Ja pretpostavljam da ce mi dr dati Duphastore ili Proveru da mi se oljusti sluznica ako do O ne dode.
18.3. cu znati vise o svemu :) tada ulazim u protokol za IVF.
Jako sam nestrpljiva, samo o tom razmisljam.
.
Zanimljivo da je za Gynositol jedan gin rekao 1xdnevno, ovaj drugi mi uopce nije niti spominjao mioinozitol, dodatke prehrani i sl, kao da u to je vjeruje :D (dr R iz Repromeda), a endo dr Hreman je rekla da uzimam 2x gynositol.
.
Ja cu mozda nastaviti jednu vrecicu gynositola + Catafertyl.
brzo ce i to proci do 18.03.dotad svakako prati trakice i obavjestavaj nas. koji ce ti to biti DC? koliko dugo inace poslije uzimanja duphastona dode do M ?
Tako je i kod mene, ljekarnica kaze 2 vrecice, ginekolog 1evo ja sam sada na 1, prosli ciklus O bila na 27DC, ovaj na 18DC… vidit cemo iduci uz Klomifen.
xoxo jel tebi temp potvrdila ovulaciju ?
ne znam šta bi ti rekla, prema aplikacijama je ali mi je ova dva dana išla put dole, nije se spustila ispod crte ali mi ovako prošli mjesec nije bilo.. mislim da ništa od ovog ciklusa već ga otpisujem 🤣
hvala na javljanju za catafertyl odmah sam dvi kutije naručila 😊🤣
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
ne znam šta bi ti rekla, prema aplikacijama je ali mi je ova dva dana išla put dole, nije se spustila ispod crte ali mi ovako prošli mjesec nije bilo.. mislim da ništa od ovog ciklusa već ga otpisujem 🤣
jaooo nikako na zelenu granu nama s pcosom i prirodnim ovulacijama cini mi se
vi ste ovaj tjedan na spermio? drzim fige da bude sve okej, javljaj obavezno
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
jaooo nikako na zelenu granu nama s pcosom i prirodnim ovulacijama cini mi se
vi ste ovaj tjedan na spermio? drzim fige da bude sve okej, javljaj obavezno
da 🤣 jesmo ocu čim dobijemo nalaz, neko je reka da to bude brzo .. pa ćemo vidit 🤞🏼
kako ide čeka koji si ti onda danas dpo ?
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
Cure koje koristite Catafertyl već neko vrijeme, kakve ste benefite primijetile? Ja pijem redovno evo već četvrti mjesec i ništa pozitivno ne primjećujem na sebi. Dapače, ciklus mi se skratio s 28 dana na 24-26, inače nisam imala plodne sluzi, nemam ju ni sada. Evo ne znam je li samo kod mene problem...
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
wildflower wooow ovo je bas dobar popust, hvala ti puno, idem odmah narucit sebi dvije kutije, i onda cu poceti gynostol uzimat po 2 dnevno kako bih sto prije potrosila zalihu
hvala ti na pitanju, pa evo bas sam isla pogledati nalaz, https://ibb.co/PzzXS0Q
znam da imam inverziju LF i FSH sto je mom doktoru odmah posumnjalo na PCOS, ali evo izgleda i povisen LH
Kawa, vidim da ti je dosta povisen prolaktin, da li ti je sta doktor rekao za to. Moj je bio 700, pa su mi trazili da ga ponovim u dnevnoj endokrinoloskoj ambulanti I onda je bio oko 500 ali I dalje iznad referentnih vrijednosti, pa su me uputili na magnet. Isto visok prolaktin moze biti uzrok anovulatornih ciklusa, I praviti poteskoce pri zacecu..
Cure koje koristite Catafertyl već neko vrijeme, kakve ste benefite primijetile? Ja pijem redovno evo već četvrti mjesec i ništa pozitivno ne primjećujem na sebi. Dapače, ciklus mi se skratio s 28 dana na 24-26, inače nisam imala plodne sluzi, nemam ju ni sada. Evo ne znam je li samo kod mene problem…
Meni se cini da od inositola imam vise sluzi. Neke druge benefite ne vidim, ali ima aktivnu folnu kiselinu i fino je😂 meni dosta.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Cure koje koristite Catafertyl već neko vrijeme, kakve ste benefite primijetile? Ja pijem redovno evo već četvrti mjesec i ništa pozitivno ne primjećujem na sebi. Dapače, ciklus mi se skratio s 28 dana na 24-26, inače nisam imala plodne sluzi, nemam ju ni sada. Evo ne znam je li samo kod mene problem…
Meni se cini da od inositola imam vise sluzi. Neke druge benefite ne vidim, ali ima aktivnu folnu kiselinu i fino je😂 meni dosta.
Da i meni se čini da imam vise sluzi, a evo imam i O ne znam jeli samo isključivo od njega jer sam i prehranu promjenila i pijem redovno sad spearmint čaj i još neke zadnja dva tri mjeseca.
Mislim da je on najbolji za osobe koji imaju IR ili su blizu nje ..
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
xoxo da ako ces u kbc St radit uzorak se nosi između 10 i 11, a nalaz sam ja dobila na mail već oko 13h.
ako vec nisi vidila za kbc imas upute tu https://www.kbsplit.hr/ustrojstvene-jedinice/klinike/klinika-za-zenske-bolesti-i-porode/zavod-za-ginekolosku-endokrinologiju-i-humanu-reprodukciju/poliklinika-i-dnevna-bolnica
a ja sam danas vec 6dpo , sto da ti kazem, slusam sve simptome jedino sto mi je ovaj ciklus cudno je da su mi grudi postale osjetljive vec 3dpo, inace ih pocnem osjecat cca 7 dana prije M. testirat cu u petak na 9dpo cisto iz zabave
freyaa je hvala sto si primijetila, to jutro je bila strka u prometu, zivcirala sam se i oko parkinga na nasem kbc, a ocekivala sam da cu poprilicno cekati red na vađenje krvi i na taj nacin uspiti mirovati prije vađenja, ali odmah sam došla na red. za tjedan dana sam ponovila uz 60 min mirovanja prije vađenja i bio je ok.
lunolina nisam znala da je fin okus, muka mi više od gynositola kakva je kod tebe situacija, jesi vec bila na uzv ?
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Xoxo moguce da ti je sve po malo doprinijelo povecanju sluzi.
Kawa meni je UZV u cetvrtak. Meni ova Femara uopce ne pase. Preznojavam se od nje, mokra sam cijela i bas sam nekako u banani, opcenito sam psihicki lose zbog situacije na poslu, a sad mi se cini da su me ove tablete dodatno dotukle. Jedva cekam cetvrtak navecer da popijem zadnju. Toplo se nadam da ce bar tablete napraviti svoj posao da se isplati ovo prolaziti. Ne zelim vise piti ove tablete🙈
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Meni je jučer bio peak, pokrili 2 dana prije i još 2 put prije u razmaku 2 dana. I jučer ko za inat pokrivali i jučer navečer i bili tak umorni da je bilo sve nekak preoskudno. Sad još imamo u planu i danas ali se bojim da jučer ovo što je bilo premalo ne prevagne. Danas isto imamo milion obaveza, ne znam u kakvom stanju budemo i jel budemo uspjeli pokrit i danas. Ako smo pokrili 2 dana prije i još prije 2 puta, i jučer jako jako mlao (no trebalo bi i to vrijediti, bez obzira na količinu, jel ? 🤞🤞), i bojim se da ako danas opet bude jako malo, moram li se bojat da nije dovoljno ili da u miru čekam dan kad ću napravit test, može mi bit srce na mjestu da smo uspjeli pokriti sve bitne dane ? 🤔🤔🤔 To jučer me baš brine.
16.03.2024. +
11.04.2024. ♥️
25.04.2024. 22 mm
13.05.2024. 52 mm
17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
15.07.2024. 391 gram 🌞
26.08.2024. 1100 g 🌞
27.09.2024. 1800 g 🌞
14.10.2024. 2100 g 🌞
08.11.2024. 2775 g ☀️
Termin 27.11.2024.
Sortiraj odgovore