Pozdrav drage zene,
za vas koje se redovito testirate - pokazuje li vam se uvijek (tijekom cijelog cilklusa) crtica na testu ili nekad bude bez nje?
Hvala 🧡
Baby P 03/21 💙
Pozdrav drage zene,
za vas koje se redovito testirate - pokazuje li vam se uvijek (tijekom cijelog cilklusa) crtica na testu ili nekad bude bez nje?
Hvala 🧡
Meni je tokom cijelog ciklusa makar svijetla neka .. ali ja imam PCOS pa možda neka cura koja nema da ti odg 😁
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Pozdrav damice, molim vas za mišljenje. Radim clearblue digitalni test za ovulaciju i stavljam sliku sa rezultatima. Svaki dan je pokazao smajlića..da li je jucer bio ‘peak’ bez obzira sto i danas pokazuje smajlića? Da li
Draga Marchy , neznam dali inače imaš redovite Ovulacije i cikluse i dali si sigurna da ovuliras . Ali te trakice clear Blue nisu pouzdane , meni su bacale smajlić a Ovulacija ni blizu … često bacaju krive rezultate a nisu ni jeftini . Po meni bolje da kupiš trakice za ovulaciju puno su pouzdanije i jeftinije i dobis ih 40 LH plus 10 testica za trudnoću . Nadam se da sam ti pomogla , ali svjedno pokrivaj za svaki slučaj da ne propustiš ovulaciju .
Evo link za trakice - https://gravida.hr/proizvod/test-trakice-za-ovulaciju-i-trudnocu-femometer-40lh-10hcg/
.
.
Po meni za svaku curu na ovom forumu koja duže vrijeme pokušava ostati trudna bi bilo dobro da ako je u mogućnosti da se par ciklusa radi folikulometriju plus trakice da koristite i tako ćete sa sigurnošću znati koliko poslje peaka vam puca folikul , i tako ćete onda najbolje znati i nećete propustiti ovulaciju . Jer ovako samo pretpostavljamo a ništa zapravo sa sigurnošću neznamo .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
Mariposai Freyaacestitammmmmm 😍😍😍
.
Stare curke Lunolina Eni Xoxo Bebolina uvijek cekam da ugledam i vaš plusic 🤞🏽🩷
I naravno svim ostalim curama u sretnooo 🤩🥰
Hvala ❤️❤️❤️❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
Pozdrav drage zene,
Hvala 🧡
Ona glavna uvijek bila a druga se pokazala 2.dan nakon M jer ja sam testirat krenula odmah 1.dan nakon M. Kasnije je ova druga bila jako svijetla pa svaki dan tamnija, ali uvijek je bila prikazana.
16.03.2024. +
11.04.2024. ♥️
25.04.2024. 22 mm
13.05.2024. 52 mm
17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
15.07.2024. 391 gram 🌞
26.08.2024. 1100 g 🌞
27.09.2024. 1800 g 🌞
14.10.2024. 2100 g 🌞
08.11.2024. 2775 g ☀️
Termin 27.11.2024.
Curka jesi dobila kakvu terapiju za one faktore trombofilije ?
Ne.. preljuta sam radi toga.. dr. na transf je rekla da jedan dio toga ima vecina zena, a drugi dio da nije visokorizican.
Trazila sam drugo misljenje privatno, receno mi je da samo “pratim”, i da sam mlada. Ne znam evo sto reci? Moja gin je potvrdila rijeci doktorice na transfuziji, odnosno slozila se s njenim misljenjem. I dalje me sve to plasi, svakako cu traziti barem nesto “blaze” kada ostanem trudna opet..
trebala bih dobit za koji dan, danas evo me na valove i neki grcevi krenu, ali sve to prepisujem M.. ne zelim se previse nadati iako drzim fige da se cim prije dogodi i bude okej
*rani spontani- 01.24
Pozdrav drage zene,
Hvala 🧡
Meni u 99% slucajeva bude bar nekakva linija, skroz svijetla ili tamnija
*rani spontani- 01.24
Pozdrav damice, molim vas za mišljenje. Radim clearblue digitalni test za ovulaciju i stavljam sliku sa rezultatima. Svaki dan je pokazao smajlića..da li je jucer bio ‘peak’ bez obzira sto i danas pokazuje smajlića? Da li to znaći da je poželjno danas i sutra također imati odnose?
https://ibb.co/qdS1gPv
Mislim da ti je peak bio ovaj 11.3 crtice mi izgledaju jednako jake a ova od danas je malko svijetlija..
U akciju svakako jos je to jaka linija!!✌🏻🙌🏼
Hvala🫶🏻 vrijedi pokusati☺️
🙎🏼♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot
🙎🏻♂️ 35god
Pozdrav damice, molim vas za mišljenje. Radim clearblue digitalni test za ovulaciju i stavljam sliku sa rezultatima. Svaki dan je pokazao smajlića..da li je jucer bio ‘peak’ bez obzira sto i danas pokazuje smajlića? Da li
Draga Marchy , neznam dali inače imaš redovite Ovulacije i cikluse i dali si sigurna da ovuliras . Ali te trakice clear Blue nisu pouzdane , meni su bacale smajlić a Ovulacija ni blizu … često bacaju krive rezultate a nisu ni jeftini . Po meni bolje da kupiš trakice za ovulaciju puno su pouzdanije i jeftinije i dobis ih 40 LH plus 10 testica za trudnoću . Nadam se da sam ti pomogla , ali svjedno pokrivaj za svaki slučaj da ne propustiš ovulaciju .
Evo link za trakice -https://gravida.hr/proizvod/test-trakice-za-ovulaciju-i-trudnocu-femometer-40lh-10hcg/
.
.
Po meni za svaku curu na ovom forumu koja duže vrijeme pokušava ostati trudna bi bilo dobro da ako je u mogućnosti da se par ciklusa radi folikulometriju plus trakice da koristite i tako ćete sa sigurnošću znati koliko poslje peaka vam puca folikul , i tako ćete onda najbolje znati i nećete propustiti ovulaciju . Jer ovako samo pretpostavljamo a ništa zapravo sa sigurnošću neznamo .
Razumijem, sve sto ste napisali ima smisla i puno hvala na savjetu❤️ imam 35god, dva spontana iza sebe u prosloj godini, poremeceni ciklus, AMH skoro pa ispod razine ocitavanja. U nekoliko navrata sam isla na folikulometriju na Sv.Duhu i kako u to vrijeme uopce nisam imala ciklus nista se nije ni događalo Sad kada mi se ciklus kolko-tolko vratio pokušavam sama sa trakicama uhvatiti ovulaciju iako da, u pravu ste, trebala bi ponovo krenuti na folikulometriju pa da vidimo pravo stanje.
Psihicki me jako iscrpljivalo i ‘spustalo’ izlaziti iz bolnice sa folikulometrije sa losom perspektivom pa sam nekako to pocela izbjegavati..samo me u bed bacalo😔
🙎🏼♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot
🙎🏻♂️ 35god
Evo link za trakice -https://gravida.hr/proizvod/test-trakice-za-ovulaciju-i-trudnocu-femometer-40lh-10hcg/
.
.
Razumijem, sve sto ste napisali ima smisla i puno hvala na savjetu❤️imam 35god, dva s
Mi te tu najbolje razumijemo .. ja neznam kako je biti trudan nikad nisam ugledala plus evo borimo se već neko vrijeme, niti znam osjećaj spontanog ali sigurno je jako teško i nemogu niti zamisliti tu bol … ali ima puno cura koje su prošle kroz isto ali na kraju ugledale plus .. tako da nemoj gubiti nadu i glavu gore i sigurno ćeš i ti kad tad imati svoje čudo ❤️ ..
.
.
znam da je teško ponekad izaći iz ambulante sa lošim vijestima , ali vjeruj da je puno puno lakše kad znaš što se dešava tamo dolje nego da se nadaš i svaki mjesec opet razočaraš . Probaj opet ići na folikulomterije i samo hrabo, možda će situacija biti bolja sad kad imate ciklus 😘
❤️❤️❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia