Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebolina2024
    29. Svibanj 2024. 21:10

Lusylu

Simbalija

Lucy super za plusić, čestitam! Dobronamjerni savjet je da ne radiš više testića, i da strpljivo čekaš pregled u 7tt. Možeš si stvoriti dodatni stres ako odeš ranije pa bude prerano za vidjeti plod i otkucaje, jedino ako budeš imala krvarenje ili neki neuobičajen simptom se javi ranije za pregled.

Pa da svakako ne zelim dodatan stres, zelim i nadam se da ce sve biti dobro. Ali sve mi je skroz nestvarno. Iscitala sam da je sigurnije taj pregled u 7tj da odmah znamo na cemu smo, al virujem da ti je jasno sta mi je u glavi…

Bravo za testiće lijepo tamne. Neka ti bude uredna trudnoća. 🤞🤞
    Ne trebaš više raditi testiće, jer sada više ništa nije u tvojoj moći. Probaj što normalnije živjeti, samo izbjegavaj veće napore i stresove (koliko možeš).
    Sada uživaj u trudnoći i veseli se UZV. U 7.tj ti je taman jer se potvrdi da srce kuca i da je smješteno sve u maternici.
    Piamia dobrodošla na ovu temu. Što se tiče vitamina D možda bi bilo dobro da ga prvo izvadiš pa da vidiš stanje. Dr u MPO priči žele da je negdje oko 100, moj je bio zadnji put 130 pa sam smanjila doze. Ja sam dobivala na recept one ampule od 25000 (D-Vital) i uzimala jednu tjedno, kad mi je bio 130 onda sam pila svaki drugi tjedan po jednu ampulu.
    Dobro je prvo provjeriti stanje pa onda uzimati ako treba jer ako ga je previše u organizmu opet nije dobro.
    Eni 🤞🤞
    Nadam se da si dobro, drži se 😘

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• eni233
    29. Svibanj 2024. 21:17

Bebolina ma nisam baš dobro 😏 i baš sam razočarna u sve to , iskreno kad sam bila tamo se to sve nekako brzo odvijalo i nisam si nešto uzela k srcu . Kad sam dosla doma mi i sve se sleglo mi je došlo do mozga da sam jako loše reagirala na terapiju i možda neće ni ništa biti od svega toga 😭 evo neznam vidjet ćemo u subotu šta će mi reci

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Xoxo23
    29. Svibanj 2024. 22:07

eni233

Bebolinama nisam baš dobro 😏 i baš sam razočarna u sve to , iskreno kad sam bila tamo se to sve nekako brzo odvijalo i nisam si nešto uzela k srcu . Kad sam dosla doma mi i sve se sleglo mi je došlo do mozga da sam jako loše reagirala na terapiju i možda neće ni ništa biti od svega toga 😭 evo neznam vidjet ćemo u subotu šta će mi reci

Zašto misliš da si loše reagirala na terapiju ? Meni za 9dc ovo pari odlično 😮😮😮 

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

• eni233
    29. Svibanj 2024. 22:20

Xoxo23

eni233

Bebolinama nisam baš dobro 😏 i baš sam razočarna u sve to , iskreno kad sam bila tamo se to sve nekako brzo odvijalo i nisam si nešto uzela k srcu . Kad sam dosla doma mi i sve se sleglo mi je došlo do mozga da sam jako loše reagirala na terapiju i možda neće ni ništa biti od svega toga 😭 evo neznam vidjet ćemo u subotu šta će mi reci

Zašto misliš da si loše reagirala na terapiju ? Meni za 9dc ovo pari odlično 😮😮😮

Endometrij mi je pretanak 1,5mm, meni to nikad do sad nije bilo.. ocito je meni lezrozol stanjio endometrij .. išla sam citati iskustva po internetu i puno žena piše da im je stanjio ,a nekima nije .  Sjecam se na klimofenu , 11 dc 8mm, i drugi ciklus na klimofenu 12 dc 7,5 mm.. nema šanse da se meni zadeblja toliko do subote , samo ako se desi neko cudo 😭 neznam 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    👨35
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Bebolina2024
    30. Svibanj 2024. 05:53

eni233

Znam da nisi dobro, uđemo u sve ovo i onda kad ne ide po planu baš bude teško.
    Ovaj put je stvarno težak, ali gledaj to kao da im je probni pa da će sljedeći put biti pametniji.
    Ali možda se i sada endometrij probudi samo pij ciklu i jedi svježi ananas.
    🫂

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Xoxo23
    30. Svibanj 2024. 07:53

eni233

Xoxo23

eni233

Endometrij mi je pretanak 1,5mm, meni to nikad do sad nije bilo.. ocito je meni lezrozol stanjio endometrij .. išla sam citati iskustva po internetu i puno žena piše da im je stanjio ,a nekima nije . Sjecam se na klimofenu , 11 dc 8mm, i drugi ciklus na klimofenu 12 dc 7,5 mm.. nema šanse da se meni zadeblja toliko do subote , samo ako se desi neko cudo 😭 neznam

Nisan to vidila da si bila napisala 😌 pa dobro nikad neznas, meni se prošli put od cikle i ananasa dobro zadeblja .. bas san svaki dan jela ananas i pila ciklu .. mozda se bas čudo i desi 🤍

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

• eni233
    30. Svibanj 2024. 08:01

Hvala Vam cure od srca što me bodrite 😭😭❤️❤️❤️ baš ste divne 😘😘😘🫂🫂 da krenula sam opasno stim , javim u subotu ako mi je to pomoglo ili su tabelte
    Odradile svoje. Nadam se nekom čudu ali evo danas sam vec bolje , pustila sam sve kako bude bude , što je suđeno se bude desilo što nije neće 😏😏 Neću se nervirat bezveze , jer samo sebi štetim

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    👨35
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• Blackie.
    30. Svibanj 2024. 08:37

Bok curke, da se i ja prijavim 😌
    Citam vas povremeno i pratim ali nisam pisala, pojeo me neki stres nevezan uz ovo zadnjih tjedan dana 🫠
    Ja sam 16dc, zasad su lh trakice identicne kao prosli ciklus i po tome bi danas mogao biti peak, a sutra O. Vidjet cemo, danas jos nisam testirala. 

Pratim vas i kad se ne javljam 🥰🥰
    Drzite se i sretno, nadam se novim plusicima uskoro 🤞🤞🤞🤞

• dasii
    30. Svibanj 2024. 09:27

eni233

Hvala Vam cure od srca što me bodrite 😭😭❤️❤️❤️ baš ste divne 😘😘😘🫂🫂 da krenula sam opasno stim , javim u subotu ako mi je to pomoglo ili su tabelte
    Odradile svoje. Nadam se nekom čudu ali evo danas sam vec bolje , pustila sam sve kako bude bude , što je suđeno se bude desilo što nije neće 😏😏 Neću se nervirat bezveze , jer samo sebi štetim

Eni pisale smo neki dan, izgleda da je i kod mene ista stvar sa endometrijem. Folikul je 15 mm a endometrij 0.54 inace je uvijek vise zadebljan odmah sam pitala doktora iako on kaze da se smirim da je rano jer kao tek je 9. dc ali opet znam da sam dolazila na preglede 10 12 dan i bude mi oko 6 7. Tako da ne znam vise sta bi rekla. Pitala sam ga sta ako ni ovaj ciklus nista kao nemojte tako idemo se posvetiti onome sto je. Mislim ja sam skepticna oko svega vise.  znam da ce bit kako mora bit i da ja tu ne mogu nista ali eto. Drzim fige i za tebe i za sebe da se ipak nesto preokrene i da se neko cudo desi i nama. 🫶

🧔🏻‍♂️36 👩30
    🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
    1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
    6,7,8 mj pauza od ET-a
    ➕29.08 spontana trudnoća

• dasii
    30. Svibanj 2024. 09:36

Lunolina

Doram zove se se kao moja seka i bas mi je milo kad vidim da si nesto napisala. Mislim da nije lose probati koji ciklus uz stimulaciju jer ako ces imati 2-3-4 folikulica ipak ce biti veca sansa da ostanes trudna. Svaka oplodnja za sobom nosi svoje probleme i rizike. Daj sansu barem jednom uz stimulaciju pa ako ne ide onda reci da neces vise☺️ lako ti paralelno odes negdje na konzultacije za MPO pa ako ne uspije da odmah imas plan B☺️☺️ drzim palceve da ti B opcija nece ni trebati ❤️

Hahaha bas si me nasmijala,  ♥️ za seku Doru. 
    Danas sam bila folikul se oteo na 15 mm 😂 iako je  9 dc ali endometrij je u klincu 0,54 iako doktor ima nade ja ih vise nemam. Pitala sam ga za dalje kaze da se smirim i da radimo redom. Znam da sam nestrpljiva i da ne ovisi nista o meni i to me pati, jer ja bi da mogu na sve utjecati. u subotu idem ponovo na uzv, danas mi je zadnja tableta letrozola u ovom ciklusu i u subotu stoperica ovitrell samo na takav endometrij zali boze svega. Ali eto. 

🧔🏻‍♂️36 👩30
    🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
    1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
    6,7,8 mj pauza od ET-a
    ➕29.08 spontana trudnoća

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI