Eni kakvo je stanje s tobom u kojoj si ti fazi ciklusa ?
Lunolina cekam neki update 😁😁😁🙊
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Ja sam 7dc .. u petak idem na folikulometriju 🤞🤞🤞🥰 držite mi palčeve da su klimofen tablete bile učinkovite
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Pozdrav svima, nova sam tu i ne razumijem se bas najbolje u trakice. Koristila sam Ovugnost trakice, da li po ovome znaci da je ovulacija bila 18.02 ( jucer ) hvala svomaaa i nadam se da cemo svi ubrzo ugledati pluseve ❤️ https://ibb.co/C9XK9MC
djetelina slazem se s wildflower, i meni se ovo cini kao PCOS. i ja ga imam i kod mene je testosteron mrrvicu iznad ref. vrijednosti ali mom dr to nije zabrinjavajuće, pa tako ni meni.
leptirica ne znam je li ti tko odgovorio ali visok amh moze upucivati na pcos između ostalog. prije vađenja prolaktina moraš mirovati barem pola sata, on je osjetljiv na stres, a kažu i na budnost. i meni je na prošlom vađenju bio povišen pa me dr poslao ponovno, sjedila sam pola sata u čekaoni prije vađenja i bio je ok.
lunolina jesi danas testirala mozda, jel blijedi hcg trakica?
wildflower ne znam jesi pisala, kad planiras testirati? ako si ti nabrajala simptome (zaboravila sam vec sto sam procitala sorry) onda zvuce obecavajuce, nadam se da je to to
Kawa, poslala sam upit doktorici i ponovo je napisala da nemam kriterije za PCOS. Partner sutra ide na spermiogram pa ću joj poslati nalaz i rekla je onda dalje ide obrada ako je potrebna. Pretpostavljam vađenje progesterona. Ali moguće da se nama s povišenim testosteronom ovulacija ne događa svaki mjesec iako sam ja testirala već tri ili četiri mjeseca ovulaciju Clearblue testom i svaki puta je pokazao smajlić. Jesi se testirala možda na OGTT?
Hvala ti na odgovoru ☺️
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Mariposa cim si napisala sam se sjetila da si imala visok progesteron. Onda stvarno ne znam zasto je doslo do krvucanja no mozda je samo anomalija koja se nece vise ponoviti :)
Kawa jesam, malo je blijeđi test no jucer. Bas me zanima hoce li sutra biti skroz bijel ili ce ipak biti jos uvijek vidljiva linija
Wildflower ja se testiram od 3.dpo😂 gledam kako stoperica izlazi iz tijela, kad izadje skroz onda cu nakon 2-3 dana napraviti ponovno test. Danas sam 5. dpo, dakle ako sutra crtica ne bude vidljiva onda su napraviti test 9.dpo. Mislim, ne znam, vidjet cu po temperaturi, ako ce biti nikakva, mozda cu onda i cekati taj 28.2. za betu.
Ivy ma ljube nis. Cicke me jedino bole, ali me bole dolje kao i prosli ciklus, pretpostavljam da je to od progesterona. Kak si mi ti?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ja sam 7dc .. u petak idem na folikulometriju 🤞🤞🤞🥰 držite mi palčeve da su klimofen tablete bile učinkovite
Ma jesu garant inače ih imaš samo će to malo ubrzat 😍 držim fige 🤭🤭
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
Pozdrav svima, nova sam tu i ne razumijem se bas najbolje u trakice. Koristila sam Ovugnost trakice, da li po ovome znaci da je ovulacija bila 18.02 ( jucer ) hvala svomaaa i nadam se da cemo svi ubrzo ugledati pluseve ❤️https://ibb.co/C9XK9MC
Hej, moguće da je bila ali nije ti bas skroz jaka crta kao kontrolna. Ja sam prošli mjesec isto i sa svjetlijom linijom. Savjet je da pratiš malo i bazalnu tako ćeš moć potvrdit da si imala O ☺️
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
Pozdrav svima, nova sam tu i ne razumijem se bas najbolje u trakice. Koristila sam Ovugnost trakice, da li po ovome znaci da je ovulacija bila 18.02 ( jucer ) hvala svomaaa i nadam se da cemo svi ubrzo ugledati pluseve ❤️https://ibb.co/C9XK9MC
Hej, moguće da je bila ali nije ti bas skroz jaka crta kao kontrolna. Ja sam prošli mjesec isto i sa svjetlijom linijom. Savjet je da pratiš malo i bazalnu tako ćeš moć potvrdit da si imala O ☺️
Kako se to prati 🙈 Inace imam pcos i 2 spontana i biohemijsku iza sebe. A prije svega toga urednu trudnocu i jedno dijete..
Lunolina ja sam ti dobila jutros, sascim neocekivano na 29 dc, inace mi dolazi 34-36, i ocekivala sam je tek sljedeci ponedeljak😅 al dobro ne boli me puno, malo ledja malo stomacic, popila sam jedan paracetamol i bude dobro 🤗
Ulazim i cekam tvoje objave da vidim kaj ima, drzim velike 🤞 da je plusic i da dolazi bebek❤️
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Eni, ako sam dobro izracunala, ti 11. dc ides na UZV? Pratis za svaki slucaj trakice? Da ti ne bi tablete dosta ranije pomaknule O, vjerujem da nece, ali za svaki slucaj.
Bas se veselim petku i tvom UZV-u🤭 da vidim koliko ces djece napraviti😬
Ivy mozda i bolje! Bar tih zadnji par dana su svi uvijek u neizvjesnosti je li u pitanju T ili M, a tebe fino iznenadilo i brzo ces ti u nove pobjede❤️😊
.
Cure moj test je jos uvijek pozitivan od stoperice. Danas je 8. dan od kad sam si ju dala. Doduse, manje je pozitivan, ali to je onaj iz DM-a od 25mlU, a 6.dpo sam i nema sanse da je od trudnoce.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji