Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mariposa1510
    28. Veljača 2024. 16:55

Vidite vi nas, cure, pa sve neki postupci u tijeku ili na vidiku, ovdje će do kraja godine pljuštat pozitivni testići! ❤️  A i vrijeme je da se ova suša prekine, već dugo nismo ovdje vidjele neki pozitivan test

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

djetelina13
    28. Veljača 2024. 17:12

wildflower

Nemam ovulac ije.
    Dok sam bila srednja skola ciklusi su mi trajali po 7-8 mjeseci
    Onda sam od 19. do 31. godine bila na piluli, i kada smo krenuli raditi na bebi odmah sam isla pod vodstvom ginekologa + suplementacija i prehrana.
    Nazalost nije pomoglo.
    Jedan period kada je MM imao prelos spermiogram, dr. je rekao da nema smisla iduca 3.mj da uzimam hormone kada s tim losim nalaoz sanse sa trudnocu su nikakve.
    Guess what? Ta tri mjeseca nisam imala ovulaciju, ni krvarneje ni nista.
    Moji jajnici spavaju.

Wildflower,  vidim u tvom opisu da tvoj partner ima oligozoospermiju. Znaci zbog te dijagnoze nikako nije moguća prirodna trudnoca? 
    Moj partner ima jos "goru" dijagnozu oligoasthenozoospermiu i vjerojatno imamo jos manje sanse. Sutra idemo kod ginekologa cuti misljenje ali voljela bi cuti i tvoje misljenje. Kod mene je sve u redu, ja pijem samo suplemente, a partner je poceo piti FertilUp. Za 3 mj ponavljamo spermiogram. Jel tvoj uzimao kakve suplemente?

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

• BikMik
    28. Veljača 2024. 17:53

djetelina13

wildflower

Nemam ovulac ije.
    Onda sam od 19. do 31. godine bila na piluli, i kada smo krenuli raditi na bebi odmah sam isla pod vodstvom ginekologa + suplementacija i prehrana.
    Nazalost nije pomoglo.
    Jedan period kada je MM imao prelos spermiogram, dr. je rekao da nema smisla iduca 3.mj da uzimam hormone kada s tim losim nalaoz sanse sa trudnocu su nikakve.
    Moji jajnici spavaju.

Wildflower, vidim u tvom opisu da tvoj partner ima oligozoospermiju. Znaci zbog te dijagnoze nikako nije moguća prirodna trudnoca?
    Moj partner ima jos "goru" dijagnozu oligoasthenozoospermiu i vjerojatno imamo jos manje sanse. Sutra idemo kod ginekologa cuti misljenje ali voljela bi cuti i tvoje misljenje. Kod mene je sve u redu, ja pijem samo suplemente, a partner je poceo piti FertilUp. Za 3 mj ponavljamo spermiogram. Jel tvoj uzimao kakve suplemente?

Moj ima oligoasteno, meni su rekli da to nema veze. Pravljen je eksperiment sa studentom u najplodnijim godinama gdje je svake sedmice davao uzorak. U toku godine je imao sve i do jednu dijagnozu bez ikakve terapije. Nama su u Njemackoj cak rekli ne bacajte pare ninakakve suplemente, samo nek se pridrzava osnobih oravila zdravog zivota i ako pusi da baci cigare. 

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

djetelina13
    28. Veljača 2024. 18:16

BikMik

djetelina13

wildflower

Nemam ovulac ije.
    Nazalost nije pomoglo.
    Moji jajnici spavaju.

Wildflower, vidim u tvom opisu da tvoj partner ima oligozoospermiju. Znaci zbog te dijagnoze nikako nije moguća prirodna trudnoca?

Moj ima oligoasteno, meni su rekli da to nema veze. Pravljen je eksperiment sa studentom u najplodnijim godinama gdje je svake sedmice davao uzorak. U toku godine je imao sve i do jednu dijagnozu bez ikakve terapije. Nama su u Njemackoj cak rekli ne bacajte pare ninakakve suplemente, samo nek se pridrzava osnobih oravila zdravog zivota i ako pusi da baci cigare.

Ajmeeeee BikMik kako si me sad oraslolozila 🤩 znači da imamo šanse 😁 mislim nemam problem s MPO, ali ne želim čekati sad godinu ili dvije da nas uopce upute na inseminaciju ili IVF. Voljela bi da se to nekako sve ubrza ako trebamo ici na MPO.  
    Za novce nam nije problem, neka on uzima suplemente. Ne mogu odmoć. Ali toliko mi je sad ova informacija uljepšala dan. Još ako nam sutra to isto kaže ginekolog bit cemo puno opusteniji. Hvala ti punooooo ❣️

10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀

• eni233
    28. Veljača 2024. 19:56

mariposa1510

Vidite vi nas, cure, pa sve neki postupci u tijeku ili na vidiku, ovdje će do kraja godine pljuštat pozitivni testići! ❤️ A i vrijeme je da se ova suša prekine, već dugo nismo ovdje vidjele neki pozitivan test

Tako je . ❤️ a očekujemo uskoro tvoj pozitvan testic 🤞🤞🤞🥰💞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2026- ET

• mariposa1510
    28. Veljača 2024. 20:43

eni233

mariposa1510

Vidite vi nas, cure, pa sve neki postupci u tijeku ili na vidiku, ovdje će do kraja godine pljuštat pozitivni testići! ❤️ A i vrijeme je da se ova suša prekine, već dugo nismo ovdje vidjele neki pozitivan test

Tako je . ❤️ a očekujemo uskoro tvoj pozitvan testic 🤞🤞🤞🥰💞

Baš si slatka, hvala ti! 🤗🤞

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

• BikMik
    28. Veljača 2024. 21:55

djetelina13

BikMik

djetelina13

wildflower

Nemam ovulac ije.
    Nazalost nije pomoglo.
    Moji jajnici spavaju.

Ajmeeeee BikMik kako si me sad oraslolozila 🤩 znači da imamo šanse 😁 mislim nemam problem s MPO, ali ne želim čekati sad godinu ili dvije da nas uopce upute na inseminaciju ili IVF. Voljela bi da se to nekako sve ubrza ako trebamo ici na MPO.
    Za novce nam nije problem, neka on uzima suplemente. Ne mogu odmoć. Ali toliko mi je sad ova informacija uljepšala dan. Još ako nam sutra to isto kaže ginekolog bit cemo puno opusteniji. Hvala ti punooooo ❣️

Haha i ja sam bila uzasnuta dijagnozom, vec narucila suplemente iako je on jako puno i pio svega, kad kaze ta moja klinika ne trosi se. Pokusavajte prirodno, svasta su vidjali i sa jos gorims permiogramom da ostanu u medjuvremenu trudni, a za ICSI svakako samo trebaju par, pa cak ni ne traze da se ponovi nalaz 🫣😁

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• eni233
    29. Veljača 2024. 06:02

Anchyyyy

Vidim da Vas puno kreće u MPO/IVF pa da Vam poželim svu sreću 🙏🤞🤞i naravno sve Vas pratim 🥰

Meni su stigli nalazi pape još markere idem obavit sutra pa zovem humanu da dogovorim termin konzultacija za daljnji plan hoćemo li fet u prirodnom ili stimuliran ciklusu.
    Dobila sam još uputnicu za Feritin, vitamin D, hormone štitnjače i OGTT i to sam naručena u petak tako da se napokon i kod mene opet nešto događa nakon tri mj pauze 💪

Super anchyyy , želim ti svi sreću ovog svijeta i da napokon bude plusic , dobro da ideš na vađenje tog vitamina D , čitala sam da puno njih ima tog manjka a neznaju a jako bitan kod trudnoće .. ali doktori ne šalju baš na vađenju jer se pretpostavlja da ga imamo dovoljno 😏😏 a zapravo nije kod svih tako . 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2026- ET

Lunolina
    29. Veljača 2024. 06:38

Anchyyyy

Vidim da Vas puno kreće u MPO/IVF pa da Vam poželim svu sreću 🙏🤞🤞i naravno sve Vas pratim 🥰

Meni su stigli nalazi pape još markere idem obavit sutra pa zovem humanu da dogovorim termin konzultacija za daljnji plan hoćemo li fet u prirodnom ili stimuliran ciklusu.
    Dobila sam još uputnicu za Feritin, vitamin D, hormone štitnjače i OGTT i to sam naručena u petak tako da se napokon i kod mene opet nešto događa nakon tri mj pauze 💪

Anchy sretno! Zelim ti da ovaj put bude dobitni postupak i da napokon ugledas svoje sunce🥰

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

djetelina13
    29. Veljača 2024. 06:40

BikMik

djetelina13

BikMik

djetelina13

wildflower

Nemam ovulac ije.
    Nazalost nije pomoglo.
    Moji jajnici spavaju.

Haha i ja sam bila uzasnuta dijagnozom, vec narucila suplemente iako je on jako puno i pio svega, kad kaze ta moja klinika ne trosi se. Pokusavajte prirodno, svasta su vidjali i sa jos gorims permiogramom da ostanu u medjuvremenu trudni, a za ICSI svakako samo trebaju par, pa cak ni ne traze da se ponovi nalaz 🫣😁

Ma top. To je važno da postoji mogucnost. Da, citala sam da je kod IVF i ICSI bitno da ih ima par dobrih i pokretljivih i da je super preduvjet da je kod zene sve ok. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.