Hejj, imam jedno pitanje nije mozda bas vezano za ovu temu, ali nisam znala gde pisati a da ne budem pogresno shvacena, i ne znam da li sam jedina koja se ovako osjeca.
Pokusavamo godinu ipo dana bezuspesno, najbolje frendice to sve znaju i kroz sta prolazim…Njih dve ne planiraju trudnocu nit rade na tome, tako su bile rekle
Juce navecer mi je ista ta frendica saopstila da je trudna i da je ostala trudna posle dva ciklusa , naravno presrecna sam bila zbog nje, ali posle mi je bilo tesko i nekakva ljutnja , razocaranje, sto su svi oko mene trudni a ja ne
Samo sam se htela zavuci u sobu plakati i nista ne raditi, krivo mi je jako sto imam ovakva osjecanja a najbolja frendica mi je u pitanju.
Zar sam toliko losa osoba😔
Nisi loša osoba , težak je put neplodnosti i nekad se ljutimo na sami na sebe i to nema veze s drugim
Osobama. I naravno da se veslis radi drugih ali onda si ljuta na samu sebe jer se osjećas kao promašaj 😏😏🥴 al nemoj se obeshrabiti doći će tvoje vrijeme , znam da je najgore to slušati ali znam da će doći jer dok se trudiš za nešto nema šanse da ne dobiješ za to nagradu možda
Malp kasnije nego drugi ali hoćes sigurno . Mi smo tu uvijek ako nešto trebaš i glavuu goree i vjeruj u to da ćeš jednom biti majka i sve mi tu ❤️❤️😘😘😘

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
eni, xoxo, a moguce da je to jer ja uzimam cyclogest , ali ja ga moram 2x dnevno pa stavim ujutro i prije spavanja..
xoxo ides li na folikulometrije ?
deja ako te tjesi oko mene su doslovno sve prijateljice trudne ali sve, jedino sogoricu jos cekam, normalno je da im malo zavidis to je sve normalno, ali jednostavno se moramo pomiriti da nama nekima treba malo vise vremena.. kad su nam sad prosli tjedan prijatelji objavili da cekaju bebu mene je M odmah doma stao tjesiti da ce doci i nase vrijeme, da cemo napravit sve sto treba da dodemo do bebe itd.. uglavnom puno se na njega oslanjam za utjehu. zvuci ruzno ali i izbjegavam prijateljice koje su trudne i koje ne znaju za drugu temu osim trudnoće.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Pozdrav svima od jedne mame djevojcice od 20mjeseci. Imam PCOS i prvu trudnocu sam ostvarila nakon godinu dana pokusavanja.
Sada sam lagano u planiranju druge trudnoce i hvatanju ovulacije :) danas 3. Dan ciklusa, pa uskoro krecem.
Ima li mama koje su ostvarile drugu trudnocu uz policisticne jajnike i koliko vam je trebalo da ponovo zatrudnite?
Sretno svima drage zene, da ovo bude nas mjesec ❤️
👩🏼 31
PCOS
Mama curice od 20 mjeseci 👧🏻
06/2024 u nove pokušaje za bebu br 2👶
Ja imam mikrocisticne jajnike.
Isto sad pocinjemo radit na bebi, a jedno dijete imamo(prije toga bila jedna neuspijesna).
Prvi put sam cuklus popravila vrkutom i femisanom tako da i sad to uzimam..
Ja imam snizen progesteron(i u prvoj trudnoci sam krvarila cak uz terapiju), pa me strah sad kako sto ako i kad se primi. Jesi ti imala krvarenja u prvoj?
Hejj, imam jedno pitanje nije mozda bas vezano za ovu temu, ali nisam znala gde pisati a da ne budem pogresno shvacena, i ne znam da li sam jedina koja se ovako osjeca.
Pokusavamo godinu ipo dana bezuspesno, najbolje frendice to sve znaju i kroz sta prolazim…Njih dve ne planiraju trudnocu nit rade na tome, tako su bile rekle
Juce navecer mi je ista ta frendica saopstila da je trudna i da je ostala trudna posle dva ciklusa , naravno presrecna sam bila zbog nje, ali posle mi je bilo tesko i nekakva ljutnja , razocaranje, sto su svi oko mene trudni a ja ne
Samo sam se htela zavuci u sobu plakati i nista ne raditi, krivo mi je jako sto imam ovakva osjecanja a najbolja frendica mi je u pitanju.
Zar sam toliko losa osoba😔
Nisi loša osoba , težak je put neplodnosti i nekad se ljutimo na sami na sebe i to nema veze s drugim
Osobama. I naravno da se veslis radi drugih ali onda si ljuta na samu sebe jer se osjećas kao promašaj 😏😏🥴 al nemoj se obeshrabiti doći će tvoje vrijeme , znam da je najgore to slušati ali znam da će doći jer dok se trudiš za nešto nema šanse da ne dobiješ za to nagradu možda
Malp kasnije nego drugi ali hoćes sigurno . Mi smo tu uvijek ako nešto trebaš i glavuu goree i vjeruj u to da ćeš jednom biti majka i sve mi tu ❤️❤️😘😘😘
Hvala ti puno, sad mi je lakse, vec sam pocela da ludim od tog odvratnog osjecaja, kao da nisam ja...
Drago mi je kada cujem da jos neko prozivljava slicne osjecaje u vezi toga
Valjda ce proci s vremenom❤️❤️❤️

👩24
Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
12.09. Spermiogram jos losiji
11.03 normospermia🧔♂️
👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom.
20.05.2025. ➕️
Baby girl🩷🌸🎀
Ja imam mikrocisticne jajnike.
Isto sad pocinjemo radit na bebi, a jedno dijete imamo(prije toga bila jedna neuspijesna).
Prvi put sam cuklus popravila vrkutom i femisanom tako da i sad to uzimam..
Ja imam snizen progesteron(i u prvoj trudnoci sam krvarila cak uz terapiju), pa me strah sad kako sto ako i kad se primi. Jesi ti imala krvarenja u prvoj?
Krvarila sam u prvoj trudnoci na pocetku, uzrok je bio hematom. Koristila sam utrogestan sigurno prva 3 mjeseca.
Ja sam par mjeseci prije nego sam zatrudnila koristila Gynositol jer je on dobar za regulaciju policisticnih jajnika. Nadam se da mi ovaj put neće trebati bas toliko dugo da opet zatrudnim.
👩🏼 31
PCOS
Mama curice od 20 mjeseci 👧🏻
06/2024 u nove pokušaje za bebu br 2👶
Sretno! Ja isto se jako nadam tomu uskoro! Nadam se da se tipkamo na forumu sa sretnim vjestima😬
kawa daaa sutra idem na prvu bit ce mi 9dc 😁
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Danas oko 2 sata lh test pozitivann
Veceras oko 9 skoro da se i ne vidi crtica
Jucer test negativan
Zanima me sta to znaci prvi put sam pocela koristiti trakice
Danas oko 2 sata lh test pozitivann
Veceras oko 9 skoro da se i ne vidi crtica
Jucer test negativan
Zanima me sta to znaci prvi put sam pocela koristiti trakice
Znaci da da ovuliraš uskoro , dal danas ili sutra, to ovisi tako daa na posao , pokrivajte, danas , sutra i prekosutra obaveznoooo i sretnoooo ❤️💪

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji