Dobro veče svima.Zapravo prateći vaš forum već unazad godinu dana pa se odlučih da i ja pitam. Ovi bi mi bila prva trudnoća naravno ako se začelo. Nemam neke sad simotome osim grčeva u stomaku i leđima ujutro osjetum neku vrstu kao mučnine onaj osjećaj kada negdje se putuje pa vam se sloši. Grudi me i bile i svrbe u usto vrijeme najviše me boli sa strana i gornji dio trebam dobiti 29. 2 redivni ciklusi na 27 28 dana ali mene nikad nisu ovoliko bolile grudi i stomak mi je nekako nadut malo tvrd u odnosu na ranije juče kada sam bila u toalet i stalno mi se traži da idem piškiti pri brisanju sam vidjela neki trag skroz blijede roze boje i to je bilo samo jednom nije se više pojavljivalo dosta sam nevozna pospana stalno zijevam kao da ču progurati nekoga. Šta mislite mogu li se nadati bebici??Hvala na svakom savjetu.
Mi se svaki mjesec nadamo bebici dok god ne stigne M.
A uz ove simptome mogao bi biti plusić. Jesi planirala test raditi? Jer ako trebaš već dobiti za 2 danan testić bi trebao biti pozitivan. Sretno!
Bikmik graf je stvarno svakakav. Nadam se da će uskoro peak. 🤞🤞
Kod mene ni na večernjoj trakici nema baš ništa.
Planiram ga uraditi na dan ciklusa hvala ti
https://ibb.co/wJFrp0g
Po mom grafu djeluje da peak i O tek se spremaju. Baš zeza i baš je tako dugo kad ne treba.
.
mamy_88 iščekujemo onda tvoj testić 🤞🤞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Mamy mislim da moze biti plusic po ovim simptomima ☺️ ali dok ne napravis test, sve su to, zapravo, nagađanja.
.
Bik Mik drzim palceve da ipak dodje peak🥰
.
Wildflower ako nema dovoljno progesterona onda te lutealna faza kraca i zna se pojavljivati smeđarenje. Vjerujem da je tvoj progesteron super obzirom na duljinu lutealne faze ☺️
Koji ti je plan za dalje? Ides odmah ovaj ciklus opet u postupak? Ako se dobro sjecam, rekla si da su ti rekli da je tebi dovoljna jedna inseminacija prije ovog ozbiljnijeg postupka.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Drage cure,
dugujem vam updejt. Naime, jutros nije bilo potrebno se testirati jer sam dobila menstruaciju (točno u dan i to mi je posebno drago jer je ovo četvrti mjesec za redom, nakon spontanog, da dolazi isti dan i ne "pleše" što je sigurno dobar znak). Nisam previše razočarana, osjećala sam da nema te "napetosti" u donjem dijelu trbuha i da jednostavno to nije to. Ušparala sam i jedan test - jej :))
Kako uopće objasniti da do začaća nije došlo obzirom na trakicu i pokrivanje dana ali eto, to je valjda taj misterij sa kojim se svi mi borimo, jel :)
U ponedjeljak imam pregled kod ginekologice (još prije mjesec dana ugovoren - redovan) pa me zanima malo čuti od nje zbog čega je došlo do tog smeđeg krvarenja par dana prije očekivane m.
Toliko od mene za sada, lh trakice počinjem koristiti od 12 dana iza m, jer ranije nema smisla.
Puno puuuusa vam šaljem i navijam za sve vas (nas:)
Hej, teško je nama svima to razumit ako sve napravimo kako treba 🤣 ja prošli mjesec lipa O pokrili sve pa opet ništa.
Smedarenje ti je vjerovatno manjak progesterona pokušaj je nekako nagovorit da ti da uputnicu za njega ako vidiš da ne ide u tom smjeru. Iako ja i sa Duphastonom smedarim dan dva prije M..
Idemo dalje novi ciklus nove pobjede 🤞🏼🤞🏼🤞🏼😘
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Mamy mislim da moze biti plusic po ovim simptomima ☺️ ali dok ne napravis test, sve su to, zapravo, nagađanja.
.
Bik Mik drzim palceve da ipak dodje peak🥰
.
Wildflower ako nema dovoljno progesterona onda te lutealna faza kraca i zna se pojavljivati smeđarenje. Vjerujem da je tvoj progesteron super obzirom na duljinu lutealne faze ☺️
Koji ti je plan za dalje? Ides odmah ovaj ciklus opet u postupak? Ako se dobro sjecam, rekla si da su ti rekli da je tebi dovoljna jedna inseminacija prije ovog ozbiljnijeg postupka.
Hej Lunolina
Imam konzultacije s dr. iduci tjedan, tako da necu moci ovaj ciklus.
Nadam se iduci. Ali sad cu krenuti u pripreme...
Nije dr rekao nemoj inseminaciju, to je vise moja odluka. Mislim, kandidati jesmo za IVF kako god s obzirom na ne bas dobar spermiogram i moj PCOS.
Vec je 1,5 godina prosla od kad pokusavamo. Bez lijekova nemam ovulacije. Imam vec 32 godine.. Jednostavno mi se ne da cekati vise. Zelim znati na cemu sam, kakve su kvalitete moje jajne stanice i hocu li moci sve to..
I nakon razgovora s dr. Herman-Mahecic ona mi je toplo savjetovala da ne gubim vrijeme za IVF.
I onda nekako sam na temelju svega odlucila. MM bi jos probao inseminaciju jednom..
Koji je vas plan?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Wildflower jeli bez lijekova uopće nikako nemaš O ili ovako ka i ja svako par mjeseci dođe jedna ? Jesi i prije ovih lijekova bila na lijekovima za poticanje O i jeli ti onda UZV prati uz njih ili može i bez praćenja ?
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Nemam ovulac ije.
Dok sam bila srednja skola ciklusi su mi trajali po 7-8 mjeseci
Onda sam od 19. do 31. godine bila na piluli, i kada smo krenuli raditi na bebi odmah sam isla pod vodstvom ginekologa + suplementacija i prehrana.
Nazalost nije pomoglo.
Jedan period kada je MM imao prelos spermiogram, dr. je rekao da nema smisla iduca 3.mj da uzimam hormone kada s tim losim nalaoz sanse sa trudnocu su nikakve.
Guess what? Ta tri mjeseca nisam imala ovulaciju, ni krvarneje ni nista.
Moji jajnici spavaju.
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
https://ibb.co/wJFrp0g
Po mom grafu djeluje da peak i O tek se spremaju. Baš zeza i baš je tako dugo kad ne treba.
.
mamy_88 iščekujemo onda tvoj testić 🤞🤞
Baš me neka panika uhvatila iskreno. Napipavajući cerviks nije mi tvrd i spušten nego je mekan. Neću da se nadam previše to je realnost
Znam sve u da sz simptimi skoro pa isti ali meni predmenstrualni simptimi nisu toliko izraženi. Sami me jajnici bole i ti kad procurim grudi me nisu nikad bolile još imam veće grudi a sad katasrtrofa nadošle kao buhtle
pozdrav cure, ovaj mjesec izgleda nije naš.
queequa zao mi je zbog M, ali bar ides uskoro na pregled pa mozes sa dr popricat o daljnjim koracima.
wildflower ja te skroz razumijem sto zelis odmah na ivf, tu su puno konkretniji rezultati i nema previse tapkanja u mraku i upitnika nad glavom dok cekas.
lunolina sto je s tobom, ides opet na inseminaciju ili? jel tebi dosla vjestica ?
enii jel tebi prosla O, jeste pokrili sve ?
Ja sam jučer bila na kontroli nakon hsg-a, 17dc, bila uvjerena da nista od O ovaj mjesec jer nisam osjetila jajnike i LH trakica je bila blijeda skroz, ali doktor rekao samo sto nije, vodeci fol 20mm i endo 12mm :) LH sinoc bila 0,74 al to je jos uvijek low. onda su navecer poceli bolovi u jajniku, evo ponijela sam trakice na posao pa cu oko 12 testirati pa stavim sliku.
nama je plan ukoliko se nista ne uhvati ovaj mj sljedeci krenuti sa Klomifenom kao i vecina vas tu.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji