Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunolina
    11. Ožujak 2024. 10:22

Cure, hvala vam🥰
    Moram priznati da bas imam tremu, samo da mi doktorica kaze da je sve ok pa cu odahnuti.
    .
    Freya super sto ides vaditi betu, ako bude pozitivna (a bit ce❤️) svakako ponovi opet u srijedu.
    .
    Leona sve ovisi na koliko ti obicno pucaju folikuli. Meni kad je folikul na 18mm, znam da mi je O za 6 dana. Uvijek je tako. Ali dobro je Mare rekla, spermici ti zive 5 dana tako da nemas straha ☺️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• eni233
    11. Ožujak 2024. 10:25

leona93

eni233

leona93

Pozdrav drage žene,
    Ovaj ciklus sam bila na klomifenima i ustanovljeno je da odlično reagiram na njih (jedan vodeći folikul na desnom jajniku 20mm, 17mm i jos dva manja, a na lijevom 17mm, 16mm i jos jedan manji).
    E sad, g je rekla da krenemo s odnosima tek za dva dana, ali nisam je poslušala već smo krenuli odmah u akciju (nisam htjela riskirati)
    Pokrili smo sve dane osim jučer jer sam imala strašno jake bolove da nisam mogla izdržat nikakv keks s dragim, danas me također jako boli.
    Zanima me, dal je ova bol pokazatelj trenutne ovulacije (nadam se da nije jer smo je ponovo onda sj*****) ili je to simptom ovulacije koja je prošla? Znam da nemate čarobnu kuglu kojom ćete mi odgovoriti na pitanje, ali me zanima jel imala koja sličnih iskustva (jaka bol nakon ovulacije)
    Radujem seeee odgovorima…

Ja mislim da vam je tad bila ovulacija kad vas je bolelo . Jer ja sam isto bila na klimofenu i imala sam jaku tupu bol na desnom jajniku i i jake grčeve to je bilo na dan pucanja folikula . A poslje sam imala na 9/10dpo isto takvu tupu bol na desnoj Strani .. tak da neznam kaj je točno bilo to , dali se tijelo borilo da se oplodi ili ne nemam pojma i sad čekam Menstruaciju i nadam se da je neću dobiti , makar u dubini znam da opet hoću nažalost 😭😭😭

Držim nam fige, da ovaj mjesec bude s plusićem!!
    Treba pozitivno razmišljati uvijek, iako je to nekad jako teško

Ma ja sam izgubila svaku nadu , mi pokušavamo od 8/2022, a baš da smo pratili od 11/2022 , tako da ako se nije do tad primilo zašto bi baš ovaj mjesec .. a bili smo na svim mogućim pretragama i ništa . I isto mi je gink prepisao klimofen da probudi jajnike jer ja ovulacije inače imam redovito . I sad ako dobijem još jedan mjesec ćemo probati i ako ne onda inseminacija ali bez stimulacije nego sve prirodno . Al evo ja na klimofenu sam dobila samo jedan folikul Al na desnom jajniku ovaj put , jer inače su mi ovulacije  na lijevom 95 posto slučajeva . 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET

• leona93
    11. Ožujak 2024. 11:01

Razumijem te u potpunosti.
    Moja dobra prijateljica je pokušavala 5 godina i ništa, ali ona nije htjela ići na nikakve pretrage nego kako ona kaže " šta Bog da" i eto je sad s troje djece.
    Mislim da mi koje imamo jako veliku želju za majčinstvom nas svemir prcne malo, dok one koje ne žele eto ostanu samo tako.
    Ja sam odlučila biti pozitivna i šaljem vam svima dobre vibre

• eni233
    11. Ožujak 2024. 11:08

leona93

Razumijem te u potpunosti.
    Moja dobra prijateljica je pokušavala 5 godina i ništa, ali ona nije htjela ići na nikakve pretrage nego kako ona kaže " šta Bog da" i eto je sad s troje djece.
    Mislim da mi koje imamo jako veliku želju za majčinstvom nas svemir prcne malo, dok one koje ne žele eto ostanu samo tako.
    Ja sam odlučila biti pozitivna i šaljem vam svima dobre vibre

Hvala Leona ❤️  i ja tebi držim 🤞🤞 da bude plus od srcaaa a realno imaš velike šanse jer si imala dosta folikula ❤️❤️❤️❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    9.6.2025- ET

Lunolina
    11. Ožujak 2024. 11:35

Eni, drzim palceve da te svejedno plus iznenadi🥰
    .
    Evo i mene. O jos nije bila - ne kuzim kako meni od stoperice ne popucaiju folikuli, proslo je 38 sati.
    Uglavnom, spermiogram nam nije bas bajan i izvukli su samo 5 milijuna pokretnih. A to je samo zato sto je on bas morao ici van prije mjesec dana i naravno da je pobrao virozu i tjedan dana je umirao. Kad sam mu govorila da pije suplemente - ma neee, ne treba to njemu. Bas sam sad i ljuta i tuzna. Kao da se meni da biti doma i paziti da se ne razbolim. Ja bih isto otisla van i napila se kao guzica.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

wildflower
    11. Ožujak 2024. 11:44

Lunolina

.
    Evo i mene. O jos nije bila - ne kuzim kako meni od stoperice ne popucaiju folikuli, proslo je 38 sati.
    Uglavnom, spermiogram nam nije bas bajan i izvukli su samo 5 milijuna pokretnih. A to je samo zato sto je on bas morao ici van prije mjesec dana i naravno da je pobrao virozu i tjedan dana je umirao. Kad sam mu govorila da pije suplemente - ma neee, ne treba to njemu. Bas sam sad i ljuta i tuzna. Kao da se meni da biti doma i paziti da se ne razbolim. Ja bih isto otisla van i napila se kao guzica.

Ej draga, sa stopericom popucaju negdje od 24 do 48 sati, Ali ja bi rekla sigurno da se moze uzeti i neki odstupanje od 10-20%. Tako da ne brini, popucat ce svaki cas.
    I za spermiogram ne brini, oni su sada uzeli one najbolje.... I kad pogledas samo je jedan dovoljan.. Na tvoje 3 stanice ovaj put, tako da imate ooogromne sanse...
    Drzim fige da bude plusic🍀🍀
    .
    Za M te kuzim totalno.... Jer i ja svom pokusavam isto objasniti da reducira alkohol, junk food i slicno... Ali nisu oni ko mi.. Mi kad nesto zacrtamo tako i bude.. Odreknemo se svega lijepoga i ugodnoga za korist necega veceg i boljeg..
    Muski nisu takvi... Oni nekako idu iz dana u dan i kao bit ce sve ok, ne znaci toliko prehrana, alkohol i nespavanje ko sto ti mislis.. Nekad mi se cak cine dosta neozbiljni i djetinjasti naspram nas zena.
    Ali sam shvatila da nekada mogu utjecati na to, u smislu nekad ce me poslusat, nekad ne mogu. Ne mogu se jos i s tim boriti. A kakve koristi sad od svadanja i prigovaranja "sta bi bilo kad bi bilo"...
    Nkeako se probaj smiriti, i ne misliti na to. Sto je tu je sad.
    Vjeruj u najbolje. Uzela si GO ovaj put. Odmaraj, uzivaj, cini za sebe stvari koje inace ne stignes.
    Bit ce to sve dobro❤️

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• eni233
    11. Ožujak 2024. 12:02

Lunolina

.

Ma neće , već su me počeli menga bolovi 😭 i znam da ću dobiti . Ali hvala što me tjesis ❤️❤️🥰🥰
    .
    .
    Još stigne pucati ne brini hoće 🙏❤️ i imaš dosta velike šanse s obzirom na 3 folikula 🥰😘
    .
    .
    A kaj se tiče muza evo moj ne pije , trenira i sve je super a opet se ništa ne dešava .. dođe mi da se bas napijemo pa možda bi na i uspjelo 😭😭😭😭 evo više nisam pametna baš me uhavtila  neka negativa ovaj mjesec i neka ljutnja na sebe najviše na sebe se ljutim , i dođe mi da da od svega odustanem . A i muški imaju drugi mozak nisu ko mi .. možda bi bolje bilo da smo ko oni flegma 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    9.6.2025- ET

• mariposa1510
    11. Ožujak 2024. 15:40

Hej žene drage, ja vas pratim ali ne sudjelujem previše, sad mi je period kad mi je malo preko glave ovog pokušavanja  🤷🏻‍♀️
    Freya, ovo je pozitivno, vjerojatno si imala malo kasniju implantaciju, zato je slabija crtica, svakako odi na betu ako imaš priliku u ako će te barem malo umiriti ❤️
    eni, ništa nije gotovo dok menga ne dođe, mnoge tu su imale iste simptome kao i pred mengu, znaš i sama. Ja ti želim da ne dođe i da nam se javiš s pozitivnim testom u srijedu ❤️
    Lunolina, nemoj biti tužna, imate super šanse s obzirom na broj tvojih zrelih folikula. Znam da svi želimo da sve bude optimalno, a možda nas zapravo to i koči. Budi pozitivna! ❤️
    Ja sam danas na 11.danu nakon inseminacije, sutra bih trebala radit betu. Ništa od simptoma nemam pa se ne nadam. Imam zadnja dva jutra dodatan porast u bazalnoj na 36,69 sa 36,55, ali sam na poslovnom putovanju i promijenila sam vremensku zonu pa mislim da je zbog toga. 
    Cure, hrabro! ❤️

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

Martina1931
    11. Ožujak 2024. 15:54

Freya, predobro..vidi se crtica super i po meni i vise nego dovoljno jer ti jos menga nije sluzbeno ni zakasnila. Svakako nema pravila uopce ta visina bete, bitno je da je pravilno uduplana.
    Ja ti cestitam na pozitivnom testu. Lazno pozitivan biti ne moze ❤️🥰

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Xoxo23
    11. Ožujak 2024. 16:18

Kawa evo čekam M da dođe, i kada dođe naručiti će me 8-10 dc pa krećemo 😄🤩 jucer sam popila zadnji Duphaston malo sam skratila jer znam da nema ništa od ovog ciklusa, pa je očekujem kroz dan dva, ali danas sam toliko naduta i imam pritisak doma šta inače nemam tako da mislim da bi mogla i danas doc.. iskreno tila bi da sto prije dođe ali se bojim da ni sljedeći ciklus neće doći do O..  kakvo je stanje kod tebe, ima li simptoma kakvih ? Jesi radila test ? 

Freya lijepo se vidi za 12 dpo, otiđi izvadi betu ako ćeš bit mirnija.. 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.