Ja sam na letrozolu , evo danas navećer ću popiti zadnju tabletu . Istina one se koriste za lječenje raka dojke ali su se pokazale odličnim za stimuliranje ovulacije i stopom trudnoća i to više nego klimofen .. i puno su bolje ako osoba ima policisticne jajnike ili miome jer samnjuje razinu estrogena pa ciste neće dodatno rasti nego se osušiti .. isto sam ko ti razmišljala i panična sam bila , ali po njima stvarno nemam nikave nuspojave , za sad . I s obzirom da se to troše kratko neće nam nista biti ! I isto tako ne stanjuje endometrij kao klimofen. Jedina mana je da troši folikule . Puno cura koje su bili na letrozolu su imale po 2,3 folikula . Eto , nemoj se bojati sve će biti uredu . A kad ti ja to kažem koja sam usrana od početka cijelog ovog mpo postupka , onda stvarno se nemaš čega ❤️❤️🥰😘 šta god ti treba pitaj me .
Hvala ti puno Eni, ovo mi baš jako znači. Mene sada doktor forsira na prirodne cikluse uz stimulacije lijekovima jer sam kao dva puta ostala trudna prirodno ali eto nije se zavrsilo dobro . Iskreno ne znam vise ja bi sad svakako gledala ako ovo ne uspije krenit u postupke. U cetvrtak idem kod gin pa cemo vidjeti spremam se na ozbiljniji razgovor. Jer mi nema smisla vise ovako bas me muce.
Vidim da ti u 6 mj imas iui pa ti zelim svuu srecu i uspjesnost 🫶💪🏻.
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
6,7,8 mj pauza od ET-a
➕29.08 spontana trudnoća
Pozdrav zene! Pokusavam dovesti ciklus u red da mozemo planirati trudnocu jer trenutno je produljen i nemam izrazenu ovulaciju.
Prvi put sam s vrhutom i femisanom uspjela i zatrudnila ali tek kad sam ciklus dovela u red. Imamo jedno dijete i sad sam spremna podariti mu bracu ili seku.
Imate li neke preporuke osim vrkute i femisana sto dobro utjece na ciklus i plodnost? Mislim da mi je prolaktin malo povisen, bar je uvijek bio.
Lusylu divnoo cestitam 🥰
Cure ja sam zavrsila sa utrogestanom vaginalno, sinoc bio zadnji…
A jucer sam trebala dobiti? Inace nikad mi ne kasni?
Radila sam danas test clear blue i negativan je…
Ako je sada negativan ne vjerujem ni da ce biti 31-0g pozitivan kada mi je doktor rekao da radim test na trudnocu.
Kada obicno bude M nakon koristenja U . Vi ste ipak koristile imate vise iskustva, meni je prvi put … 🤷🏼♀️
Ja sam na letrozolu , evo danas navećer ću popiti zadnju tabletu . Istina one se koriste za lječenje raka dojke ali su se pokazale odličnim za stimuliranje ovulacije i stopom trudnoća i to više nego klimofen .. i puno su bolje ako osoba ima policisticne jajnike ili miome jer samnjuje razinu estrogena pa ciste neće dodatno rasti nego se osušiti .. isto sam ko ti razmišljala i panična sam bila , ali po njima stvarno nemam nikave nuspojave , za sad . I s obzirom da se to troše kratko neće nam nista biti ! I isto tako ne stanjuje endometrij kao klimofen. Jedina mana je da troši folikule . Puno cura koje su bili na letrozolu su imale po 2,3 folikula . Eto , nemoj se bojati sve će biti uredu . A kad ti ja to kažem koja sam usrana od početka cijelog ovog mpo postupka , onda stvarno se nemaš čega ❤️❤️🥰😘 šta god ti treba pitaj me .
Hvala ti puno Eni, ovo mi baš jako znači. Mene sada doktor forsira na prirodne cikluse uz stimulacije lijekovima jer sam kao dva puta ostala trudna prirodno ali eto nije se zavrsilo dobro . Iskreno ne znam vise ja bi sad svakako gledala ako ovo ne uspije krenit u postupke. U cetvrtak idem kod gin pa cemo vidjeti spremam se na ozbiljniji razgovor. Jer mi nema smisla vise ovako bas me muce.
Vidim da ti u 6 mj imas iui pa ti zelim svuu srecu i uspjesnost 🫶💪🏻.
Ja nikad nisam dozivjela plus u neznam kako je to .. al isto su me forsali 3-4 mj da probamo prirodno i jos sam dva mjeseca bila na klimifenu pa se nije ništa dešavalo i sad idemo na IUI , sutra imam prvi ultrazvuk nakon letrozol terapije , pa javim dojmove 🥰🫶🏻..i hvalaaaa 😘

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Mene zanima zasto vam je propisao gim utrogestan?
Da pobosljate ciklus ili?
Rekao mi je za potporu zutog tijela … 2x na dan vaginalno 🤷🏼♀️
Prije trudnoce? Imas redovite cikluse?
Mene muce ti dugi ciklusi i slaba ovulacija
Imam redovne cikluse, nalaze sve moguce sam radila, suprug isto … Na folikulometriju krenula od februara/veljace i tad bila biohemijska, svaki naredni negativan test.
Inace kada sagledam sve oko 3 godine pokusavamo.
Idem privatno i doktor je zaista bas bas za te slucajeve!
Jesi li pila aspirin 100 ikad?
Imam redovne cikluse, nalaze sve moguce sam radila, suprug isto … Na folikulometriju krenula od februara/veljace i tad bila biohemijska, svaki naredni negativan test.
Inace kada sagledam sve oko 3 godine pokusavamo.
Idem privatno i doktor je zaista bas bas za te slucajeve!
Jesi li pila aspirin 100 ikad?
On meni nije potvrdio uopste trudnocu jer nije mogao nista vidjeti ja mislim, dosla sam samo na pregled da vidi da li je bila ovulacija.I tako sam dobila terapiju U i da uradim test 31 i da dodjem na kontrolu.
Jucer sam po kalendaru trebala dobiti i naravno nemam mira uradim test i nije pozitivan 🤣
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji