Cure nemojte biti tuzne, sve se desava sa nekim odredjenim razlogom… Psiha i sve utice na to … Desit ce se, ja vjerujem da cete se sve ostvariti kao majke i ja vam to zelim od srca.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Freya ima kakvih novosti?🙈
Lunolina vjerujem da ce izaci pozitivan ishod, drzim ti palceve i sve ce biti dobro🫶🏻
Eni izdahni, udahni, isplaci, ma uradi sve da ti bude lakse, dodju dani kad smo slabi i ranjivi sto je sasvim normalno, ljudi smo, izbaci to iz sebe da ti bude lakse🤍
Grlim vas curke, hrabrice i velike jacine🤗
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Freya ima kakvih novosti?🙈
Lunolinavjerujem da ce izaci pozitivan ishod, drzim ti palceve i sve ce biti dobro🫶🏻
Eni izdahni, udahni, isplaci, ma uradi sve da ti bude lakse, dodju dani kad smo slabi i ranjivi sto je sasvim normalno, ljudi smo, izbaci to iz sebe da ti bude lakse🤍
Grlim vas curke, hrabrice i velike jacine🤗
Hvala ti ivikaaa❤️❤️❤️❤️❤️ ma isplakala sam
Dušu danas i sad sam mrvicu bolje ..
.
.
hvala mariposa i svim drugim curama na toplim rjecima i podršci puno znaci
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
Evo da vam javim da mene od jučer skroz do sad maternica uzasno boli. Ne znam što bi mislila, jučerašnji bolovi su možda ovulacijski zbog pucanja folikula, ali da traje dva dana ta bol me čudi, a ginicke mi nema do srijede..
Evo da vam javim da mene od jučer skroz do sad maternica uzasno boli. Ne znam što bi mislila, jučerašnji bolovi su možda ovulacijski zbog pucanja folikula, ali da traje dva dana ta bol me čudi, a ginicke mi nema do srijede..
Mene znaju jajnici boliti danima redovno, par dana prije i par dana poslije O.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ja sam danas radila folikulometriju, prva nije uspjela bila je biohemijska trudnoca.
Danas 7 dan ciklusa desno jedan folikolul 9mm, lijevo vise folikula do 7mm.
Idem opet srijeda i petak … Valjda ovaj put uspije… 😏
Cure ja pijem femibion 1 i aspirin 100 pred spavanje.
Malo mi je bilo cudno zasto aspirin 100 🤷🏼♀️ …
Doktor mi kaze da je to da ojaca ovulaciju i jajnike…
Citala sam na internetu i aspirin 100 stiti od pobacaja prije i u toku trudnoce.Pa eto konsultujte se sa ginekologom pa pokusajte i vi piti… 🥰
Evo ja napravila test od 25mIU/mL 12.dan nakon inseminacije i ne znam šta da mislim. Očitan je u roku od 2min kako piše na testu. Nisam uspjela naći onaj rozi test za kupit kao kod nas pa se bojim da je evaporacijska.
https://ibb.co/86Cq9vZ
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Mariaposa1510 to je pozitivno!! Čestitaaaam 🥳🥳🥳
Ajme ne mogu vjerovati baš mi je drago...ja stalno sve čitam samo se slabo javljam
👩31 👨35
Pokušavamo 06/2023
Mariaposa1510 to je pozitivno!! Čestitaaaam 🥳🥳🥳
Ajme ne mogu vjerovati baš mi je drago...ja stalno sve čitam samo se slabo javljam
👩31 👨35
Pokušavamo 06/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji