Evo ja napravila test od 25mIU/mL 12.dan nakon inseminacije i ne znam šta da mislim. Očitan je u roku od 2min kako piše na testu. Nisam uspjela naći onaj rozi test za kupit kao kod nas pa se bojim da je evaporacijska.
https://ibb.co/86Cq9vZ
Mislim da je ovo pozitivno! Cestitaaaaam!!! Imas kakve simptome?
Koliko ste spermica imali kad ste radili inseminaciju?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Evo ja napravila test od 25mIU/mL 12.dan nakon inseminacije i ne znam šta da mislim. Očitan je u roku od 2min kako piše na testu. Nisam uspjela naći onaj rozi test za kupit kao kod nas pa se bojim da je evaporacijska.
Ma pozitvno je 100 posto , čestitkeeeeee😘❤️❤️❤️ predivno kako su se naredali pozitvni Testici 🙏🥰
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
Joj cure drage, ja sam tako pesimistična 🤷🏻♀️ sama sebe uvjeravam da je to evaporacijska, da je lažno pozitivno, da nema šanse da sam trudna, da bi bila jača linija da sam trudna. Ovo je još slikano pod svjetlom pa se jače vidi, ovako kad gledaš, moraš se baš zagledati dobro da vidiš drugu crtu. 😁
Hvala vam na podršci ❤️ Budem ponavljala testove idućih dana 😁
Ja nemam nikakve simptome, apsolutno ništa, grudi me malo bole kao i svaki put pred mengu. Evo čak mi je jutros i bazalna u padu pa mi je to još jači dokaz da je ovo nešto krivo na testu.
Ne znam koliko smo imali spermića na inseminaciji, nisam pitala, a biologica mi nije rekla 😔 Tak kad sam bila izašla iz bolnice sam se sjetila da nisam dobila tu informaciju, ali valjda sam bila pod malom tremom pa sam zaboravila pitat.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Mariposa, ovo je pozitivno, cestitam 🙏🤞🥰
Freya, kakvo je stanje sa betom? 🤞
👩🏻 29 👨🏻 30
21.12. ZM
16.01. ➕
26.09. TP
15.02. 13mm, imamo otkucaje ❤
25.04. 💙
17.07. iduci pregled
Joj cure drage, ja sam tako pesimistična 🤷🏻♀️ sama sebe uvjeravam da je to evaporacijska, da je lažno pozitivno, da nema šanse da sam trudna, da bi bila jača linija da sam trudna. Ovo je još slikano pod svjetlom pa se jače vidi, ovako kad gledaš, moraš se baš zagledati dobro da vidiš drugu crtu. 😁
Ja nemam nikakve simptome, apsolutno ništa, grudi me malo bole kao i svaki put pred mengu. Evo čak mi je jutros i bazalna u padu pa mi je to još jači dokaz da je ovo nešto krivo na testu.
Ne znam koliko smo imali spermića na inseminaciji, nisam pitala, a biologica mi nije rekla 😔 Tak kad sam bila izašla iz bolnice sam se sjetila da nisam dobila tu informaciju, ali valjda sam bila pod malom tremom pa sam zaboravila pitat.
Ma pozitvno je ovo .. i bas se vidi crta deblja . One lažne su tanke . A i tek je 12 dpo za par dana će to biti prava crta ❤️❤️❤️🥰🥰🥰 jako mi drago zbog tebe i to mi uljeva malo nade da i nama uspije inseminacija iz prve 🤞🤞🥰😘
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
9.6.2025- ET
Ma pozitvno je ovo .. i bas se vidi crta deblja . One lažne su tanke . A i tek je 12 dpo za par dana će to biti prava crta ❤️❤️❤️🥰🥰🥰 jako mi drago zbog tebe i to mi uljeva malo nade da i nama uspije inseminacija iz prve 🤞🤞🥰😘
Ja sam dobila štopericu na 8.dc navečer kad mi je folikul bio 19mm ako se dobro sjećam. Na 10.dc ujutro smo imali inseminaciju i doktor je savjetovao da imamo još odnos navečer taj dan i iduće jutro. Mi smo imali odnos tu večer samo, iduće jutro nismo. Nisam se susdržavala od alkohola (iako ne pijem baš, ali baš se tih dana bila zaredala neka druženja), ali sam prestala vježat - prioriteti 😂😂
Znam da je rijetkost da inseminacija uspije, ali netko mora biti dio i pozitivne statistike tako da se uvijek treba nadati! ❤️
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
mariposa1510 cestitam i drago mi je sto ste dio poztivine statistike inseminacije❤️
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Ja sam dobila štopericu na 8.dc navečer kad mi je folikul bio 19mm ako se dobro sjećam. Na 10.dc ujutro smo imali inseminaciju i doktor je savjetovao da imamo još odnos navečer taj dan i iduće jutro. Mi smo imali odnos tu večer samo, iduće jutro nismo. Nisam se susdržavala od alkohola (iako ne pijem baš, ali baš se tih dana bila zaredala neka druženja), ali sam prestala vježat - prioriteti 😂😂
Znam da je rijetkost da inseminacija uspije, ali netko mora biti dio i pozitivne statistike tako da se uvijek treba nadati! ❤️
Eto možda ti je baš to opuštanje dobro došlo i urodilo plodom ❤️🥰🥰 predivno i super
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
9.6.2025- ET
Ma kakva evaproaciska ovo je crta i pol...cestitan ti...🥰🥰🥰samo neka tamni
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji