Žene drage ja nemogu vjerovat sta se upravo dogodilo evo neznam sta da radim tresem se apsolutno i nevirujen sta ja ovo vidim! Nakon 8mjeseci ovo je najvece iznenadenje, ovaj mjesec nisam pratila nista ni trakice ni temperaturu nit sam pila suplemente. Nista. https://ibb.co/vc195bR
Boze hvala ti!
Sutra je dan ocekivane M, jel ovo uredu kako izgleda???
Molim vas recite mi sto sada!!! Ne mogu uopce razmisljat🥹🥹🥹🥹

Ekipa jel netko imao iskustva s tabletama Letrozol? .
Ja sam prošli ciklus dobila ovitrelle injekciju i doktor imao velike nade ali M došla 22.05 i ništa od toga. Danas bila kod doktora kaže ništa idemo probati s ovim Letrozolom i prati folikule. Danas je 6. Dan ciklusa jedan folikul bio oko 9,74 mm dominantniji od drugih.
Malo me strah svih tih tableta i svega posebno sad ovo jer kad sam ukucala na google kad nisam u nesvjest pala za sta su zapravo tablete Letrozol. A u koje se svrhe koriste. 🤔
Ja sam na letrozolu , evo danas navećer ću popiti zadnju tabletu . Istina one se koriste za lječenje raka dojke ali su se pokazale odličnim za stimuliranje ovulacije i stopom trudnoća i to više nego klimofen .. i puno su bolje ako osoba ima policisticne jajnike ili miome jer samnjuje razinu estrogena pa ciste neće dodatno rasti nego se osušiti .. isto sam ko ti razmišljala i panična sam bila , ali po njima stvarno nemam nikave nuspojave , za sad . I s obzirom da se to troše kratko neće nam nista biti ! I isto tako ne stanjuje endometrij kao klimofen. Jedina mana je da troši folikule . Puno cura koje su bili na letrozolu su imale po 2,3 folikula . Eto , nemoj se bojati sve će biti uredu . A kad ti ja to kažem koja sam usrana od početka cijelog ovog mpo postupka , onda stvarno se nemaš čega ❤️❤️🥰😘 šta god ti treba pitaj me .

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Žene drage ja nemogu vjerovat sta se upravo dogodilo evo neznam sta da radim tresem se apsolutno i nevirujen sta ja ovo vidim! Nakon 8mjeseci ovo je najvece iznenadenje, ovaj mjesec nisam pratila nista ni trakice ni temperaturu nit sam pila suplemente. Nista. https://ibb.co/vc195bR
Boze hvala ti!
Jaoooo divnooooo , čestitkeeee ❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Boze hvala ti!
Bravo, čestitam 🥳🎉
Super su ti testići.
Koji ti je dan ciklusa i jel ti već kasni?
Sad možeš za dva dana popratiti da vidiš jel crtica tamni. Možeš se i javiti svom ginekologu da ti da termin za prvi UZV.
Prvi UZV najbolje raditi sa negdje 6 tt, tada se već čuju otkucaji i da potvrdi ginekolog da se embrij smjestio na pravom mjestu.
Sretno 🤞🙏
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Boze hvala ti!
Bravo, čestitam 🥳🎉
Super su ti testići.
Sad možeš za dva dana popratiti da vidiš jel crtica tamni. Možeš se i javiti svom ginekologu da ti da termin za prvi UZV.
Prvi UZV najbolje raditi sa negdje 6 tt, tada se već čuju otkucaji i da potvrdi ginekolog da se embrij smjestio na pravom mjestu.
Sretno 🤞🙏
Eni hvalaa!!🧡
Danas sam 14 dpo, nije ni zakasnila al svakako cu jos iz gusta popiskit jos koji🥹🥹🧡🧡🧡
A osjecaj mi je kao da cu dobit svaki cas.. nazvat cu sutra gin da me naruci.

Boze hvala ti!
čestitam !! 😍😍🥰🥰❤️ izgleda odlično, želim ti lijepu trudnoću ! 😘😘
javi se svojoj ginekologici za prvi pregled, i to je to ☺️☺️
30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
Boze hvala ti!
Bravo, čestitam 🥳🎉
Super su ti testići.
Sretno 🤞🙏
Eni hvalaa!!🧡
Danas sam 14 dpo, nije ni zakasnila al svakako cu jos iz gusta popiskit jos koji🥹🥹🧡🧡🧡
A osjecaj mi je kao da cu dobit svaki cas.. nazvat cu sutra gin da me naruci.
Onda ti popiški još koji za gušt. Neka lijepo tamni🤞🤞
Ovaj osjećaj kao da ćeš dobiti svaki čas je normalan, bez brige.
Sve ti je više manje normalno što god da imaš jedino dr kažu ako dođe do jačeg krvarenja (svježa krv) i jakih bolova da se treba javiti na hitnu.
Ali tebi želim urednu i školsku trudnoću i probaj što manje se stresirati.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Hvala vam svima na savjetima i cestitkama!
Sutra zovem ginekologicu i zakazujem..
Nisam jos svjesna ovoga totalno je cudno, bas ne virujem ja jos u to😬😬
Trebace mi sigurno neko vrime da povirujen!

Lusylu cestitam!😍 neka bude uredna i dosadna trudnoca🥰
Eni tebi je jucer bila prva folikulometrija? Kako je proslo?

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Lusylu cestitam!😍 neka bude uredna i dosadna trudnoca🥰
Eni tebi je jucer bila prva folikulometrija? Kako je proslo?
Neee nije , sutra je 🤣 javim se kako će biti. Iskreno nikakva probadnja ne osjecam pa me malo strah kako će sve to biti možda nisam ni ništa uzgojila 😏😏🥴🥴

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji