Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • freyaa
    11. Ožujak 2024. 09:40

eni233

freyaa

Mareeeee3112

freyaa

eni233

freyaa

Kod mene je crtica tu ali svjetla, tako da mi ne sluti na dobro. Razmisljam da na pauzi odem do laboratorije da izvadim betu da se ne peglam vise.. grcevi su jutros uzasni.. Sretno Lunolina 😘

Stavi sliku .. to jer si tek 12 dpo normlano je to da je svijetla .. jer imaš simptome kakve ?

Stavim sliku kad dodjem sa posla. Samo grceve, nadutost i grudi me svrbe (tj bradavice) 🤣🤣 uradim ja i betu danas

Ja mislim da za betu nema potrebe s prvom bebom na 14 dpo mi je bila 64 … a sad mi je bila veća jer mi je implatacija bila čak 5 na 6 dpo … pa je bila 96 na 14 dpo … tako da čisto da znaš šta se tiče testa …

Meni je bila na 15 dpo kad sam imala missed 170.. https://ibb.co/w0KvDkw

Ma 100 posto pozitvno nema tu greške ❤️❤️🙏 sve će biti dobro ništa ti nama ne brini , bit će to uredna i dosadna trudnoća lijepa moja 🥰❤️

Nadam se ali nakon svega strah je uvijek tu.. Hvala ti ❤

Ivyyyy
    11. Ožujak 2024. 09:42

freyaa

eni233

freyaa

Mareeeee3112

freyaa

eni233

freyaa

Kod mene je crtica tu ali svjetla, tako da mi ne sluti na dobro. Razmisljam da na pauzi odem do laboratorije da izvadim betu da se ne peglam vise.. grcevi su jutros uzasni.. Sretno Lunolina 😘

Stavi sliku .. to jer si tek 12 dpo normlano je to da je svijetla .. jer imaš simptome kakve ?

Stavim sliku kad dodjem sa posla. Samo grceve, nadutost i grudi me svrbe (tj bradavice) 🤣🤣 uradim ja i betu danas

Ja mislim da za betu nema potrebe s prvom bebom na 14 dpo mi je bila 64 … a sad mi je bila veća jer mi je implatacija bila čak 5 na 6 dpo … pa je bila 96 na 14 dpo … tako da čisto da znaš šta se tiče testa …

Ma 100 posto pozitvno nema tu greške ❤️❤️🙏 sve će biti dobro ništa ti nama ne brini , bit će to uredna i dosadna trudnoća lijepa moja 🥰❤️

Nadam se ali nakon svega strah je uvijek tu.. Hvala ti ❤

Lijepo se vidi! Bit ce sve dobro, samo mirno i hrabro🥰

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

Mareeeee3112
    11. Ožujak 2024. 09:49

freyaa

Mareeeee3112

freyaa

eni233

freyaa

Ovo je pozitivno ...samo smireno i probajte se ne nervirat ... i razmišljate o pozitivnim stvarima.... 🥰🥰želim vam sreću...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• leona93
    11. Ožujak 2024. 09:53

3

Kawa

lunolina zelim ti svu srecu danasleona mene boli dok se ne dogodi ovulacija, rijetko kad nakon O. kad krenu peckati i zatezati jajnici znam da slijedi O. bitno da ste pokrili prije, za iza O vise-manje. spermici zive duze od js.
    xoxo kad kreces s folikulometrijama, kad ocekujes M?

Joj.. ja se nadam da je ipak bila ovulacija kad smo bili aktivni.
    Po mom mišljenju su folikuli trebali puknuti i ranije jer sam u četvrtak bila na folikomemetriji, znaci danas je peti dan nakon, a ako je tad bio 20mm, a ostali po 17mm.
    Spolni odnos koji smo imali u subotu u ponoć mi ipak ulijeva nadu, ali budemo vidjeliii.
    Nemam šta drugo sad nego čekat, pa šta bude 🫣

alsuncokret14
    11. Ožujak 2024. 09:59

freyaa

Mareeeee3112

freyaa

eni233

freyaa

Ovako je meni bila druga blijeda…To je pozitivan test, sretnooo 🥰🥰🥰

alsuncokret14
    11. Ožujak 2024. 10:03

Cure ☺️, vi koje idete na folikulometriju jel pijete nesto? 
    Meni je doktor rekao samo Femibion1 i aspirin 100 1x vece pred spavanje, zbog jacanja ovulacije i jajnika … 
    Danas pocinjem II ciklus folikulometrije 🤷🏼‍♀️

• leona93
    11. Ožujak 2024. 10:07

alsuncokret14

Cure ☺️, vi koje idete na folikulometriju jel pijete nesto?
    Meni je doktor rekao samo Femibion1 i aspirin 100 1x vece pred spavanje, zbog jacanja ovulacije i jajnika …
    Danas pocinjem II ciklus folikulometrije 🤷🏼‍♀️

Ja nisam ništa pila. Već sam imala ovulacije, ali po jedan folikul koji očigledno nije sadržavao jajnu stanicu (barem mislim da nije)
    Dala mi je klomifen samo da potaknem jaču ovulaciju i više folikula, ali to je to što sam pila

• eni233
    11. Ožujak 2024. 10:10

leona93

Pozdrav drage žene,
    Ovaj ciklus sam bila na klomifenima i ustanovljeno je da odlično reagiram na njih (jedan vodeći folikul na desnom jajniku 20mm, 17mm i jos dva manja, a na lijevom 17mm, 16mm i jos jedan manji).
    E sad, g je rekla da krenemo s odnosima tek za dva dana, ali nisam je poslušala već smo krenuli odmah u akciju (nisam htjela riskirati)
    Pokrili smo sve dane osim jučer jer sam imala strašno jake bolove da nisam mogla izdržat nikakv keks s dragim, danas me također jako boli.
    Zanima me, dal je ova bol pokazatelj trenutne ovulacije (nadam se da nije jer smo je ponovo onda sj*****) ili je to simptom ovulacije koja je prošla? Znam da nemate čarobnu kuglu kojom ćete mi odgovoriti na pitanje, ali me zanima jel imala koja sličnih iskustva (jaka bol nakon ovulacije)
    Radujem seeee odgovorima…

Ja mislim da vam je tad bila ovulacija kad vas je bolelo . Jer ja sam isto bila na klimofenu i imala sam jaku tupu bol na desnom jajniku i i jake grčeve to je bilo na dan pucanja folikula . A poslje sam imala na 9/10dpo isto takvu tupu bol na desnoj Strani .. tak da neznam kaj je točno bilo to , dali se tijelo borilo da se oplodi ili ne nemam pojma i sad čekam Menstruaciju i nadam se da je neću dobiti , makar u dubini znam da opet hoću nažalost 😭😭😭

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET

• eni233
    11. Ožujak 2024. 10:16

leona93

3

Kawa

lunolina zelim ti svu srecu danasleona mene boli dok se ne dogodi ovulacija, rijetko kad nakon O. kad krenu peckati i zatezati jajnici znam da slijedi O. bitno da ste pokrili prije, za iza O vise-manje. spermici zive duze od js.
    xoxo kad kreces s folikulometrijama, kad ocekujes M?

Joj.. ja se nadam da je ipak bila ovulacija kad smo bili aktivni.
    Po mom mišljenju su folikuli trebali puknuti i ranije jer sam u četvrtak bila na folikomemetriji, znaci danas je peti dan nakon, a ako je tad bio 20mm, a ostali po 17mm.
    Spolni odnos koji smo imali u subotu u ponoć mi ipak ulijeva nadu, ali budemo vidjeliii.
    Nemam šta drugo sad nego čekat, pa šta bude 🫣

Ma dobro će to biti jer nisi svi odjednom puknulo sigurno , jedan će se sigurno oploditi  🤞🤞❤️❤️ sretno 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET

• leona93
    11. Ožujak 2024. 10:18

eni233

leona93

Pozdrav drage žene,
    Ovaj ciklus sam bila na klomifenima i ustanovljeno je da odlično reagiram na njih (jedan vodeći folikul na desnom jajniku 20mm, 17mm i jos dva manja, a na lijevom 17mm, 16mm i jos jedan manji).
    E sad, g je rekla da krenemo s odnosima tek za dva dana, ali nisam je poslušala već smo krenuli odmah u akciju (nisam htjela riskirati)
    Pokrili smo sve dane osim jučer jer sam imala strašno jake bolove da nisam mogla izdržat nikakv keks s dragim, danas me također jako boli.
    Zanima me, dal je ova bol pokazatelj trenutne ovulacije (nadam se da nije jer smo je ponovo onda sj*****) ili je to simptom ovulacije koja je prošla? Znam da nemate čarobnu kuglu kojom ćete mi odgovoriti na pitanje, ali me zanima jel imala koja sličnih iskustva (jaka bol nakon ovulacije)
    Radujem seeee odgovorima…

Ja mislim da vam je tad bila ovulacija kad vas je bolelo . Jer ja sam isto bila na klimofenu i imala sam jaku tupu bol na desnom jajniku i i jake grčeve to je bilo na dan pucanja folikula . A poslje sam imala na 9/10dpo isto takvu tupu bol na desnoj Strani .. tak da neznam kaj je točno bilo to , dali se tijelo borilo da se oplodi ili ne nemam pojma i sad čekam Menstruaciju i nadam se da je neću dobiti , makar u dubini znam da opet hoću nažalost 😭😭😭

Držim nam fige, da ovaj mjesec bude s plusićem!!
    Treba pozitivno razmišljati uvijek, iako je to nekad jako teško

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.