Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Xoxo23
    29. Veljača 2024. 06:43

Kawa

xoxo odlicno to je sigurno onda do naseg PCOSapokriveno apsolutno sve, sad vec gledam kad bi mogla test napravit..
    kakvo je kod tebe stanje, rekla si da ti je pocela tamnit trakica iako si mislila da nece ?
    bikmik super hvala ti, to me zanimalo jer se meni crtica čini poprilično tamna, iako nije školski peak.

je počela je tamnit ali ništa od ovog miseca 🙄 samo varira tamnije pa svjetlije a i BBT ništa nije potvrdia, počela sam sa Duphastonom tako da nebi bilo da ne dobijem ciklus da idemo šta prije dalje. Sad M da obavi spermiogram i krećemo na UZV praćenje .. ☺️

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔

wildflower
    29. Veljača 2024. 08:47

BikMik

djetelina13

wildflower

Nemam ovulac ije.
    Dok sam bila srednja skola ciklusi su mi trajali po 7-8 mjeseci
    Onda sam od 19. do 31. godine bila na piluli, i kada smo krenuli raditi na bebi odmah sam isla pod vodstvom ginekologa + suplementacija i prehrana.
    Nazalost nije pomoglo.
    Jedan period kada je MM imao prelos spermiogram, dr. je rekao da nema smisla iduca 3.mj da uzimam hormone kada s tim losim nalaoz sanse sa trudnocu su nikakve.
    Guess what? Ta tri mjeseca nisam imala ovulaciju, ni krvarneje ni nista.
    Moji jajnici spavaju.

Wildflower, vidim u tvom opisu da tvoj partner ima oligozoospermiju. Znaci zbog te dijagnoze nikako nije moguća prirodna trudnoca?
    Moj partner ima jos "goru" dijagnozu oligoasthenozoospermiu i vjerojatno imamo jos manje sanse. Sutra idemo kod ginekologa cuti misljenje ali voljela bi cuti i tvoje misljenje. Kod mene je sve u redu, ja pijem samo suplemente, a partner je poceo piti FertilUp. Za 3 mj ponavljamo spermiogram. Jel tvoj uzimao kakve suplemente?

Moj ima oligoasteno, meni su rekli da to nema veze. Pravljen je eksperiment sa studentom u najplodnijim godinama gdje je svake sedmice davao uzorak. U toku godine je imao sve i do jednu dijagnozu bez ikakve terapije. Nama su u Njemackoj cak rekli ne bacajte pare ninakakve suplemente, samo nek se pridrzava osnobih oravila zdravog zivota i ako pusi da baci cigare.

Ne bi se slozila da spermiogram ne igra nikakvu ulogu.
    Zasto je onda za oligoasthenozoospermiju jedina indicirana methoda ICSI?
    Nama je dr. na dijagnozu oligoasthenozoospermije rekao da su sanse jako male, gotovo nikakve.
    Nakon 3 mj je nalaz bio normo, pa kasnije oba puta oligo.
    .
    djetelina13  procitaj temu Potpomognuta oplodnja vol. 9 one prvi stranice. Tamo ti je po iskustvima drugih napisano sto napraviti u slucaju loseg spermiograma.

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• BikMik
    29. Veljača 2024. 08:58

wildflower

BikMik

djetelina13

wildflower

Nemam ovulac ije.
    Onda sam od 19. do 31. godine bila na piluli, i kada smo krenuli raditi na bebi odmah sam isla pod vodstvom ginekologa + suplementacija i prehrana.
    Nazalost nije pomoglo.
    Jedan period kada je MM imao prelos spermiogram, dr. je rekao da nema smisla iduca 3.mj da uzimam hormone kada s tim losim nalaoz sanse sa trudnocu su nikakve.
    Moji jajnici spavaju.

Wildflower, vidim u tvom opisu da tvoj partner ima oligozoospermiju. Znaci zbog te dijagnoze nikako nije moguća prirodna trudnoca?
    Moj partner ima jos "goru" dijagnozu oligoasthenozoospermiu i vjerojatno imamo jos manje sanse. Sutra idemo kod ginekologa cuti misljenje ali voljela bi cuti i tvoje misljenje. Kod mene je sve u redu, ja pijem samo suplemente, a partner je poceo piti FertilUp. Za 3 mj ponavljamo spermiogram. Jel tvoj uzimao kakve suplemente?

Moj ima oligoasteno, meni su rekli da to nema veze. Pravljen je eksperiment sa studentom u najplodnijim godinama gdje je svake sedmice davao uzorak. U toku godine je imao sve i do jednu dijagnozu bez ikakve terapije. Nama su u Njemackoj cak rekli ne bacajte pare ninakakve suplemente, samo nek se pridrzava osnobih oravila zdravog zivota i ako pusi da baci cigare.

Zasto je onda zaoligoasthenozoospermiju jedinaindicirana methoda ICSI?
    Nama je dr. na dijagnozuoligoasthenozoospermije rekao da su sanse jako male, gotovo nikakve.
    .
    djetelina13 procitaj temuPotpomognuta oplodnja vol. 9 one prvi stranice. Tamo ti je po iskustvima drugih napisano sto napraviti u slucaju loseg spermiograma.

Ma normalno da igra ogromnu ulogu, ne mere bez njih 😅, samo je abs bas podlozno promijenama i sreca u trenutku uzimanja uzorka igra ogromnu ulogu. Nama je rekla da je abr dobro sto cemo sa tom dg dobiti odobreno ICSI, a ako u transferu budu super spermici mozes uvijek ivf odraditi. Naravno da je rekla da su jako male sanse sa tom spermom ostat trudna, ali da ne znaci da bas za dvije sedmice ne dolazi nova tura koja je bolja.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Bebolina2024
    29. Veljača 2024. 09:37

wildflower

BikMik

djetelina13

wildflower

Nemam ovulac ije.
    Nazalost nije pomoglo.
    Moji jajnici spavaju.

Zasto je onda zaoligoasthenozoospermiju jedinaindicirana methoda ICSI?
    Nama je dr. na dijagnozuoligoasthenozoospermije rekao da su sanse jako male, gotovo nikakve.
    .
    djetelina13 procitaj temuPotpomognuta oplodnja vol. 9 one prvi stranice. Tamo ti je po iskustvima drugih napisano sto napraviti u slucaju loseg spermiograma.

Kad je muž imao oligoasthenozoospermiju onda su nam na Svetom Duhu rekli da je njima za IVF čisto dovoljan nalaz, kao u smislu da se ima s čime raditi.
    E sad kad je bio crypto i jedva našli par jedva pokretljivih onda su morali raditi ICSI. Makar smo donijeli i još jedan uzorak jer ovi slabi su bili smrznuti pa je kao bilo nešto bolje. Ali nas je pokosila visoka temp pa zbog toga je i nalaz bio baš koma.
    .
    Meni danas 15.dc, temp i dalje u padu 35.87, trakica tek sad pokazala 0.17 i krenula jučer sluz. Tako da vjerujem da bi peak mogao danas.
    Anchyyy 🤞🤞

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• BikMik
    29. Veljača 2024. 09:43

I napokon na 19dc peak of 1,1 ( nikad tako veliki nisam imala). Sreca pa imam goste veceras koji ce nociti i idem sutra na put, pa nema stresa 😅

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    04/24 FET, otkazan

JagodaMalina
    29. Veljača 2024. 10:13

Žene drage ako koja želi, od sutra kreću 30-dnevne molitve za dar života. Piše da je za sudjelovanje potrebno skinuti aplikaciju Telegram kako biste se učlanili u Telegram grupu. „30 dana molitve za DAR ŽIVOTA Dragi svi, osnovana je nova TELEGRAM GRUPA za inicijativu 30 dana molitve za dar života. Uključiti se mogu svi bračni parovi (i muževi i žene) koji žele začeti dijete, bilo to prvo, drugo, treće… ili svako sljedeće. 
    Link za grupu: https://t.me/+86MlHe9cGiAyMDRk

👩31 👨35
    Pokušavamo 06/2023

Xoxo23
    29. Veljača 2024. 10:19

BikMik

I napokon na 19dc peak of 1,1 ( nikad tako veliki nisam imala). Sreca pa imam goste veceras koji ce nociti i idem sutra na put, pa nema stresa 😅

Ja išla prije posla se popiškit za svaki slučaj prije nego krenem sa Duphastonom i meni 0.99 🤣 a jutarnja je mokraća tako da smo tu skupa samo je meni 22 dc. 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)

Xoxo23
    29. Veljača 2024. 10:20

Xoxo23

BikMik

Ja išla prije posla se popiškit za svaki slučaj prije nego krenem sa Duphastonom i meni 0.99 🤣 a jutarnja je mokraća tako da smo tu skupa samo je meni 22 dc. 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

Samo šta nismo jučer pokrili jesmo dan prije i danas tek popodne predvečer možemo 🥺

01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)

• BikMik
    29. Veljača 2024. 10:39

Xoxo23

Xoxo23

BikMik

Samo šta nismo jučer pokrili jesmo dan prije i danas tek popodne predvečer možemo 🥺

Isto, nismo juce nego prekjuce i veceras cemo (nadam se, gosti nisu neki afrodizijak) . Sretno nam, mozda nam u Korizmi bude dobitno ✌️❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    04/24 FET, otkazan

Ivyyyy
    29. Veljača 2024. 10:43

Ja vec 3 mj sam za vrijeme plodnih dana i O, prehladjena i boli me grlo 🫣🫣🫣🫣 mozda se zato ne hvata🙈

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.