kad bude naše vrijeme . Bila sam na misi prošlu nedelju i bila je predivna propovjed i upamtila sam si jednu rečenicu koja mi se usadila u srce i dušu , evo citirat ću “ Bog čuje naš moltive i odgovara na njih ne kad mi mislimo da mora nego odgovara uvijek sa DA ali kad je stvarno  vrijeme za to i sa NE jer imam nešto bolje za tebe ! Samo moramo vjerovati i prepustiti se njegovoj volji 🙏 tako da mi si nekad mislimo zašto se baš ja mučim a možda nas Bog samo trenutno želi zaštiti kad budemo potpuno spremni na to onda će nam dati i više nego što smo tražili ❤️🫀🫂🫶🏻

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    👨35
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Xoxo23
    14. Lipanj 2024. 09:41

eni233

Deja14

bebolina2024
    eni233 hvala vam na svemu i na divnim rijecima , morala sam se malo maknuti sa foruma da ohladim glavu od svega…Popricala sam sa muzem i u afektu je rekao to, nismo se dobro razumjeli, ali sada se razumjemo i njemu i meni je tesko…
    Malo sam dole mentalno jer ovaj mjesec smo preskocili ovulaciju jer je isao uraditi spermogram tih dana bas kada je meni ovulacija bila…

Ma ništa draga Deja , šta god ti treba i zanima
    Slobodno piši , pa makar izjadati se . Jer nekad kad izbacimo to i sebe je lakše . Znam točno kako vam je , evo meni će uskoro 2 godine od kad pokušavmo , i već smo se nekako pomirili da kod nas neće to ići tako lako kao kod drugih 😏😏 Al nema veze bit će kada Bog da , ja si nekako mislim da stvarno još nije naše vrijeme i da će to doći ali kad bude naše vrijeme . Bila sam na misi prošlu nedelju i bila je predivna propovjed i upamtila sam si jednu rečenicu koja mi se usadila u srce i dušu , evo citirat ću “ Bog čuje naš moltive i odgovara na njih ne kad mi mislimo da mora nego odgovara uvijek sa DA ali kad je stvarno vrijeme za to i sa NE jer imam nešto bolje za tebe ! Samo moramo vjerovati i prepustiti se njegovoj volji 🙏 tako da mi si nekad mislimo zašto se baš ja mučim a možda nas Bog samo trenutno želi zaštiti kad budemo potpuno spremni na to onda će nam dati i više nego što smo tražili ❤️🫀🫂🫶🏻

Ja se slažem sa svim šta si napisala, ja sam imala jedan period gdje san se odvojila skroz od vjere i svega.. ovo sve šta sam prošla od vanmaternicne do nemogućnosti trudnoće me vratilo na pravi put.. i točno to zna on razlog i zna pravo vrijeme i ja stvarno istinski vidim utjehu u tome i virujem u to.. ❤️ Eto nadam se da smatra da su nam ovi ciklusi dobitni a ako i nisu doc će jedan koji je ..  🙏🏻❤️

01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI