Pozdrav, cure! Skacem kratko na ovu temu na kojoj je sve pocelo (dok nisam ostala bez jajovoda) jer znam da ste vi strucnjaci za lh trakice. Inace sam s mpo teme i uskoro planiramo u fet (vracanje smrzlica) pa sam ja odlucila ovaj mjesec prije feta provjeriti kada mi je otprilike ovulacija da znam za iduci mjesec buduci da idemo u prirodni fet i pratit cemo moju ovulaciju. Nabavila sam neke najobicnije jeftine trakice s e-baya i krenula se testirati 5dc. Dva tri dana za redom mi je druga crtica bila bas dosta tamna (ali ne da bude peak) i onda sok danas na 9dc druga crtica skroz blijeda. Ocekivala sam da ce tamniti, sto ne ide to tako? Ili razina lh moze setati u ciklusu pa tek pred O ravnomjerno rasti? Ovulacija mi sigurno nije prosla jer bih po iscjetku i bolovima rekla da mi bude dosta kasnije, negdje 16,17dc. Moje pitanje je: je li nirmalno da crtica bude skoooro kao testna na 5.,6.,7. i 8.dc i onda naglo skoro pa nestane? Znaci li to da mi nece biti ovulacije ovaj mjesec i da je nesto pobrkano ili je ovo uobicajena pojava?

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Pozdrav, cure! Skacem kratko na ovu temu na kojoj je sve pocelo (dok nisam ostala bez jajovoda) jer znam da ste vi strucnjaci za lh trakice. Inace sam s mpo teme i uskoro planiramo u fet (vracanje smrzlica) pa sam ja odlucila ovaj mjesec prije feta provjeriti kada mi je otprilike ovulacija da znam za iduci mjesec buduci da idemo u prirodni fet i pratit cemo moju ovulaciju. Nabavila sam neke najobicnije jeftine trakice s e-baya i krenula se testirati 5dc. Dva tri dana za redom mi je druga crtica bila bas dosta tamna (ali ne da bude peak) i onda sok danas na 9dc druga crtica skroz blijeda. Ocekivala sam da ce tamniti, sto ne ide to tako? Ili razina lh moze setati u ciklusu pa tek pred O ravnomjerno rasti? Ovulacija mi sigurno nije prosla jer bih po iscjetku i bolovima rekla da mi bude dosta kasnije, negdje 16,17dc. Moje pitanje je: je li nirmalno da crtica bude skoooro kao testna na 5.,6.,7. i 8.dc i onda naglo skoro pa nestane? Znaci li to da mi nece biti ovulacije ovaj mjesec i da je nesto pobrkano ili je ovo uobicajena pojava?
Ne znači, da neće biti O , samo se nastavi dalje testirati ako smatraš da ti je ovulacija 16,17, onda be peak trebala 13,14 ili 15dc .. ne tamni svima postepeno . Meni je samo odjednom bi bio skok i drugi dan bi vec bila crta blijeda . A neke žene niti nikad ne uhvate pravi peak , jer im sam
Par sati traje i propuste .
Sad neznam dali imaš policisticne ili ne ? Jer ženama
Koje imaju zna biti problem kod hvatanja O jer im
Je LH povišen konstatno i to više puta u ciklusu .

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Kod cura koje imaju policistične jajnike znaju biti takvi skokovi da trakica tamni i svijetli pa jednostavno treba pratiti svaki dan da bi se uhvatio peak. Ali opet može peak biti i u toku noći pa ga se ne uhvati.
Kod mene trakica čim počne malo tamniti onda krećem se testirati 2, 3 puta u danu jer mi do peaka zna doći kroz nekoliko sati. Ali mi isto zna biti u noći pa onda tad otprilike znam kad će O jer isto imam izrađen jači iscjedak i bolove u jajnicima.
Ako nemaš možda da si skineš Premom aplikaciju i skeniraš si trakice. Kad bude najjača trakica i najviša vrijednost a sljedeća svijetliha, onda će sama aplikacija tu prethodnu označiti kao peak.
U slučaju da imaš policistične jajnike onda bi trebala koristiti manje osjetljive trakice. Jer ako su preosjetljive onda će ti dosta često pokazivati drugu liniju tamnijom.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Hvala vam cure, znala sam da cete vi najbolje znati. Imam premom i tamo sve ubacujem, pratit cu i dalje, u principu mi nije to od zivotne vaznosti za fet, ali voljela bi znati.
Sto se tice pcos-a, neki ginekolozi su mi govorili da sam pcos like stogod to znacilo, ali hirmoni su mi uvijek bili uredni, jajnici takodjer, imam puno antralnih (20-ak sve skupa) i amh mi je pred 3 godine bio 36. Doktor Radincic je komentirao da to po njemu nije pcos, nego odlican amh, a sad tko ce ga znati je li nesto drugacije nakon 3 godine.

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Hvala vam cure, znala sam da cete vi najbolje znati. Imam premom i tamo sve ubacujem, pratit cu i dalje, u principu mi nije to od zivotne vaznosti za fet, ali voljela bi znati.
Sto se tice pcos-a, neki ginekolozi su mi govorili da sam pcos like stogod to znacilo, ali hirmoni su mi uvijek bili uredni, jajnici takodjer, imam puno antralnih (20-ak sve skupa) i amh mi je pred 3 godine bio 36. Doktor Radincic je komentirao da to po njemu nije pcos, nego odlican amh, a sad tko ce ga znati je li nesto drugacije nakon 3 godine.
Nema na čemu. Ok je popratiti situaciju pa znati na čemu si. Ja ovaj mjesec baš nisam ništa pratila i sada otprilike nagađam po bazalnoj kad mi je bila O, jer nisam pratila bolove i iscjedak,nisam zabilježila koji dan je bilo sve najjače. Ali ok nema veze.
Inače žene koje imaju PCOS imaju i dosta visok AMH.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Curkeee odlčne vjesti . Endo 6mm , sutra ide štoperica , u pon postupak🥰🥰❤️❤️❤️🤞🫂 jakoo sam uzbuđena , bila sam već tri puta na wcu 😏😏😏🤣🤣🤣
Doramjesi me nasmijala 🤣🤣🤣🤣 pij ciklu jedi ananas i dobro će to biti ❤️🫶🏻💪💪💪
Eni baš mi je drago sto donosis lijepe vijesti zelim ti svu srecu u ponedjeljak i neka se nastavi sa lijepim vijestima i dalje ❤️🫶💪🏻 moj endo je 8 mm, a folikul 21 dao mi je stopericu i sad navali narode 🤣 i kaze 14.06 da odem izvaditi betu iz krvi.
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
6,7,8 mj pauza od ET-a
➕29.08 spontana trudnoća
Curkeee odlčne vjesti . Endo 6mm , sutra ide štoperica , u pon postupak🥰🥰❤️❤️❤️🤞🫂 jakoo sam uzbuđena , bila sam već tri puta na wcu 😏😏😏🤣🤣🤣
Eni baš mi je drago sto donosis lijepe vijesti zelim ti svu srecu u ponedjeljak i neka se nastavi sa lijepim vijestima i dalje ❤️🫶💪🏻 moj endo je 8 mm, a folikul 21 dao mi je stopericu i sad navali narode 🤣 i kaze 14.06 da odem izvaditi betu iz krvi.
Topcinaaa znaci ti i ja smo tu negdje 🥰 pratimo se nadam se da ćemo zajedno imati lijepe vijesti 💪

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Topcinaaa znaci ti i ja smo tu negdje 🥰 pratimo se nadam se da ćemo zajedno imati lijepe vijesti 💪
Da definitivno, bilo bi steta da se sad sve ne poklopi kada je ovako lijepo krenulo. meni je rekao da bi ovulacija mogla biti 3. Ili 4.6. Samo da se sve poklopi objema, to nam zelim iz svega srca i pratimo se. Javi se kako ti prode sutra 😊
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
6,7,8 mj pauza od ET-a
➕29.08 spontana trudnoća
Da definitivno, bilo bi steta da se sad sve ne poklopi kada je ovako lijepo krenulo. meni je rekao da bi ovulacija mogla biti 3. Ili 4.6. Samo da se sve poklopi objema, to nam zelim iz svega srca i pratimo se. Javi se kako ti prode sutra 😊
Budem se javila, ja sam si dala štopericu , sad sve u Božje ruke 🤞🤞 javim se sutra poslje postupka 🥹🫶🏻

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
kawa disi ti ?? ne javljas ništa kakvo je stanje jesi bila na UZV ?
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji