Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    04. Lipanj 2024. 11:30

Kawa

Xoxo meni su ciklusi 32-33 dana, nadala sam se da ce klomifen to malo ubrzat ali to se nije dogodilo.. doduse na najmanjoj sam dozi, a i dr je komentirao kako je kod mene to sve usporeno. Hvala ti, evo i danas osjecam probadanja s te strane pa se nadam da smo ipak na vrijeme.
    Eni koliko sam pohvatala kad je lunolina testirala, njoj je stoperica izlazila cca deseti dan, doduse tebi je to samo dan dva do bete tako da se vrijedi strpiti 😄 drzim nam fige 🥰

I ja sam se bila nadala, ali bez štoperice opet na isto nam dođe i meni je O bila , 18,19 dc .. mislim da štoperica pomaže da O dođe ranije .. ja sam jučer poslje postupka cijeli dan imala bolve jajnika i leđa , danas mi je sve nestalo hvala Bogu pa pretpostavljam da je prošla. 
    Meni 12dpo dođe subotu pa neznam dali na uptnicu rade vađenje u subotu 😏😏😏 ako necu moci , onda ću u nedelju na 13dpo napravit test pa ću biti sigurna dal ima šta ili ne 🤞🤞🙏

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• dasii
    04. Lipanj 2024. 17:47

eni233

Kužim te daa, moj supurg radi isto lude smjene i dosta je na terenu , što više ide sad drugi tjedan i sve do kraja 6 mj 😏😏😏 i teško je to sve hvatanje kad radiš na bebi 😭😭 a što se tebe tiče imaš velike šanse da ostaneš trudna , tak da nemoj klonit duhom , i nemoj se bedirati ako ne uspijete nekad imati odnose , bitno je da se kockice poklope i nekad cure ostanu trudne s jednim jedinim odnosom 🙏 spermici žive i do 5 dana tako da uopce ne zamaraj nego ostavi sve Bogu i bit će kako je suđeno ❤️ ja vjerujem u tebe i navijam od srcaaa da bude plusić i da nam se javiš kak imaš mučnine i kak ti trbušćić rasteee 🥰🥰🥰❤️🙏

Hvala na podrsci ♥️ divna si. Sto kazes prepustam u Božje ruke i ruke ka nebu dizem za nas sve i nek nam se ostvari ono sto jedva cekamo ♥️💪🏻 lijepe zdrave i uredne trudnoce jer to zasluzujemo. 🙏 

🧔🏻‍♂️36 👩30
    🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
    1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
    6,7,8 mj pauza od ET-a
    ➕29.08 spontana trudnoća

Xoxo23
    05. Lipanj 2024. 09:52

Kawa ja sam mislila da i on malo ubrza to sve, jer meni je prosli mj bila O 15 dc ali meni ciklusi u kojima imam O stignu tako 28-31 dc a oni u kojima nemam stignu 50 dc .. pa vjerovatno zato .. jeste uspili sve obavit ? 😁😁 

Eni ti si bas strpljiva cura, ja bi vjerovatno otisla onda u petak na 11 dpo 🤣 sretno nadam se da ce se mrvica primit 🙏🏻❤️🥰 

Dora mene isto to muci i ide mi na zivce to tempiranje odnosa i forsiranje 😩 ka zelim da nam odnos ostane kakav je.. i da ostanw strast ali prosli mjesec sam ja toliko isforsirala i obavili bi to nebi bilo bas mucenje ali dva dana su nam bila takva da smo bili preumorni i to obavili samo da obavimo 😳 a zaj nam je oboma bilo propustit iti jedan dan jer poatoji sansa .. da nam se malo odmorit i glavu na pasu 😂🤣

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

Kawa
    05. Lipanj 2024. 17:03

Xoxo a dobro kod tebe je bez stimulacije bas nepredvidiv ciklus 😄 imam jednu prijateljicu koja je M dobivala samo 2 ili 3 puta godisnje, i drugom turom klomifena ostala trudna 😄 želim i tebi isto 🥰
    Da mi smo stigli sve, jucer me cijeli dan probadalo tako da vjerujem da je O ipak bila jucer. Ipak M nalaz nije idealan tako da moj doktor vise ne bi isao sa iui vec odmah sljedeci ciklus na ivf ako ovo ne bude uspješno. Nemam neke nade ali ajde vidjet cemo.
    Eni imas kakve simptome od progesterona? Meni je sestra ipak dala cyclogest ali vidim da taj progesteron zadaje svakakve simptome i nuspojave pa me isto malo strah. 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

• eni233
    05. Lipanj 2024. 17:16

Kawa

Xoxo a dobro kod tebe je bez stimulacije bas nepredvidiv ciklus 😄 imam jednu prijateljicu koja je M dobivala samo 2 ili 3 puta godisnje, i drugom turom klomifena ostala trudna 😄 želim i tebi isto 🥰
    Da mi smo stigli sve, jucer me cijeli dan probadalo tako da vjerujem da je O ipak bila jucer. Ipak M nalaz nije idealan tako da moj doktor vise ne bi isao sa iui vec odmah sljedeci ciklus na ivf ako ovo ne bude uspješno. Nemam neke nade ali ajde vidjet cemo.
    Eni imas kakve simptome od progesterona? Meni je sestra ipak dala cyclogest ali vidim da taj progesteron zadaje svakakve simptome i nuspojave pa me isto malo strah.

Ne ništa , kakve nuspojave inace zadaje ? Nisam baš u toku 🤔

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    👨35
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• dasii
    05. Lipanj 2024. 17:38

Xoxo23

Dora mene isto to muci i ide mi na zivce to tempiranje odnosa i forsiranje 😩 ka zelim da nam odnos ostane kakav je.. i da ostanw strast ali prosli mjesec sam ja toliko isforsirala i obavili bi to nebi bilo bas mucenje ali dva dana su nam bila takva da smo bili preumorni i to obavili samo da obavimo 😳 a zaj nam je oboma bilo propustit iti jedan dan jer poatoji sansa .. da nam se malo odmorit i glavu na pasu 😂🤣

Znaci svaka ti je na mjestu 🤣 doslovno sam ja njega ovih dana kad dode iz nocne oko 2 u noci tjerala  da me probudi. Znaci budim se radimo to dusa mi spava. Ali nema propustanja. 😂😂 sou program. Bas to da mi je mozak vise na pasu sto se toga tice da zatrudnimo i aj bok jedno da rodim brate eto samo jedno bit cu sretna samo da vise ovo prolazit ne moram. 
    Ne znam jesam se jos i prehladila evo me danas s upalom mjehura sutra moram odnjet urin na mikrobiologiju doktorica bez urina nece nista da propisuje. Jel neko zna kako da prirodno lijecim ? Brusnica cajevi ili tako nesto. Nesto brzo i efikasno. Dala mi u ljekarnoj neki uro express trenutno malo ublazi al nakon sat dva opet ista prica. I najvaznije pitanje upala mjehura i cijeli postupak oko trudnoce sad me i to pati hoce ta upala sta utjecati na ovo sve 😟 kad pomislim da gore nema, ljudi moji 10 mjesta prazno i na vrhu moje ime souu. 

🧔🏻‍♂️36 👩30
    🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
    1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
    6,7,8 mj pauza od ET-a
    ➕29.08 spontana trudnoća

Kawa
    05. Lipanj 2024. 20:17

Eni od dosta cura sam cula da im se od progesterona spavalo, bas od vaginaleta. Ja sam i inace velika spavalica i toga me bas strah kako cu prezivit 🤣 ali ajde tjesis me ti sada , nadam se da i meni nece bit nista.
    Doram ako sam dobro zapamtila cure su preporucivale d manozu za mjehur, ali provjeri jesam li tocno to povezala. Nadam se da ce ti proc upala sto prije 😘

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

• eni233
    05. Lipanj 2024. 22:11

Kawa

Eni od dosta cura sam cula da im se od progesterona spavalo, bas od vaginaleta. Ja sam i inace velika spavalica i toga me bas strah kako cu prezivit 🤣 ali ajde tjesis me ti sada , nadam se da i meni nece bit nista.
    Doramako sam dobro zapamtila cure su preporucivale d manozu za mjehur, ali provjeri jesam li tocno to povezala. Nadam se da ce ti proc upala sto prije 😘

Ma ja za sad nemam tih nuspojava , mozda jer uzimam
    Duphaston, evo neznam .. ali ja nisam baš spavalica , ustajem rano a idem spavati kasno pa neznam .. jedino možda ako se dugoročno uzimaju ondA ali  evo javit ću ako bude mi se počelo spavati 🤣🤣🤣  i ako budem primjetila šta 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    👨35
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Xoxo23
    06. Lipanj 2024. 06:52

Kawa

Doramako sam dobro zapamtila cure su preporucivale d manozu za mjehur, ali provjeri jesam li tocno to povezala. Nadam se da ce ti proc upala sto prije 😘

Meni ti je tako od Utrogestana bilo prosli misec.. 🤣 al samo prva dva tri dana .. ostale nista. Valjda dok se tilo navikne na njega zato mi je moja G rekla prije spavanja da stavljam. Od Duphastona mi nikad nista nije bilo ali to nisu iste  vrste progesterona. 

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

Deja14
    06. Lipanj 2024. 07:02

Hejj, imam jedno pitanje nije mozda bas vezano za ovu temu, ali nisam znala gde pisati a da ne budem pogresno shvacena, i ne znam da li sam jedina koja se ovako osjeca.
    Pokusavamo godinu ipo dana bezuspesno, najbolje frendice to sve znaju i kroz sta prolazim...Njih dve ne planiraju trudnocu nit rade na tome, tako su bile rekle
    Juce navecer mi je ista ta frendica saopstila da je trudna i da je ostala trudna posle dva ciklusa , naravno presrecna sam bila zbog nje, ali posle mi je bilo tesko i nekakva ljutnja , razocaranje, sto su svi oko mene trudni a ja ne
    Samo sam se htela zavuci u sobu plakati i nista ne raditi, krivo mi je jako sto imam ovakva osjecanja a najbolja frendica mi je u pitanju.
    Zar sam toliko losa osoba😔

👩24
    Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
    🧔‍♂️ 28
    14.06. Spermiogram
    Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
    12.09. Spermiogram jos losiji
    11.03 normospermia🧔‍♂️
    👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom.
    20.05.2025. ➕️
    Baby girl🩷🌸🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI